Super service, godt værksted, og står du lige og skal bruge en specifik bil, så finder de dem…✌️ det de virkelig gode til.
See what reviewers are saying
God og behagelig service på flere måder. Fik fon hjælp til at komme godt igang med min nye Tesla. Fik også råd og vejledning efter handlen var lavet. Mike var meget behjælpelig (endda på sin frid... See more
Det er altid en god oplevelse hos H-biler. Klasse service. Hurtig betjening. Venligt personale. Pænt og renligt lokaler Klart en anbefaling her fra.
Written by the company
AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder med knap 400 værksteder. Vi kan servicere og reparere stort set alle biler, uanset alder og mærke og du har aldrig langt til nærmeste værksted. Enkelt og lokalt.
AutoMester - enkelt og lokalt
Written by the company

- Hos AutoMester taler du direkte med dem, der ordner din bil. Vi sørger for, at du forstår, hvorfor vi reparerer de ting, vi gør.
- Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af knap 400 AutoMester værksteder i Danmark. For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang.
Nordensvej 2 B, 4800, Nykøbing F, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Høj service og imødekommende
Havde fået en bolt i dækket.
Havde fået en bolt i dækket.
De kunne klemme mig ind hurtigt så endnu en gang god og hurtig hjælp.
Vender gerne tilbage
Automester Nykøbing Falster (H.Biler)…
Automester Nykøbing Falster (H.Biler) er efter min mening byens bedste autoforhandler.
Deres service er i absolut topklasse.
5 stjerner her fra.
I får ikke helt 5 stjerner
I får ikke helt 5 stjerner. Lige en husker til næste gang. Når man skifter dæk, så husk at tjekke dæktrykket og nulstille MMI, så kunden ikke får en fejl på vej hjem.
hurtig og godt arbejde
H-Biler får igen min varmeste anbefaling.…
Har tidligere benyttet H-Biler som hotel for mine vinterdæk. Denne gang var der - udover dækskiftet - to gule advarselslamper (for ABS + Tracking), der lyste på instrumentbrættet. Begge dele blev klaret perfekt og til en yderst rimelig pris, mens jeg ventede (godt 2 timer). Ventetiden blev i øvrigt brugt til en lang hundeluftetur i Gl. Kirstinebergs smukke skove, der kun ligger et stenkast fra H-Biler. Min varmeste anbefaling til værkstedet - og skovene.
May use AI-assist with repliesRead more
Vil ikke anbefale NOGLE at handle her.
eg vil ALDRIG anbefale nogle at handle hos Henrik / H-Biler. Det har kostet mig mange tusinde kroner som følge af hans uprofessionelle og umoralske virke.
Jeg ringer op til Henrik for at købe en Tesla Model 3, og aftaler at bilen er klar da jeg kører fra Esbjerg til Lolland. Jeg ankommer til Lolland, og de har klargjort den forkerte bil... Det blev til samlet 3-4 timers ventetid, så de kunne få gjort bilen klar til at jeg kunne få den med hjem.
Bilen har i følge dem et løst kugleleje, som jeg kan få fikset i Bramming omkring Esbjerg når jeg kom hjem - fedt.
Da jeg kommer hjem viser det første sig, ved at jeg vasker bilen i hånden, og pludselig kommer alle ridser på både lakken og fælgene til syne, som var rettet med lakstift. Jeg begynder også at opleve flere og flere problemer med bilen, men måtte vente over 4 uger på at deres kammerat fra Bramming har tid til at reparere bilen. Her kunne han konstatere at der var for mange problemer med bilen, og Henrik ville have den op til ham for at reparere den.
Jeg mistænkte ud fra de fejl der blev fundet, og de MANGE fejl jeg oplevede, at den havde været ude for en ulykke. En FDM kunne vise mig at bilen havde over 30+ fejl uden overhovedet at have nået til det mekaniske eller operative endnu. Den havde også tydeligt været i 2 eller flere ulykker, som var blevet repareret uden for Tesla forskrifter.
Jeg ringer til Henrik, og han kan informere mig om, at han godt var klar over at der var problemer med den givne leverandør, hvor min bil kom fra, og at alle andre biler var tilbagesolgt. På trods af dette mener Henrik ikke selv han har skrupler med bare at sælge den ned til udlandet som den er, så kan nogle andre få det samme problem som mig... Han har tydeligvis enten IKKE tjekket bilen efter inden han har solgt den, eller også har han uden skrupler solgt den skadet.
Henrik får en uge til at finde mig en ny bil, men efter et par useriøse bud på en erstatning, og en måneds radiostilhed på mail, så beder jeg om at få den handlet tilbage kontant. Efter flere ugers radiostilhed og mig der skulle jagte dem, får vi endelig aftalt at bilen tilbagesælges.
Henrik klemmer hver en krone ud af handlen, og vil først og fremmest ikke give noget afslag for de mange t.kr. i omkostninger jeg har haft som følge af dette. Jeg har afholdt:
Nye dæk til bilen (som han får) 4 t.kr.
FDM test 3.5 t.kr.
Tinglysning på bilen 11 t.kr.
I alt 18,5 t.kr. som jeg skal betale ekstraordinært, fordi at H-Biler IKKE har gjort deres arbejde. Herudover for ikke at nævne de fulde penge han ville have i refusion til ham for KM, som er dyre til 1,5 kr. pr. km. Dette er selvfølgelig på trods af at halvdelen af tiden er blevet brugt frem og tilbage på værksted, eller mens jeg har ventet på hans uendelige svartider. Meget smart måde at klemme lidt ekstra penge ud af situationen på.
Alt bliver trukket hen med snak, og han kan løse det hele på den halve tid, men når det kommer til stykket så klemmer han en forbruger for alle mønter han kan få ud af en handel som hans firma kun kan bebrejdes for.
Jeg er sikker på at Henrik og H-biler har en hel masse søforklaringer om hvordan han fortolker juraen, og tingene på området, men faktum er bare at det har kostet mig en formue at han på den ene eller anden måde ikke har kontrolleret en bil, før han har solgt den, og hele hans fokus har været på hans økonomi og ikke forbrugeren.

Reply from AutoMester - H-Biler A/S
Klasse service.
Klart en anbefaling her fra.
God service og godt venteområde
Rigtig god service
Med kort varsel fik vi repareret vores…
Med kort varsel fik vi repareret vores bil og en god og venlig betjening, kan kun snbefales
God og behagelig service på flere…
God og behagelig service på flere måder.
Fik fon hjælp til at komme godt igang med min nye Tesla. Fik også råd og vejledning efter handlen var lavet. Mike var meget behjælpelig (endda på sin fridag) da jeg efterfølgende havde spørgsmål.
Jeg vil klart anbefale dem et kig, hvis du leder efter en ny brugt bil😃👍