Banner for Van Mossel Peugeot - Alkmaar

Van Mossel Peugeot - Alkmaar Reviews

TrustScore 4 out of 5

Helderseweg 55B, 1817 BB Alkmaar, Nederland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik kwam zonder afspraak met een dik probleem: motorstoring en gebod om onmiddellijk een garage op te zoeken. Geen klant, want in Frankrijk wonend. Auto werd gescand: AdBlue-sproeier moet vervangen wor... See more

Rated 2 out of 5 stars

Auto gebracht, voor servicebeurt zou terug gebeld worden als hij klaar was, niet gebeurd. De rekening was eerder binnen dan dat ik mijn auto terug had. Gevraagd of er naar mijn ruitenwissers gekeken... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een Peugeot 2008 GT besteld via de locatie van Mossel Hyundai Emmen bij van Mossel Peugeot Alkmaar. Netjes afgeleverd in Emmen waar wij deze ook voor toekomstig onderhoud kunnen brengen. Voor specifi... See more

Rated 5 out of 5 stars

We hebben een hele fijne ervaring gehad bij Van Mossel Peugeot in Alkmaar. Dat is vooral te danken aan Engjull. Vanaf het eerste moment nam hij alle tijd voor ons, zodat wij rustig onze keuze konden... See more

Company details

About Van Mossel Peugeot - Alkmaar

Written by the company

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Peugeot:
Van Mossel is officieel Peugeotdealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam Noord, Amsterdan Zuidoost, Heemskerk, Heemstede, Hoorn, Leiderdorp, Lisse-Hillegom, Purmerend en Zaandam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Contact info

• Helderseweg 55B, 1817 BB, Alkmaar, Nederland, Netherlands

• 072 511 8647
Promotion box for Van Mossel Peugeot - Alkmaar

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

620 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Fijn geholpen door Karin Bruin!

Fijn geholpen door Karin Bruin!

October 29, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar

Wat fijn dat we u goed van dienst konden zijn door Karin. Dank u wel voor uw terugkoppeling en tot de volgende keer, team van Mossel Alkmaar.

Rated 5 out of 5 stars

Alles is altijd goed geregeld

Alles is altijd goed geregeld. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

October 23, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar

Fijn om te horen dat alles goed geregeld is en u onze service en kwaliteit waardeert. Hartelijk dank voor de positieve feedback! Graag tot de volgende keer, team van Mossel Alkmaar.

Slechte ervaring

Slechte ervaring, te huilen als langs garage van Mossel Peugeot in Alkmaar te gaan.
Een criminele instelling.
Ze pakken je geld en je auto af. Onnodige kosten.
Ze reageren op geen klacht.

June 20, 2025

Goedemorgen heer Brug,

Ik kijk graag met u naar een oplossing omtrent uw klacht.

Wilt u contact met mij opnemen en mij uw contactgegevens en kenteken toesturen op lars.bazen@vanmossel.nl? Ik kom graag met u in contact.

Rated 1 out of 5 stars

Van Mossel Alkmaar - NIET DOEN!

Van Mossel Alkmaar is echt om te huilen. Het leek logistiek handig de auto daar te brengen doordat het in de buurt van mijn werk is, maar als je overweegt je auto hier naartoe te brengen, BESPAAR JE DE FRUSTRATIE! Aan de balie is het altijd chaos, ze stralen geen enkele controle en structuur uit, en zuchten en steunen er dan ook wat op los. De receptioniste deed er laatst telefonisch 15 minuten over een afspraakje in te plannen, ik bleef dezelfde vragen beantwoorden. Onderdelen worden niet of bij de verkeerde vestiging geleverd. Krijg je (als je op hun verzoek een tweede keer terug moet komen), na vijf kwartier wachten in de wachtruimte, doodleuk het verzoek of je niet even zelf naar de garage 35 km verderop wilt rijden omdat je banden kennelijk daar liggen. Afspraken/terugbelverzoeken worden niet nagekomen, ik wacht nu nog steeds op een belletje... Dat zou plaats moeten vinden om af te stemmen over een door Van Mossel (aantoonbaar) verkeerd geregistreerde kilometerstand bij onderhoud waardoor ik na de APK bericht van het RDW ontving over een onlogische kilometerstand. Nu kan een foutje natuurlijk een keertje gebeuren, maar bij Van Mossel Alkmaar gaat er tot op heden eigenlijk niets goed. Nou ja, behalve factureren misschien, dat gaat wel... Echt vreselijk, de basis is totaal niet op orde.

29-10: Reactie voor de bühne. Meteen berichtje gestuurd, helemaal niets op gehoord. Er zullen ongetwijfeld mensen binnen dit bedrijf hartstikke hun best doen, maar Van Mossel Alkmaar is echt de Van Mossel Groep onwaardig...

October 16, 2025

Beste Wouter,

Hier lijkt inderdaad iets niet goed te zijn gegaan. Graag kom ik met je in contact om te kijken naar een oplossing. Zou je mij een e-mail kunnen sturen op lars.bazen@vanmossel.nl met daarin het kenteken van uw voertuig en uw telefoonnummer?

Ik kijk uit naar uw bericht.

Rated 2 out of 5 stars

Langzaam en duur…

T duurde heel lang voor er bepaald wat er moest gebeuren en de prijs van de offerte was heel hoog

June 19, 2025

Goedemiddag heer Smit,

Wat teleurstellend om te horen. Ik heb u geprobeerd te bellen om dit met u te bespreken, maar helaas kon ik u niet bereiken. Zou u contact met mij op kunnen nemen, zodat we kunnen zoeken naar oplossing?

Geen communicatie.

De klant tijdig informeren. Een 208e (lease) onderhoud bij 40 duizend km. Update van de navigatie. Kan niet echt ingrijpend zijn. Er werd voorgesteld wat eerder op de middag op te leveren. Rond 15.30 uur zelf gebeld. Je krijgt niet zelf de receptie te spreken maar een tussenpersoon. Er werd gemeld dat de auto pas de volgende dag kon worden gereedgemeld😵‍💫. Er moest gewacht worden op een akkoord van de leasemaatschappij???. (Waarom geen overleg met mij???). Waarschijnlijk ivm de navi-update. Tot aan de volgende ochtend geen vervoer. Moest heel wat regelen om dat op te lossen. Die volgende ochtend rond 11.00 uur zelf gebeld. Ja, de auto staat klaar (tussenpersoon). Om 11.30 uur de receptie: de auto is gereed, u kunt deze afhalen. Ik zal daar geen afspraak meer maken.

July 23, 2025

Goedemiddag heer de Wit,

Dat lijkt inderdaad niet goed te gaan. Graag kom ik met u in contact om uw klacht te bespreken en te zoeken naar een oplossing. Zou u mij een e-mail willen sturen en uw kenteken daarin kunnen vermelden? U kunt de e-mail richten aan: lars.bazen@vanmossel.nl.

Ik kijk uit naar uw e-mail.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer klantvriendelijk, ter zake kundig en correct.

Correct en vriendelijk geholpen en bij onverwachte dingen bij de aflevering zonder tegenwerpingen direct klaar staan om e.e.a. op te lossen. Zeer klantvriendelijk!

June 13, 2025

Goedemiddag heer van Laar,

Bedankt voor uw mooie review.

Graag tot ziens!

Rated 3 out of 5 stars

Eindcontrole ontbreekt

Daadwerkelijke uitvoering van overeengekomen werkzaamheden is niet gecheckt.
Door aftersales manager netjes gecompenseerd.

June 19, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar

Fijn dat we tot een oplossing zijn gekomen Dhr. Poelman.
De volgende keer gaan we voor de 5 sterren ;-).

Rated 1 out of 5 stars

Af spraak gemaakt voorbanden…

Af spraak gemaakt voorbanden vernieuwen,kom tijdig naar de garage in Alkmaar.
Meld mij bij de service balie, geef de sleutel af en ga zitten wachten.
Na een uur wachten vraag ik aan de juffrouw bij de balie hoe lang het nog duurt. Zij loopt de garage in, komt terug en zegt de banden zijn niet voorradig.
Dus U moet een nieuwe afspraak maken.
Eerder had een afspraak voorreparatie kofferbak lekkage, ook een uur wachten toen waren de onderdelen ook niet aanwezig, dus weer een nieuwe afspraakmaken. kortom waardeloos.
S.Dekker GFG-36-V

June 8, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Goede service. Kon gelijk terecht omdat motorlampje brandde en ik volgende dag op wintersport ging.

January 24, 2025

Volgens afspraak…

Volgens afspraak onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd en volgens vooraf vastgestelde prijs. Bij extra werkzaamheden wordt je vooraf op de hoogte gesteld.

January 31, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Een aantal maal terug geweest om het…

Een aantal maal terug geweest om het opladen van mijn accu te optimaliseren. Na de beurt van september 2024 is het opladen gereduceerd van 60 km tot 35-39 km.
Het argument van een temperatuurs verlaging gaat naar mijn mening niet op aangezien het vanaf september al het geval is.

February 5, 2025

The Trustpilot Experience