Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hørsholm Reviews

TrustScore 4 out of 5

Ådalsvej 54, 2970 Hørsholm, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Sofie hos Van Mossel Hørsholm, gav en virkelig god og grundig instruktion af min nye Mercedes GLC 400. Alle hos Van Mossel i Hørsholm yder altid en fremragende service.

Rated 3 out of 5 stars

En flink sælger. MEGET dårlig og langvarig respons på mine henvendelser på EQA250+ med tilbagekaldt batteri. Købte en helt ny EQA. Forventede grundet 4 Merceders og 4 Smart en god behandling for loy... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kort fortalt. Jeg kom til at hælde 87 liter 95 blyfri på min GLE 350d Coupé og kørte intetanende videre. Stor katastrofe! Men men men. Tryllekunstnerne anført af værkfører Kim i Hørsholm knoklede på b... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Fik foretaget en service samt vinterhjulskift, gik rigtig godt og er glad for Kokkedal. Fik en god samtale vedr en Merc med plads til 3 børnesæder, gerne Pre Owned, kan blive et forårs projekt, bile... See more

Company replied

Company details

About Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hørsholm

Written by the company

Besøg vores website Book værkstedstid Find os her

Velkommen hos Van Mossel.
Som en del af den hollandske familieejet virksomhed Van Mossel Automotive Group med 75 års erfaring, bygger vi på værdier som gæstfrihed og respekt for hver kunde. Vi tilbyder et stærkt team, fem afdelinger med både salg af Mercedes-Benz person- og varebiler i Storkøbenhavn og Nordsjælland, samt AMG Performance Center og en bred vifte af services. Vi stræber efter at møde dine behov og levere førsteklasses oplevelser hver gang. Din feedback betyder alverden for os, og vi håber, at du har lyst til at dele din oplevelse med os.
Van Mossel – Driven. By you. For you.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

129 reviews in the last 12 months

Write a review

Virkelig god service

Har lige været i dialog med Kamilla fra booking. Hun var virkelig kompetent, serviceminded og behagelig at tale med. Dejligt at blive mødt af en person, der virkede til at ville gøre sit yderste for at møde kundens behov. Sådan skal det gøres :-)

April 3, 2025

Kære Lars
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om Kamilla! Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og dialog – det betyder alverden for os. Vi sørger for, at Kamilla får dine roser med videre!

Kære Peter Jørgensen
Mange tak for din positive anmeldelse! Det glæder mig at høre om din oplevelse her hos os.
Vi sætter stor pris på din feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Det var en god oplevelse

Jeg har et stykke tid været interesseret i en Mercedes EQE 350.

Da vi besøgte butikken i Hørsholm mødte vi et meget venlig og vidende sælger, Morten Schlichting. Han forklarede alt tydeligt og klart. Og vi fik hurtigt afsluttet en aftale om ny EQE som leveres midt i juni.

Det var en fornøjelse af handle med Morten.

Også en ung mand (pinligt vi ikke kan huske hans navn men underligt, at de ikke alle har et navneskilt på) som hjalp os med en prøvetur gjorde det fremragende.

Kan jeg vurdere en god sælger? Ja det burde jeg nok som salgstræner gennem mange år. Jeg er nok lidt for kritisk.

Håber alt går lige så glat når vi henter bilen i juni.
Kan kun anbefale Morten og Van Mosssel.

Hilsen Rolf Høegh
Resutatskaber.dk

February 23, 2025

Kære Rolf Høegh,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at Morten samt vores team gav dig en professionel og behagelig service. Vi sætter stor pris på din anbefaling – især fra en salgstræner med et kritisk øje!

Vi ser frem til at levere din nye EQE i juni og håber, at du bliver lige så tilfreds med bilen som med processen indtil nu.

Udlevering af vores bil

Udlevering af vores.
Hele processen var i topklasse.

January 27, 2025

Reply from Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hørsholm

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at hele processen levede op til dine forventninger. Vi ønsker dig mange gode køreture!

Rated 5 out of 5 stars

Lydhør og let forståelig instruktion…

Lydhør og let forståelig instruktion til bilens software.

January 21, 2025

Kære Jette Elbrønd
Tak for din positive anmeldelse! Det glæder mig at høre, at vores instruktioner var let forståelige.
Vi sætter stor pris på din feedback!

Mage til ringe værksted

Mage til ringe værksted, skal man lede længe efter.
Først kom jeg med et problem med blæseren på bilen, der skal køle motoren. Man skiftede temperatursensoren af flere omgange, men problemet blev ved at komme retur. Så gjorde man noget andet og dette har heller ikke hjulpet, problemet er for 5. Gang kommet retur.

Herefter kom jeg med en bagklap, hvor den automatiske åbne mekanisme var gået i stykker, så halvdelen af tiden ville den ikke åbne, eller åbnede halvt og lukkede igen. Den blev vurderet og de mente der skulle en ny bagklapsmotor i. Denne blev skiftet men problemet blev ikke løst. Jeg ringede for at få problemet løst, men blev blot mødt af en medarbejder der talte ned til mig og forklarede mig, at det problem jeg var kommet med var et helt andet og ikke det jeg påstod - jeg ved nu godt selv, hvad det er jeg har bestilt reparation til. Men han stod fast og blev ved at tale ned til mig.
Det endte med at skifte noget andet - og gæt engang, dette virkede heller ikke. Bagklappen virker stadig ikke optimalt.

Herefter kom jeg med et problem om et rasle lyd, der lød som om den kom fra akslen ved det ene fordæk. Det var særligt udtalt når jeg kørte over bump.
Efter lidt besigtigelse på bilen, var de sikre på problemet var en svejsning der havde løsnet sig i udstødningen. Jeg spurgte dem flere gange, om de var helt sikre på, at det var problemet og det var de.
Jeg fik det repareret og jo, der var en løs svejsning i udstødningen, men det var bare ikke det problemet lå.
Da jeg kørte derfra var den store markante raslelyd der stadig og det måtte værkføreren også erkende, efter en køretur i bilen.
Ergo endnu et problem der ikke er løst.

Jeg har lagt så mange penge hos det værksted, og jeg bliver kun mødt af konstante dårlige forklaringer.

- og så var de endda så frække at udskifte til rammen på nummerpladen, til en hvor der står ‘Van Mossel’ uden mit samtykke.
Om jeg gider at reklamere for et sted, der har så dårlig kundeservice! F*andme nej!

Det er sikkert og vist at jeg aldrig sætter mine ben der igen og jeg kan kun anbefale folk at holde sig langt væk derfra!!!

September 3, 2024

Kære Cecilie Langvad Færch
Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse hos os. Det lyder frustrerende at have tilbagevendende problemer med bilen uden at få en tilfredsstillende løsning. Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at levere, og jeg forstår din skuffelse.

Jeg tager din kritik alvorligt og vil følge op internt for at sikre, at vi lærer af dine oplevelser. Skulle du have yderligere input, er du velkommen til at kontakte mig direkte.

Van Mossel Hørsholm.

Van Mossel Hørsholm.
Alting blev lavet hurtigt på værkstedet og bilen bestod syn.

November 30, 2024

Kære Peter Jørgensen
Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at dit besøg på vores værksted forløb hurtigt og problemfrit, og at din bil blev synet. Vi håber at se dig igen næste gang, du har brug for vores hjælp.

Rated 4 out of 5 stars

Fik foretaget en service samt…

Fik en god samtale vedr en Merc med plads til 3 børnesæder, gerne Pre Owned, kan blive et forårs projekt, bilen skal være stige ind og ikke ned mvh

November 30, 2024

Kære Klaus
Mange tak for din flotte anmeldelse og for at dele din positive oplevelse med os. Vi er glade for, at servicen og vinterhjulsskiftet gik godt, og at vi kunne leve op til dine forventninger. Det er også spændende at høre om dine planer for en Mercedes-Benz – vi står klar til at hjælpe dig, når du er klar til at tage næste skridt.

Telefon System - en katastrofe

EQE SUV 350 😊
Igennem 2 måneder har jeg oplevet at det stort set har været umuligt at komme i kontakt med Hørsholm afdelingen.
Når jeg skal have kontakt til værkstedet, er det derfor nødvendigt at møde fysisk op på adressen ☹.
De medarbejder jeg har været i kontakt med (sælger og værksteds medarbejder) er bekendt med problemet, men anbefaler at jeg tager direkte kontakt til personalet på deres mobil nummer (på ingen måde en holdbar løsning for nogen parter).

December 1, 2024

Kære Steen Larsen
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Jeg beklager meget, at det er så svært at komme i kontakt med os, og at du har været nødt til at møde fysisk op for at få hjælp. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, og jeg tager din feedback meget alvorligt. Vi vil gøre vores bedste for at forbedre og sikre at vores kommunikation og telefonsystem fremadrettet er til alles bedste. Godt nytår.

Kære Percy Rørvig
Tusind tak for din anmeldelse! Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Rated 3 out of 5 stars

Jeg fik en meget venlig og høflig…

Jeg fik en meget venlig og høflig betjening.
Bilen skulle have stort B service og opdatering af software. Jeg afleverede bilen aftenen før.
Jeg ventede frem til kl. næsten 2, hvor jeg ringede og fik at vide, at de snart ville begynde på bilen. Jeg kunne se på min app, at bilen blev åbnet ca. kl. 14. kl. og ca. 14.45 blev jeg kontaktet med besked om, at bilen blot manglede at blive vasket og ville være klar om en halv time, men at softwaren ikke var opdateret, da det kunne tage flere timer, og ikke kunne nås i dag. Efterfølgende fik jeg mailet en faktura på kr. 4.000 for et B-service.
1. Det er uforståeligt, at service der er sat til 3,5 time, og koster mellem 3 og 4.000 kr gennemføres på 45 minutter. Jeg anerkender, at Mobilo har en stor værdi, da den giver stor tryghed,
2. Jeg har fået flere beskeder om, at softwaren skulle opdateres, men fik at vide jeg kunne komme ind og få det ordnet ved lejlighed. Det er besværligt, at skulle aflevere og undvære bilen endnu en gang.
3. Efterfølgende modtog jeg en samlet faktura på servicebesøget, selvom jeg har lavet en service-kontrakt med månedlig betaling for 4 år. (Kredit nota er modtaget).

November 19, 2024

Kære Steen Lohse
Tak for din anmeldelse. Jeg sætter stor pris på din feedback og beklager, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.

Jeg forstår, at det kan virke uforståeligt, at estimerede servicetider afviger og vi vil gerne forklare yderligere hvis der måtte være behov for det. Vi beklager, hvis dette ikke blev tydeligt kommunikeret.

Jeg anerkender også din frustration over den manglende softwareopdatering og det besvær, det medfører at skulle aflevere bilen igen.
Slutteligt naturligvis ikke i orden, at du modtog en faktura på trods af din servicekontrakt – vi har heldigvis allerede korrigeret dette og arbejder på at undgå lignende situationer fremover.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at drøfte din oplevelse nærmere.

Rated 2 out of 5 stars

Meget utilfreds

Meget utilfreds, gentagne reklamationer vedr. fejl Mercedes me appen “kører bare rundt” og bliver ikke løst

Kære Gretha Toft og Jens Erik Bech
Det lyder som en frustrerende oplevelse med de problemer, I oplever med Mercedes me-appen. I er meget velkomne til at kontakte mig direkte, hvis der fortsat er udfordringer, så vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe jer videre.

Service

god personlig og hurtig service

Reply from Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hørsholm

Tusind tak for den fine anmeldelse! Jeg er glad for, at du oplever god personlig og hurtig service – det betyder meget for os.

Rated 3 out of 5 stars

Trods bestilling pr mail blev tiden…

Trods bestilling pr mail blev tiden ændret da jeg var fremme!!

November 9, 2024

Kære Flemming Lindeløv
Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om ændringen i din aftalte tid og for den ulejlighed, det har medført. Det er vigtigt for os at levere en problemfri service, og dér er overholdelse af aftaler en grundsten. Derfor gennemgår vi vores booking-setup i jagten på forbedringer.

Rated 3 out of 5 stars

Der er for meget bøvl med en ny bil der…

Der er for meget bøvl med en ny bil der havde kørt 2000 km. Fortsat bøvl men håber at det nu går i orden så bilen kan leve op til vores forventninger.

Kære Carsten,
Tak for din ærlige feedback. Jeg er ked af at høre om de udfordringer du har oplevet med din nye bil.
Jeg har erfaret at du har haft dialog med Magnus og Benjamin og håber, at alt nu bliver løst, så bilen fremover lever op til jeres forventninger. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der er behov for yderligere hjælp.

Jeg sætter pris på

Jeg sætter pris på, at I kan ordne min bil mens jeg venter, og det skete heldigvis også denne gang.
Jeg er også glad for, at min bil bliver støvsuget og
vistnok vasket.

Kære Ruth,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os, at du værdsætter at vi kan hjælpe dig mens du venter. Vi er også glade for, at du bemærker at vi vasker og støvsuger. Håber at bilvasken kan ses lidt tydeligere næste gang.

Alt fungerede

Alt fungerede, som det skulle

Kære Lene,
Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at alt fungerede, som det skulle. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Kære Connie,
Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har oplevet god service hos os.

Høj faktura meget diot

November 7, 2024

Kære Nusrettin,
Tak for din ærlige feedback. Vi beklager, hvis fakturaen ikke stemte overens med dine forventninger. Du er altid velkommen til at tage kontakt, så vi kan gennemgå den sammen og afklare eventuelle spørgsmål.

Take a closer look