WashWorld SE - Vetlanda - Fabriksgatan Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

Fabriksgatan 1, 574 38 Vetlanda, SE

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Denna anläggning numera mer frekvent stängd ❌️ Mycket kunder senaste året, med köer, troligtvis börjar det bli lite slitet ! Höger vertikal tvättborste fastnar alltid i dragkrok sedan nyåret ? Men... See more

Rated 4 out of 5 stars

Bilen blir ren och det är prisvärt att tvätta bilen hos er. Otroligt smidigt när det väl fungerar. För att ni ska få 5 stjärnor så önskar jag att maskinen inte strular så ofta som det gjort här i Vet... See more

Rated 5 out of 5 stars

Gick snabbt att tvätta, och utan kö Återstår att se hur ren bilen blir på vintern utan avfettning

Rated 3 out of 5 stars

Jag har använt mig av premium programmet och tycker inte den blir riktigt ren. Den känns randig efter tvätt. Annars är det ju smidigt att kunna rulla in närsom för en tvätt för en summa av 229 kr/måna... See more

Company details

1. Car Wash

Written by the company

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

903 reviews in the last 12 months

Write a review

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt. Tyvärr kommer inte borstarna åt riktigt överallt, men det beror kanske på vilken bilmodell man har. (ID4)

October 31, 2025

Hej Tommy,
Tack för din recension. Vad roligt att höra att du tycker att tvätten är enkel och smidig att använda. Vi uppskattar din feedback och tar den med i vårt kontinuerliga arbete för att säkerställa ett bra tvättresultat.
De bästa hälsningar
Jasmin

Vetlanda.

Vetlanda.

Hallen är mer avstängd än i drift.
Ringer man kundtjänst får man ingen hjälp utan blir hänvisad att mejla dem..
Asdålig attityd.

October 26, 2025
Unprompted review

Hej Stefan,

Tack för att du delar din upplevelse, även om det såklart är tråkigt att höra. Jag vill gärna hjälpa till – skicka gärna ett mejl till oss, så ser vi till att du får kompensation för besväret. Vi tar dina synpunkter på största allvar och hoppas få chansen att göra det bättre framöver.
De beste hilsner,

Som vanligt snyggt och rent

Som vanligt snyggt och rent

July 30, 2025

Reply from WashWorld SE - Vetlanda - Fabriksgatan

Tack, Torbjörn! Så dejligt att höra att du är nöjd varje gång – precis som det ska vara. Vi uppskattar verkligen din feedback! 😊
Bästa hälsningar,
Benjamin

Rated 2 out of 5 stars

Bilen blir inte ren

Bilen blir inte ren. Varken på sommaren eller vintern. Tvätthallen är ofta ur funktion, flertalet gånger verkar kemikalierna vara slut.
Rekommenderar ej

July 19, 2025

Hej Anders
Tack för din recension – det låter verkligen inte som det ska. Om du inte redan har gjort det rekommenderar jag att du kontaktar vår kundservice så att vi kan titta närmare på det:
De bästa hälsningar
Andrez

Rated 3 out of 5 stars

För ofta som den inte fungerar när man…

För ofta som den inte fungerar när man kommer och skall tvätta, annars bra tvätt.

June 29, 2025

Hej Lars
Tack för din kommentar – jag förstår att det är frustrerande när anläggningen inte fungerar när du kommer för att tvätta. Jag är glad att höra att du annars är nöjd med själva tvätten, och jag har tagit din feedback vidare så vi kan se närmare på driften.
De bedste hilsner
Benjamin

Hej

Tack för din recension och för att du uppmärksammade problemet med insektsborttagningen. Jag vidarebefordrar din feedback så att vi kan titta närmare på det.

Bästa hälsningar

Bra 👍🏾

👍🏾👍🏾
Inget att klaga på

March 15, 2025

Hej.

Tack för din recension! Härligt att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra tvättprogram och service, och vi hoppas att du fortsätter att vara nöjd med din biltvätt.

Vi ses i tvätthallen! 🚗✨

Sophie Wash World

Rated 4 out of 5 stars

BRA Tvätt, när den fungerar.

Denna anläggning numera mer frekvent stängd ❌️
Mycket kunder senaste året, med köer, troligtvis börjar det bli lite slitet !
Höger vertikal tvättborste fastnar alltid i dragkrok sedan nyåret ?
Men maskinen backar och fortsätter sedan med tvättprogrammet.
Annars mycket prisvärd och BRA tvättanläggning 🙏

March 15, 2025

Reply from WashWorld SE - Vetlanda - Fabriksgatan

Tack för din feedback! Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra tvätthallar och minimera vår stilleståndstid, så att vi snabbt kan åtgärda eventuella problem. Om du upplever utmaningar med en specifik tvätthall är du mycket välkommen att kontakta vår kundtjänst på kundservice@washworld.dk, så att vi kan titta närmare på det.
Nicklas

Nöjd!

Nöjd, inga konstigheter!

Hej
Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd. Vi ser fram emot att välkomna dig igen!
Benny

Tvätthall

För att ni ska få 5 stjärnor så önskar jag att maskinen inte strular så ofta som det gjort här i Vetlanda

Hej Hasan,
Tack för din fina recension och din ärliga feedback! Det är härligt att höra att du tycker tvätten är prisvärd och smidig när allt fungerar. Jag förstår din frustration över driftstörningar, och vi arbetar ständigt med att minimera dessa.
Hoppas vi snart kan ge dig en felfri upplevelse och den femte stjärnan! 🚗

Reply from WashWorld SE - Vetlanda - Fabriksgatan

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du tycker det är smidigt.
Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! 🚗

Rated 2 out of 5 stars

Ej fungerande tvätt.

De senaste 5 gångerna jag ville tvätta fungerade inte tvätten vid 4 tillfällen.

January 29, 2025

Hei Stefan

Det låter verkligen frustrerande! Det ska naturligtvis inte hända så ofta. Jag skickar din feedback vidare, så det kan undersökas. Om du upplever ett akut problem i framtiden, kan du använda nödtelefonen på plats för snabb hjälp. Hoppas att din nästa tvätt fungerar utan problem! 🚗💦

Bästa hälsningar,
Jacob

Rated 1 out of 5 stars

Tvätten ur funktion 5 gånger senaste…

Tvätten ur funktion 5 gånger senaste månaden, och att ni ber kunder kontakta eran kundtjänst är ju ett j-vla skämt då ändå ingen svarar.

Lyssna på kritiken eller lägg ner skiten.

January 28, 2025
Unprompted review

Hej Mattias,
Tack för att du delar din upplevelse – vi är verkligen ledsna att höra detta.
Vi tar din feedback på största allvar och arbetar aktivt för att förbättra både vår drift och vår kundservice.
Din upplevelse är viktig för oss, och vi uppskattar att du tog dig tid att dela den.

Ofta tvätten är trasig

Ofta tvätten är trasig. Den manuella tvätten har inte fungerat på länge. Blir nog att säga upp abonnemanget då man inte kan använda det i den manuella tvätten

January 18, 2025

Hej Magnus!
Tack för att du delar din upplevelse. Jag är verkligen ledsen att höra om problemen med både den automatiska och manuella tvätten – det är absolut inte vad vi vill att du ska uppleva som kund. Jag rekommenderar att du kontaktar vår kundservice via "Hjälp"-sektionen på vår webbplats, så vi kan hjälpa dig vidare och försöka hitta en lösning. Din feedback är viktig, och vi vill göra vårt bästa för att förbättra din upplevelse.
Aden

Rated 4 out of 5 stars

Fin kommunikation da jeg ringede en dag…

Fin kommunikation da jeg ringede en dag hvor det ikke virkede.

December 4, 2024

Hej Helle,

Tack för de fyra stjärnorna. Det tyder på att du har haft en bra upplevelse hos oss, men vi hoppas självklart alltid på fem stjärnor. Du är därför varmt välkommen att kontakta vår kundservice om det finns något som du tycker att vi kan förbättra.
Vi hoppas att kunna ge dig en ännu bättre upplevelse nästa gång.

Jasmin.

Rated 1 out of 5 stars

Innan blev bilen ren nu mera är den…

Innan blev bilen ren nu mera är den lika smutsig som innan tvätten tvättar urdåligt sista 3 gångerna

December 2, 2024

Reply from WashWorld SE - Vetlanda - Fabriksgatan

Tack för din feedback. Jag beklagar att du inte är nöjd med resultatet av de senaste tvättarna. Jag rekommenderar att du kontaktar vår kundservice via vår hemsida, så hjälper vi dig gärna att lösa detta.
Lana

Good good niec

September 20, 2024

Hej Ala,

Tack för din korta men glada feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd. 😊

September 16, 2024

Kära Gunilla,

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du tycker det är smidigt att använda våra tjänster. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig en god upplevelse framöver.

Med vänliga hälsningar
Noman

Rated 4 out of 5 stars

Min bedömning är egentligen 5 stjärnor…

Min bedömning är egentligen 5 stjärnor men idag blir det 4 på grund av att vid mina två tidigare besök har anläggningen varit stängd på grund av maskinfel!

August 20, 2024

Hej Gert-Owe,

Tack för din recension! Vi beklagar att du har upplevt problem med anläggningen vid dina tidigare besök. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår service, så vi hoppas att din nästa upplevelse lever helt upp till dina förväntningar.

Lana

Mycket nöjd

Mycket nöjd, bra och funkar alltid 👍👍

August 10, 2024

Hej Fredrik,

Tack för din fina recension och de fyra stjärnorna! Det gläder mig att höra att du är mycket nöjd och att tvätten alltid fungerar bra for dig. Vi uppskattar din feedback og ser fram emot att fortsätta ge dig bra service.

Ahad

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look