Super goed geholpen door Luna. Wij waren opzoek naar een nieuwe auto voor mijn vrouw en de kinderen. Uiteindelijk met Luna in contact gekomen voor een nieuwe Ford Kuga. Luna heeft ons met alle vragen... See more

Company replied
Wordt altijd prima geholpen. Ervaring met aanschaf van occasion en voor garantie en allerlei werkzaamheden. Als ze extra dingen die uitgevoerd moeten worden tegen komen, dan word je hierover geïnfo... See more
Company replied
Nieuwe Ford Explorer bij Ford van Mossel Breda een nieuwe Ford Explorer aangeschaft. Vanaf het eerste bezoek erg prettig geholpen door Lars. Goede uitleg in duidelijke taal in een fijne sfeer. Ook bi... See more
In oktober 2024 heb ik het eerste contact met Van Mossel Ford Breda gehad, over het prive leasen van een Ford Kuga. De Kuga is eind februari geleverd. Gedurende het gehele traject ben ik uitstekent... See more
Written by the company
Minervum 7001 / c, 4817 ZL, Breda, Nederland, Netherlands

How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super goed geholpen door Luna.
Wij waren opzoek naar een nieuwe auto voor mijn vrouw en de kinderen. Uiteindelijk met Luna in contact gekomen voor een nieuwe Ford Kuga. Luna heeft ons met alle vragen goed geholpen en de deal was snel rond. Tevens heel goed ontvangen in de showroom met de aflevering van de auto. Zou iedereen aanraden als je opzoek bent naar een Ford om deze bij Luna te halen.

Reply from Van Mossel Ford - Breda
Ik heb een gebruikte Ford Kuga gekocht en hoopte deze na een Welkoms Check bij Van Mossel Breda, daar in onderhoud te doen, maar alles ging daar mis, zo werden wij na aanmelding van onze afspraak voor Welkomst Check naar boven gestuurd ( mijn vrouw is slecht te been) en daar weer naar beneden gestuurd en uiteindelijk bij juiste balie gekomen, daar werd om onze sleutels gevraagd en moesten zelf maar een plekje zoeken om te wachten. Na anderhalf uur nog niets en ben naar balie gelopen en bleek auto allang klaar te staan, maar niet laten weten aan ons en ook zag ik thuis op de factuur, die 29 euro was i.p.v. 49 euro, dat ze een lentecheck hebben gedaan i.p.v. Welkoms Check. Geen vertrouwen meer in Van Mossel op deze manier.
Blijkt ook nu weer, als je na 2 maanden een aanmaning van een niet betaalde factuur krijgt die volgens afspraak met directeur Van Mossel Ford Breda gratis was.

Reply from Van Mossel Ford - Breda
Na overname door van Mossel was mijn onderhoudsgeschiedenis niet meer bekend en werd ik weggestuurd met een motorprobleem, die ik sinds de aankoop van de auto ervaarde. Voorgaande dealer verleende alle service en medewerking, maar dit kon niet meer sinds van de Mossel het dealerschap overnam met dezelfde medewerkers en op dezelfde locatie.

Reply from Van Mossel Ford - Breda
Laats mijn nieuwe auto gekocht top service ze zijn duidelijk eerlijk en transparant, ik konden zaken doen met Aron een professionele verkoper geen op of aanmerkingen eerlijk en betrouwbaar!

Reply from Van Mossel Ford - Breda
We zijn goed geholpen bij het kopen van onze auto. De service was goed. Vriendelijke verkoop medewerkers.
Ook de dag van ophalen goede uitleg gekregen over de auto. Nadien nog telefonisch contact gehad of alles naar wens was. Top!

Reply from Van Mossel Ford - Breda
Goed geholpen de tijd genomen zodat je een goede beslissing kan nemen.
Prettig contact .

Reply from Van Mossel Ford - Breda
We zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen door Luna. Echt een toppertje. Onze volgende auto zullen wij zeker weer daar aankopen.

Reply from Van Mossel Ford - Breda
Tja, moet je drie maanden van te voren een afspraak maken om een rammel bij het optrekken te laten onderzoeken. Dat vond ik echt te lang. Of wat dacht je van vier weken om een lamp te vervangen.
Omdat Luna mij geweldig heeft geholpen!
Dank voor alles
Mvg Koenraad Engels

Reply from Van Mossel Ford - Breda
Super lange wachttijd (enkele weken) bij gestrande bus. Collega dealer in de buurt fixt het in 2 dagen. Die heeft dus 5 sterren gekregen.

Reply from Van Mossel Ford - Breda
Afspraak gemaakt en netjes geholpen. Er wordt aan de hand van je wensen goed meegedacht en gezocht naar de perfecte auto voor jou.
Ook de proefrit en daarna de aankoop werden netjes geregeld.

Reply from Van Mossel Ford - Breda
Prettig klantcontact tijdens de aankoop en levering van onze auto. Komen afspraken na.

Reply from Van Mossel Ford - Breda
Luna heeft ons super geholpen met de aankoop van de nieuwe Kuga en de inname van mijn in te ruilen auto.

Reply from Van Mossel Ford - Breda
Uitstekend en snel geholpen. Mooi ook het filmpje dat achteraf wordt toegestuurd over de staat van je auto. Geeft goed gevoel.

Reply from Van Mossel Ford - Breda
Vriendelijke, geïnteresseerde verkoper die op een positieve manier moeite deed om onze wensen te vervullen.

Reply from Van Mossel Ford - Breda
Learn more about other kinds of reviews.