Wash World - Slagelse - Idagårdsvej Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

Idagårdsvej 2, 4200 Slagelse, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Den ene vaskehal fungerer ofte ikke. Generelt kunne jeg godt tænke mig at tørrefunktionen i vaskehallen fungerede bedre. Bilen er meget våd efter vask og jeg ser at alle kunder tørrer efter med papi... See more

Rated 4 out of 5 stars

Som tidligere nævnt, er jeg ked af at åbningstiden er begrænset. Det var af stor glæde da jeg også kunne vaske sidst på aftenen samt først på morgenen. I dag vaskede jeg på Line 1 Idagårdsvej Slagels... See more

Rated 1 out of 5 stars

Kan desværre ikke give negative stjerner. Kører min bil i vaskehallen, idagårdsvej i Slagelse, første gang, der stopper maskinen lige efter start, får her en ny vask, god service, ved ny vaske, bli... See more

1. Car Wash

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Idagårdsvej 2, 4200, Slagelse, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

1,917 reviews in the last 12 months

Write a review

Hej Carsten,
Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 💚
Det glæder os at høre, at du overordnet har haft en god oplevelse hos os.
Vi tager samtidig din kommentar om tørringen med os. Selvom vores tørresystem er udviklet til at fjerne mest muligt vand, kan resultatet variere en smule afhængigt af bilmodel og vejrforhold. Vi arbejder løbende på at optimere vaskeoplevelsen, og din feedback er derfor værdifuld for os.
Vi håber, vi kan byde dig velkommen igen snart – og måske levere en oplevelse, der fortjener den sidste stjerne. 😊
Maja 💚

Hej Gina 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 💚
Det glæder os rigtig meget, at du synes, du får god værdi for pengene hos Wash World. Vi arbejder hver dag på at levere en bilvask, der både er nem, hurtig og giver et flot resultat til en fair pris.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at se dig igen snart!
Jasmin 😊

Altid ren bil.

July 14, 2026

Hej Pia 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det betyder meget for os at høre, at du altid oplever at få en ren bil hos Wash World. 💚 Vi arbejder hver dag på at give vores kunder en hurtig, nem og god vaskeoplevelse, så det er dejligt at høre, at det er den oplevelse, du har.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.
Jasmin 😊

Rated 5 out of 5 stars

Kom en sort beskidt bil / kom hjem en…

Kom en sort beskidt bil / kom hjem en fin rød bil 🤣🤣🤣🤣

July 5, 2026

Hej Erik 😄
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! 🤣 Det lyder som om, vores vask virkelig gjorde en forskel – fra en sort, beskidt bil til en flot rød igen. 🚗✨
Det er skønt at høre, at du er tilfreds med resultatet, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber, vi kan hjælpe med at holde den røde farve fremme mange gange endnu! 😄
Hilsen Maja 😊

Rated 2 out of 5 stars

Fin vask men ingen støvsuger og…

Fin vask men ingen støvsuger og vaskehal åbnede ikke automatisk som beskrevet på mit abonnement

July 1, 2026

Hej Annette.
Tak for din anmeldelse og for din feedback.
Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Hvis vaskehallen ikke åbnede automatisk, som den skulle, eller hvis du oplevede andre problemer med dit medlemskab, vil jeg meget gerne se nærmere på det.
Du er derfor meget velkommen til at kontakte mig via Hjælp på vores hjemmeside, så undersøger jeg sagen og hjælper dig videre. 😊

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er fuldstændig tilfreds med at…

Jeg er fuldstændig tilfreds med at benytte wash world .

Det har jeg gjort en årrække og hvis der har været problemer er de løst

June 29, 2026

Hej Stiig
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟 Det gør mig virkelig glad at høre, at du har været kunde hos os i en årrække, og at du er fuldt ud tilfreds med din oplevelse. Det betyder meget for os, at du fortsætter med at vælge Wash World. 🚗✨
Jeg er også glad for at høre, at de få udfordringer, du har oplevet undervejs, er blevet løst. Vi gør os umage for at yde en god service, når der er brug for det, og derfor er din feedback ekstra værdifuld. 🙌
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Jeg håber, vi kan blive ved med at leve op til dine forventninger mange år endnu. 😊
Hilsen Maja

Rated 5 out of 5 stars

Forvirring omkring ekstra betaling blev…

Forvirring omkring ekstra betaling blev ændret til god dialog og forklaring. Problemet løst professionelt og jeg takker mange gange 👍

April 9, 2026

Hej Lillian
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🤩
Jeg er rigtig glad for at høre, at forvirringen omkring betalingen blev løst gennem en god dialog, og at du oplevede en professionel håndtering hele vejen igennem 🙌
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det betyder meget for os, at du føler dig godt hjulpet 😊

Rated 3 out of 5 stars

Blandet kvalitet

Slagelse vasker rigtig pænt og den i Sorø er piv ringe. Bilen bliver ikke ren i Sorø. Derfor kun 3 stjerner.

May 10, 2026

Hej Carsten
Tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback 😊
Jeg er glad for at høre, at du har gode oplevelser med vasken i Slagelse 🚗✨
Samtidig er det selvfølgelig ærgerligt at høre, at du ikke oplever samme kvalitet i Sorø. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og jeg tager derfor din feedback med videre til de relevante kollegaer, så vi kan kigge nærmere på det 👍
Vi sætter stor pris på, at du gør os opmærksomme på forskellen mellem stationerne 🙌

Rated 1 out of 5 stars

De to sidste gange jeg har været der…

De to sidste gange jeg har været der har den ikke vasket bagenden på bilen Kun lige ude i siderne

June 25, 2025

Hej,
Det er jeg virkelig ked af at høre – det er selvfølgelig ikke meningen, at bilen ikke bliver ordentligt ren, særligt bagtil.
Du er meget velkommen til at kontakte os via Help-sektionen på vores hjemmeside, så vil vi gerne kigge nærmere på det 😊
Med venlig hilsen,

Rated 5 out of 5 stars

Fik olieklatter på taget og fik en gratis vask

Jeg var gennem vaskehal i dag og kom ud med en sort stribe af fedt/olie hen over taget og forruden. Skrev til kundeservice og har allerede fået svar. Måtte dog selv nævne at det ville se godt ud med en gratis vask, men den kom promte og tusind tak for det.

February 10, 2026
Unprompted review

Hej igen :)
Tak for din mail og anmeldelsen. Håber den nye vask får bilen til at skinne!
Yahya

Det køre bare

December 28, 2025

Reply from Wash World - Slagelse - Idagårdsvej

Tak for de flotte stjerner, Lis!

Det glæder mig at høre, at det hele bare spiller – præcis som det skal. Jeg står klar, hvis du nogensinde får brug for hjælp. 😊🚗✨

Rated 4 out of 5 stars

Gratis vask er altid velkommen

Gratis vask er altid velkommen. Men de tørre ikke helt godt.

December 29, 2025

Hej Karen,
Tak for din anmeldelse, - Dine fire stjerner betyder meget for os.

Vasker rigtig godt

Den vasker min bil rigtig godt og vasker kun der!

September 14, 2025

Hej Kim,

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord! 🙌 Det er skønt at høre, at du er så tilfreds og vælger at vaske bilen hos os hver gang. 🚗✨
Yahya

Rated 2 out of 5 stars

Den vasker for hårdt og så tørre den…

Den vasker for hårdt og så tørre den ikke nok.

July 24, 2025

Hej Steffen
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, hvis vasken har virket for hård, og at tørringen ikke har været tilfredsstillende. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via [vores hjemmeside](https://www.washworld.dk/kundeservice), hvis du vil dele flere detaljer – så ser vi gerne nærmere på sagen.

Glastag ødelagt under vask

Glastag ødelagt under vask. Firmaet nægter erstatning.

July 10, 2025
Unprompted review

Hej HB
Tak for din anmeldelse. Vi forstår, at situationen kan være frustrerende. Det er vigtigt at nævne, at alle skadesager bliver behandlet af vores sagsbehandler, Van Ameyde. De træffer afgørelser baseret på gældende lovgivning samt Wash Worlds handelsbetingelser.
Skulle der være yderligere spørgsmål, vil jeg anbefale dig at besvare mailen, du har modtaget fra Van Ameyde.
Aden

De nye maskiner er gode

De nye maskiner er gode, det eneste jeg er ked af er i ikke har døgen åbent mere😁

July 14, 2025

Hej Martin
Tusind tak for de 4 stjerner og din kommentar! Vi er glade for, at du er tilfreds med de nye maskiner. Vi forstår godt ønsket om døgnåbent – det tager vi med i vores videre overvejelser 😊

June 14, 2025

Hej Tonny Jensen – tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Det glæder mig rigtig meget at høre, at du oplever super service – det betyder meget!
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 🚗✨

Tørring kunne være bedre

Tørring mangelfuld

June 11, 2025

Hej Tommy,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er glade for, at du overordnet har været tilfreds, men ærgerlige over at høre, at tørringen ikke har levet op til kvaliteten af vasken.
Vi arbejder løbende på at optimere vaskeprogrammerne, og din feedback er vigtig i den proces. Du er altid velkommen til at kontakte os via www.washworld.dk/hjaelp, hvis du har yderligere input.
Martin

Hej Henrik
Tak for din flotte anmeldelse og de 4 stjerner. Vi er glade for, at du synes det er en god vask vi tilbyder! Hvis du har feedback som kan gøre os fortjent til den 5 stjerne, siger du bare til! :)
Nicklas

Take a closer look