Vensterbank Shop BV Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede service. Eerst een proefstaaltje voor de kleur aangevraagd. Deze is helaas bij de post kwijtgeraakt, maar zonder gedoe en zonder extra kosten kwam er een nieuw staaltje onze kant op. Uite... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vensterbank shop heeft een super service. Denken mee en komen met oplossingen. Tijdens de bouwvak paar dagen gesloten. Was niet aangeven op google. Wel op de website. Helaas heb ik dit niet gezien... See more

Rated 4 out of 5 stars

Prima en mooi afgewerkte vensterbanken ontvangen. Puntje van aandacht: Ik had een mail ontvangen waarin werd aangegeven dat de vensterbanken binnen twee werkdagen werd bezorgd. Daarna geen enkele info... See more

Rated 4 out of 5 stars

Maatvoering was goed, kleur zoals de foto. We hebben 2 kleine vensterbanken afgehaald. Omdat de leveringskoste helaas niet in verhouding met het product staan (3x de prijs). Hierdoor geen 5 sterren

Company details

1. Natural Stone Supplier
  2. Natural Stone Wholesaler

Written by the company

Specialist in hoge kwaliteit kwartscomposiet vensterbanken tegen de beste prijs in de markt. Met onze andere producten als keramische vloertegels, natuursteen buiten vensterbanken en dorpels geven we de finishing touch aan je woning. Vensterbanken op maat laten maken in onze eigen zagerij is onze specialiteit.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Goede service, snelle levering en een goede prijs!

August 25, 2022

Reply from Vensterbank Shop BV

Bedankt voor uw review Lauren, veel plezier met uw aankoop.

Top !

makkelijk bestellen, goede communicatie ( per email )
snelle service bij ophalen, medewerker hielp mee om te laden, gewoon top !!
Snel, simpel en goed, zoals het hoort !

August 20, 2022

Goedemorgen H Croonen.
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.

Netjes

Keurig snel en goed!

August 2, 2022

Bedankt voor uw review.

Prachtige vensterbanken

Prachtige vensterbanken, een sieraad voor je thuis. Duidelijke uitleg t.a.v. het opmeten; snelle levering; deugdelijke verpakking; de vensterbanken voldoen aan de verwachtingen en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Alles bij elkaar, een echte aanrader!

July 18, 2022

Reply from Vensterbank Shop BV

Vriendelijke bedankt voor u zeer positieve review. Wij wensen u nog veel plezier met uw vensterbanken

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden met de raamdorpels.

Zeer tevreden met de raamdorpels.
Al de tweede keer dat ik ze hier bestel, nu ook weer gewoon netjes volgens afspraak.
Ook bij het ophalen netjes geholpen. Ik kom hier zeker terug.

July 8, 2022

Reply from Vensterbank Shop BV

Goedemiddag Chris, Dit vinden wij fijn om te horen. Bedankt voor uw review en tot snel!

Prima

July 1, 2022

Reply from Vensterbank Shop BV

Goedemiddag Sergio, Bedankt voor uw review. Helaas is het transport inderdaad ontzettend duur geworden hopelijk wordt dit snel anders.

Snel geregeld

Snel geregeld
En bij thuis komst bleek er een vensterbank niet de juiste afmeting te hebben de werd gelijk kosteloos toe gestuurd

June 24, 2022

Reply from Vensterbank Shop BV

Goedemiddag Michel, Bedankt voor uw review. Foutje kan per ongeluk gebeuren, maar hebben we inderdaad snel opgelost.

Een tevreden klant!

Snelle levering van een vensterbank sample, en ook snel een reactie op een ingestuurde vraag die ik had.

June 14, 2022

Reply from Vensterbank Shop BV

Bedankt Ingrid, voor deze 5 sterren review.

Vensterbank op maat besteld

Vensterbank op maat besteld, super snelle levering, boven verwachting 👍🏻

June 1, 2022

Reply from Vensterbank Shop BV

We zijn echt heel erg blij met deze uitstekende review. Dank u voor de moeite te nemen.

Rated 3 out of 5 stars

Spul is prima toen we het op kwamen…

Spul is prima toen we het op kwamen halen moesten we wachten het moest nog worden gezaagd. Beetje slordig. Gevraagd hoe de bevestiging was op hout moesten we maar vragen in een bouwmarkt een raar advies voor een bedrijf die hetverkoopt en ook plaatst geen beste beurt!!!!

May 15, 2022

Reply from Vensterbank Shop BV

We zijn blij om te horen dat u het materiaal goed vind. Betreft het wachten op de bestelling dit vonden wij ook jammer, ivm de piek drukte van het hoog seizoen liep de planning uit. betreft de montage ons advies is vaak dit bij de bouwmarkt na te vragen aangezien wij geen montage doen, en er komen elk jaar nieuwe montage producten uit waar wij niet altijd van op de hoogte zijn aangezien wij ons bezig houden met natuursteen. vandaar dat dit ons beste en eerlijkste advies is. we hopen in ieder geval dat u tevreden bent met het eind resultaat van uw verbouwing.

Rated 4 out of 5 stars

Geleverde vensterbanken waren niet…

Geleverde vensterbanken waren niet dezelfde als opgestuurd proefstukje.
Na contact is het goed opgelost.

April 26, 2022

Reply from Vensterbank Shop BV

Goedemorgen K Slager, Gelukkig zijn we samen tot een goede oplossing gekomen en zien we jullie graag terug in de toekomst. Met vriendelijke groet, Vensterbank-Shop.

The Trustpilot Experience

Take a closer look