Perfect geholpen met de verkoop van de Fiat 5oo E icon cabrio uit 2023. Fijne ontvangst door Luc gevolgd door een proefrit. De auto geimporteerd uit Belgie Lease zag er schoon en goed uit . De... See more

Company replied
Prettige ervaring, geen opdringerig advies maar gewoon luisterend oor en een goed gesprek. Persoonlijk kan ik dit enorm waarderen in deze tijd. Je wordt met een glimlach ontvangen en gaat zelf met een... See more
Company replied
3x teruggeweest voor reparatie aan de bumper van onze KIA. Elke keer een auto teruggekregen met meer krassen. Vandaag wederom nieuwe krassen geconstateerd. Denk 2x na voordat je, je auto voor reparati... See more
We gingen op de terugreis van onze vakantie kijken voor een audi A1, die was helaas net een dag ervoor verkocht. We zagen wel een prachtige Ford Mondeo staan! Na een proefrit en later telefonisch wat... See more
Written by the company
Goudstraat 70, 7554 NE, Hengelo, Nederland, Netherlands

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Vandaag heel gericht voor één specifieke auto (goudkleurige BMW X2) wezen kijken. Langdurig deze auto bekeken en daarna nog een rondje door de showroom gelopen. Gedurende de 30 min. dat ik in de showroom was heeft geen enkele verkoper mij benaderd. Er waren geen andere klanten/bezoekers in de showroom en toch blijven de verkopers achter hun computer zitten of lopen langs je heen, groeten en lopen verder. Blijkbaar willen ze hier geen auto's verkopen? Prettig dat je bij binnenkomst niet meteen besprongen wordt door een verkoper, maar als je ziet dat er personen 20 min. rond één specifieke auto staan/lopen en het idee om even te informeren of er vragen zijn of dat je iets voor ze kan betekenen komt niet bij je op, dan kan je beter vakkenvuller worden bij de AH. Toppunt was dat bij vertrek één verkoper gewoon op z'n telefoon zit te appen/spelen, blijkbaar wachtend tot het sluitingstijd is. Daarnaast staan de auto's veel te krap op elkaar waardoor een wat stevigere volwassene er niet tussendoor kan, de portier fatsoenlijk kan openen en kan plaatsnemen in de auto.
Gemiste kans......

Reply from Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo
Alle lof voor Mehmet, die me uitstekend geholpen heeft bij het zoeken van een occassion!

Reply from Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo
Goede auto gekocht voor een redelijke prijs. Niks negatiefs te bedenken.

Reply from Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo
Wij hebben vandaag onze nieuwe auto opgehaald. Zeer tevreden met service van mossel. Wij zijn goed geholpen door Mehmet ( verkoopadviseur)
Alles netjes geregeld!
Zekersss komen wij weer terug als we een tweede auto willen kopen.
ECHTE AANRADER!!

Reply from Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo
Voor het eerst bij Van Mossel een auto gekocht, in het begin was het contact wat moeizaam maar na een een proefrit en een goed gesprek kwamen we er alsnog uit en de knoop door gehakt om tot aanschaf over te gaan van onze eerste elektrische auto, een
BMW i3.
Na een dag rijden kwamen we er achter dat de rechter buitenspiegel defect was!
Ik werd door verkoper Mark doorverwezen naar de Kia garage waar we aldaar keurig werden geholpen, onverhoopt waren de onderdelen niet allemaal daar aanwezig en kreeg gelijk een vervangende auto mee. De volgende dag gebeld geworden dat onze bmw klaar stond om afgehaald te worden.
Prijs! 0,0 euro ! Alles dus keurig netjes geregeld. De volgende keer zekers weer.
Dank aan Mark en Cris.👍👍👍

Reply from Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo
We werden keurig geholpen, konden zonder problemen proefritje maken in verschillende auto's en er werd je niks opgedrongen.

Reply from Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo
Fijne ervaring opgedaan. Goede uitleg gekregen en proefrit mogen maken.

Occasion in Hengelo!
Ik heb recent een auto gekocht bij Van Mossel Mega Occasion in Hengelo en ik kan niet genoeg benadrukken hoe fantastisch de ervaring was. Vanaf het moment dat ik binnenstapte, werd ik super geholpen door het vriendelijke en professionele team.
De service was uitmuntend; de medewerkers namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaven deskundig advies. Ze waren geduldig en behulpzaam, zonder enige druk, waardoor ik met vertrouwen mijn keuze kon maken.
De auto’s zijn van topkwaliteit en het aanbod is indrukwekkend. Alles verliep soepel, van de proefrit tot de uiteindelijke aankoop. Ik voelde me gewaardeerd als klant en dat maakte het hele proces plezierig en stressvrij.
Van Mossel Mega Occasion in Hengelo is echt een topbedrijf. Bedankt voor de uitstekende service en het helpen vinden van mijn perfecte auto. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele autodealer.
Groetjes
Gerard de Amsterdammer

Reply from Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo
Nette jonge verkoper ( thijn ) komt afspraken na, moet nog veel leren maar komt er wel

Reply from Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo
Heb het gevoel dat ik in de maling wordt genomen, belazert wordt en zelfs voorgelogen. Nu al ruim een maand. Bijna 800 euro betalen voor afleveringskosten. Niets gedaan van de 130 punten die zogenaamd daaronder vallen. De auto wordt geleverd met de gebreken die ik na de proefrit zelf melde. En verborgen gebreken. Auto wordt weer opgehaald, ben die 5 dagen kwijt, wordt voor de 2de keer bezorgd met de zelfde problemen. Zowel de manager als de verkoper doen alsof er niets aan de hand is. Mijn geduld is op !

Reply from Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo
Vandaag voor auto wezen kijken zelfde type zelfde bouwjaar waar ik voor ging,echter met wat minder kilometers als de mijne en mooie metalic lak geel daar ging ik voor vanuit tiel naar hengelo 2 uur rijden hun eerst gebeld is die auto netjes ja werdt me verteld. Echter bij aan komst een duts in het dak blanke lak die begon los te laten en toen linker zijden geduts achter en geschaafd. Eigelijk al klaar mee toch maar prijs laten maken echter werdt me gelijk verteld ja u auto heeft iets boven de ton gelopen dus wordt handels prijs nou geloof me wat denk jezelf en voor die van jullie 18000 euro vragen met die schade voor mij geen van mossel meer die meneer netjes bedankt en gegaan

Reply from Van Mossel Mega Occasion Centrum - Hengelo
Vriendelijke medewerkers. Minder tevreden over het contact ná de aankoop. Afleveren van de occasion duurde liefst 4 weken ( service- en poetsbeurt en 2 kleine deukjes verwijderen). Geen updates van van Mossel ontvangen. Telkens zelf contact gezocht. Als redenen van de lange levertijd werden genoemd personeelsgebrek, ziekte, vrije dagen en interne miscommunicatie. Daar zitten verbetermogelijkheden.
Ik heb in feb 2024 een elektrische mini gekocht
Wat een vreselijke slechte zaak
Bizar voor woorden
Zo’n spijt dat ik deze mini heb gekocht
Gezegd dat ik er 250 km mee kon rijden kan er net 100 km mee rijden
En dan mag ik niet hard is het antwoord
Afhandeling en levering heel slecht
Hele mooie mini cabriolet ingeleverd !!
Zo’n spijt
Dat dit kan
Bizar
Buikpijn van , hoe ik opgelicht ben !!
Hele fijne ervaring gehad bij deze Van Mossel occasion filiaal in Hengelo. Een paar weken geleden kwam ik breed georiënteerd de zaak binnenlopen ik wou veel maar wist niet zo goed welke auto aan al mijn wensen zou voldoen. De verkoper genaamd Mehmet stelde zich aan mij voor en gaf me rondleiding, geen poespas, hij liet me de autos zien die in mijn prijscategorie vielen, en aan mijn wensen voldeden. Nog geen week later kocht ik de auto en ben er elke dag erg tevreden mee, ook na de koop kan ik rekenen op uitgebreide, informele en prettige service van, Van Mossel occasion en haar beste verkoper Mehmet!
Voor , tijdens en na de koop erg goed contact gehad nogmaals dit is een erg goeie Van Mossel occassion, zeker een aanrader!
Meerdere auto's gekocht naar volle tevredenheid. Deze mensen in Hengelo denken met de klant mee en zijn super aardig en klantgericht.
Auto is niet schoon opgeleverd