Derde auto nieuw gekocht. Service is goed. Eerste geschil gratis update navigatie 50,- euro voor de USB stick na woordenwisseling toch gratis.De laatste keer opslag en bandenwissel 85,- euro 2-3 jaar... See more
See what reviewers are saying
Bij Autokievit goes worden er gewoon onderdelen vernieuwd zonder enig overleg of kennisgeving, met als gevolg een totale factuur van ruim 5000 € . Bij afzetten van de auto duidelijk gezegd indien er... See more
Auto Kievit Hellevoetsluis. WOW een geweldig bedrijf met een meer dan fantastische service. Vanochtend met een bijna lege batterij kaart even langs geweest en het probleem werd ter plaatse opgelost. C... See more
Renault Kievit Hellevoetsluis Maandag mijn nieuwe (2de Hands ) auto opgehaald . Wat een feestje . Perfect geholpen door Theo vd Spek. Fijne rustige verkoop. Al de 4e auto die wij daar gekocht hebben... See more
Company details
Information provided by various external sources
Uw Renault dealer voor Oostvoorne, Hellevoetsluis, Goeree-Overflakkee en Tholen, Zeeland en West-Brabant. Voor nieuwe en jong gebruikte auto's en onderhoud!
Contact info
Anthony Fokkerstraat 77, 4462 ES, Goes, Netherlands
- www.autokievit.nl
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Top geholpen! En als altijd!
Wij hebben al meerdere auto’s bij Kievit Hellevoetsluis gekocht. Nu ook weer erg goed geholpen door verkoopadviseur Wesley. Hij denkt heel erg mee en is niet opdringerig dat is heel fijn! Niets moet. Van A tot Z goeie service! Bedankt voor deze fijne ervaring!
1 van de slechtste garages in…
1 van de slechtste garages in Nederland. Honoreren de BOVAG garantie niet. PAS OP! KOOP HIER GEEN AUTO MET BOVAG GARANTIE!!
Slechte service
Al jaren trouwe klant bij auto Kievit Zierikzee.
Vandaag hebben jullie mij echt teleurgesteld in jullie service.
Mijn tankdop ging niet open omdat de vergrendeling van mijn sleutel niet werkte.
Aangezien ik ook altijd bij jullie tank en mij het niet lukte om de klep open te krijgen...besloot ik naar binnen te lopen.
Hier werd ik door een oudere vrouw te woord gestaan...met de mededeling ik weet het ook niet...daar kunnen we niets aan doen.
Ok..hoe moet ik dan nu tanken? Dat weet ik niet...wij kunnen er niets aan doen.
Dit is dan de laatste keer dat ik bij jullie voor reparatie, apk of tanken kom.
Echter komen wij met 4 pers al jaren bij jullie...deze houding en waardeloze service is niet best voor jullie naam.
al jaren onze garage en blijvend de beste
al jaren onze garage. eerst koop nu pr lease auto. van onderhoud tot afleveren of inname. alles prettig en helder geregeld. goede afstemming en communicatie. afd verkoop en garage pech hulp.... heel erg prima.
en ... altijd vriendelijke behulpzame professionals
Zeer goede service
Wij hebben een mooie Captur gekocht in…
Wij hebben een mooie Captur gekocht in Goes, en de auto had een paar kleine gebreken die netjes zijn opgelost. Daarom 4 sterren. Eerlijk gezegd hadden deze problemen niet nodig geweest als men het had opgelost bij de 80 punten check bij de aankoop. Maar bij de aanbieding voor de reparatie werd er goed geluisterd en is goed geholpen:-) 4sterren is dan zeker ook een goede score
Niet geholpen bij nood /pech!
Deze ochtend heb ik telefonisch melding gemaakt van een raam dat niet meer sloot aan de bestuurderskant van mijn Renault Captur.
Helaas had niemand tijd in de vestiging Hellevoetsluis om hier naar te kijken. Vervangend vervoer was er ook niet en ik ging weer met open raam huiswaarts.
Toen maar Van Mossel gebeld in Spijkenisse waar ze me wel direct konden helpen in de vorm van een noodreparatie.
Ik vind het werkelijk schandalig dat AutoKievit zo met haar klanten omgaat! Mijn Captur heb
Ik daar in 2016 nieuw gekocht en al mijn beurten heeft de auto in dezelfde garage gehad. Zelfs met een Renault+ pas wordt ik niet eens geholpen!
Ik begrijp dat het druk is in een periode rond Kerst en met bandenwisselingen, maar vaste klanten letterlijk en figuurlijk in de kou laten zitten is voor mij een reden om nooit meer terug te keren!
klantvriendelijkheid ver te zoeken, slechte kwaliteit en service
Afgelopen donderdag, 26 augustus2021, mijn zwarte Audi A3 cabrio uit 2020 opgehaald. Auto bleek niet geïmporteerd uit Duitsland wat was verteld , maar uit Spanje. De velgen bleken bij de eerste bezichtiging al zwaar beschadigd, maar dit zou netjes worden verholpen, helaas bleek dit na aflevering niet het geval, kwam nog bij dat de motorkap ernstig is bekrast. Kortom geen aanrader auto Kievit in Rotterdam en ga vooral niet af op de verkooppraatjes. Had verwacht een auto af te nemen bij een gerenommeerd autobedrijf, helaas was dit niet het geval. Overweeg om gebruik te maken van hun 14 daagse omruilgarantie, als die er inderdaad in wekelijkheid ook is.
Dank voor jullie reactie welke niet echt getuigt van professionaliteit en goed koopmanschap. Reeds tijdens de eerste bezichtiging zijn de velgen onderwerp van gesprek geweest, daar deze dermate beschadigd waren dat dit niet bij een auto van €38.950,-- paste. Dit bleek geen enkel probleem om de velgen te repareren wat ook daadwerkelijk is toegezegd.
Voor wat de garantie betrof boden jullie een auto met dubbele garantie, enerzijds jullie eigengarantie en anderzijds de nog lopende 4 jarige Audi garantie. Dat het in mindering brengen van jullie garantie er in heeft geresulteerd dat het complete afleverpakket kon komen te vallen is niet mijn keuze geweest, laat staan dat hieromtrent is gecommuniceerd.
Ik had het idee dat ik bij een gerenommeerd bedrijf een auto had ingeruild, naar nu blijkt is dit een illusie, jullie zijn gewoon louche twee de hands auto verkopers, die overal rekening mee weten te houden behalve met de klant.
Jullie bedankt voor de verleende service, kennelijk leven jullie in die waan, jullie hebben aan mij een auto geleverd voor een substantieel bedrag met ernstig beschadigde velgen en motorkap.
Koop hier nooit een auto!
Koop hier nooit een auto, zij verzwegen dat het een import auto betrof. Na 80.000 kilometer brak de distributieketting en voor ons nog steeds onduidelijk dus of dit de werkelijk gereden kilometers waren.... Een gewaarschuwd mens....
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.