Denna anläggning numera mer frekvent stängd ❌️ Mycket kunder senaste året, med köer, troligtvis börjar det bli lite slitet ! Höger vertikal tvättborste fastnar alltid i dragkrok sedan nyåret ? Men... See more
Fabriksgatan 1, 574 38 Vetlanda, SE
Company replied
Bilen blir ren och det är prisvärt att tvätta bilen hos er. Otroligt smidigt när det väl fungerar. För att ni ska få 5 stjärnor så önskar jag att maskinen inte strular så ofta som det gjort här i Vet... See more
Company replied
Nu funkade det. Har varit där 2 ggr tidigare idag å då har det varit stopp. De har ringt supporten men ingen svarar. Dåligt! Support ska alltid ge besked.
Company replied
Min bedömning är egentligen 5 stjärnor men idag blir det 4 på grund av att vid mina två tidigare besök har anläggningen varit stängd på grund av maskinfel!
Company replied
Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.
Fabriksgatan 1, 574 38, Vetlanda, Sweden
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Köpte all inklusive idag för 249 kr här i Vetlanda.
Så oerhört mycket kalkfläckar och inte tvättat bort smutsen alls.
Aldrig mer wash world i Vetlanda

Reply from WashWorld SE - Vetlanda - Fabriksgatan
Det tvättas renare uppe på bilen men längre ner och särskilt fälgar blir inte så ren.
Tyckt vara lite schampo överlag lite för lite tvättmedel.

Reply from WashWorld SE - Vetlanda - Fabriksgatan
Det är enkelt och smidigt att tvätta bilen i tvätthallen.

Reply from WashWorld SE - Vetlanda - Fabriksgatan
Bra tvätt när den väl fungerar men nu under vintern har den varit trasig och avstängd vid de flesta gånger jag velat använda den.

Reply from WashWorld SE - Vetlanda - Fabriksgatan
Förvisso billigt men när man är i Vetlanda ungefär en gång i veckan så har det senaste tiden varit stängt för tvätthallen är trasig och på hemsidan står det att tekniker är på väg. Oftare trasigt än helt börjar det kännas som.

Reply from WashWorld SE - Vetlanda - Fabriksgatan
Rekommendera ej bli medlem från början det var jättebra men nu det är S....,Tvätt hall är avstängd nästan en månad men jag fick betala för två bilr ändå...lite respekt till kunderna😡

Reply from WashWorld SE - Vetlanda - Fabriksgatan
Jag tog ett abonnemang i september och sedan dess har tvätten mestadels varit stängd. När jag klagade på att de tog betalt för en tjänst och inte levererade erbjöd de dig halva avgiften månaden efter…. Dvs 50% av ingenting!! Tvätten fungerade sedan någon vecka och har nu varit stängd i två veckor igen. Jag sade upp abonnemanget och de drog omedelbart ytterligare 200kr från kontot. Otroligt missnöjd med detta företag

Reply from WashWorld SE - Vetlanda - Fabriksgatan
Kan Inte skriva Något omdöme eftersom det är alltid stängt ,alltid sönder …fattar inte hur ni kan ta betalt me anlegningen funkar inte i Vetlanda…..

Reply from WashWorld SE - Vetlanda - Fabriksgatan
Enkelt och smidigt. Tyvärr kommer inte borstarna åt riktigt överallt, men det beror kanske på vilken bilmodell man har. (ID4)

Vetlanda.
Hallen är mer avstängd än i drift.
Ringer man kundtjänst får man ingen hjälp utan blir hänvisad att mejla dem..
Asdålig attityd.

Reply from WashWorld SE - Vetlanda - Fabriksgatan
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.