Banner for Van Mossel Citroën & DS - Zaandam

Van Mossel Citroën & DS - Zaandam Reviews 40

TrustScore 4 out of 5

4.0

Kleine Tocht 22, 1507 CB Zaandam, Nederland, NL

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben vriendelijk geholpen, kon makkelijk een afspraak maken. Ik werd tussentijds. Van de servicebeurt. Gebelt en gehoord dat er. Meerwerk te doen was. Prijs opgave gekregen. In de keuzes gekreg... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ging er heen voor gerammel onder de auto voor achter. Nu bij elkaar €2700 betaald en probleem bestaat nog steeds. Ze weten het niet zeggen ze nu. Dus geen oplossing maar wel €2700 EURO armer.... See more

Rated 5 out of 5 stars

We zijn vertrouwd met deze garage en zeer tevreden. Het personeel is vriendelijke, prettig en deskundig. De ontvangst is hartelijk en aardig en ze nemen de tijd voor je. De koffie is lekker en... See more

Company replied

About Van Mossel Citroën & DS - Zaandam

Written by the company

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Citroën:
Van Mossel is officieel Citroën-dealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Noord, Heemskerk, Hoorn, Purmerend en Zaandam. Voor het merk DS kun je terecht bij onze vestigingen in Alkmaar of Amsterdam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Contact info

• Kleine Tocht 22, 1507 CB, Zaandam, Nederland, Netherlands

• 075 616 0074
Promotion box for Van Mossel Citroën & DS - Zaandam

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4.0

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Hartelijk dank voor de service én de voetbal

Fijn dat ik langs kan komen zonder afspraak om de bandenspanning te laten checken. Vriendelijk te woord gestaan met korte wachttijd en goede uitleg bij een paar vragen over mijn auto. Naar huis met een mooie WK-voetbal voor mijn kleinzoon. Hartelijk dank!,

June 24, 2026

Reply from Van Mossel Citroën & DS - Zaandam

Dank voor de mooie review. Fijn dat we uw vragen konden beantwoorden. Graag tot een volgend bezoek.

gerammel onder de auto

Ging er heen voor gerammel onder de auto voor achter.
Nu bij elkaar €2700 betaald en probleem bestaat nog steeds.
Ze weten het niet zeggen ze nu.
Dus geen oplossing maar wel €2700 EURO armer.
Dus van mossel bedankt .
Zal wel geen reactie krijgen van van mossel .

June 10, 2026

Ik ben vriendelijk geholpen

Ik ben vriendelijk geholpen, kon makkelijk een afspraak maken.
Ik werd tussentijds. Van de servicebeurt. Gebelt en gehoord dat er. Meerwerk te doen was. Prijs opgave gekregen. In de keuzes gekregen. Om het te laten uitvoeren.
Ik heb geen negatieve ervaring.

May 14, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Administratieve chaos en slechte…

Administratieve chaos en slechte klantenservice.

November 30, 2025

Reply from Van Mossel Citroën & DS - Zaandam

Het spijt ons te horen over de administratieve problemen en de klantenservice. We zullen dit zeker onderzoeken. Dank voor uw feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Motor storing management en servicesignaal

Probleem met management storing en signaal service na goed onderzoek snel opgelost

October 24, 2025

Reply from Van Mossel Citroën & DS - Zaandam

Fijn dat het probleem met de storing en het signaal na onderzoek snel is opgelost. Bedankt voor de positieve terugkoppeling en tot de volgende keer, team van Mossel Zaandam.

Van mossel citroen…

Heb mijn auto al jaren in onderhoud bij van mossel na volle tevredenheid,denken met je mee als er problemen zijn om zo goed en snel mogelijk de weg weer op te gaan

June 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Top service en top hulp van Miqael

Top hoe ze met de garantie mij iedere keer weer super goed helpen. Leen auto en alles word kosteloos opgelost. Miqael je bent een topper altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik ben zo blij met deze service een dikke 10 van mij voor jouw en het bedrijf.

June 12, 2025

Alles correct afgewikkeld

Alles correct afgewikkeld. Tijdens werkzaamheden gebeld dat er extra kosten zouden komen, vanwege trekhaakverwijdering. Leenfiets stond klaar.
Auto gewassen en gestofzuigd en niet berekend.
Deze geste doorverteld aan vrienden. Chapeau!

May 31, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Top service en vriendelijk personeel.

Top service en vriendelijk personeel.
Je wordt altijd net zo goed geholpen voor iets kleins of iets groots. Heb nu inmiddels drie leaseauto's en twee prive auto's daar in onderhoud gehad en ben daar zeer tevreden over geweest.
Ook het personeel ( Robin) aan de servicedesk zeer behulpzaam, koplampje gratis verwisseld.
Komt tegenwoordig niet veel meer voor!
E.S. Zaandam

May 7, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Altijd prettig geholpen

Bijna altijd ben ik tevreden.
Een enkele keer zijn er dingen die niet helemaal volgens afspraak zijn, maar dat zijn uitzonderingen.
Het wordt ook opgelost.
Men is ook altijd vriendelijk.
Een probleempje is dat een goede update van de navigatie niet mogelijk is. Dat ligt waarschijnlijk aan de fabrikant van de navigatie. Ik moet ermee leren leven.

December 6, 2024

Goede communicatie

December 6, 2024

Reply from Van Mossel Citroën & DS - Zaandam

Bedankt voor uw mooie review!

Kasper Robers
Vestigingsdirecteur Van Mossel Zaandam

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look