UwBloemenman Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bedankt voor het prachtige rouwboeket.. zeer mooi gemaakt met verse bloemen en aan alle wensen voldaan... bedankt voor de snelle levering en dat op maandag ... super . Zeer zeker aan te bevelen .. goe... See more

Rated 1 out of 5 stars

Nog niet eerder zo'n slechte ervaring met online bestellingen gehad. 2 boeketten zouden gisteren bezorgd worden. Van 1 werd beweerd dat de ontvanger niet thuis was door bezorgdienst Trunkrs. Gewoon g... See more

Rated 4 out of 5 stars

Bezorging ging prima en boeket is goed verpakt. Volle bos ontvangen, maar de bloemen zijn helaas niet vers. Een bloem viel meteen half uit en er zaten wat geknikte bloemen bij. Ik weet niet wat mijn... See more

Rated 3 out of 5 stars

De bloemen zijn prachtig, vers, fijne prijs, goed verpakt, snel bezorgd, alleen mistte er een bepaald onderdeel. Na chatten, mailen, bellen, mailen kreeg ik geen reactie meer, deze week nog een keer g... See more

Company details

1. Flower Delivery

Written by the company

Wij bezorgen dagelijks verse boeketten door heel NL! Omdat wij zelf de boeketten maken en laten bezorgen zonder dat hier iemand tussen zit, kunnen wij de kwaliteit waarborgen. De bezorging besteden wij uit aan Trunkrs. Dit bedrijf bezorgd tussen 17:00 uur en 22:00 uur. Voor 11:00 uur besteld, dezelfde avond al bezorgd.

Contact info

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 14% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

32 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

De aller aller aller slechtste service…

De aller aller aller slechtste service ooit in mijn leven meegemaakt. Op woensdag bloemen besteld, voor donderdag leveren ivm verjaardag. Bleek dat ze alleen in de avond komen leveren, dus voor de deur zetten toestemming gegeven. Krijg op donderdag avond een bericht omdat het om een bedrijf gaat ze daar niet leveren. Dus een ander adres ingevoerd. Ze leveren ook niet in het weekend en nu komen ze op z’n vroegst maandag avond leveren, 4 dagen te laat. Nooit maar echt nooit hier bestellen.

December 4, 2024

Beste Barbara,

Bedankt voor uw review.
Wij geven op meerdere momenten aan dat wij tussen 17:00 en 22:00 uur bezorgen met Trunkrs. Dit is een externe bezorgdienst.
Hier kunnen wij helaas niets aan doen.

Wij sturen morgen graag een nieuwe bos.
Zou u even een mailtje willen sturen met ordernummer en uw gegevens?

Met Vriendelijke groet,
Uwbloemenman.nl

Het boeket werd pas om 22.00u

Het boeket werd pas om 22.00u
bezorgd bij een oudere dame
Dit kan echt niet, zo laat...

November 28, 2024

Beste Adri,

Zoals aangegeven bezorgen wij met Trunkrs tussen 17:00 en 22:00 uur. Door de drukte is dit inderdaad 22:00 uur geworden erg laat inderdaad, maar het was bekend dat dit zou kunnen.

De leeftijd van de ontvanger kunnen wij helaas niet ruiken en zo ook geen rekening mee houden.

Alvast een fijn weekend.

nooit meer bloemenman

ik had ook een boeket besteld, zou maandag bezorgd worden, kwam maandag niet aan.
Zou dinsdag bezorgd worden, kwam dinsdag niet aan.
Nu staat er dat hij vandaag bezorgd wordt maar ik geloof er niet meer in, ik kan hier zo boos om worden.

November 25, 2024

Boeket niet bezorgd

Boeket besteld voor vriendin als opsteker. Zou vrijdag worden bezorgd, dus niet.
De bloemenman komt afspraak niet na.
Ook heel irritant als je op de site komt, krijg je een popup dwars door je beeld dat ze zo goed beoordeeld zijn.

November 15, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Vorige woensdag een boeket rozen gehad…

Vorige woensdag een boeket rozen gehad staan nu al verlept in de vaas, dus ouwe zooi !

September 2, 2024

Beste,

Bedankt voor uw duidelijke review!
Wat vervelend dat uw rozen al verlept in de vaas staan. Ook rozen hebben last van de warmte momenteel. Dat kan helaas gebeuren na 5 dagen.

Als u een mailtje incl ordernummer stuurt naar klantenservice@uwbloemenman.nl zullen we een passende oplossing voor u zoeken.

P.S. Oude zooi is het zeker niet 😉

Zeer goed

mooi boeket. op tijd geleverd. goede koerier met vele mogelijkheden. gekozen omdat ze als enige geen 1.50 of 2 uro durven te vragen voor een kaartje. klantenservice zeer goed.
Vanaf nu mijn vaste leverancier.

July 12, 2024

top bedrijf

met kerst had ik al amarillys besteld top kwaliteit op tijd bezorgd.,Vandaag 4 boeketten gekregen,weer super verse bloemen,netjes ingepakt ,ik heb helemaal nix te klagen.,Super bedrijf dank je wel

July 12, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Thrunkrs doet uwbloemenman tekort

drie dagen voor gewenste levering op vrijdag bloemen besteld als verjaardags kado, op betreffende dag melding van thrunkrs voor ontvangst, kort daarop vertraagde levering naar volgende werkdag, dit is dan de maandag! op maandag weer bericht van vertraagde levering. nu is verrassing er wel vanaf. klacht gemaild naar uwbloemenman. krijg netjes excuus en mijn geld terug. aan hun service ligt het niet, mijn advies niet meer samen te werken met trunkrs, deze doet uwbloemenman tekort. op mail naar thrunkrs een standaard excuus. voor mij eerste en hopelijk laatste keer met deze transporteur, zal hen zeker mijden in de toekomst.

July 2, 2024

Beschadigd en kaartje vergeten

Super slecht, ze waren gewoon het kaartje van het boeket vergeten die er wel op hoorde te zitten. Mijn moeder wist gewoon niet van wie het was en dat was lekker ongemakkelijk… ook was de doos erg smal voor het boeket en was daardoor de zeikant van het boeket helemaal beschadigd en zaten dus allemaal bladeren en afgebroken bloemen onderop de doos…

June 17, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Slecht

Hoi

Afgelopen maandag bloemen besteld en moesten 30 mei bezorgd worden. Helaas niks. Gemaild en via messenger ook. 0 reactie

June 2, 2024

Top service …

Bloemen.besteld voor 8 mei verjaardag schoondochter .Trunk het bezorgbedrijf melde dat ze bezorgd werden tussen 5 en 8 in de avond.
Even later werd dat tussen 6 en 10 en weer even later , Sorry we hebben het niet gered. Omdat 9 mei Hemelvaart was werd er noet gezorgd dus pas de 10e. Dit hield in dat ik zelf nieuwe bloemen moest kopen
Gemaild naar Bloemenman.nl ...en ik kreeg mail dat het geld werd terug gestort. Dit is ook netjes gebeurd. Dus een hele goede service

May 8, 2024

Top bedrijf

Top bedrijf. Goede kwaliteit veel bloemen voor een mooie prijs. Altijd bereid te compenseren als het niet naar wens is of de bloemen niet goed over komen. Altijd persoonlijk contact. Heel fijn..mee denken en niets is teveel. Ik heb meerder bedrijven geprobeerd maar dit is mijn favoriete en dat deel ik met vele in mijn omgeving. Bezorgbedrijf geeft wel eens een probleem, maar het is altijd goed opgelost door de bloemenman.

May 9, 2024

Slechte bezorgservice

Zondag's bloemen besteld,maandag niet geleverd. Bezorgdienst geeft aan niet bezorgd bij sorteercentrum. Dinsdag weer gebeld. Word er gezegd,we bezorgen morgen... je bent verplicht om er voor thuis te blijven.dus al 2 dagen voor niets zitten wachten. 257356

April 2, 2024

Beste John,

Wat vervelend dat uw boeket niet bezorgd is.
Wij maken gebruik van trunks dit is een externe bezorgdienst. Graag ontvangen wij uw ordernummer dan gaan we dit netjes oplossen.

Uwbloemenman.nl

Topbedrijf

Het vervoersbedrijf had er een puinhoop van gemaakt waardoor mijn rouwstuk anders niet op tijd zou komen. Met hun klantenservice kwam ik ook niet verder.

Na een bericht gestuurd te hebben naar uwbloemenman kreeg ik meteen een reactie dat ze dit voor mij zo vervelend vonden dat ze een nieuw stuk persoonlijk zijn komen brengen. Zodat deze toch op tijd zou zijn.

Woorden kunnen niet omschrijven hoe ontzettend dankbaar ik deze man ben. Zulke mensen zijn er maar weinig in het bedrijfsleven. ❤️🥹

April 4, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Dikke 10 voor Uwbloemenman.

Na narigheid met de vervoerder, vergat waarschijnlijk te leveren heeft de bloemenman het voor 200% goedgemaakt. Na mijn telefoontje heeft mijn vriendin een prachtige grote bos bloemen gekregen.
Zie hier een dankbaar mens.

November 14, 2023

The Trustpilot Experience