Wash World - Ribe - Trojels Knæ Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

Trojels Knæ 6, 6760 Ribe, DK

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Der har de seneste 3 gange været montør til rep. af maskinen når jeg har været der - fuld forståelse for at skidtet skal være i orden, men irriterende. Vasken er der ingen klager over.

Rated 2 out of 5 stars

I reklamerer fortsat med Premium Plus vask i Ribe, og det er også dette abonnement jeg har tegnet i sin tid. Det har desværre kun været muligt at vælge Premium vask siden December 2024, det er for då... See more

Rated 4 out of 5 stars

Altid dejligt nemt, tæt på landevejen, ofte ingen kø, og rimeligt billig.

Company details

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Trojels Knæ 6, 6760, Ribe, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

1,846 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Første gang i washworld med min nye…

Første gang i washworld med min nye bil. Det blev belønnet med et 5 cm lang ridse på den ene dør. Ved godt det er på eget ansvar men drøn ærgerligt

April 29, 2026

Hej Marianne
Tak for din anmeldelse – og jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse, især når det var første vask med din nye bil 🙏
Det er bestemt ikke meningen, at man skal opleve ridser hos os, og jeg forstår godt, hvor ærgerligt det må være. Hvis du skriver ind til os hurtigst muligt, så vil vi meget gerne kigge nærmere på sagen og se, hvad der kan være sket
Jasmin

Udmærket vask

April 22, 2026

Hej Erling 🌞
Mange tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på 😊
Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vasken hos os.
Vi arbejder hele tiden på at forbedre både vaskeresultat og den samlede oplevelse, så næste gang håber jeg, at vi kan løfte det fra udmærket til rigtig godt.
Vi håber at se dig igen snart.
Sara 🚗😉

Rated 5 out of 5 stars

Fungerer godt- Er meget tilfreds med…

Fungerer godt- Er meget tilfreds med min vask.

March 20, 2026

Hej,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det sætter jeg virkelig stor pris på 😊
Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse. Skulle du på noget tidspunkt have forslag til forbedringer, er du altid meget velkommen til at skrive til os via Help-sektionen på vores hjemmeside 😊
Med venlig hilsen,
Jasmin

Hurtigt

Nemt hurtigt. Brugte lidt tid på at skylle den inden vask

July 22, 2025

Hej
Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at det hele gik nemt og hurtigt – og godt tænkt at skylle bilen inden vask for det bedste resultat.
Ammar

Hej,
Tusind tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner! Hvor er det skønt at høre, at du oplever vores vask som hurtig og effektiv – præcis som det skal være.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!
Aden

Ren vask

Ren vask, men tørringen kunne godt være bedre

May 24, 2025

Hej Paul,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Jeg er glad for at høre, at du fik en ren vask, men ærgerlig over, at tørringen ikke levede op til dine forvetninger.

Har du billeder af tørreresultatet, må du meget gerne sende dem ind via dette link: https://formcrafts.com/a/acpmpuz - så hjælper vi dig videre.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!
Sophie Wash World

Super ren bil

April 7, 2025

Hej Karen,

Tusind tak for de 5 stjerner! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med resultatet – en super ren bil er lige præcis det, vi sigter efter 🚗✨

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart!

Yahya

Nem at oprette sig som medlem

Nem at oprette sig som medlem

April 21, 2025

Hej Bodil.

Tusind tak for de 4 stjerner og din positive tilbagemelding! Det er skønt at høre, at det var nemt at oprette sig som medlem – vi gør vores bedste for at gøre det hurtigt og enkelt for alle.

Vi ser frem til at vaske din bil snart!

Sophie Wash World

Manglende vaskeprogram

Det har desværre kun været muligt at vælge Premium vask siden December 2024, det er for dårligt, jeg overvejer kraftigt at skifte abonnementet til en af jeres konkurrenter.

March 31, 2025

Hej Nicki,

Tak for din anmeldelse og fordi du har taget dig tid til at skrive til os.

Vi har tidligere haft både Premium og Premium Plus som separate abonnementer, men siden opdateringen i december 2024 har vi samlet dem i ét: Premium-abonnementet. Det betyder, at du stadig får den samme vask som før – bare til en lavere pris og med et nyt navn.

Vi er i fuld gang med at opdatere skiltningen, så det også bliver tydeligt i vaskehallerne.

Har du spørgsmål, eller er der noget, vi kan hjælpe med, så skriv endelig til os på kundeservice@washworld.dk – vi står klar til at hjælpe.

Sophie fra Wash World

Dejligt nemt og en ren bil hver gang

Dejligt nemt og en ren bil hver gang

March 26, 2025

Tusind tak for de flotte ord, Søren! 🙌
Det glæder mig virkelig at høre, at det både er nemt og giver et godt resultat hver gang – præcis som det skal være.
Hilsen Ole 🚗✨

Ude af drift

Synes efterhånden at vaskehallen i Ribe for ofte er ude af drift, meget irriterende ,når man kører efter det.Jeg kan ikke forstå man ikke kan sende en besked til abonnenter når den ikke virker, så man ikke kører forgæves,betaler trods alt hver måned for at kan vaske så ofte man vil, har ikke oplevet nogen form for kompensation.

March 22, 2025

Hej Torben,

Jeg beklager at høre om den oplevelse du har haft med vores vaskehal i Ribe. Vi arbejder på at holde nedetiden på vores haller nede, blandt andet ved at ansætte flere serviceteknikere.

Du kan altid tjekke driftstatus på din vaskehal her: https://washworld.dk/find-wash-world-vaskehal, så du ikke kører forgæves.

Hvis du ønsker at der bliver taget et nærmere kig på din situation og oplevelse, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice@washworld.dk, de hjælper dig gerne!

Sophie

Rated 2 out of 5 stars

Store dele af bilen blev slet ikke…

Store dele af bilen blev slet ikke vasket - især bagklappen

February 11, 2025

Hej Kristian,

Det virker til, at du ikke har haft den mest optimale oplevelse i vaskehallen. Det er vi kede af, da vi altid ønsker at give vores kunder en god oplevelse.
Vi arbejder hele tiden på at optimere vores service, så vi ville værdsætte det, hvis du skriver til os på https://washworld.dk/hjaelp og beskriver din oplevelse, eller kommer med forslag til forbedring.

Jasmin.

Ikke ren efter vask

Selv om jeg havde børstet de mest kritiske steder af på bilen før vask opdagede jeg at bland andet bagklappen ikke var ren efter vasken.

January 19, 2025

Hej Dennis
Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre, at resultatet ikke blev, som du havde håbet, selv efter forvask. Jeg anbefaler, at du kontakter vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så de kan hjælpe med at undersøge og finde en løsning.
Vi håber at give dig en bedre oplevelse næste gang!
Aden

Ikke helt godt

Kan ikke vaske og tørre bagenden på bilen ordentligt
Skal selv vaske og tørre den

January 17, 2025

Hej Erik,
Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre, at bagenden på bilen ikke blev vasket og tørret ordentligt. Det er selvfølgelig ikke meningen, at du selv skal gøre arbejdet bagefter. Jeg vil anbefale, at du kontakter vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan undersøge sagen og finde en løsning for dig.
Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksom på dette, og vi vil meget gerne hjælpe!

Der er altid ledgt

December 3, 2024

Hej John,
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du altid kan finde en ledig plads i vores vaskehaller. Vi ser frem til at give dig endnu flere gode oplevelser.
Wash World

Godt tilfreds

Nem måde at vaske bil på

October 30, 2024

Hej Inger

Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Det er skønt at høre, at du finder det nemt at vaske bilen hos os. Vi ser frem til at give dig mange flere gode vaskeoplevelser!

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt siger min kone

October 6, 2024

Hej Irma.

Tusind tak for de mange flotte stjerner. Det er fantastisk at se og høre, at du/ I har haft en rigtig god oplevelse hos os.
Vi ser frem til at give dig/ jer mange flere gode oplevelser i fremtiden.

Du ønskes en skøn dag herfra.
Kirsten. Wash World

Vask bilen dagligt

Dejligt at kunne få vasket bilen når det lige passer sqmmen

September 17, 2024

Reply from Wash World - Ribe - Trojels Knæ

Hej! Tak for din besked. Det er skønt at høre, at du nyder fleksibiliteten ved at kunne vaske bilen, når det passer dig. Vi er glade for at gøre bilvasken nem og bekvem for dig!

Hurtigt og nemt

September 14, 2024

Hej Dorte

Mange tak for de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig og nem vask. Vi ser frem til at se dig igen!

Larry

Rated 2 out of 5 stars

Pris kontra resultat...... Har været nød til at opsige mit…

Har været nød til at opsige mit abonnement nu efter prisen er steget fra 79 til 99 (bassisvask)... det ikke pengene værd " vasken er jo ik blevet bedere af prisstigning, ( tværtimod...mens de andre vaske koster det de plejer?.....en anden ting er at, det fint nok anlægget genanvender vandet, men det skal altså os skiftes.... har mange gange oplevet under vask, og når den er færdig , at ens bil stinker af råddent vand....... jeg her helt med på basis vask er en hurtig vask , men jeg forvasker altid på vaskeplads, kanter og hjørner, fælge med mm.... men når vasken ik engang tager skidt på overflader, så bliver man lidt træt af det og kan lige så godt gøre det selv over alt...

August 1, 2024

Hej Jhonni,

Tak for din feedback og for at dele din oplevelse. Det er ærgerligt at høre, at prisstigningen har påvirket din beslutning om at opsige abonnementet. Vi sætter stor pris på din tid som kunde og din ærlige feedback om kvaliteten af vasken og vandet. Vi vil tage dine kommentarer med i vores overvejelser for at forbedre vores service.

Hvis du har brug for yderligere assistance, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside.

Take a closer look