Jeg er vældig tilfreds med jeres bilvask. Det har kørt fantastisk i årevis. Jeg synes, at prisstigningen fra 69 til 99kr er en meget høj procentvis stigning. Jeg er meget irriteret over, at man ikke... See more
Udbyhøjvej 7, 8930 Randers, DK
Company replied
Maskinerne fungerer generelt fint, men lystavlerne hvor man kan se hvor Lan tid man skal vente er i stykker den ene har været det i meget lang tid, så man kan komme i tvivl om maskinen virker
Company replied
Ingen skum i forvask side børster kommer ikke ordentlig ind for oven ved side ruder. Tænker heller ikke den fik voks. Dårlig tørring. Generelt er kvaliteten af vasken blevet dårlig. En gang var... See more
Company replied
What’s not to like🤗 Ny maskine i vaskehal og en glad bil. Ud over dette en gratis måneds vask, da den ikke kunne bruges, mens den gamle blev udskiftet, selv om jeg jo kunne have brugt en af jeres an... See more
Written by the company
Udbyhøjvej 7, 8930, Randers, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative

Reply from Wash World - Randers - Udbyhøjvej
Dejligt med de nye maskiner👍
Vask og tørring er mærkbart forbedret.
Jeg er fuldt ud tilfreds med Wash World.

Reply from Wash World - Randers - Udbyhøjvej
Godt når der er blevet lavet service på anlægget så skinner bilen og man skal næsten ikke tørrer efter

Reply from Wash World - Randers - Udbyhøjvej
Særdeles god og effektiv vask og aldrig med den store ventetid. 👍😃

Reply from Wash World - Randers - Udbyhøjvej
jeg er meget til freds siden i har fået nye maskiner og jeg bruger Brilliant vaske program så er det noget der kører
mvh OJ