Ik kwam zonder afspraak met een dik probleem: motorstoring en gebod om onmiddellijk een garage op te zoeken. Geen klant, want in Frankrijk wonend. Auto werd gescand: AdBlue-sproeier moet vervangen wor... See more

See what reviewers are saying
Ik heb eerder al een review geschreven met mijn ervaringen. Hier een update. Mijn vorige auto staat tot op de dag van vandaag nogsteeds op mijn naam en ik heb intussen al een brief van het ede dat ik... See more
Een Peugeot 2008 GT besteld via de locatie van Mossel Hyundai Emmen bij van Mossel Peugeot Alkmaar. Netjes afgeleverd in Emmen waar wij deze ook voor toekomstig onderhoud kunnen brengen. Voor specifi... See more
We hebben een hele fijne ervaring gehad bij Van Mossel Peugeot in Alkmaar. Dat is vooral te danken aan Engjull. Vanaf het eerste moment nam hij alle tijd voor ons, zodat wij rustig onze keuze konden... See more
Company details
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Contact info
Helderseweg 55B, 1817 BB, Alkmaar, Nederland, Netherlands
- 072 511 8647

Profiteer nu van topdeals!
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goede service met een glimlach
Goede en snelle service en alles met een glimlach. Bedankt, twee dames met een lekke band.
goede service komen daar al meerdere…
goede service komen daar al meerdere jaren personeel klantvriendelijk contact met Lars is zeer prettig legt uit wat met de de auto gemaakt moet worden en geen onnodige reparaties Alle medewerkers even vriendelijk en altijd voor een praatje en uitleg van factuur of verlenging my peugeot kaart Ze staan altijd klaar als je met een vraag of probleem komt er wordt meegedacht
Het bedrijf is te vertrouwen en een ja…
Het bedrijf is te vertrouwen en een ja is ook ja. Ze doen hun werk goed en correct.
Fouten herstellen zonder morren
Prima Juffrouw aan de bali en de naservice na een fout werd zonder morren verholpen.
Fijne communicatie over en weer. over en weer,geduld
Fijne communicatie over en weer,geduld, vriendelijkheid.
Goede service.
Goede service wanneer mogelijk wordt je zelfs met een klein probleem direct geholpen.
Van Mossel Alkmaar is telefonisch enorm…
Van Mossel Alkmaar is telefonisch enorm slecht bereikbaar en ik werd gedurende de hele dag ook niet teruggebeld.
Uitermate vervelend op een dag dat je auto daar staat voor onderhoud en je dus iets wilt overleggen
er werd niet gereageerd op een …
er werd niet gereageerd op een mail t.a.v een apk keuring
- zaterdag auto opgehaald maar bleek niet te zijn gerepareerd wat wel beloofd was op vrijdag
Dealerpraktijken
Onduidelijkheid over kosten van de werkzaamheden ondanks uitdrukkelijk verzoek vooraf. Telefonisch werd er gezegd dat werkzaamheden onder de garantie zouden vallen, maar ze stonden gewoon op de factuur.
Ik had een probleem met een USB ingang…
Ik had een probleem met een USB ingang voor mijn Apple carplay. Deze is vervangen en daarna bleek, dat het ook mijn mobiel Android lag. De garagemonteurs hebben echt alles gedaan om mijn probleem op te lossen, zelfs na hun werktijd. Alles voor een goede service. Bedankt team van Mossel - Alkmaar.
De auto rijdt super lekker ongelooflijk…
De auto rijdt super lekker ongelooflijk van mossel heeft alles goed uit gelegd complimenten.
Fijne en klantgerichte verkoper Arnold,
Fijne en klantgerichte verkoper Arnold,
heeft ons goed geholpen bij keuze Occasion na crash vorige Citroen
Vriendelijke ontvangst aan balie
Vriendelijke ontvangst aan balie, keurig op tijd geholpen, volgens onze afspraak .
Moeilijk telefonisch bereikbaar
Auto is meerdere keren geweest. Ik heb minstens 10x moeten bellen om uitleg te krijgen en te overleggen. Zou verder afgehandeld worden maar nooit meer wat gehoord.
Klantcontact…
Jaarlijkse onderhoudsbeurt is naar tevredenheid uitgevoerd maar ben niet gebeld dat de auto weer klaar was. Tijdig bestelde mattenset was niet aanwezig. Pas na de 3e toegezegde bestelling was de mattenset aanwezig in de garage. Maar ook nu ben ik niet gebeld dat de mattenset klaar lag.
Jaagt klanten weg door slechte communicatie onderling en naar klant
De technische knowhow is goed maar communicatie binnen het bedrijf en naar klant moet verbeteren.
The Trustpilot Experience