We hebben voor de tweede keer een geweldige reis achter de rug door Portugal. De eerste reis Lissabon-Porto en nu midden en zuid Portugal in Pousada's. Alles was wederom perfect geregeld door vakant... See more
See what reviewers are saying
We komen net terug van een heerlijke Fly & Drive Porto-Lissabon vakantie. Goede hotels met ruim ontbijt, parkeergelegenheid en service. Prima auto. Op deze manier hebben wij het land beter leren kenne... See more
Vorige jaar hebben we ook via vakantie Portugal geboekt. Het is ons zo goed bevallen dat we dit jaar weer met deze organisatie gegaan zijn. Ondanks dat we kort van te voren geboekt hebben, is onze wen... See more
14-daagse reis Portugal compleet. Tijdens het boeken werd er snel gereageerd en alle benodigde papieren waren op tijd binnen. Mooie reis door prachtig Portugal, met over het algemeen prima hotels.... See more
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Erg mooie reis door Noord Portugal met…
Erg mooie reis door Noord Portugal met overnachtingen in poussada's gemaakt in juni 2023. Zeer mooi gelegen accomodaties. Handig is dat je zelf het aantal dagen op iedere plek kan bepalen en welke vlucht je neemt. Prima contact gehad en super reis gehad. Voor herhaling vatbaar in 2024.
In juni 2023 mooie rondreis gemaakt…
In juni 2023 mooie rondreis gemaakt door noord-Portugal en Lissabon en gelogeerd in verschillende poussada's. Deze hadden allemaal een apart karakter en iets bijzonders wat het verblijf speciaal maakte. Reis was prima georganiseerd en geregeld door reisorganisatie
Mooie reis door prachtig Portugal
14-daagse reis Portugal compleet.
Mooie reis door prachtig Portugal, met over het algemeen prima hotels. Echter in Coimbra was het hotel zeer gedateerd, vieze badkamer, oude kamer. Alleen het uitzicht was hier mooi. Zouden hier 2 nachten blijven maar hebben besloten zelf ergens anders een hotel te boeken en maar 1 nacht te blijven.
De aftersales zou beter kunnen er wordt niet meer geïnformeerd hoe je reis is geweest en je kan geen feedback geven over je ervaringen met de desbetreffende hotels. Hadden een pakketreis geboekt omdat er veel problemen waren met Transavia en er veel vluchten werden geannuleerd. Zou de volgende keer weer zelf een vlucht boeken en onderweg de hotels zelf reserveren. Al met al een prachtige reis gehad.
slechte service en after sale.
slechte service en after sale.
hotels voldoen niet in verhouding prijs en voorlichting bij boeken van vakantie.
The Trustpilot Experience