De bloemen zijn prachtig, vers, fijne prijs, goed verpakt, snel bezorgd, alleen mistte er een bepaald onderdeel. Na chatten, mailen, bellen, mailen kreeg ik geen reactie meer, deze week nog een keer g... See more
See what reviewers are saying
Bestelling geplaatst op 29 december, voor 30 december. Tot op de dag van vandaag geen levering geweest. Wel van trunkrs updates ontvangen dat de ontvanger niet thuis zou zijn... terwijl er niemand aan... See more
Ik had iets onduidelijk opgeschreven ze hadden de bestelling geannuleerd maar toen ik belde waarom hebben ze hem alsnog bezorgd.Gewoon nette prima service.Hoe de bos bloemen eruit zag kan ik jé niet v... See more
Company details
Written by the company
Wij bezorgen dagelijks verse boeketten door heel NL! Omdat wij zelf de boeketten maken en laten bezorgen zonder dat hier iemand tussen zit, kunnen wij de kwaliteit waarborgen. De bezorging besteden wij uit aan Trunkrs. Dit bedrijf bezorgd tussen 17:00 uur en 22:00 uur. Voor 11:00 uur besteld, dezelfde avond al bezorgd.
Contact info
Kruisboog 29, 3905VE, Veenendaal, Netherlands
- +31 318 79 60 35
- Info@uwbloemenman.nl
- uwbloemenman.nl
No recent history of asking for reviews
Replied to 14% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ze houden zich helaas niet aan de…
Ze houden zich helaas niet aan de afspraken. De gewenste bezorgdag wordt niet nagekomen. Geen enkel berichtje of excuses. Waardeloze service en kinderlijke reactie terug. Ik bestel hier nooit weer

Uwbloemenman.nl
Via Instagram bij deze ondernemer uit gekomen. Vanavond werd er een prachtige bos bezorgd . Mooi verpakt in speciale bloemen doos.
Voor het geld zeker de moeite waars
Slechte levering
Als je ruim van te voren een bos bloemen (en niet de goedkoopste) bestelt, die je op een bepaalde dag bezorgd wilt hebben, dan is het toch niet de bedoeling, dat deze bos bloemen tussen 20.30 en 22.30 uur wordt bezorgd. Is dit de beloofde service?
Geen enkele reactie op mail. Dan toch maar liever een winkel die WEL doet wat ze toezeggen0
Perfect boeket
Mooi boeket! Keurig afgeleverd! En heel netjes verpakt. Dikke 10!
Er ging het een en ander mis met mijn bestelling, maar dat werd per omgaande helemaal naar wens opgelost. Fijn!
Prachtige boeketten voor echt kleine prijs
Wat een prachtige boeketten voor echt niet veel geld!!! Veel bloemen, weinig groen zoals bij Topbloemen ea. Groot verschil in prijs en kwaliteit. Ik heb al veel boeketten verstuurd via Uwbloemenman en iedereen is echt heel verrast. Ik bestel alleen nog daar. Super enthousiast. Bedankt!
Goede klantenservice afhandeling
Vorige week besteld en ik was ontevreden over de kwaliteit van de rozen. Na kort mailverkeer heb ik gewoon vandaag een nieuwe nog grotere en mooiere bos ontvangen. Dikke pluim!
let er op dat dit bedrijf dus alleen…
let er op dat dit bedrijf dus alleen bezorg in de avond en dat het dit zeer vervelend en irretant is beter is bestellen dat het gewoon op de dag bezorgd word want dit bedrijf vind het normaal dat het om 21,48 iets bezorgd word als ik die voor waarde had gelezen had daar niet besteld
nee niet duidelijk genoeg dus!!!

Mooie bos, keurig geleverd
Super mooie bloemen keurig in een stevige doos geleverd, wat betreft de bezorgdienst wat ik hier allemaal lees hadden zij het voor de deur gezet en dat had ik zelf als opmerking erbij gezet, dus niks aan te merken, gewoon een mooie bos voor een prima prijs!
Goedkoper is duurkoop bij dit bedrijf
Ik zou het liefst geen sterren geven. Bloemen niet bezorgd en onbetrouwbare koerier. Schuld werd van de ene kant naar de andere kant geschoven. Wel geld terug, maar dat lost het probleem en de teleurstelling niet op. Had gewoon nabezorgt moeten worden met excuses EN geld terug. Iets goedkoper is dus duurkoop hier. Niet doen!
Prachtige bloemen
Er was helaas wat fout gegaan met de bezorging. Maar keurig opgelost door Uw Bloemenman. Prachtige bloemen ook.
Als ik de reviews zo lees over de bezorging zou ik als opdrachtgever zijnde gaan nadenken over een andere bezorgdienst 🙈. Het is hartstikke zonde dat mensen ontevreden zijn over de bezorging terwijl de bloemen/boeketten hartstikke mooi en vers zijn.
Goede service na falen van bezorgdienst
Ik had voor 9 Mei voor moederdag pioenrozen besteld helaas was de bezorging niet om over naar huis te schrijven, die kwam gewoon NIET opdagen. Dus contact gehad Uwbloemenman.nl met de belofte verse pioenrozen na te sturen is geweldig geweest ... de oude bestelling kreeg ik op dezelfde dag die kon ik gelijk weggooien totaal verwelkt maar al.met al super blij hoe dit probleem is opgelost. Alleen zou ik wel goed nadenken of jullie gebruik blijven maken met de bezorgingsdienst.
Zeer zeer slecht
Wat een slechtbedrijf dit! Voor mij nooit weer. Ze tonen ook geen goede service. Nooit wat aangekomen en alles keurig optijd besteld.
Waar is de service?
5 dagen geleden een bos bloemen ontvangen zonder afzender...na vele malen mailen en telefoontjes die niet opgenomen worden..geen enkele reactie...voicemailbericht achterlaten kon niet want de box was vol? slechte afterservice dus (wel mooie bloemen maar het zou leuk en netjes zijn als je daar iemand voor kunt bedanken).
Super ervaring gehad
Super ervaring gehad. Had zelf de postcode verkeerd ingevuld waardoor de bloemen niet geleverd konden worden. 1 belletje gepleegd en ze hebben een nieuwe bos bloemen gestuurd. Super service.
Top kwaliteit.
Nu 2x besteld, service op tijd geleverd en goede kwaliteit. Blijven lang staan. Ben erg tevreden. Top bloemenman.
Wat een nare trieste en schokkende ervaring.
Wat een nare trieste teleurstellenden ervaring.
We hebben een rouwboeket Elly besteld.
De kleuren zouden roze/geel/wit als hoofdkleur zijn en spraken ons erg aan, warm, subtiel, en zacht.
Een waardig rouwboeket.
Tot onze grote schrik en teleurstelling ontvingen we de avond voor de uitvaart een boeket in de schreeuwende kleuren wijnrood, en paars als hoofdkleur.
De uitvaart was de volgende morgen, dus was geen mogelijkheid voor die tijd contact op te nemen met het bedrijf.
Noodgedwongen hebben wij de bloemen bij de kist laten neerleggen.
Direct na de uitvaart heb ik 2 uitgebreide emails gestuurd naar het bedrijf.
Op geen enkele manier is er hoe dan ook een reactie gekomen.
En dat is tot op heden nog steeds zo.
Een uitvaart moet vooral waardig zijn.
Helaas kunnen we het niet overdoen.

Reply from UwBloemenman
Prachtige bloemen, maar ..
Prachtige bloemen. Maar ze werden pas laat in de avond bezorgd. Ik had specifiek aangekruist aanbellen, niet op ramen kloppen. Maar nee hoor, lekker op het raam kloppen en een alleenstaande oudere vrouw zich rot laten schrikken...
Kerstboeket
Op 22 december zou ik een kerstboeket (Amaryllis met Eucalyptus) bezorgd krijgen van mijn vriendin. Toen het boeket er om tien uur ‘‘s avonds nog niet was belde mijn vriendin waar het bleef. Het antwoord was dat het boeket wèl bezorgd was, om kwart voor negen. Bijzonder, want wij waren thuis! Opnieuw gebeld: het zou bij de buren bezorgd zijn, bij navraag ook niet natuurlijk. De volgende dag, nadat mijn vriendin wederom belde, werd er een nieuwe bestelling aangemaakt en kreeg ik alsnog mijn boeket. Gisterenavond stond - 18 dagen later dus - dezelfde bezorger aan de deur met een identiek boeket…..Overduidelijk het eerste bestelde boeket want de
Eucalyptus is volledig verdroogd, een verdord boeket…… Trek uw conclusie!
De aller aller aller slechtste service…
De aller aller aller slechtste service ooit in mijn leven meegemaakt. Op woensdag bloemen besteld, voor donderdag leveren ivm verjaardag. Bleek dat ze alleen in de avond komen leveren, dus voor de deur zetten toestemming gegeven. Krijg op donderdag avond een bericht omdat het om een bedrijf gaat ze daar niet leveren. Dus een ander adres ingevoerd. Ze leveren ook niet in het weekend en nu komen ze op z’n vroegst maandag avond leveren, 4 dagen te laat. Nooit maar echt nooit hier bestellen.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.