Banner for Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo

Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo Reviews

TrustScore 4 out of 5

Goudstraat 70, 7554 NE Hengelo, Nederland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Perfect geholpen met de verkoop van de Fiat 5oo E icon cabrio uit 2023. Fijne ontvangst door Luc gevolgd door een proefrit. De auto geimporteerd uit Belgie Lease zag er schoon en goed uit . De... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Prettige ervaring, geen opdringerig advies maar gewoon luisterend oor en een goed gesprek. Persoonlijk kan ik dit enorm waarderen in deze tijd. Je wordt met een glimlach ontvangen en gaat zelf met een... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

3x teruggeweest voor reparatie aan de bumper van onze KIA. Elke keer een auto teruggekregen met meer krassen. Vandaag wederom nieuwe krassen geconstateerd. Denk 2x na voordat je, je auto voor reparati... See more

Rated 4 out of 5 stars

We gingen op de terugreis van onze vakantie kijken voor een audi A1, die was helaas net een dag ervoor verkocht. We zagen wel een prachtige Ford Mondeo staan! Na een proefrit en later telefonisch wat... See more

Company details

1. Used Car Dealer
  2. Auto Repair Shop
  3. Motor Vehicle Dealer

About Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo

Written by the company

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Mega Occasion Centrum:
Op zoek naar een geschikte occasion? Daarvoor kun je terecht bij het Van Mossel Mega Occasion Centrum. Met vestigingen in Utrecht, Tilburg, Hengelo, Goes en Leeuwarden zit er altijd wel een bij jou in de buurt.
Op zoek naar een exclusieve jong gebruikte occasion in het topsegment? Dan moet je bij onze vestiging in Amsterdam zijn.
Op zoek naar een 4x4, terreinwagen of SUV? Van Mossel Outdoor Occasions in Oisterwijk heeft de beste auto's staan.
Heb je niet zo'n groot budget beschikbaar maar wil je wel graag een kwaliteitsoccasion? Dan kun je terecht bij het Van Mossel Mega Occasion Centrum Budget Cars in Waalwijk.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Contact info

• Goudstraat 70, 7554 NE, Hengelo, Nederland, Netherlands

• 0541 571 775
Promotion box for Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo

Vind jouw ideale occasion

Bekijk onze actuele voorraad en rij weg in jouw droomauto!

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

193 reviews in the last 12 months

Write a review

Gemiste kans

Vandaag heel gericht voor één specifieke auto (goudkleurige BMW X2) wezen kijken. Langdurig deze auto bekeken en daarna nog een rondje door de showroom gelopen. Gedurende de 30 min. dat ik in de showroom was heeft geen enkele verkoper mij benaderd. Er waren geen andere klanten/bezoekers in de showroom en toch blijven de verkopers achter hun computer zitten of lopen langs je heen, groeten en lopen verder. Blijkbaar willen ze hier geen auto's verkopen? Prettig dat je bij binnenkomst niet meteen besprongen wordt door een verkoper, maar als je ziet dat er personen 20 min. rond één specifieke auto staan/lopen en het idee om even te informeren of er vragen zijn of dat je iets voor ze kan betekenen komt niet bij je op, dan kan je beter vakkenvuller worden bij de AH. Toppunt was dat bij vertrek één verkoper gewoon op z'n telefoon zit te appen/spelen, blijkbaar wachtend tot het sluitingstijd is. Daarnaast staan de auto's veel te krap op elkaar waardoor een wat stevigere volwassene er niet tussendoor kan, de portier fatsoenlijk kan openen en kan plaatsnemen in de auto.

Gemiste kans......

October 28, 2024

Reply from Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo

Het spijt ons te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad tijdens je bezoek. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich welkom voelen en goed geholpen worden. We zullen dit intern bespreken om te zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt.

Alle lof voor Mehmet

Alle lof voor Mehmet, die me uitstekend geholpen heeft bij het zoeken van een occassion!

October 1, 2024

Reply from Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo

Het is fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad! We zijn blij dat je tevreden bent met de service die je hebt ontvangen.

Rated 5 out of 5 stars

Goede auto gekocht voor een redelijke…

Goede auto gekocht voor een redelijke prijs. Niks negatiefs te bedenken.

September 10, 2024

Reply from Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw aankoop.

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben vandaag onze nieuwe auto…

Wij hebben vandaag onze nieuwe auto opgehaald. Zeer tevreden met service van mossel. Wij zijn goed geholpen door Mehmet ( verkoopadviseur)
Alles netjes geregeld!
Zekersss komen wij weer terug als we een tweede auto willen kopen.
ECHTE AANRADER!!

August 31, 2024

Reply from Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service die u heeft ontvangen en dat u zo positief bent over uw nieuwe auto. Het is fijn om te lezen dat Mehmet u goed heeft geholpen. We hopen dat u veel plezier zult beleven met uw nieuwe auto. Groet Team MOC Hengelo.

Toch nog goed gekomen.

Voor het eerst bij Van Mossel een auto gekocht, in het begin was het contact wat moeizaam maar na een een proefrit en een goed gesprek kwamen we er alsnog uit en de knoop door gehakt om tot aanschaf over te gaan van onze eerste elektrische auto, een
BMW i3.
Na een dag rijden kwamen we er achter dat de rechter buitenspiegel defect was!
Ik werd door verkoper Mark doorverwezen naar de Kia garage waar we aldaar keurig werden geholpen, onverhoopt waren de onderdelen niet allemaal daar aanwezig en kreeg gelijk een vervangende auto mee. De volgende dag gebeld geworden dat onze bmw klaar stond om afgehaald te worden.
Prijs! 0,0 euro ! Alles dus keurig netjes geregeld. De volgende keer zekers weer.
Dank aan Mark en Cris.👍👍👍

July 15, 2024

Reply from Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe BMW i3 en dat u een positieve ervaring heeft gehad bij onze vestiging. Het spijt ons te horen dat er een probleem was met de buitenspiegel, maar we zijn blij dat u zo goed geholpen bent door onze collega's. We waarderen uw complimenten voor Mark en Cris en zullen deze zeker met hen delen. Groet Chris Koershuis

Rated 4 out of 5 stars

We werden keurig geholpen

We werden keurig geholpen, konden zonder problemen proefritje maken in verschillende auto's en er werd je niks opgedrongen.

July 15, 2024

Reply from Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring had tijdens je bezoek. Het is fijn om te horen dat je vriendelijk werd geholpen en dat je zonder problemen een proefrit kon maken.

Fijne ervaring opgedaan

Fijne ervaring opgedaan. Goede uitleg gekregen en proefrit mogen maken.

June 6, 2024

Reply from Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad.

Rated 5 out of 5 stars

Geweldige Ervaring bij Van Mossel Mega Occasion in Hengelo!

Occasion in Hengelo!

Ik heb recent een auto gekocht bij Van Mossel Mega Occasion in Hengelo en ik kan niet genoeg benadrukken hoe fantastisch de ervaring was. Vanaf het moment dat ik binnenstapte, werd ik super geholpen door het vriendelijke en professionele team.

De service was uitmuntend; de medewerkers namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaven deskundig advies. Ze waren geduldig en behulpzaam, zonder enige druk, waardoor ik met vertrouwen mijn keuze kon maken.

De auto’s zijn van topkwaliteit en het aanbod is indrukwekkend. Alles verliep soepel, van de proefrit tot de uiteindelijke aankoop. Ik voelde me gewaardeerd als klant en dat maakte het hele proces plezierig en stressvrij.

Van Mossel Mega Occasion in Hengelo is echt een topbedrijf. Bedankt voor de uitstekende service en het helpen vinden van mijn perfecte auto. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele autodealer.

Groetjes
Gerard de Amsterdammer

June 1, 2024

Reply from Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo

We zijn ontzettend blij te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad bij onze vestiging in Hengelo. Het is fantastisch om te lezen dat u zich zo goed geholpen voelde door ons team en dat u tevreden bent met uw nieuwe auto.

Uw complimenten over de service, de deskundigheid van onze medewerkers en de kwaliteit van onze auto's zijn voor ons een enorme stimulans. We streven ernaar om onze klanten altijd een prettige en stressvrije ervaring te bieden, en het is geweldig om te horen dat we dat in uw geval hebben kunnen realiseren. Groet Chris Koershuis

Rated 5 out of 5 stars

Nette jonge verkoper ( thijn ) komt…

Nette jonge verkoper ( thijn ) komt afspraken na, moet nog veel leren maar komt er wel

June 4, 2024

Reply from Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze verkoper. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Rated 1 out of 5 stars

Slechte service en niet nagekomen van afspraken

Heb het gevoel dat ik in de maling wordt genomen, belazert wordt en zelfs voorgelogen. Nu al ruim een maand. Bijna 800 euro betalen voor afleveringskosten. Niets gedaan van de 130 punten die zogenaamd daaronder vallen. De auto wordt geleverd met de gebreken die ik na de proefrit zelf melde. En verborgen gebreken. Auto wordt weer opgehaald, ben die 5 dagen kwijt, wordt voor de 2de keer bezorgd met de zelfde problemen. Zowel de manager als de verkoper doen alsof er niets aan de hand is. Mijn geduld is op !

May 13, 2024

Beste familie Scheerder-Albertzoon,

Sinds 21 mei bent u in contact met de vestigingsdirecteur en ik heb uw antwoordapparaat hiervoor en hierna ingesproken.

Graag heb ik contact, Bob van der Laan - Commercieel Directeur Mega Occasion Centra.

Rated 1 out of 5 stars

Vandaag voor auto wezen kijken zelfde…

Vandaag voor auto wezen kijken zelfde type zelfde bouwjaar waar ik voor ging,echter met wat minder kilometers als de mijne en mooie metalic lak geel daar ging ik voor vanuit tiel naar hengelo 2 uur rijden hun eerst gebeld is die auto netjes ja werdt me verteld. Echter bij aan komst een duts in het dak blanke lak die begon los te laten en toen linker zijden geduts achter en geschaafd. Eigelijk al klaar mee toch maar prijs laten maken echter werdt me gelijk verteld ja u auto heeft iets boven de ton gelopen dus wordt handels prijs nou geloof me wat denk jezelf en voor die van jullie 18000 euro vragen met die schade voor mij geen van mossel meer die meneer netjes bedankt en gegaan

May 14, 2024

Beste heer Van Mourik,

We hebben zojuist open telefonisch contact gehad, waarvoor dank. Excuses namens Van Mossel voor de ervaring.

We overwegen de bewuste auto te restylen op de besproken plaatsen en ook binnen Van Mossel bent u inmiddels overtuigd dat we auto's boven de 100.000 km inruilen & verkopen.

Graag zien we u later toch nogmaals bij een (VKV) Van Mossel vestiging voor een snelle dealer-Clio RS Trophy.

Bob van der Laan
Commercieel Directeur Mega Occasion Centra

Rated 3 out of 5 stars

Klantgerichtheid kan beter

Vriendelijke medewerkers. Minder tevreden over het contact ná de aankoop. Afleveren van de occasion duurde liefst 4 weken ( service- en poetsbeurt en 2 kleine deukjes verwijderen). Geen updates van van Mossel ontvangen. Telkens zelf contact gezocht. Als redenen van de lange levertijd werden genoemd personeelsgebrek, ziekte, vrije dagen en interne miscommunicatie. Daar zitten verbetermogelijkheden.

April 13, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb in feb 2024 een elektrische mini…

Ik heb in feb 2024 een elektrische mini gekocht
Wat een vreselijke slechte zaak
Bizar voor woorden
Zo’n spijt dat ik deze mini heb gekocht
Gezegd dat ik er 250 km mee kon rijden kan er net 100 km mee rijden
En dan mag ik niet hard is het antwoord
Afhandeling en levering heel slecht
Hele mooie mini cabriolet ingeleverd !!
Zo’n spijt
Dat dit kan
Bizar
Buikpijn van , hoe ik opgelicht ben !!

April 19, 2024

Fijne occasion Hengelo

Hele fijne ervaring gehad bij deze Van Mossel occasion filiaal in Hengelo. Een paar weken geleden kwam ik breed georiënteerd de zaak binnenlopen ik wou veel maar wist niet zo goed welke auto aan al mijn wensen zou voldoen. De verkoper genaamd Mehmet stelde zich aan mij voor en gaf me rondleiding, geen poespas, hij liet me de autos zien die in mijn prijscategorie vielen, en aan mijn wensen voldeden. Nog geen week later kocht ik de auto en ben er elke dag erg tevreden mee, ook na de koop kan ik rekenen op uitgebreide, informele en prettige service van, Van Mossel occasion en haar beste verkoper Mehmet!

Voor , tijdens en na de koop erg goed contact gehad nogmaals dit is een erg goeie Van Mossel occassion, zeker een aanrader!

March 19, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Top bedrijf echte aanrader.

Meerdere auto's gekocht naar volle tevredenheid. Deze mensen in Hengelo denken met de klant mee en zijn super aardig en klantgericht.

March 8, 2024

Reply from Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo

Beste mevrouw De Vries, we hebben direct contact gehad na uw melding van het vuil onder de stoelen. We begrijpen het en zullen dit in het vervolg trachten beter te controleren. Maandag de 25e gaat de auto als service naar het poetsbedrijf in Hengelo en hopen we u weer volledig tevreden te hebben. Uw verkoopadviseur, Mehmet Ebecek, Mega Occasion Center Hengelo

The Trustpilot Experience

Take a closer look