Wash World - Slagelse - Idagårdsvej Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

Idagårdsvej 2, 4200 Slagelse, DK

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Jeg synes det er en fin vaske og dejlig nemt fæld bliver ikke helt rene men hvad kan man forlange det er heller ikke nemt at vaske i alle kroge generelt er jeg tilfreds

Rated 5 out of 5 stars

Den ene vaskehal fungerer ofte ikke. Generelt kunne jeg godt tænke mig at tørrefunktionen i vaskehallen fungerede bedre. Bilen er meget våd efter vask og jeg ser at alle kunder tørrer efter med papi... See more

Rated 1 out of 5 stars

Kan desværre ikke give negative stjerner. Kører min bil i vaskehallen, idagårdsvej i Slagelse, første gang, der stopper maskinen lige efter start, får her en ny vask, god service, ved ny vaske, bli... See more

Rated 4 out of 5 stars

Som tidligere nævnt, er jeg ked af at åbningstiden er begrænset. Det var af stor glæde da jeg også kunne vaske sidst på aftenen samt først på morgenen. I dag vaskede jeg på Line 1 Idagårdsvej Slagels... See more

Company details

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Idagårdsvej 2, 4200, Slagelse, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

1,772 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Bilen blev slet ikke så ren som…

Bilen blev slet ikke så ren som forventet og slet ik tørret

April 15, 2024

Reply from Wash World - Slagelse - Idagårdsvej

Tak for din feedback. Vi beklager, at din bil ikke blev så ren som forventet, og at den ikke blev ordentligt tørret. Vi stræber altid efter at levere en høj kvalitet af vask og tørring, og vi vil undersøge dette nærmere for at forbedre vores service. Vi værdsætter din tilbagemelding og håber at kunne gøre det bedre næste gang.
Mvh
Muhammad

dejligt bare at kunne vaske bil

dejligt bare at kunne vaske bil

April 13, 2024

Reply from Wash World - Slagelse - Idagårdsvej

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du værdsætter muligheden for at vaske din bil hos os. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!
Mvh
Muhammad

alt var fint

April 10, 2024

Hej Vinnie,

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.

Du ønskes en rigtig god dag.

Dårlig bilvask og kundeservice

Jeg fik i går den dårligste bilvask, jeg nogensinde har fået og jeg plejer ellers at være yderst tilfreds med Wash World.
Min bil havde i 1 time stået under et træ i skoven, hvilket havde resulteret i, at min bil var over skidt af en fugl. Jeg kørte min bil direkte i vaskehallen, da jeg kom tilbage til min bil efter den time, for at det ikke nåede at tørre ind, for det var TYDELIGT “blødt” - og ikke “indgroet”. Det meste var væk efter en “premium plus” vask, MEN der sad stadig fuglelort tilbage på tag, bagrude og kølerhjelm. Jeg skrev selvfølgelig til kundeservice, som trods billeder af “blød” fuglelort ikke vil returnere mine penge, da de angiveligt kan se på mine vedhæftede billeder, at det var “indgroet”.
Jeg har forhørt mig til andre, som tydeligt kan se, at det er “blødt” og IKKE “indgroet”.

April 11, 2024
Unprompted review

Hej Cecilie,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager at høre om din oplevelse. Fugleklatter kan være særligt udfordrende at fjerne, især hvis de har siddet på bilen i noget tid. Vi anbefaler altid at benytte forvask til sådanne tilfælde for at opnå de bedste resultater.
Du skal være velkommen til at skrive til os igen på https://washworld.dk/hjaelp og komme med forslag til forbedringer.

Yasin.

Rated 2 out of 5 stars

Bilen bliver ikke ren og tør.

Bilen bliver ikke ren og tør.

April 8, 2024

Hej Søren,

Det lyder som en ærgerlig oplevelse. Sådan skal det bestemt ikke være at vaske hos os. Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation", så vil de hjælpe dig hurtigst muligt. Du må rigtig gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet.

Hej Anders,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Rated 4 out of 5 stars

Okay vask til en fornuftig pris

Okay vask til en fornuftig pris tit problem med dårlig tørring gælder både maskiner i Slagelse begge anlæg

April 6, 2024

Hej Steen,

Tak for din anmeldelse og de fire stjerner. Det er godt at høre, at du finder vores vaskeservice at være af god værdi. Vi beklager dog at høre om de udfordringer, du har oplevet med tørringen i vores anlæg i Slagelse. Vi tager din feedback seriøst og vil undersøge, hvordan vi kan forbedre tørringseffektiviteten i disse anlæg. Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi stræber efter at levere en service, der møder alle dine behov. For yderligere assistance, opfordrer vi dig til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside.

Lukket port

Gentagne gange har jeg logget ind og kørt frem til porten - der så ikke åbner

April 3, 2024

Reply from Wash World - Slagelse - Idagårdsvej

Hej Sven, jeg beklager de udfordringer, du har oplevet med adgangen til vaskehallen. For omgående assistance, bedes du kontakte vores akuttelefon, så vi kan hjælpe dig med at løse problemet hurtigst muligt.

Jacob

Rated 2 out of 5 stars

Vaskemaskinen stoppede midt under…

Vaskemaskinen stoppede midt under vasken og porten gik op så kørte jeg ud ,

April 1, 2024

Hej Niels.

Det er ikke den oplevelse vi ønsker for dig. Hvis dette sker igen, så venligst ring til vores Akut telefon, de kan hjælpe dig, når du er ved / i vaskehallen.

Rated 4 out of 5 stars

Ok vask jeg har det billigest…

Ok vask jeg har det billigest abonnement.

March 30, 2024

Hej LIsbeth.

Tak for de 4 stjerner. Det lyder som, du er meget tilfreds med din vask hos os.

Rated 2 out of 5 stars

Bilen er ikke blevet ren efter vask

Bilen er ikke blevet ren efter vask, og den tørre heller ikke bilen ordentligt. Så bilen står ikke pæn efter en tur i vaskehallen

March 31, 2024

Hej Sisse,

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse. Vi beklager, at din bil ikke blev ren og tør efter besøget i vores vaskehal. For at sikre en tilfredsstillende løsning, opfordrer vi dig til at kontakte vores kundeservice gennem 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, hvor de står klar til at assistere dig.

Rated 2 out of 5 stars

Halvdårlig vask og ingen tørring!

Vasken var sjusket, og f.eks. nummerpladen bagpå, er stort set ikke ren efter vask. Der ér også stadig rester af fugleklatter ved bagdøren.
Tørringen - eller mangel på samme - er et kapitel for sig. Den er nærmest ikke-eksisterende!
Jeg har flere gange indsendt dokumentation, men INTET er sket... Udover at prisen nu hæves med 20 kr/md.??

Jeg har derfor nu opsagt mit abonnement, og er skiftet til OK, der nok er 10 kr dyrere, men som har et bedre anlæg, og som samtidigt støtter lokalsporten, og genererer COOP bonus.

March 30, 2024

Hej René,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Jeg beklager, at vasken og tørringen ikke har levet op til dine forventninger, og at dine tidligere henvendelser ikke har ført til en løsning. Det er bestemt ikke standarden for den service, vi ønsker at levere. Selvom det er ærgerligt at høre, du har valgt at opsige dit abonnement, sætter vi pris på din feedback, da den er essentiel for, at vi kan forbedre vores service.

Selvom du har skiftet til en anden udbyder, vil vi stadig gerne undersøge de problemer, du har oplevet, for at sikre, at de bliver adresseret korrekt. Hvis du er villig, må du meget gerne sende yderligere information eller dokumentation til vores kundeservice gennem washworld.dk under "Vaskehal og reklamation", så vi kan lære af dine erfaringer.

Vaskehallen i slagelse idagårdsvej

Vaskehallen i slagelse idagårdsvej
Vaskehallen er ok men den mangler en del når man kigger på de fleste andre washworld vaskehaller halter den omtalte vaskehal meget og når man skriver til dem med forslag eller efterspørgsler får man ingen respons

March 25, 2024

Hej Tobias,

Tak for din anmeldelse og for at bringe dette til vores opmærksomhed. Vi beklager, hvis din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. For konkrete forslag eller efterspørgsler, bedes du venligst kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, hvor vores team står klar til at assistere dig yderligere.

Rated 1 out of 5 stars

Bilen er mega våd efter vask.

Bilen er mega våd efter vask.
Det meste af bagklappen er ikke vasket .
Ved fordør i begge sider var den heller ikke ren.
Idagårdsvej Slagelse er piv ringe.
Måske ok vask er bedre.

March 19, 2024

Hej Carsten.

Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Venligst vedhæft billeder af dit vaske / tørre-resultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Rated 2 out of 5 stars

Man er nød til at vaske bilen i hånden…

Man er nød til at vaske bilen i hånden inden man køre den i vaskehallen ellers bliver den ikk ren.
Tit kan den ikke læse nummerpladen.

March 17, 2024

Hej Christian.

Det lyder som en ærgerlig oplevelse. Sådan skal det bestemt ikke være at vaske hos os. Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation", så vil de hjælpe dig hurtigst muligt. Venligst medsend billeder af vaskeresultatet.
Hvis du oplever igen, at du skal taste din nr. plade, så venligst ring til Akut telefonen, så vil de prøve løse dette.

Kirsten. Wash World

Rated 1 out of 5 stars

Tørre ikke og nummerplade læser virker…

Tørre ikke og nummerplade læser virker ikke hver anden gang

March 19, 2024

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager de udfordringer, du har oplevet med tørringen og nummerpladelæseren. For assistance under din næste vask, er du velkommen til at kontakte vores akuttelefon for hurtig hjælp. Vi værdsætter din feedback og ser frem til at forbedre din oplevelse hos os.

Tørring af bilen

Desværre er det ikke første gang jeg ikke får tørret bilen ordentligt efter vasken. Man skal ikke starte med at køre vinduesviskerne efter vask/tørring inden man kører ud af hallen.

March 16, 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det er ærgerligt at høre, at din bil ikke er blevet tørret ordentligt efter vasken, og at du har måttet bruge vinduesviskerne for at fjerne det overskydende vand. Det er bestemt ikke den standard for tørring, vi stræber efter at levere, og jeg forstår din frustration, især når det sker mere end én gang.

Jeg har noteret din feedback og videregivet den til vores teknikerteam. Vi ønsker at sikre, at alle vores kunder forlader vaskehallen med en helt tør og ren bil.

Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at gøre os opmærksomme på dette problem. Det hjælper os med at forbedre vores service og sikre, at vi lever op til vores kunders forventninger.

Endnu engang tak for din feedback. Vi håber på at kunne forbedre din oplevelse ved dit næste besøg.

Sara 🌺

Rated 4 out of 5 stars

Den vasker fint men tørre stadig ikke…

Den vasker fint men tørre stadig ikke bilen hodt nok, det svarede jeg også fo 2 år siden. Men havde glemt det.

Hej Kim,

Mange tak for de fire stjerner og for at dele din oplevelse med os igen. Det er godt at høre, at generelt er tilfreds, men tørren skal selvfølgelig også være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Jeg ønsker dig en dejlig dag :-)
Lana

Rated 3 out of 5 stars

Man får hvad man betaler for..😉

Næsten hver anden gang virker nummerpladelæser ikke og ofte er den ene af maskinerne ude af drift. Bilen er helt våd efter vask. Man får hvad man betaler for😉

Hej Henning.

Tak for din anmeldelse, men det virker til, at du måske ikke har haft den bedste oplevelse hos os. Vi stræber altid mod at yde den bedste service for vores kunder.
Hvis din nr. plade ikke kan aflæses næste gang du vil vaske din bil, er du velkommen til at ringe til vores Akut telefon, så vil de prøve finde en løsning.
Du er velkommen til, at sende mail til: https://washworld.dk/hjaelp, og medsend venligst foto af bilen efter vask og tørring, så vil vores kundeservice behandle og besvare din mail, så hurtigt som muligt.

Kirsten. Wash World

Rated 2 out of 5 stars

RUST OVERALT. Vaskehallen er overalt angrebet af…

Vaskehallen er overalt angrebet af rust. Tænker ikke at det er godt for bilerne

Hej,

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din bekymring vedrørende rust i vaskehallen. Det er vigtigt for os at tilbyde en sikker og effektiv service, og dine observationer er afgørende for, at vi kan vedligeholde vores faciliteter korrekt.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vi tager din feedback seriøst og vil undersøge sagen yderligere for at sikre, at vores vaskehal lever op til de høje standarder, vi sætter for os selv og vores kunder. Vi arbejder løbende på at vedligeholde og forbedre vores faciliteter for at undgå eventuelle negative påvirkninger på de biler, der vaskes hos os.

Tak fordi du tog dig tid til at informere os. Din tilbagemelding hjælper os med at forbedre vores service.

Zara
Wash World