Wash World - Lystrup - Lægårdsvej Reviews

TrustScore 4 out of 5

Lægårdsvej 4, 8520 Lystrup, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Tørringen er blevet så meget bedre faktisk perfekt. Der er dog stadig en ting som stadig som irriterer mig virkelig meget, og det er det pokkers nedtællingen ur som bliver ved med at lægge tid på når... See more

Rated 4 out of 5 stars

Ved brug af skumprogram i hal 2 i lystrup har jeg ved flere lejligheder ikke fået skum eller i ringe grad. Tørrefunktionen er heller ikke imponerende hverken i hal 1 eller 2. Jeg har engang indberette... See more

Rated 5 out of 5 stars

Washworld i Lystrup har fået styr på de 2 vaskehaller. Hal 2 er til os medlemmer, hal 1 er til betalende udefra og medlemmer. Jeg kunne godt tænke mig, at I overvejer et skilt som vises ud til Sønd... See more

Rated 5 out of 5 stars

God og effektiv bilvask uden ret lang ventetid. Dok kunne man ønske en mulighed for lige at eftervaske der hvor vaskehallens børster ikke kan komme ind.

1. Car Wash

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Lægårdsvej 4, 8520, Lystrup, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

1,803 reviews in the last 12 months

Write a review

Hej Kristian,

Tusind tak for de mange flotte stjerner. Det er fantastisk at se og høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os.

Vi ser frem til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden. Du ønskes en skøn dag herfra.

Dårligste Premium vask nogensinde

Købte en Premium vask til 99 kr. Aldrig har min bil været så dårligt tørret efter en bilvask, hvilket har resulteret i kalkpletter stort set overalt på bilen. Den var pænere inden den blev vasket! Skrev og klagede med vedhæftede billeder, men de synes ikke jeg kunne forvente bedre resultat. Det er sidste gang jeg vasker min bil hos dem.

April 15, 2024

Hej Heidi,

Tak for din feedback. Det er ærgerligt at høre, at din oplevelse med vores Premium vask ikke levede op til dine forventninger, og at din bil ikke blev tørret tilfredsstillende. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at sende billeder og gøre os opmærksom på situationen. For at adressere dette problem yderligere, opfordrer jeg dig til at kontakte vores kundeservice gennem 'Help' sektionen på vores hjemmeside, hvor de vil kunne assistere dig yderligere.

Rated 3 out of 5 stars

Har aldrig oplevet så ringe en vask

Har aldrig oplevet så ringe en vask, vasker jævnligt men denne gang var ruderne fyldt med kalk aflejringer.

April 18, 2024

Hej Poul,

Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Rated 3 out of 5 stars

Vaskemaskiner er ofte lukkede og også…

Vaskemaskiner er ofte lukkede og også fejlbehæftede, Tørreresultatat er minder godt med mange pletter

April 17, 2024

Hej Knud,

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.

Du må derfor rigtig gerne skrive til vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan få set på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Reply from Wash World - Lystrup - Lægårdsvej

Tak for din feedback. Vi beklager, at du har oplevet problemer med tørringen af din bil. Vi vil undersøge dette nærmere for at forbedre vores tørringsproces og sikre en bedre oplevelse for vores kunder. Din tilbagemelding er værdifuld for os, og vi sætter pris på din forståelse.
Mvh
Muhammad

Rated 2 out of 5 stars

Dårlig Tørring

April 3, 2024

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at tørringen ikke har været tilfredsstillende. For assistance, beder vi dig kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside.

Ahad

Rated 5 out of 5 stars

Har altid været tilfreds kunde siden…

Har altid været tilfreds kunde siden fra starten.

April 3, 2024

Reply from Wash World - Lystrup - Lægårdsvej

Hej Richard, tak for din femstjernede anmeldelse og din fortsatte medlemskab siden starten! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. 😊

Jacob

Hej Vibeke.

Mange tak for de fem stjerner. Det virker til, at du er glad for vores vaskehaller og koncept. Det er vi super glade for! Vi ønsker nemlig altid at yde den bedste service til vores kunder, så de kan få en god oplevelse.

De bedste hilsner.
Kirsten. Wash World.

Ubrugelig vask.

Ubrugelig vask.
Mit første besøg hos WW og det sidste.
Ærgerligt.

March 24, 2024

Hej Leo,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at høre om din utilfredshed efter dit første besøg hos os. Vi stræber efter at levere en service af høj kvalitet, og din feedback er vigtig for os. For specifikke spørgsmål eller yderligere opfølgning på din oplevelse, opfordrer vi dig til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside.

Rated 2 out of 5 stars

Dårlige vaskemaskiner

Der er desværre næsten altid et eller andet der ikke virker , spuledyser sæbedyser maskinerne der kører alt for langsomt og som af og til sidder fast bag på bilen. Virkelig træls da det ellers er et fint sted med god plads fejlene sker bare alt for tit.

March 22, 2024

Hej Lars,

Tak for din feedback. Vi beklager de gentagne problemer, du har oplevet med udstyret i vores vaskehal. Din feedback er værdifuld for os i vores bestræbelser på at forbedre vores service. Vi vil opfordre dig til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan adressere disse problemer mere detaljeret og finde en løsning.

Rated 5 out of 5 stars

Altid fin bilvask hos jer😃👍

Altid fin bilvask hos jer😀

March 18, 2024

Hej Jesper
Tusind tak for den 5 stjerner - det er vi super glade for!

Skulle der være det mindste, så lad os høre fra dig.

Vores akuttelefon er åben 24/7, til når du er på lokationen. Ellers svarer vores Kundeservice dig skriftligt indenfor 24 timer, hvis der er spørgsmål til abonnement eller lignende.

God dag til dig ☀️

Lykke

Reply from Wash World - Lystrup - Lægårdsvej

Hej Ali, tusind tak for din flotte anmeldelse, den er jeg meget glad for, vi glæder os til at vaske din bil igen.

Jacob

Super tilfreds

Super tilfreds med Wash world

March 5, 2024

Hej Andreas,

Mange tak for de mange flotte stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os.

Vi ser frem til at skabe mange flere gode oplevelser for dig i fremtiden. Ønsker dig en skøn dag herfra :-)
De bedste hilsener,

Rated 4 out of 5 stars

Sådan set ok med vask

Sådan set ok med vask, men tørring er ringe med dråber på ruder og karrosseri. Jeg ved at det skal gå tjept, men tørringen kunne godt gå en smule langsommere så den kan nå at tørre hele bilen bedre.

February 7, 2024

Hej Michael.

Det lyder som om, du har haft en okay oplevelse i vaskehallen, men vi ønsker selvfølgelig at gøre den endnu bedre. Så hvis du har tid og lyst, er du mere end velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp.
Du kan medsende foto af bilen efter vask og tørring, så vil vores kundeservice behandle og besvare din henvendelse, så hurtigt som muligt.

Jeg ønsker dig en god dag.
Kirsten. Wash World.

Rated 3 out of 5 stars

Har endnu ikke oplevet at bilen bliver helt ren

Har endnu ikke opl

December 25, 2023

Reply from Wash World - Lystrup - Lægårdsvej

Hej Casper, tak for din feedback.

Vi beklager, at du endnu ikke har oplevet, at din bil bliver helt ren efter vores vask. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at levere, og vi forstår, at en effektiv og grundig vask er vigtig.

Vi vil undersøge nærmere for at forstå, hvorfor resultatet ikke har været tilfredsstillende, og vi vil tage skridt for at forbedre kvaliteten af vores vasketjenester. Din feedback er vigtig for os, og vi sætter pris på din tålmodighed!

Hvis du har yderligere kommentarer eller ønsker, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe!

Du ønskes en dejlig dag, og et godt nytår :-)

Zara
Wash World

Dårlig vask !!!

I får lige en dårlig anmeldelse herfra.
Bestilte en af de dyre vaske 124 kr. der var stadig skidt flere steder og et par fugleklatter der slet ikke var væk.
Fik spulet det værste væk med jeres højtryksrenser. Havde en klud med som jeg efterfølgende fik taget det værste med.
Det er bare ikke godt nok 🙂👎

December 14, 2023

Hej René,

Tak for din feedback. Vi beklager, at du ikke oplevede en ren bil efter besøget. Vi vil gerne forstå mere om din oplevelse, så vi kan forbedre vores service. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på https://washworld.dk/hjaelp og dele flere detaljer om din oplevelse, så vi kan tage hånd om det.

69 kr for fri vask

69 kr for fri vask. Uhørt billig og gode maskiner

December 7, 2023

Hej Anders,

Mange mange tak for din flotte 5 stjerner, dem er vi utrolige glad for! :-)

Vi er meget stolte af at være prisførende på markedet og vi er meget glad for du også nyder det.

Cecilie

Rated 3 out of 5 stars

Det kunne sagtens være bedre

Effektiviteten i jeres vaskehaller lade noget tilbage at ønske. Der er mange steder den ikke vasker på bilen, uagtet hvilken vask man vælger.

Når der samtidig ofte mangler spande og børster ved mange af jeres anlæg, så er resultatet meget mangelfuldt.

Et ønske om bedre vask og bedre tørring.

I er jo ikke billig længere i forhold til konkurrenterne.

November 27, 2023

Hej Lars.

Sikke en ærgerlig oplevelse. Du skal selvfølgelig have et tilfredsstillende vaskeresultat, når du vasker hos os. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Vedhæft gerne billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice kan behandle sagen bedst og hurtigst muligt.

Når der ikke findes spand og børste på et anlæg, er det en regel i pågældende kommune.
Vi er stadig prisførende på marked.

Du ønskes en god dag.
Kirsten. Wash World 🚗

Rated 1 out of 5 stars

Min bil netop været igennem en…

Min bil netop været igennem en guldvask, og var stadig møg beskidt da den kom ud af vaskehallen.
Bruger aldrig mere den vaskehal.

November 23, 2023

Hej Tina,
Tak for din feedback. For at jeg kan hjælpe dig bedst muligt har jeg brug for at du fremsender billeder af dit vaskeresultat ind til vores kundeservice, på washworld.dk/hjaelp så kigger de på det.

Sara 😊

Super koncept.

Super koncept.
Der er altid en vaskehal i nærheden, uanset hvor man kører i landet. Det gør livet som kørende sælger nemmere i en travl hverdag.

November 21, 2023

Hej Tony,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at du er glad for vores koncept😊

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Take a closer look