Jeg er vældig tilfreds med jeres bilvask. Det har kørt fantastisk i årevis. Jeg synes, at prisstigningen fra 69 til 99kr er en meget høj procentvis stigning. Jeg er meget irriteret over, at man ikke... See more
Udbyhøjvej 7, 8930 Randers, DK
Company replied
Maskinerne fungerer generelt fint, men lystavlerne hvor man kan se hvor Lan tid man skal vente er i stykker den ene har været det i meget lang tid, så man kan komme i tvivl om maskinen virker
Company replied
Ingen skum i forvask side børster kommer ikke ordentlig ind for oven ved side ruder. Tænker heller ikke den fik voks. Dårlig tørring. Generelt er kvaliteten af vasken blevet dårlig. En gang var... See more
Company replied
What’s not to like🤗 Ny maskine i vaskehal og en glad bil. Ud over dette en gratis måneds vask, da den ikke kunne bruges, mens den gamle blev udskiftet, selv om jeg jo kunne have brugt en af jeres an... See more
Written by the company
Udbyhøjvej 7, 8930, Randers, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Fortsat lukket vaskehal på Udbyhøjvej 8930, men fuld abonnement.......mon I snart skylder os kunder at sætte abonnementerne på pause, indtil vi igen kan benytte lokationen?.

Reply from Wash World - Randers - Udbyhøjvej
Var forbi i Randers og begge vaskehaller var lukket på 2 forskelle lokationer.

Reply from Wash World - Randers - Udbyhøjvej
Jeg er rasende over at jeg utallige gange har kørt forgæves for at vaske min bil. Da de 2 anlæg der er her i Randers begge er nede i perioder og det jeg ikke normalt er tilkoblet ligger 6 km. Fra hvor jeg bor det er godt nok langt at køre 12 km frem og tilbage uden at få vasket bilen. Jeg kan heller ikke ringe og tale med nogen! men jeg kan skrive et formular der kan indsendes. Det er godt nok dårlig service. Øv med øv på, der burde som minimum kompenseres og der burde stoppes med betaling i den periode, hvor det sted jeg normalt vasker er ude af drift. Dårlig service

Reply from Wash World - Randers - Udbyhøjvej
Har d. 18/2-2025 været i begge vaskehaller i Randers, ingen af dem virker. Dette er ikke første gang i denne måned. Det kan ikke passe at jeg skal betale for mit abonnement for vask i februar måned, når dette ikke kan lade sig gøre.

Reply from Wash World - Randers - Udbyhøjvej
sjældent, har jeg oplevet dårligere service.
Svarer at jeg kan kontakte kundeservice, så vi kan se nærmere på din sag.
Hmm, jeg har været i kontakt med deres "kundeservice"

Reply from Wash World - Randers - Udbyhøjvej
Bruger hallen i Dronningborg, men den har nu været lukket eller ude af drift længe, så jeg regner ikke med at i trækker betaling for næste måned, da jeg har måttet betale for at vaske andet sted.
Jeg har to biler registreret til den vaskehal, og har overvejet at opsige begge

Reply from Wash World - Randers - Udbyhøjvej
Er meget ofte ude af drift, så pengene er tabt i det medlemsskab

Reply from Wash World - Randers - Udbyhøjvej
Nu har der været reparation en måned på vaskehal ydbyhøjvej i Randers så syntes jeg ikke at det er okay i kræver et gebyr hvis man bruger en anden vaskehal

Reply from Wash World - Randers - Udbyhøjvej
Jeg har brugt wash world gennem flere år, men nu er frustrationen blevet for stor. Ofte, som i virkelig tid, er den ene vaskehal ude af drift, med lange ventetider som konsekvens. Nu har det ikke været muligt at vaske i flere uger, da de renoverer vaskehallen. det er i sig selv fint nok, meeeeen, jeg får alligevel en opkrævning på vask? Den holder ikke i min verden og er dårlig kundeservice. Jeg sender jo, heller ikke en regning til dem, for alle de gange jeg er kørt forgæves. Så jeg bliver en tidligere kunde nu.

Reply from Wash World - Randers - Udbyhøjvej
Jeg ved ikke hvor mange gange jeg er kørt forgæves hos Washworld i Dronningborg Randers. Der er ALTID noget galt, denne gang var der dog een der virkede troede jeg for efter betaling gik den i sort og jeg ringede til Washworld som genstartede vaskehallen og bad mig prøve igen, og jeg spurgte om jeg jeg ikke var blevet trukket men fik at vide at det var jeg ikke, så jeg prøvede igen og igen gik det hele i sort og han måtte opgi' og sagde at jeg ikke var trukket - men nu kan jeg så se at jeg er blevet trukket 2 gange

Sæbe på den ene side af bilen 1 meters brede

Reply from Wash World - Randers - Udbyhøjvej
to tre gange er bilen ikke tør nogle gangen er nederste del af bilen ikke vasket

Reply from Wash World - Randers - Udbyhøjvej
Bilen bliver ikke skyllet ren for sæbe, og den tørres ikke tilfredsstillende

Reply from Wash World - Randers - Udbyhøjvej
Jeg er så træt af at åbningstider er ændret.
Normalt vasker jeg om natten på vej til job og gider ikke når jeg gar fri efter 12 timer på job.
Samtidig er prisen så lige steget med 10 kroner hvis bilen skal tørres nogenlunde de.
Så desværre Wsshworld, farvel og tak efter 5 år

Reply from Wash World - Randers - Udbyhøjvej
Igen virker begge vaskehaller i Randers N ikke. Når de virker er vaskene kun blevet dyrere og dårligere. Hvorfor kan de ikke tørre en bil?
Det er desværre for jer også derfor jeg har stoppet abonnementet efter 6 år.

Reply from Wash World - Randers - Udbyhøjvej
Der sidder stadigvæk skidt på bilen efter endt vask samt sæbe rester og voks på bilen efter endt tørring den bliver overhovedet ikke tørret den er driv våd og efterlader striber og pletter på alle ruder

Reply from Wash World - Randers - Udbyhøjvej
Hallen på Udbyhøjvej vasker ikke rent - grå pletter og skjolde - det er bare ikke gjort godt nok (længere)

Reply from Wash World - Randers - Udbyhøjvej
Tænker heller ikke den fik voks. Dårlig tørring.
Generelt er kvaliteten af vasken blevet dårlig.
En gang var det fint måske i snart skulle skifte jeres maskiner ud.