Vooraf gekeken wat schade was en gezorgd dat we veilig konden rijden tot herstel. Duidelijk over werkzaamheden en tijdsbestek.

Marconilaan-Noord 63, 4614 HB Bergen op Zoom, Noord-Brabant, NL
Company replied
Het hele proses van aanmelden van de schade tot de uitvoering van de reparatie was super goed geregeld. Toen wij de auto volgens afspraak mochten afhalen Stond er een auto die splinternieuw leek sc... See more
Company replied
Goeie en snelle service. Als vervangend vervoer kreeg ik een nette auto mee.
Company replied
Perfect, snel en deskundig uitgevoerde reparatie. Jammer van de staat vervangend vervoer. Binnenkant niet schoon (o.a. broodkruimels en smerige vlekken op daschboord) Buitenkant vogelpoep.
Marconilaan-Noord 63, 4614 HB, Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Netherlands

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
Hele aardige mensen die je netjes te woord staan. Wel miste ik wat communicatie over vertraging en is er bij het opleveren na mijn feedback toch nog een klein deel ter plekken bijgewerkt, terwijl ik dit nog duidelijk bij aflevering had gemeld.
Update: nadat ik de auto nogmaals heb nagekeken was de motorkap niet goed uitgelijnd. Weer laten maken en breken tijdens deze montage mijn kap boven de gril. Nieuwe besteld waar ik 12 weken op heb gewacht. Vandaag eindelijk voor de laatse keer de auto gebracht”dacht ik” en nu weer bij het bestuderen bij thuiskomt is het onderdeel zeer slordig gespoten. Er zitten druipers op. Ik ga morgen weer terug bellen en kijken wat er geregeld kan worden.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
Snelle Service.Klantvriendelijk en netjes afgewerkt.Ik ben er zeer tevreden over en zal zeker mensen dit bedrijf aanraden.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
Bij het opleveren na reparatie bleek een onderdeel met schade niet hersteld. Ook was de montage niet helemaal correct uitgevoerd.
Jammer is wel, dat door een intern communicatieprobleem bij deze vestiging, dit mij niet was verteld bij het weer ophalen van mijn auto.
Na contact hierover is het betreffende onderdeel vernieuwd.
Omdat de montagepunten aan de bumper niet geheel meer in orde waren is de gehele bumper, als compensatie voor het ongemak, op kosten van Van Mossel vernieuwd.
Eindresultaat is nu prima.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
Heel veel over gehoord dat het een vreselijke zaak is. Helaas MOEST ik via mijn verzekering hier mijn Mercedes E-klasse laten maken.
Een verschrikkelijke ervaring rijker!!! Slechte communicatie, geen afspraken mee te maken. Bellen niet terug, reageren niet op emails en als dat het enige was: nee hor! De schade is slecht gemaakt! Her en der schades toegebracht aan de auto die er nog niet zaten toen in de auto afleverde!!!! Ik heb via een relatie bij van Mossel gehoord dat er veel Bulgaren werken die niet weten wat ze doen! Onderhands maken ze afspraken met verzekeraars om.de prijs te drukken! Schade was geraamd op €400,- incl. Btw. Schade bedrijf keert €1500,- euro uit!!! Schandalig!!! Van Mossel maakt er een potje van!! Ga hier niet heen!!!
Naaraanleiding van reactie;:;
Ze spijten en spijten op reviews. In de praktijk komt hier niets van.. praatjes hebben ze. Laten me al maanden hangen. Niet komen hier!