Banner for Van Mossel Peugeot - Alkmaar

Van Mossel Peugeot - Alkmaar Reviews 133

TrustScore 4 out of 5

4.0

Helderseweg 55B, 1817 BB Alkmaar, Nederland, NL

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Ik had gebeld moeten worden toen het onderhoud aan mijn auto klaar was, maar dat is nooit gebeurd. Sterker nog, ik moest een paar dagen lang zelf bellen voordat ik bericht kreeg dat het werk was afge... See more

Company replied

About Van Mossel Peugeot - Alkmaar

Written by the company

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Peugeot:
Van Mossel is officieel Peugeotdealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam Noord, Amsterdan Zuidoost, Heemskerk, Heemstede, Hoorn, Leiderdorp, Lisse-Hillegom, Purmerend en Zaandam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Contact info

• Helderseweg 55B, 1817 BB, Alkmaar, Nederland, Netherlands

• 072 511 8647
Promotion box for Van Mossel Peugeot - Alkmaar

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4.0

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Gebrek aan communicatie

Ik had gebeld moeten worden toen het onderhoud aan mijn auto klaar was, maar dat is nooit gebeurd. Sterker nog, ik moest een paar dagen lang zelf bellen voordat ik bericht kreeg dat het werk was afgerond.
Het werk zelf was op zich wel naar tevredenheid uitgevoerd, maar de communicatie liet te wensen over.

April 8, 2026

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar

Het spijt ons te horen dat de communicatie over het onderhoud van uw auto niet vlekkeloos is verlopen. We zijn blij dat het werk zelf naar tevredenheid is uitgevoerd. Uw feedback is belangrijk en we zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Dank u voor uw tijd.

Rated 3 out of 5 stars

Opgeroepen voor een onderhoudsbeurt…

Opgeroepen voor een onderhoudsbeurt maar de auto is op 8 april geweest. Heb daarover gebeld en zou teruggebeld worden maar heb niets gehoord.

May 8, 2026

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar

Het spijt ons te horen dat u niet teruggebeld bent na uw telefoontje over de onderhoudsbeurt. We bellen u straks gelijk op.

Rated 2 out of 5 stars

Communiceren

Communiceren, ik moest zelf achter alles aan, wat er aan de hand was en vervolgens opgave van kosten. Geen enkele toelichting daarna op d efactuur.

April 3, 2026

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar

Het spijt ons te horen dat de communicatie en factuurtoelichting tekortschoten. We nemen uw feedback serieus en zullen onze processen verbeteren. Dank u voor uw tijd.

Rated 5 out of 5 stars

Ik had het genoegen om klanvriendelijke…

Ik had het genoegen om klanvriendelijke adviesen gesprekken hebben gevoerd mef de verkoopadviseur de heer Engjull Zeneli bij van Mossel in Alkmaar. De heer Zenelli demomstreerde leadership in zijn benadering van mij als potentiele klant. Respect en liefde voorde klant, zijn product alswel zijn werkgever. Helaas heb ik met pijn in mijn hart voor een andere leverancier gekozen en heb hem, dat persoonlijk medegedeeld. Zijn reactie was wederom respect en liefdevol naar de klant dmv van zijn sportieve instelling en wensde mij veel plezier en rijplezier toe. Je kunt niet altijd winnen . Echter door zijn professionel leadership en potentie zal ik hem altijd aanbevelen.

C.J. (KICK) Slootmaker, owner en trainer van KICK) LDP( LEADERSHIP DEVELOPMENT PROGRAMMING)

April 30, 2026

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar

Wat fijn om te lezen over uw positieve ervaring met onze verkoopadviseur. We waarderen uw feedback over zijn klantvriendelijkheid en professionele houding enorm. We zijn blij dat u, ondanks uw keuze voor een andere leverancier, zo'n goede indruk van onze medewerker heeft gekregen. Hartelijk dank voor uw aanbeveling.

We werden hartelijk ontvangen door Merel Geerds

We werden hartelijk ontvangen door Merel Geerds,we zijn in een fijn gesprek gekomen waarin ik mijn wensen kon kenbaar maken . Ze heeft er goed voor gezorgd de antwoorden te geven waar evt mijn zorg zou zitten en dat ik proefritten kon maken. En alles bij elkaar de verbinding , professionaliteit en hartelijkheid Merel heeft me samen met het voertuig wat helemaal past bij mijn wensen heeft me doen beslissen zaken met Merel en van mossel te doen. Dankjewel Merel.

April 25, 2026

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen! We zijn blij te horen dat de persoonlijke aanpak en professionaliteit u hebben overtuigd. Hartelijk dank voor uw positieve feedback en het in ons gestelde vertrouwen.

Betrouwbaar en persoonlijk advies

We hebben een hele fijne ervaring gehad bij Van Mossel Peugeot in Alkmaar. Dat is vooral te danken aan Engjull. Vanaf het eerste moment nam hij alle tijd voor ons, zodat wij rustig onze keuze konden maken. Hij dacht met ons mee en gaf eerlijk advies, wat wij enorm hebben gewaardeerd. Dankzij hem hebben wij in maart met een goed gevoel onze Peugeot 3008 gekocht.
Wij raden Van Mossel Peugeot in Alkmaar zeker aan bij vrienden en familie, maar vooral: ga langs bij Engjull, dan weet je zeker dat je goed geholpen wordt!

March 2, 2026

Verbeterpunten processen

Ik waardeer de inzet en klantvriendelijkheid van de medewerkers bij Van Mossel Alkmaar.
Tegelijkertijd ervaar ik dat de financiële afhandeling regelmatig niet soepel verloopt. Ik ontvang met enige regelmaat betalingsherinneringen zonder dat ik vooraf een factuur heb ontvangen. Voor een bedrijf als Van Mossel vind ik dit onnodig en niet passend.
Van een organisatie als Van Mossel mag je verwachten dat standaardprocessen consequent goed verlopen. Ik begrijp dat processen soms complex zijn en niet altijd eenvoudig aan te passen, maar de terugkerende punten lijken onvoldoende opgepakt te worden. Daarnaast ontvang ik geen reactie op klachten die ik via de website heb ingediend.
Ik hoop dat u mijn feedback gebruikt om de dienstverlening en interne afhandeling verder te verbeteren.

April 9, 2026

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar

Hartelijk dank voor uw feedback. We waarderen het dat u de klantvriendelijkheid van onze medewerkers benoemt. Het spijt ons te horen dat de financiële afhandeling niet altijd vlekkeloos verloopt en dat u geen reactie ontvangt op uw klachten. We zullen uw opmerkingen gebruiken om onze processen te verbeteren en ervoor te zorgen dat facturen tijdig worden verstuurd. We nemen uw feedback serieus en streven ernaar onze dienstverlening te optimaliseren.

Rated 1 out of 5 stars

als het om service en klantenbestand…

als het om service en klantenbinding gaat is het om te huilen , er staat een gloed nieuwe auto met pech in het buitenland na een terugroepactie en doet het na drie weken nog steeds en van mossel alkmaar laatmij daar gewoon staan !! inmiddels ben ik weer terug in nederland zonder mijn nieuwe citroen c3 ( geen grap ) ze zouden hun ogen uit hun hooft moeten schamen en ook dat we er al ongeveer 12 busjes hebben afgenomen !!

April 7, 2026

Het kan beter!!

Het verkopen van een auto kan Van Mossel Alkmaar prima en dat is dan ook gelukt. De aftersales echter laat te wensen over. Mijn Leapmotor is afgeleverd zonder vloermatten en die zouden worden nagestuurd. Geen probleem, maar nu na circa 6 weken, diverse mailtjes en telefoontjes nog steeds geen matten. Sterker nog, geen enkele reactie op mijn vragen via mail. Dit geeft mij een slecht gevoel dus maar hopen dat er geen echt serieuze problemen ontstaan.

February 26, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Reageren vlot en sturen fotos en…

Reageren vlot en sturen fotos en filmpjes en geven zo een goed en realistisch beeld van de auto. Dit alles omdat wij niet in de buurt wonen van het bedrijf.

March 25, 2026

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar

Fijn te horen dat de foto's en filmpjes een goed beeld van de auto gaven, vooral omdat u niet in de buurt woont. We zijn blij dat we u zo van dienst konden zijn. Dank voor uw feedback! Team van Mossel Alkmaar.

Rated 5 out of 5 stars

Contact met Merel Geerds van Mossel…

Contact met Merel Geerds van Mossel Alkmaar was door de telefoon en latere gesprekken heel prettig. Heel veel commerciële mensen luisteren heel slecht en weten daardoor niet de behoeften van de klant te doorgronden maar Merel vroeg de juiste vragen en daardoor had ze ons snel gewonnen.

March 17, 2026

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar

Wat fijn te horen dat de gesprekken zo prettig zijn verlopen. We zijn blij dat er goed geluisterd is naar jullie wensen en behoeften. Bedankt voor de positieve feedback! Team van Mossel Alkmaar.

Rated 5 out of 5 stars

Aankoop DS7. Na een tweetal gesprekken met Chris…

Na een tweetal gesprekken met Chris Westra overgegaan tot de aankoop van een DS 7.
Inmiddels rijd ik in deze auto en ik kan niet anders zeggen dan dat alles op een zeer prettige en deskundige wijze is afgewikkeld. Bent u van plan een andere auto aan te schaffen, dan veel ik u deze dealer van harte aan.

March 12, 2026

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar

Wat fijn te horen dat de aankoop van uw DS 7 zo prettig en deskundig is verlopen. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en de auto. Hartelijk dank voor uw aanbeveling! Team van Mossel Alkmaar.

Betrokken verkoopster

Betrokken en geduldige verkoopster. Korte lijntjes. Duidelijke uitleg.

March 6, 2026

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar

Wat fijn dat u de verkoopster betrokken, geduldig en duidelijk vond. We zijn blij met uw positieve feedback en korte lijntjes! Team van Mossel Alkmaar.

Rated 5 out of 5 stars

Onze eerste afspraak was met Merel in…

Onze eerste afspraak was met Merel in Alkmaar. Na ons gesprek waren wij positief over de Leapmotor B10 en hebben we een testrit aangevraagd. Bij ons 2de afspraak heeft Merel de tijd genomen om ons het voertuig op ons gemak uitleg te geven. Na onze testrit en uitleg hebben wij besloten om voor de leapmotor B10 te gaan.

February 21, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Nieuwe auto altijd een feest

Vandaag onze nieuwe Leapmotor B10 opgehaald bij van Mossel Alkmaar. Alles was tiptop geregeld door verkoopadviseur Merel. We zijn blij met de auto en zeer tevreden over de service van van Mossel.

March 10, 2026

Een nieuwe auto

Je nieuwe auto ophalen is altijd een leuk moment en zeker als je op een buitengewoon vriendelijke manier geholpen wordt door Merel. Echt een parel voor de zaak!
Merel de tijd voor je en legt alles op een relaxte en duidelijke wijze uit.
Zeer tevreden en een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe auto.
Merel bedankt!

March 7, 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look