We hebben hier onze vorige Opel Astra station wagen gekocht en dat was echt een Super aankoop ,goede deal kunnen sluiten ,echt een fijne betrouwbare auto ,waar we jaren goed hebben in gereden. Mijn... See more

See what reviewers are saying
Het was gemakkelijk een afspraak te maken. Goede uitleg bij de te verrichten werkzaamheden en een uitleg bij de onderdelenvervanging en kosten volgend jaar. Ook bij kleine problemen tussendoor heb... See more
In oktober 2023 heb ik hier mijn Opel Astra station gekocht wat al een prettige ervaring was. Onlangs voor een jaarlijkse beurt een afspraak gemaakt en heel prettig geholpen. Ik had vervangend vervoer... See more
Company details
About Van Mossel Opel - Tilburg
Written by the company
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Contact info
Kraaivenstraat 8, 5048 AB, Tilburg, Nederland, Netherlands
- 013 594 2555

Profiteer nu van topdeals!
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
We hebben hier onze vorige Opel Astra…
Mijn man wilde graag een automaat nu met hogere instap en kwamen verkoper Sam van Kempen tegen en die heeft ons verder super geholpen met onze zoektocht en kreeg een goede prijs terug voor onze auto en verder was het een goede deal !Sam was net begonnen hier ,maar echt een topverkoper!
We hebben uiteindelijk geen deal gesloten,omdat we liever benzine nog rijden ipv hybride,maar hier kun je met een gerust hart een auto kopen!
Goede en meedenkende verkoopadviseur…
Goede en meedenkende verkoopadviseur ben en was ik heel blij mee
Betrouwbaar en attent
Ook bij kleine problemen tussendoor heb ik altijd op dit bedrijf terug kunnen vallen en ben ik adequaat geholpen.
Uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen. Prima service. En omdat de afspraak mogelijk wat langer ging duren werd mij een fiets (elektrische) aangeboden.
Niet profesioneel
We hebben onze Corsa Electric gebracht voor onderhoud volgens de boordcomputer. De kosten van het onderhoud waren vooraf al aan ons doorgegeven, dus daar was geen probleem mee. Bij het ophalen van de auto kreeg ik een factuur voor het genoemde bedrag, maar er stond slechts één regel op: “systematische onderhoudswerkzaamheden”. Ik vroeg om een meer gedetailleerd rapport of een document waaruit blijkt wat er precies is gedaan. Dat konden ze niet geven en ze zeiden alleen maar sorry. Ik zal mijn Opel hier niet meer naartoe brengen.
Nieuwe auto
De verkoper nam ruimschoots de tijd om alles duidelijk uit te leggen.
De auto is keurig netjes opgeleverd.
Apk afgewerkt
Apk afgewerkt. Alleen gevraagd of ze de ruitenwisser bij moesten vullen gezegd dat dit niet hoefde. toch 3 liter op de bon. Uiteindelijk ook een proefrit op de bon. Die is er niet geweest want ik kan zien hoe ver mijn bus gereden heeft die dag. Heel jammer was opzoek naar een eerlijke garage. Dus nu opzoek naar een andere plek voor onderhoud
Prima planning en uitvoering van de…
Prima planning en uitvoering van de werkzaamheden met daarbij aangeboden een elektrische leenfiets.
Uitstekende dienstverlening.
Uitstekende ontvangst, goede koffie en snelle dienstverlening.
Onderhoudsbeurt is goed gedaan maar heb…
Onderhoudsbeurt is goed gedaan maar heb ook trekhaak laten monteren en ben 3x terug gemoeten omdat kofferbak niet goed dicht ging, en nog niet helemaal 100% in orde.
Zeggen ze nog doodleuk dat het niet aan hun ligt.
Zeer tevreden
Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan, ook als ik tussen de beurten in kom en vragen heb over een melding op het dashbord. En die melding wordt dan snel en vakkundig opgelost zonder kosten. Kortom prima service.
Behulpzame medewerkers
Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers, alles zeer snel geregeld en binnen een week had ik mijn nieuwe auto. De astra rijdt trouwens heerlijk
Een terugroepactie van 30 minuten die…
Een terugroepactie van 30 minuten die ruim 2 uur en 30 minuten duurt en niemand die mij daarvan iets twee en een half uur niets dan je wel opel
Ik ben mijn auto ruim 2 weken “kwijt”…
Ik ben mijn auto ruim 2 weken “kwijt” geweest alleen voor het stellen van een diagnose. Het is in die tijd ook gerepareerd maar dat kostte slechts 1 dag. Ook de bijbehorende APK was men vergeten te doen.
Ik kwam mijn auto brengen voor…
Ik kwam mijn auto brengen voor onderhoud en had een leenfiets gereserveerd. Bij aankomst gaf de dame aan de balie aan dar er nog maar 1 fiets was en die was niet goed. Ze kon ook de chauffeur vragen om me te brengen. Prima, zei ik. Ik most even koffie pakken en dan kwam hij er zo aan. Na meer dan een uur ben ik nog maar eens gaan vragen. Oh helemaal vergeten, ik ga de chauffeur zoeken. Nergens te bekennen. Inmiddels was er een elektrische fiets teruggekomen dus ik daarop naar mijn werk. Rond 3 uur weer teruggefietst, na 10 minuten de batterij leeg.Toen tot half zes daar gewacht en maar eens gevraagd hoe lang het nog ging duren. Bleken er wat dingen mis te zijn en de monteurs hadden bedacht om daar morgen pas mee verder te gaan. Maar mij niets laten weten. Na een hoop eromheen gedraai kreeg ik de auto toch mee en zou ik nog een prijsopgave krijgen voor de overige werkzaamheden. Na een week en zelf mailen en bellen nog geen opgave gehad. Maar weer naar de vestiging gegaan om er persoonlijk om te vragen. De medewerke begreep mij verkwerd en draaide ene factuur uit van de reeds uitgevoerde werkzaamheden. Daarna nog een keer uitgelegd dat ik een prijsopgave wilde. Intussen kwam een meneer zijn auto inleveren voor onderhoud en had een leenauto gereserveerd maar er was er geen meer. De medewerker maakte ook geen excuses en leek het logisch te vinden omdat een andere klus langer had geduurd en de leenauto dus langer wegbleef. Uiteindelijk ewn prijsopgave gekregen voor de dealer waar ik de auto had gelocht met de boodschap: ik heb van alles het duurste genomen dus ik denk niet dat ze het gaan doen.
Geen beate ervaring al met al
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.