Meget flink, seriøs og imødekommende oplevelse med Oliver. Vi begge gav os lidt i handlen og fik enderne til at mødes. Stor anbefaling herfra. 👍
See what reviewers are saying
Købte brugt bil i Esbjerg, selvom jeg bor i Aalborg. Det skyldes primært at vestjysk bilhus vandt vores tillid fra første øjeblik vi trådte ind i butikken. Oliver har gennemført processen med stor pro... See more
Fra dag 1.. skrev jeg en privat e-mail til Vestjysk Bilhus A/S.. få minutter efter kontaktede Oliver Segnitz. Han forstod hver detalje, smag og behov og sørgede for at tilfredsstille os!! Fremragende... See more
Handlet den smukkeste E250 CDI med Cecilie! Tak for handlen, utrolig søde imødekommende, også med en god byttepris, så det var umuligt at modstå en handel. Cecilie smækket lyn hurtigt selv nummer... See more
Company replied
Written by the company
Vestjysk Bilhus er din gateway til en verden af luksuriøse biler og skræddersyede leasingmuligheder! Med over 20 års ekspertise i bagagen leverer vi uforlignelig kvalitet og service, der tilpasses nøjagtigt efter dine ønsker og behov. Vores forpligtelse til kompetent rådgivning og ubetinget sikkerhed definerer hele din rejse med os.
Falkevej 16, 6705, Esbjerg, Denmark
- 76 77 85 55
- salg@vestjyskbilhus.dk
- vestjyskbilhus.dk
Vi kan kun anbefalde vestjysk bilhus
Vi kan kun anbefalde vestjysk bilhus - vi kommer fra kbh og ringet først og snakket med Peter - virkelig flink og behjælpsom. Han tog sig tid til at svare på alle vores spørgsmål. Herefter tog Lukas over og hold da op et service niveau han gav . Viste hvordan alle tingene fungerer på bilen og tog sig virkelig tid til os . Vi fik den her dejlig bil og da vi var kommet hjem kl ca 22 havde vi nogle flere spørgsmål ang bilen . Ved ikke lige hvad vi tænkte på men vi ringet kl 22 og ja Lukas tog telefonen og besvarede alle vores spørgsmål endnu engang kl 22 om aftenen - hvilket service ….
Vi har aldrig følt os så velkommen og i så gode faglige hænder som vi fik af Lukas.

Reply from Vestjysk Bilhus A/S
Har handlet bil med Peter Nøhr siden…
Har handlet bil med Peter Nøhr siden 2006. 1. bil en Mercedes GL 420 købt kontant. Siden leaset biler gennem Vestjysk Bilhus. Har sammenlagt leaset 4 biler siden 2015. En Mercedes GL 350. Siden 2017 en BMW M6 Gran Coupe Competition. Siden 2020 en AUDI SQ7 og siden maj 2022 en BMW M4 Cabriolet Competion. Min søn og flere af mine patienter har også leaset/eller købt biler ved Peter Nøhr. Alle har kun rosende ord om ham. Man får altid professionel og kompetent rådgivning og behandling. Er der små problemer bliver de altid løst på bedste måde. Kan kun anbefale Vestjysk Bilhus på det varmeste.
Har altid fået professionel og kompetent behandling.

Altid 5 STORE Stjerner!
Vi har efterhånden handlet 3 biler hos Vestjysk Bilhus. Og vi kommer også til at handle den 4 ved dem. Hos Vestjysk Bilhus er servicen altid i top, priserne i bund og aftalerne gennemsigtige. Kan kun på det varmeste anbefale alle at handle her.
Tusinde tak for det fantastiske samarbejde Vestjysk Bilhus.

Reply from Vestjysk Bilhus A/S
Igen 5 STORE stjerner til Vestjysk…
Igen 5 STORE stjerner til Vestjysk Bilhus hvor jeg/ vi nu har handlet 2 gange og gør det BESTEMT igen Peter og hans Team er altid super service mindet og er der et problem finder de altid en super god løsning for kunden - kan på det varmeste anbefales 💪💪💪

Rigtig god kundeservice
Købte min bil ved vestjysk bilhuset.. Rigtig god kundeservice👍

Reply from Vestjysk Bilhus A/S
Har nu handlet to lækre biler ved…
Har nu handlet to lækre biler ved vestjysk bilhus. Den sidste en Mercedes.
Begge biler og servicen hos Vestjysk bilhus har været til topkarakterer.
Næste bil vil helt klart også blive handlet her.
Fuld tillid og tilfredshed herfra.
De bedste anbefalinger
Jesper á Lágni Larsen

Fem store stjerner
Jeg har nu handlet bil i 20 år hos Peter Nør i Vestjysk Bilhus, dvs. mere end 15 biler. Nu bor jeg på Frederiksberg, er stadig trofast kunde, og er nu begyndt at købe biler uden at prøvekøre dem. Hvis Peter siger bilen er god og den rigtige for mig, så passer det nemlig. 5 store stjerner. Michael Brautsch.

dårlige oplevelse omkring Vestjysk bilhus
Hermed min dårlige oplevelse omkring Vestjysk bilhus i Esbjerg
Jeg fandt selv min bil på Mobile.de og havde via en kammerat fået at vide, at jeg kunne få den hentet hjem af Vestjysk bilhus for en aftalt komplet pris på 15.000kr som var incl papirarbejdet omkring købet/leasing af bilen og dette havde jeg et vidne på at det var den pris jeg skulle give.
Bilens pris er med en nettopris på 26.756 Euro dvs 199.332,20 kr. plus moms og afgift og plus de 15.000 kr. så vil det beløb som bilen skulle finansieres med 214.332,20 kr. som jeg også accepterede for at bilen kunne komme hjem, men istedet for satte Vestjysk bilens pris ind til 226.000 kr. plus moms og afgift, så han kunne score en ekstra gevinst På 11.667,80kr. oveni de 15000 han i forvejen havde fået .
Hvis det ikke er bondefangeri at snyde og bedrage kunder med at aftale en pris og så lægge en ekstra pris på den aftalte mundtlige aftale, så derfor lav ikke nogen handler uden at have den fulde dokumentation på hjemtagelse , leasing og fulde omkostninger ellers bliver man tørret af vestjysk bilhus.
At man så også skal høre ude i byen , at Vestjysk bilhus har udtalt, at jeg ikke fatter en skid omkring hvordan en beregning omkring hjemtagelse af bil og leasing heraf , så vil jeg sige at det er til dumpe karakter med vestjysk bilhus.
Alle ovenstående tal kan bekræftes i form af bilens pris ved Mobile samt hvad den er blevet sat til af pris ved Vestjysk bilhus ved aflevering/afhentning af mig
Super handel, super flinke sælgere
Kom i starten af ugen forbi for at få en prøvetur i min drømme bil, som Peter havde på lager! Efter en lang prøvetur og en endnu længere snak, blev vi hurtig enige om det skulle være den, Peter var hurtig til at få tilbud hentet hjem og endnu hurtigere med at klargøre bilen.
Alt overholdt og leveret med en god snak om bilen inden vi kørte derfra, på trods af butikken havde lukket på det tidspunkt.
Helt klart ikke sidste gang jeg handler der,
Konklusion: super udvalg af premium biler til fornuftige priser og kompetente sælgere der holder hvad de lover

Reply from Vestjysk Bilhus A/S
Professionel og ordentlighed er meget…
Professionel og ordentlighed er meget beskrivende for min oplevelse hos Vestjysk Bilhus. Jeg fik en rigtig god rådgivning og masser at tålmodighed til alle mine spørgsmål. Kan kun give mine bedste anbefalinger og sige tak for en god oplevelse. Mvh Per Villemoes

Reply from Vestjysk Bilhus A/S
Yderst venlig og ærlig betjening af…
Yderst venlig og ærlig betjening af alle i firmaet.
Jeg kan anbefale at handle i Jysk Bilhus.
Venligst Steen Børgesen.

Reply from Vestjysk Bilhus A/S
Altid en fornøjelse at handle hos…
Altid en fornøjelse at handle hos Peter, han gør sig tilgængelig for kunden selvom handlen er afsluttet, og er der nogle småting der skal fikses så klarer han det, Vestjysk bilhus skal have min varmeste anbefaling herfra. Mvh

Reply from Vestjysk Bilhus A/S
Handlet den smukkeste Mercedes E250 CDI med…
Handlet den smukkeste E250 CDI med Cecilie!
Cecilie smækket lyn hurtigt selv nummerpladerne på! Så bilen var lynhurtig klar! Fortsæt det gode arbejde sjældent man kommer i et så imødekommende bilhus, så opmærksom, også meget øje for hver enkelt detalje!
Ser frem til næste handel med Cecilie! 😁🙌💪 hermed støreste anbefaling til hver en tid! 👍

Reply from Vestjysk Bilhus A/S
Jeg har haft den glæde at købe en…
Jeg har haft den glæde at købe en Mercedes GLC 250d AMG Line hos Vestjysk Bilhus som jeg fik i går , stor ros til Peter Nør for en utrolig god rådgivning og rigtig god service.
Før jeg fandt bilen hos Vestjysk Bilhus har jeg været en del rundt for at kigge og snakke med nogle bilforhandler , men jeg har ikke før fået en så god rådgivning som Peter Nør forklaret mig :) jeg vil 100% forslå at hvis du skal købe en bil så besøg lige Vestjysk Bilhus også :) det skal lige siges at jeg er kørt fra Nordsjælland og til Esbjerg :) det har bare været det hele værd :)

Helt uovertruffen service
Helt uovertruffen service, tålmodighed og professionalisme fra A-Z

Reply from Vestjysk Bilhus A/S
Kan varmt anbefale at handle hos vestjysk bilhus
Kan kun anbefale på det kraftigste at handle din næste bil Peter Nør hos vestjysk bilhus.
Jeg var på udkig efter en god familie bil og han havde en stående som mindede meget om den jeg ønskede mig. Kørte forbi uden aftale og fik øje på min drømme bil fra barns ben af og blev helt overrasket da jeg blev tilbudt en tur i den Ferrari 360. Da vi kom tilbage igen var Audi a6’eren klar til konen og jeg kunne prøve kører denne. Efter en god tur kom vi tilbage og snakkede om en vi havde fundet i Tyskland, sendte ham link til den og ansøgte om leasing på den. 2 uger efter står den bil vi drømte om fra Tyskland klar til os, da vi hentede den hos Peter fik konen også blomster fordi jeg nu fik en competition udgave som var lidt mere mande venlig end de andre så alle var glade.
Hele handlen gik snor lige og aldrig oplevet en bedre følelse hele vejen igennem handlen.
Mvh Daniel og Pia Søe

Overrasket
Overrasket
Overrasket ! har aldrig prøvet lignende ved en forhandler. Man bliver jo forkælet. De er deres ansvar bevidst, og med meget høj service.Kan varmt anbefales. vi har ikke købt den sidste bil der. Og det er selv om vi bor 100 km væk. Også en meget flot forretning.
Venligst
Anders

Købte en Mercedes
Købte en Mercedes, som har indfriet alle forventninger.
Super afterservice. Et lille stenslag i ruden som blev bestilt fredag og repareret mandag. Super service. Et bilhus som varmt kan anbefales.

Fed bil og god service
Jeg købte en super velholdt Mercedes hos dem, som dog skulle have skiftet noget læder på førersædet + igennem syn, inden jeg fik bilen. Det blev ordnet lynhurtigt, og jeg fik bilen samme uge. 5/5 herfra :-)

Reply from Vestjysk Bilhus A/S
Fantastisk service- Alt er…
Fantastisk service- Alt er proffesionel .Det var så den 4 bil 🚗 vi handlede ved Vestjysk Bilhus og absolut ikke den sidste .Vestjysk Bilhus kan varmt anbefales 👍