Ik had gebeld moeten worden toen het onderhoud aan mijn auto klaar was, maar dat is nooit gebeurd. Sterker nog, ik moest een paar dagen lang zelf bellen voordat ik bericht kreeg dat het werk was afge... See more

Written by the company
Helderseweg 55B, 1817 BB, Alkmaar, Nederland, Netherlands

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik had gebeld moeten worden toen het onderhoud aan mijn auto klaar was, maar dat is nooit gebeurd. Sterker nog, ik moest een paar dagen lang zelf bellen voordat ik bericht kreeg dat het werk was afgerond.
Het werk zelf was op zich wel naar tevredenheid uitgevoerd, maar de communicatie liet te wensen over.

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar
Opgeroepen voor een onderhoudsbeurt maar de auto is op 8 april geweest. Heb daarover gebeld en zou teruggebeld worden maar heb niets gehoord.

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar
Communiceren, ik moest zelf achter alles aan, wat er aan de hand was en vervolgens opgave van kosten. Geen enkele toelichting daarna op d efactuur.

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar
Ik had het genoegen om klanvriendelijke adviesen gesprekken hebben gevoerd mef de verkoopadviseur de heer Engjull Zeneli bij van Mossel in Alkmaar. De heer Zenelli demomstreerde leadership in zijn benadering van mij als potentiele klant. Respect en liefde voorde klant, zijn product alswel zijn werkgever. Helaas heb ik met pijn in mijn hart voor een andere leverancier gekozen en heb hem, dat persoonlijk medegedeeld. Zijn reactie was wederom respect en liefdevol naar de klant dmv van zijn sportieve instelling en wensde mij veel plezier en rijplezier toe. Je kunt niet altijd winnen . Echter door zijn professionel leadership en potentie zal ik hem altijd aanbevelen.
C.J. (KICK) Slootmaker, owner en trainer van KICK) LDP( LEADERSHIP DEVELOPMENT PROGRAMMING)

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar
We werden hartelijk ontvangen door Merel Geerds,we zijn in een fijn gesprek gekomen waarin ik mijn wensen kon kenbaar maken . Ze heeft er goed voor gezorgd de antwoorden te geven waar evt mijn zorg zou zitten en dat ik proefritten kon maken. En alles bij elkaar de verbinding , professionaliteit en hartelijkheid Merel heeft me samen met het voertuig wat helemaal past bij mijn wensen heeft me doen beslissen zaken met Merel en van mossel te doen. Dankjewel Merel.

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar
Service gericht bedrijf met ongedwongen sfeer en verkoop mentaliteit. We hebben naar alle tevredenheid een auto gekocht.
We hebben een hele fijne ervaring gehad bij Van Mossel Peugeot in Alkmaar. Dat is vooral te danken aan Engjull. Vanaf het eerste moment nam hij alle tijd voor ons, zodat wij rustig onze keuze konden maken. Hij dacht met ons mee en gaf eerlijk advies, wat wij enorm hebben gewaardeerd. Dankzij hem hebben wij in maart met een goed gevoel onze Peugeot 3008 gekocht.
Wij raden Van Mossel Peugeot in Alkmaar zeker aan bij vrienden en familie, maar vooral: ga langs bij Engjull, dan weet je zeker dat je goed geholpen wordt!
Voeren dure reparaties uit zonder overleg. Achteraf peperdure rekeningen via de mail.
Ik waardeer de inzet en klantvriendelijkheid van de medewerkers bij Van Mossel Alkmaar.
Tegelijkertijd ervaar ik dat de financiële afhandeling regelmatig niet soepel verloopt. Ik ontvang met enige regelmaat betalingsherinneringen zonder dat ik vooraf een factuur heb ontvangen. Voor een bedrijf als Van Mossel vind ik dit onnodig en niet passend.
Van een organisatie als Van Mossel mag je verwachten dat standaardprocessen consequent goed verlopen. Ik begrijp dat processen soms complex zijn en niet altijd eenvoudig aan te passen, maar de terugkerende punten lijken onvoldoende opgepakt te worden. Daarnaast ontvang ik geen reactie op klachten die ik via de website heb ingediend.
Ik hoop dat u mijn feedback gebruikt om de dienstverlening en interne afhandeling verder te verbeteren.

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar
als het om service en klantenbinding gaat is het om te huilen , er staat een gloed nieuwe auto met pech in het buitenland na een terugroepactie en doet het na drie weken nog steeds en van mossel alkmaar laatmij daar gewoon staan !! inmiddels ben ik weer terug in nederland zonder mijn nieuwe citroen c3 ( geen grap ) ze zouden hun ogen uit hun hooft moeten schamen en ook dat we er al ongeveer 12 busjes hebben afgenomen !!
Het verkopen van een auto kan Van Mossel Alkmaar prima en dat is dan ook gelukt. De aftersales echter laat te wensen over. Mijn Leapmotor is afgeleverd zonder vloermatten en die zouden worden nagestuurd. Geen probleem, maar nu na circa 6 weken, diverse mailtjes en telefoontjes nog steeds geen matten. Sterker nog, geen enkele reactie op mijn vragen via mail. Dit geeft mij een slecht gevoel dus maar hopen dat er geen echt serieuze problemen ontstaan.
Reageren vlot en sturen fotos en filmpjes en geven zo een goed en realistisch beeld van de auto. Dit alles omdat wij niet in de buurt wonen van het bedrijf.

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar
Contact met Merel Geerds van Mossel Alkmaar was door de telefoon en latere gesprekken heel prettig. Heel veel commerciële mensen luisteren heel slecht en weten daardoor niet de behoeften van de klant te doorgronden maar Merel vroeg de juiste vragen en daardoor had ze ons snel gewonnen.

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar
Na een tweetal gesprekken met Chris Westra overgegaan tot de aankoop van een DS 7.
Inmiddels rijd ik in deze auto en ik kan niet anders zeggen dan dat alles op een zeer prettige en deskundige wijze is afgewikkeld. Bent u van plan een andere auto aan te schaffen, dan veel ik u deze dealer van harte aan.

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar
Betrokken en geduldige verkoopster. Korte lijntjes. Duidelijke uitleg.

Reply from Van Mossel Peugeot - Alkmaar
Onze eerste afspraak was met Merel in Alkmaar. Na ons gesprek waren wij positief over de Leapmotor B10 en hebben we een testrit aangevraagd. Bij ons 2de afspraak heeft Merel de tijd genomen om ons het voertuig op ons gemak uitleg te geven. Na onze testrit en uitleg hebben wij besloten om voor de leapmotor B10 te gaan.
Vandaag onze nieuwe Leapmotor B10 opgehaald bij van Mossel Alkmaar. Alles was tiptop geregeld door verkoopadviseur Merel. We zijn blij met de auto en zeer tevreden over de service van van Mossel.
Je nieuwe auto ophalen is altijd een leuk moment en zeker als je op een buitengewoon vriendelijke manier geholpen wordt door Merel. Echt een parel voor de zaak!
Merel de tijd voor je en legt alles op een relaxte en duidelijke wijze uit.
Zeer tevreden en een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe auto.
Merel bedankt!
Learn more about other kinds of reviews.