Wash World - Slagelse - Idagårdsvej Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

Idagårdsvej 2, 4200 Slagelse, DK

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Jeg synes det er en fin vaske og dejlig nemt fæld bliver ikke helt rene men hvad kan man forlange det er heller ikke nemt at vaske i alle kroge generelt er jeg tilfreds

Rated 5 out of 5 stars

Den ene vaskehal fungerer ofte ikke. Generelt kunne jeg godt tænke mig at tørrefunktionen i vaskehallen fungerede bedre. Bilen er meget våd efter vask og jeg ser at alle kunder tørrer efter med papi... See more

Rated 1 out of 5 stars

Kan desværre ikke give negative stjerner. Kører min bil i vaskehallen, idagårdsvej i Slagelse, første gang, der stopper maskinen lige efter start, får her en ny vask, god service, ved ny vaske, bli... See more

Rated 4 out of 5 stars

Som tidligere nævnt, er jeg ked af at åbningstiden er begrænset. Det var af stor glæde da jeg også kunne vaske sidst på aftenen samt først på morgenen. I dag vaskede jeg på Line 1 Idagårdsvej Slagels... See more

1. Car Wash

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Idagårdsvej 2, 4200, Slagelse, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

1,772 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Kan desværre ikke give negative…

Kan desværre ikke give negative stjerner.

Kører min bil i vaskehallen, idagårdsvej i Slagelse, første gang, der stopper maskinen lige efter start, får her en ny vask, god service, ved ny vaske, bliver min bil ikke vasket ordentligt, samt bagrude visker bliver revet af. Første melding er at det ikke bliver dækket jfr. deres betingelser, da viskerblade er eget ansvar. Skriver ind og forklarer at det er viskerarmen der er ødelagt. Får så tilbagemelding om, at jeg skal komme viskerposer på??? Hvordan får man sådanne udleveret på en vaskehal uden service???

May 22, 2024

Hej, Thomas

Jeg beklager virkelig de problemer, du har oplevet med vores vaskehal i Slagelse.
Jeg forstår frustrationen over skaden på din bagrudevisker og de efterfølgende udfordringer.
Vi har visker poser hængende på de fleste af vores lokationer, hvis man ikke selv har nogle med
Jeg vil anbefale at kontakte vores kundeservice igen via 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside for yderligere assistance

Jacob

Fin vask til prisen

Fin vask til prisen, dog kunne den godt tørre bilen en del bedre.

May 31, 2024

Hej Brian.

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner. Hvis du har samme fornemmelse efter næste vask/ tørring, så venligst send billeder af bilen til vores kundeservice: washworld.dk/hjaelp.

Jeg ønsker dig en god dag.

Rated 4 out of 5 stars

Der var en af vaskehallerne der var i…

Der var en af vaskehallerne der var i stykker så der var lang kø men selve vaskeoplevelsen var fin da jeg endelig kom til

May 21, 2024

Hej Dorte,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du var tilfreds med vaskeoplevelsen.

Rigtig god dag.

De bedste hilsener
WashWorld

Tit nede tid på vaskehallen i Slagelse

Tit nede tid på vaskehallen i Slagelse

May 20, 2024

Hej Torben.

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.

De bedste hilnser

Det fungerer altid.

Det fungerer altid.

May 17, 2024

Hej Sjøgren.

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.

Super vask

Vasker super

May 16, 2024

Hej Kim

Tusind tak for den flotte anmeldelse ⭐ hvor er det skønt at læse.

Skulle der være det mindste, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores akuttelefon er åben døgnet rundt, hvis der er noget ude på lokationen.

Du ønskes en skøn sommerdag.

Lykke 🚗

Rated 1 out of 5 stars

Måtte selv hjem og vaske efter på…

Måtte selv hjem og vaske efter på bilen.
Sidste gang jeg bruger jeres hal.

Jeg har sendt billede af resultatet
Til jeg kundeservice

May 14, 2024

Hej Schæffer.

Det lyder som en ærgerlig oplevelse. Sådan skal det bestemt ikke være at vaske hos os. Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation", så vil de hjælpe dig hurtigst muligt. Du må rigtig gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet.

Rated 1 out of 5 stars

Dårligere vask / og så er prisen sat…

Dårligere vask / og så er prisen sat op. !!!!

May 14, 2024

Hej Tommy.

Det virker som om, du ikke har haft en særlig god oplevelse hos os. Det er vi selvfølgelig kede af, da vi altid stræber mod at yde den bedste service til vores kunder. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til vores kundeservice og beskrive din oplevelse, så vi kan give vores kunder den bedste oplevelse.

Kirsten Wash World.

Børster

Bilen bliver ikke vasket på de øverste ca. 30 cm af sideruderne. jeg syntes at det er ofte at jeg skal indtaste nummerplade og kode.

May 10, 2024

Hej Henrik.

Hvis du har samme oplevelse ved næste vask, så venligst skriv en mail til vores kundeservice: washworld.dk/hjaelp og medsend foto af bilen efter vask.
Hvis du igen selv skal taste nr. pladen, så ring til Akut telefonen når du holder ved terminalen, så vil de prøve hjælpe dig straks.

Jeg ønsker dig en god dag.

Danmarks dårligste vask

Ikke vasket langs siderne forneden og ikke tørret. Derudovever vaskede børsterne 1-2 meter bag bilen uden at ramme bilen

May 11, 2024

Hej Palle

Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Noman

Rated 2 out of 5 stars

Bilen var som sædvanlig meget våd efter…

Bilen var som sædvanlig meget våd efter vask

May 10, 2024

Hej Tom,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Den tørrer nærmest ikke længere

Den tørrer nærmest ikke længere
Kunne slet ikke se ud af bagruden da jeg kørte ud af vaskehallen

May 8, 2024

Hej, Jan

Det lyder frustrerende, og jeg beklager, at tørringen ikke var tilstrækkelig. For at få øjeblikkelig hjælp næste gang dette sker, bedes du kontakte vores akuttelefon, mens du er i vaskehallen. Vores team er klar til at assistere og sikre, at din bil bliver ordentligt tørret før du forlader stedet.

Jacob

Hej Yahya,

Tusind tak for de mange flotte stjerner. Det er fantastisk at se og høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi glæder os til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden :-)

Syntes det fungerer fint

Syntes det fungerer fint, det er tit man manuelt skal taste koden fordi nummerplade læseren ikke fungere optimalt.

May 3, 2024

Hej Britt,

Mange tak for de fire stjerner! Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.

Du ønskes en rigtig god weekend herfra :-)

Rated 3 out of 5 stars

Skyller kun cirka halvdelen af bilen…

Skyller kun cirka halvdelen af bilen efter voksen...
Tøre rigtig dårligt

April 30, 2024

Hej Jes.

Jeg syndes du skal skrive til vores kundeservice: washworld.dk/hjaelp og medsende foto af bilen efter vask / tørring., så vil de behandle og besvare din mail.

Jeg vil ønske dig en god dag.

Nemt og bekvemt

Nemt og bekvemt
Ingen ventetid - kørte direkte i hallen

April 24, 2024

Hej Jesper.

Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det er skønt at se, at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept.

Kirsten. Wash World

Rated 3 out of 5 stars

Jeg er grundlæggende glad og tilfreds…

Jeg er grundlæggende glad og tilfreds med WashWorld. Men hallerne i Slagelse er ved at være i meget dårlig stand. Det bør I gøre noget ved.

April 21, 2024

Hej Mads,

Tak for din feedback og for at dele dine observationer omkring vaskehallerne i Slagelse. Vi er opmærksomme på dine bekymringer, og jeg vil anbefale, at du tager direkte kontakt til vores kundeservice gennem vores 'Hjælp' sektion på hjemmesiden, hvor de kan yderligere assistere med dine oplevelser.

Omar

April 20, 2024

Hej Anders,

Jasmin.

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har skulle indtaste både…

Jeg har skulle indtaste både nummerplade og pinkode de sidste par gange jeg har vasket bil 😳Det er noget nemmere hvis nummerpladen bare bliver aflæst Men det er selvfølgelig et luksusproblem 😉😎Plejer ellers at være tilfreds

April 16, 2024

Reply from Wash World - Slagelse - Idagårdsvej

Tak for din feedback. Vi beklager de udfordringer, du har haft med at skulle indtaste både nummerplade og pinkode ved de seneste besøg. Vi forstår, at det kan være en frustration, og vi vil gerne undersøge dette for at forbedre din oplevelse. Vi sætter pris på din støtte og forståelse, og vi vil stræbe efter at sikre en mere problemfri oplevelse fremover.
Mvh
Muhammad