Banner for Van Mossel Renault - Roosendaal

Van Mossel Renault - Roosendaal Reviews 41

TrustScore 4.5 out of 5

Belder 34, 4704 RK Roosendaal, Nederland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De eerste succesvolle aankoop van een Renault Zoë elektrische auto. Zeer snelle en mooie service, het hele aankoopproces tot in detail uitgelegd. De auto is gecontroleerd, rijdt geweldig, heeft v... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Offerte laten maken met deskundig advies. Met het contact van de medewerker Yannick van der Poel was niets maar dan ook niets mis. Deskundig, bevlogen,meedenkend, blijvend zoekend naar een oplo... See more

Company replied

About Van Mossel Renault - Roosendaal

Written by the company

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Renault:
Van Mossel is officieel Renault-dealer en heeft vestigingen in Barendrecht, Breda, Culemborg, Dordrecht, Gorinchem, Roosendaal, Rotterdam, Rotterdam Zuid, Spijkenisse, Tiel, Vlaardingen, Waalwijk, Wijk bij Duurstede en Zaltbommel.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Contact info

• Belder 34, 4704 RK, Roosendaal, Nederland, Netherlands

• 0165 526 252
Promotion box for Van Mossel Renault - Roosendaal

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

168 reviews in the last 12 months

Write a review

Fijne klantvriendelijke garage

Super fijne ervaring gehad bij deze garage! We hebben hier onlangs onze nieuwe Renault 5 gekocht en zijn echt heel goed geholpen door Tessa. Vanaf het eerste moment was het contact prettig en ontspannen, zonder gedoe of verkooppraatjes.
Er werd goed met ons meegedacht en alles werd duidelijk uitgelegd. We voelden ons serieus genomen en kregen alle tijd om een keuze te maken.
Kortom: een betrouwbare garage met vriendelijke mensen die weten wat ze doen.

May 2, 2026
Rated 5 out of 5 stars

De eerste succesvolle aankoop van een…

De auto is gecontroleerd, rijdt geweldig, heeft veel handige functies zoals parkeersensoren en spiegels met een dode hoek, verwarmd stuurwiel en voorstoelen - luxe in een auto van deze klasse kan ik zeggen!
Heel erg bedankt Melvin en ik raad het iedereen aan!

April 20, 2026

Top service !

We liepen binnen bij Van Mossel Roosendaal gewoon om even rond te kijken. Het eindigde met het kopen van een renault austral. Wij zijn uitstekend geholpen door Dhr. Corne Weterings. Hij is erg geduldig, vakkundig en heeft ons heel goed geadviseerd. Wij zijn heel blij met onze nieuwe auto!

April 16, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Beste Willem,

Beste Willem,

Ik heb nu al zoveel mails verstuurd om de review, volgens afspraak, op trustpilot te verwijderen.
Dit was de afspraak.

Ik vind het jammer dat je de afspraak niet nakomt.
Ik houd hier niet van, maar ik vraag je vriendelijk om de review te verwijderen.
Ik kan immers nu ook een review schrijven, dat jij je afspraken niet nakomt, ondanks een goed telefoongesprek en meerdere reminders per mail etc.
Toch jammer, terwijl we er volgens mij beide begrip voor de situatie hadden.

Vestigingsdirecteur

E: marco.nl
W:
Facebook | LinkedIn | Instagram | YouTube

Van Mossel Renault Dacia Roosendaal is officieel dealer van Renault en Dacia

Van Mossel RDN 1 B.V. is statutair gevestigd te Tiel onder KvK 11014764 en is een onderdeel van de Van Mossel Automotive Group. De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Indien het bericht niet voor u bestemd is, wordt u verzocht de afzender daarover te informeren en het bericht te vernietigen.

Denk aan het milieu voordat u dit bericht print.

Wel jammer dat het zo moet
Mvg Autobedijf Willem Faber

March 23, 2026

Soepel aankoopproces

Snelle reactie na aanvraagformulier proefrit. Stonden de volgende dag zelfs twee auto's klaar voor proefrit.
Onze vragenlijstje werd al voor het grootste deel beantwoord door verkoper tijdens kennismakingsgesprek. Al met al een soepel aankoopproces.

October 17, 2025

En daar staan we weer met pech deel 2

En daar staan we weer met pech, dit keer op P3 Schiphol. Dus weer bellen met Van Mossel en weer afgewimpeld naar Renault Service. Gelukkig staat de ANWB binnen 5 minuten naast me om te helpen. Helaas protocol van Renault dat ik niet door de ANWB geholpen mag worden en nu 45 minuten mag wachten met gezin en volbepakte auto.

Service dus wederom ver te zoeken, alles voor de laagste prijs en minste service.

Update 23-10-2025
Na contact te hebben gehad met de lokale directie van Van Mossel Renault Roosendaal is er vanuit die vestiging een passende oplossing gekomen. Dus vanuit daar top opgepakt, maar de afwikkeling vanuit de Van Mossel Pechhulp en Renault Route Service blijft van slecht niveau.

Update 21-01-2026:
Met Van Mossel Lease was bij de stranding afgesproken dat er de grote beurt meteen uitgevoerd zou worden door Van Mossel Gorinchem. Helaas blijkt nu dat Van Mossel Gorinchem nooit deze beurt heeft uitgevoerd, omdat mijn auto melding maakt dat er nu weer een beurt nodig is. Het nette voorstel van Van Mossel Lease blijkt nu achteraf toch niet geheel conform afspraak te zijn uitgevoerd.

October 19, 2025

Reply from Van Mossel Renault - Roosendaal

Hoe vervelend dat dit vanuit Renault niet goed verlopen is. Ik snap uw frustratie als u 45 minuten moet wachten op hulp. Graag kom ik met u in contact om te kijken wat wij, als van Mossel, voor u hierin kunnen doen.

Zeer goede service

Bijzonder goed ontvangen, duidelijke uitleg en zeer goede service.

October 5, 2025

Reply from Van Mossel Renault - Roosendaal

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de aankoop van uw Dacia Duster en de service die u heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Ik zal de complimenten overdragen aan mijn team, en aan Melvin in het bijzonder! Heel veel plezierige en veilige kilometers gewenst in uw Dacia Duster.

Rated 5 out of 5 stars

Tessa heeft me super goed geholpen!

Tessa heeft me super goed geholpen!

September 19, 2025

Reply from Van Mossel Renault - Roosendaal

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de aankoop van uw Renault Clio. Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Ik zal de complimenten overdragen aan Tessa. Heel veel plezierige en veilige kilometers gewenst in uw Renault Clio.

Renault Austral Naxos blue

Na een proefrit een Renault Austral in de prachtige Naxos Blue kleur uitgekozen. Tessa heeft ons uitstekend geholpen in de keuze en de opties en we kunnen niet wachten tot de auto afgeleverd wordt.

August 14, 2025

Reply from Van Mossel Renault - Roosendaal

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de aankoop van uw Renault Austral en de service die u heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Ik zal de complimenten overdragen aan mijn team, en aan Tessa in het bijzonder! Nog hel even wachten en dan kunt u genieten van uw mooie Renault Austral!

Rated 5 out of 5 stars

Denken goed mee en geven nuttige…

Denken goed mee en geven nuttige informatie.
Snelle service, behulpzaam en zeer vriendelijk.

September 10, 2025

Reply from Van Mossel Renault - Roosendaal

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de geboden service die u heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Ik zal de complimenten overdragen aan mijn team. Heel veel plezierige en veilige kilometers gewenst in uw Dacia Sandero Stepway.

Prima 1e ervaring.

Keuze gemaakt via Internet en na en een prettig telefonisch gesprek met Tessa, heb ik een afspraak gemaakt voor een proefrit. De rit verliep soepel en na duidelijke onderhandelingen over prijs en onderhoudspunten heb ik direct besloten de gebruikte auto aan te schaffen.
Bij aflevering was de auto tot in de puntjes verzorgd: grondig gereinigd, technisch nagekeken en zelfs voorzien van twee nieuwe banden en gloednieuwe bougies. Een service die mijn verwachtingen overtrof!

September 4, 2025

Reply from Van Mossel Renault - Roosendaal

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de aankoop van uw Renault Arkana en de service die u heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Ik zal de complimenten overdragen aan mijn team, en aan Tessa in het bijzonder! Heel veel plezierige en veilige kilometers gewenst in uw Renault Arkana.

Dacia Sandero Stepway

Het was een goede ervaring om zaken te doen met Van Mossel, vestiging Roosendaal, in de persoon van Tessa. We hebben eerlijk onderhandeld en de aflevering was prima in orde.

September 4, 2025

Beste Ineke de Haan,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent, en een mooi compliment, welke ik zal overbrengen aan Tessa. Heel veel plezier en veilige kilometers met uw mooie Dacia Sandero!

Top service en persoonlijke aanpak bij Van Mossel

Onlangs heb ik mijn Renault Clio aangeschaft bij Van Mossel Renault Roosendaal en ik ben ontzettend tevreden over het hele traject. Vanaf het eerste contact met Tessa verliep de verkoop vlot en prettig. Ze dacht goed met me mee toen ik wat twijfelde over de kleur, en nam echt de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Wat ik erg waardeerde, is dat ze altijd vriendelijk bleef en geen enkel moment het gevoel gaf dat iets teveel moeite was.

Ook tijdens het leveringsproces hield Tessa me netjes op de hoogte met tussentijdse updates. Uiteindelijk was de levering zelfs sneller dan in eerste instantie verwacht, wat natuurlijk een mooie meevaller was. Omdat mijn persoonlijke agenda en vakantie het lastig maakten om de auto direct op te halen, werd er snel en flexibel meegedacht: de Clio werd gewoon bij mijn werk afgeleverd. Dat was echt top geregeld en gaf me veel gemak.

De aflevering zelf verliep vlekkeloos. Alles werd netjes uitgelegd en de auto stond er brandschoon bij, precies zoals gehoopt. Het gaf echt het gevoel dat er zorg en aandacht aan besteed was.

Al met al ben ik super positief over zowel Tessa als Van Mossel Renault Roosendaal. Het hele proces voelde persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. Absoluut een aanrader!

September 2, 2025

Reply from Van Mossel Renault - Roosendaal

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de aankoop van uw Renault Clio en de service die u heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Ik zal de complimenten overdragen aan mijn team, en aan Tessa in het bijzonder! Heel veel plezierige en veilige kilometers gewenst in uw Renault Clio

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look