Wash World - Slagelse - Idagårdsvej Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

Idagårdsvej 2, 4200 Slagelse, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Den ene vaskehal fungerer ofte ikke. Generelt kunne jeg godt tænke mig at tørrefunktionen i vaskehallen fungerede bedre. Bilen er meget våd efter vask og jeg ser at alle kunder tørrer efter med papi... See more

Rated 4 out of 5 stars

Som tidligere nævnt, er jeg ked af at åbningstiden er begrænset. Det var af stor glæde da jeg også kunne vaske sidst på aftenen samt først på morgenen. I dag vaskede jeg på Line 1 Idagårdsvej Slagels... See more

Rated 4 out of 5 stars

Det var en god oplevelse men der var stadigvæk insekter på min bil foran lidt øv men ellers var jeg godt tilfreds vaske ellers fint og tørrede meget fint

Rated 1 out of 5 stars

Kan desværre ikke give negative stjerner. Kører min bil i vaskehallen, idagårdsvej i Slagelse, første gang, der stopper maskinen lige efter start, får her en ny vask, god service, ved ny vaske, bli... See more

Company details

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Idagårdsvej 2, 4200, Slagelse, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

1,755 reviews in the last 12 months

Write a review

Tilfredsstillende vask, men

Tilfredsstillende vask. Men megen støj og blinkende lys kan jeg fint undvære 😉.

October 25, 2024

Hej,
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! Vi er glade for, at du er tilfreds med vasken. Vi forstår godt, at støj og blinkende lys kan være lidt meget – vi tager din feedback til os.
Noman

Rated 5 out of 5 stars

Det er en fornøjelse at vaske bil på…

Det er en fornøjelse at vaske bil på idagårdsvej i Slagelse efter den er blevet renoveret til UG med kryds og slange

October 23, 2024

Reply from Wash World - Slagelse - Idagårdsvej

Hej Lisbeth, mange tak for de flotte ord og de 5 stjerner! 🌟 Det er virkelig skønt at høre, at du nyder at vaske bilen på Idagårdsvej i Slagelse efter renoveringen. Vi ser frem til at give dig mange gode vaskeoplevelser fremover!
Jacob

Rated 3 out of 5 stars

Vasker OK men er pladder våd efter…

Vasker OK men er pladder våd efter "tørring"

October 16, 2024

Hej Jan,

Jeg beklager, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Vi vil meget gerne hjælpe dig videre, så jeg vil anbefale, at du kontakter vores kundeservice via vores hjemmeside. De vil sørge for, at vi finder en løsning på problemet.

Amalie

Hej, alt perfekt

Hej, alt virker perfekt og meget sjovt med forskellige farver.
Tusind tak
Mvh Bernardas

October 11, 2024

Hej Bernadas,

Tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! Jeg er glad for at høre, at alt virkede perfekt, og at du nød de forskellige farver under vasken. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Sophie

Lækkert med ny vaskehal

Lækkert med ny vaskehal
Den tænkte til en update

October 12, 2024

Hej Kenneth,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse 🌟 Det glæder os, at du er tilfreds med vores nye vaskehal. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Lana

Rated 1 out of 5 stars

Den nye vaskemaskine er dårlig 🤨

Den gamle vaskemaskine var ok 😊
MEN den nye er dårlig 🤨
Den vasker kun en gang, ingen voks, og tører kun en gang.
Så jeg overvejer at skifte til OK.
Mvh
Jens Juel Haagh

October 10, 2024

Hej Jens Juel,

Tak for din feedback! Det er ærgerligt at høre, at du ikke er tilfreds med den nye vask. Vi vil gerne sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, så hvis du har brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil være glade for at assistere dig.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart!

Muhammad

Rated 5 out of 5 stars

Lækkert med den nye opdateret vaske…

Lækkert med den nye opdateret vaske hal.👍

October 7, 2024

Hej! Casper.

Vi er glade for at høre, at du synes godt om den opdaterede vaskehal! 👍 Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse. 🚗✨

Jacob

Rated 4 out of 5 stars

Dejlig og grundig vask men Tørring er…

Dejlig og grundig vask men Tørring er ikke så god.

October 5, 2024

Hej Jim

Tak for din anmeldelse og de flotte stjerner! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med selve vasken. Vi vil gerne hjælpe med at sikre, at tørringen også lever op til dine forventninger. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via hjemmesiden, hvis du ønsker hjælp til dette.

Mert

tørring

den tørre ikke bilen godt nok

October 6, 2024

Hej Mogens.

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse.
Venligst medsend billeder af vaske/ tørre-resultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Jeg ønsker dig en god dag.
Kirsten. Wash World

Rated 2 out of 5 stars

Dårligt resultat.

Maskinen der er ny, vasker kun når den køre frem og tørre når den køre tilbage - meget dårligt resultat. Bilen er meget våd når man køre ud.

October 3, 2024

Hej Frank,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at vaskeresultatet ikke levede op til dine forventninger, og at bilen stadig var våd efter vasken. Vi vil meget gerne hjælpe dig videre, så du er velkommen til at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside under "Hjælp".

50% TØRRING

Har været kunde i en del år og skulle lige indvige den nye maskine i slagelse ( ved mc.D )
Hal 1 , jeg kører ind , den vasker , og lyset skifter til violet og grønt/ gult så man har fornemmelsen af og sidde på en ludebar i istedgade 😱😱 nå , det var ikke det jeg opponerer over, meeeen tørringen , den starter nu fra bagenden og tørrer og det vil sige at den kun kører een gang tørring så de har lige taget 50% tørring væk fra abonnementet , DEN GÅR IKKE, TROR I VI ER SÅ STORE BONDERØVE AT VI IKKE LÆGGER MÆRKE TIL DET 🙈 det var dråben , er nu udmeldt pr 01.10. 🤡
Peter , Korsør

September 27, 2024

Hej,

Vi er kede af at høre om din oplevelse med den nye maskine i Slagelse. Det er selvfølgelig vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med både vask og tørring. Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.

Med venlig hilsen,

Tros maskinen er ny

Tros maskinen er ny, tørre den ikke særligt godt

September 24, 2024

Hej Dan,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at tørringen ikke har levet op til dine forventninger.
Jeg tager din feedback videre til vores teknikerteam, så de kan kigge nærmere på det.

Sophie

Købte en basisvask

Købte en basisvask, hvor man får shampoo, børstning, højtryksvask og let tørring. Vi var i hallen ca. 1,5 min og fik en børstning og en let tørring.
Skrev til kundesupport, som beder os sende billede af resultatet!
Vi prøver en anden udbyder.

September 20, 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse. Det lyder som en rigtig frustrerende oplevelse, og det er bestemt ikke sådan, det skal være. Jeg kan godt forstå, at du er skuffet. Hvis du vil give os en ny chance, vil vi meget gerne hjælpe dig med at få en bedre vaskoplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice igen.

Yahya

27/9-24

Dato. 17/9-24
Nu er det 4 gang det har ødelagt min bagrudevisker. I dag ødelagde den mit højresidespejl. Skønt vaskemaskinen er helt ny😡😡😡😡
Så det bliver sidste gang jeg bruger Washington World.

August 30, 2024

Hej Bo,

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse i vaskehallen. Det er bestemt ikke, hvad vi ønsker for vores kunder. Hvis du har haft skader under vask, skal du kontakte vores skadesbehandler Van Ameyde, som håndterer disse sager. Du kan finde information om, hvordan du gør dette, i vores vilkår.

Hvis du oplever problemer i fremtiden, anbefaler jeg, at du bruger akuttelefonen i vaskehallen, så vi kan hjælpe dig med det samme.

Muhammad

Nemt og godt

August 30, 2024

Hej John,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

De bedste hilsner, Wash World

Rated 1 out of 5 stars

Mit WASH WORLD Mareridt på Idagårdsvej…

Mit WASH WORLD Mareridt på Idagårdsvej
Er der andre der har oplevet lign. så skriv venligst pb da de nægter at betale...

Da jeg i eftermiddags ville vaske min bil på Idagårdsvej i Slagelse, vidste jeg ikke at det skulle blive sådan en skrækkelig og panisk oplevelse.

Maskinen går i gang og da den når ned til bagruden flår den min visker af som nu ligger oppe på kølerhjelmen og armen til bagviskeren stikker ud fra ruden.

Overvejer om jeg skal lade den sidde og vaske færdig men er bange for at den måske får fat og river den helt af så jeg bakker ud fra maskinen samtidig med jeg dytter og til sidst holder hornet i bund men der sker intet maskinen fortsætter bare efter mig. Jeg kommer så ned for enden af sporet og bakker ind i porten springe ud og trykker nødstop.

Maskinen er helt inde i forruden som jeg følte den ville mase samtidig så det ud som om at hele kølerhjelmen var blevet trykket. Da alt var stoppet gik jeg ud og fandt deres drift nummer på væggen.
Ringede og det lykkedes at få maskinen kørt op til sidst.

Jeg var virkelig rystet især når NØDSTOP ved brug af hornet ikke virker imens maskinen kører...
Maskinen må have en brist kører for hurtigt gå for tæt på jeg har ihvertfald aldrig oplevet noget lignende har haft abnm. hos jer uden problemer.

Der lå også et sidespejl og andre vinduesviskere i hallen tilhørende bagruden. Kom til at tage en ekstra visker der lå i hallen med hjem i forvirringen.

Det var bestemt ikke en rar oplevelse havde håbet at maskinen ville stoppe lige så snart at bilen ikke holdt ud for en censor. Især når hornet heller ikke kan få den til stoppe, når først maskinen kører.

Jeg har vedhæftet billeder af min kofanger det er det hvide der er ridser på skærmen. evt zoom ind.
Ville være glad hvis den kunne blive malet.

Mvh

Martin

PS: Hvis maskinen ikke stopper ved hornet i bund eller bakke ud af maskinen hvornår stopper den så. Godt jeg ikke fik et ildebefindende så ville der gå 15 min alt efter hvilken vask man tog og så var det nok for sent at få hjælp !!!
Maskinerne er jo livsfarlige hvis de som denne ikke stopper i en NØDSITUATION

August 3, 2024

Hej Kevin.

Det lyder til, at du har haft en meget ærgerlig oplevelse. Det er bestemt ikke meningen, når man vasker hos os.

Jeg vil opfordre dig til, hvis du ikke allerede har gjort det, at anmelde skaden til os inde på https://formcrafts.com/a/vfsuxqx. Vedhæft gerne så mange billeder som muligt, så vores eksterne skadesbehandler kan undersøge sagen, og beskriv din oplevelse samtidig.

Jeg ønsker dig en god dag.
Kirsten. Wash World.

Aldrig mere wash world

Aldrig mere wash world.
Vasket min bil i Slagelse i dag, og den rev hele min visker af bag på. Ved godt det kan ske. Men da jeg går ud for af hente stumperne af min visker, ser jeg der lægger op til flere visker i hallen. Jeg ringer til kunde center og fortæller hvad der er sket, og det undre mig ikke andre måske har kontaktet dem, da der lå flere visker derinde. Så de burde lukke deres hal til problemet var løst. Kunde manden ville tjekke op på problemet, ikke fordi han lød som om han gad 😏 Han bad mig skrive en skade anmeldelse. Dette gjorde jeg, 3 min efter for jeg en mail de ikke dækker visker, lister, spejle mm. Kunne han bare have sagt i telefonen, hvorfor bede mig skrive en anmeldelse når han på forhånd ved de ikke dækker 🤦‍♀️
Jeg tog billeder af egen bil og de visker der lå rundt i hallen, han bad mig sende dem.
Han virke ikke som om han havde travlt med af fejl melde hallen.
Synd for de bil ejer det går ud over til de for løst problemet.

Abonnement hermed opsagt.
Kan ikke anbefales. Så heller vaske bilen hjemme..

July 29, 2024

Hej Karlsen,

Tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse i vores vaskehal i Slagelse. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

Jeg forstår, hvor frustrerende det må være at få beskadiget din bil, og at processen med skadeanmeldelsen ikke var tilfredsstillende. Skader på viskere er desværre ikke dækket af vores politik, men vi arbejder altid på at forbedre vores service og forebygge lignende hændelser.

Jeg håber, at du vil give os en chance til at levere en bedre oplevelse i fremtiden.

Jasmin.

Rated 4 out of 5 stars

Lidt mere sæbe på førersiden og lidt…

Lidt mere sæbe på førersiden og lidt bedre tørring - så havde det været perfekt :-)

July 12, 2024

Hej Brit

Tak for din feedback og de 4 stjerner! Vi er glade for at høre, at du generelt er tilfreds med vores service.

Vi tager din kommentar om sæbe og tørring til efterretning og vil arbejde på at forbedre disse områder. Din oplevelse er vigtig for os, og vi stræber altid efter at levere den bedste kvalitet.

Vi håber at kunne give dig en perfekt oplevelse næste gang.

Yahya

Ridser forlygterne

Ridser forlygterne

June 25, 2024

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om skaden på dine forlygter. Skadesanmeldelser håndteres af vores eksterne partner, Van Ameyde. Kontakt dem gerne for at få hjælp til din sag.

Wash world

Rated 1 out of 5 stars

Hvis du gerne vi have revet din…

Hvis du gerne vi have revet din vinduesvisker af bagruden, så er det her stedet

June 11, 2024

Hej Ragnar,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse. Det er bestemt ikke acceptabelt, at din vinduesvisker er blevet beskadiget under vask.

Kontakt venligst vores kundeservice, så vi kan få flere detaljer og hjælpe dig videre med en løsning.

Vi beklager ulejligheden og håber at kunne genskabe din tillid til vores service.

Med venlig hilsen,
Jasmin.