Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hørsholm Reviews

TrustScore 4 out of 5

Ådalsvej 54, 2970 Hørsholm, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Sofie hos Van Mossel Hørsholm, gav en virkelig god og grundig instruktion af min nye Mercedes GLC 400. Alle hos Van Mossel i Hørsholm yder altid en fremragende service.

Rated 3 out of 5 stars

En flink sælger. MEGET dårlig og langvarig respons på mine henvendelser på EQA250+ med tilbagekaldt batteri. Købte en helt ny EQA. Forventede grundet 4 Merceders og 4 Smart en god behandling for loy... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Fik foretaget en service samt vinterhjulskift, gik rigtig godt og er glad for Kokkedal. Fik en god samtale vedr en Merc med plads til 3 børnesæder, gerne Pre Owned, kan blive et forårs projekt, bile... See more

Company replied

Company details

About Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hørsholm

Written by the company

Besøg vores website Book værkstedstid Find os her

Velkommen hos Van Mossel.
Som en del af den hollandske familieejet virksomhed Van Mossel Automotive Group med 75 års erfaring, bygger vi på værdier som gæstfrihed og respekt for hver kunde. Vi tilbyder et stærkt team, fem afdelinger med både salg af Mercedes-Benz person- og varebiler i Storkøbenhavn og Nordsjælland, samt AMG Performance Center og en bred vifte af services. Vi stræber efter at møde dine behov og levere førsteklasses oplevelser hver gang. Din feedback betyder alverden for os, og vi håber, at du har lyst til at dele din oplevelse med os.
Van Mossel – Driven. By you. For you.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

128 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Jeg gav en lav bedømmelse

Jeg gav en lav bedømmelse, fordi jeg blev direkte informeret om, at bilen havde Apple CarPlay installeret. Efter købet fandt jeg ud af, at det slet ikke var tilfældet. Da jeg kontaktede forhandleren, fik jeg blot at vide, at jeg skulle betale 2.699 kr. for at få det installeret. Det er helt uacceptabelt. Det handler ikke om pengene – 2.699 kr. betyder ikke noget for mig – men om tilliden, som blev brudt. Jeg føler mig direkte ført bag lyset, og jeg er meget utilfreds med hele forløbet og den måde, forhandleren har håndteret det på.

May 23, 2025

Kære Arezoo
Tak for din anmeldelse. Jeg beklager oprigtigt den oplevelse, du har haft – det er forståeligt, at du føler dig skuffet, når oplysningerne om bilen ikke stemte. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Jeg er dog glad for, at vi sammen fandt en løsning, og at vi dækker omkostningerne til aktivering af Apple CarPlay, som aftalt.

Vi havde fornøjelsen

Vi havde fornøjelsen, at møde Oliver Elfort.

Meget imødekommende og rar ung mand, det gjorde sit yderste for at hjælpe os.

Oliver er rigtig god til at forhandle og solgte bilen til prisen. På trods af det var vi glade, så god handel for begge parter.

May 23, 2025

Kære Bjørn
Tusind tak for den fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at Oliver har givet jer en god oplevelse og hjulpet jer trygt gennem handlen. Vi sætter stor pris på jeres tillid og håber at se jer igen i fremtiden.

Rated 1 out of 5 stars

Firmaet lever i den grad op til dets…

Firmaet lever i den grad op til dets arrogante ry. Forsøgte via mail og også via bilbasen at booke en prøvetur i Hørsholm, hørte ingenting tilbage. Prøvede så at ringe et par gange i deres åbningstid, intet svar. Fik heldigvis prompte svar fra en anden forhandler med samme model på lager, som vi nu glæder os til at overtage, selvom forhandleren lå længere fra vores bopæl.
Vi har hørt at Van Mossel er arrogante, også når man kommer ind i butikken, ikke tale om jeg vil lægge mine penge sådan et sted.

June 13, 2025
Unprompted review

Kære Kim
Tak for din ærlige feedback – jeg beklager dybt, at du har oplevet manglende svar både via mail, Bilbasen og telefon. Det er langt fra den service, vi ønsker at levere, og jeg forstår fuldt ud din skuffelse.
Jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere, så du er velkommen til at kontakte mig direkte, hvis du har lyst til at dele flere detaljer.

Steen.Hansen@vanmossel.dk

Rated 5 out of 5 stars

Samlet god proces samt onboarding af bil

Samlet god oplevelse ved køb samt overlevering - specielt onboarding af bil

May 14, 2025

Kære Carsten Ørnbo
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord!
Vi sætter stor pris på din feedback!

Kompetent vejledning

Kompetent vejledning

April 27, 2025

Kære Nicolai Skovmose
Tusind tak for din positive anmeldelse og de pæne ord om vores kompetente vejledning. Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse.

oplevelsen og leveringen var tip top

oplevelsen og leveringen var tip top

April 25, 2025

Kære Ulrik Müller
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!.
Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse hos Van Mossel Hørsholm.

Rated 5 out of 5 stars

Bestilling og levering af vores…

Bestilling og levering af vores Mercedes EQA er forløbet fuldstændigt som planlagt.
God service hele vejen igennem

April 25, 2025

Kære Eric ingleff
Mange tak for din 5 stjernerne anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at både bestilling og levering af jeres EQA gik helt som planlagt.

God oplevelse

God oplevelse, professionel personale og rare omgivelser

April 18, 2025

Kære Michael Schacht
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Rated 5 out of 5 stars

Van Mossel/Mercedes er i en klasse for sig...

Kort fortalt. Jeg kom til at hælde 87 liter 95 blyfri på min GLE 350d Coupé og kørte intetanende videre. Stor katastrofe! Men men men. Tryllekunstnerne anført af værkfører Kim i Hørsholm knoklede på bilen i et par uger. Jeg hentede den i går, og den er glad og tilfreds igen. Og det blev LANGT billigere, end jeg havde frygtet. Fantastisk service. Mine varmeste anbefalinger.

May 16, 2025
Unprompted review

Kære Steffen
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede både dygtighed og god service hos os – og ikke mindst at din GLE nu er tilbage på vejen i fin form. Jeg skal sørge for, at Kim og resten af teamet i Hørsholm får dine rosende ord – det betyder meget for os alle.

God oplevelse

God oplevelse - kvalificerede medarbejdere som tager hånd om kunderne

April 2, 2025

Kære Martin Pejtersen
Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Kære Marie
Tak for din positive anmeldelse! Vi sætter pris på dine ord og arbejder løbende på at blive endnu bedre.

Rated 5 out of 5 stars

Meget venligt og imødekommende…

Meget venligt og imødekommende personale , med en professionel tilgang til tingene . Der handler jeg helt sikkert igen , de kan varmt anbefales . Lars Tretow

April 28, 2025

Kære Lars Tretow
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at se dig igen.

Leasing af Mercedes EQA AMG 250+

God og grundig indlæring i vores nye bil, og viden om, at vi altid kan henvende os, hvis vi har spørgsmål.

March 28, 2025

Kære Karin Jeppesen
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os at høre, at I er tilfredse med jeres nye Mercedes EQA AMG 250+ og den grundige indlæring. I skal endelig ikke tøve med at tage kontakt, hvis der opstår spørgsmål.

Branch Manager - Van Mossel Hørsholm

Kære Michael Ellehammer
Mange tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores service. Vi arbejder hele tiden på at forbedre os, og din feedback er vigtig for os i den proces.

God oplevelse

God levering tog sig tid til at sætte mig ind i alle bilens herligheder.

March 17, 2025

Kære Sten Gustavsen
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at leveringen levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du følte dig godt introduceret til din nye bil.

Der var en god service

Der var en god service

March 17, 2025

Kære Dorthe Everhøj
Mange tak for din flotte 4-stjernede anmeldelse og din positive kommentar om vores service. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og vi arbejder løbende på at gøre det endnu bedre fremadrettet.

Branch Manager - Van Mossel Hørsholm

Rated 5 out of 5 stars

God service ved køb af ny el-bil.

God service ved køb af ny el-bil.
God gennemgang og overdragelse.

Kære Charlotte Axelsen
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved køb af din nye elbil, og at både gennemgang og overdragelse levede op til dine forventninger.

Rigtig god service😊

Meget sød medarbejder.
Er meget tilfreds med service .

Kære Laura Vitkauskaite
Mange tak for din venlige anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med servicen, og at vores medarbejder har givet dig en god oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse og god opfølgning efter…

God oplevelse og god opfølgning efter man har fået leveret bilen.

Kære Kathrine Wang Esbjørn
Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hele vejen – også efter leveringen af din bil.

Rated 5 out of 5 stars

God service , god behandling og anstændig kommunikation.

March 7, 2025

Kære Hasan Serdemir
Mange tak for din fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du har oplevet god service, behandling og kommunikation hos os.

Take a closer look