AutoPartner - S L BILER Reviews 59

TrustScore 4.5 out of 5

Landevejen 13, 6780 Skærbæk, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

God info omkring opgaveløsning på Audi, vedr. instal. af navigation og service, aftale på tid og pris overholdt.

Rated 5 out of 5 stars

God og sikker behandling 🤩 Tager gode og sikker beslutninger ved vedligehold af vores bil 👍

1. Auto Repair Shop
  2. Car Repair and Maintenance
  3. Mechanic

Written by the company

AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.

Service under fabriksgarantien

Written by the company

Din garanti er i trygge hænder
Hos os får alle bilmærker og biltyper service efter fabrikkens forskrifter – også elbiler. Det betyder, at du bevarer fabriksgarantien, og at alt bliver dokumenteret korrekt i servicebogen.
Reservedele af original kvalitet
Vi bruger reservedele af original kvalitet, så din bil får dele i samme høje standard som fra fabrikken. Det er din tryghed for kvalitet, der lever op til bilfabrikkernes krav og normer.

Vores 3 års garanti

3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.

Hos os får du 3 års garanti på nye reservedele og det arbejde, vi udfører på din bil. Det giver ekstra tryghed og er din sikkerhed for, at vi står inde for kvaliteten.

• Landevejen 13, 6780, Skærbæk, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

2,801 reviews in the last 12 months

Write a review

Altid super service

Altid super service

May 24, 2026

Hej Pia

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du altid oplever super service hos os.

Rated 5 out of 5 stars

God service - og altid med lånebil, det sætter vi pris på

April 11, 2026

Hej Anita

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplever god service og sætter pris på muligheden for lånebil.

God og hurtig service

God og hurtig service, altid behageligt at komme der.

March 10, 2026

Hej Jens

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplever god og hurtig service, og at det altid er behageligt at komme her.

God service. Og hurtig betjening

January 11, 2026

Hej Lone

Tak for din anmeldelse😊

Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og hurtig betjening.

godt værksted

godt værksted

November 28, 2025

Hej Asger

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplever os som et godt værksted.

God kundepleje

God kundepleje, og fint arbejde af proff. Mekanikere.

November 20, 2025

Hej Finn

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplever god kundepleje og fint arbejde udført af vores dygtige mekanikere.

Hej Martin

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det skønt at høre, at du altid oplever god og professionel betjening hos os.

Altid hurtig service

September 9, 2025

Hej Claus

Tak for din anmeldelse 🙂

Skønt at høre, at du altid oplever hurtig og super service hos os!

Rated 5 out of 5 stars

God info omkring opgaveløsning på Audi

July 11, 2025

Hej Hans

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du oplevede god information og en løsning, der blev leveret præcis som aftalt – både hvad angår tid og pris. Vi ved, hvor vigtigt det er med klar kommunikation, især ved opgaver som installation og service.

Mange sommerhilsner
Sofie fra AutoPartner

Rated 5 out of 5 stars

Super god kundeservice og meget…

Super god kundeservice og meget kompetente

June 23, 2025

Hej Annette,

det er vi rigtig glade for at høre. Vi sætter pris på din anmeldelse og vi glæder os allerede til dit næste besøg ☀️

Mange sommerhilsner Sofie fra AutoPartner

God og sikker behandling 🤩

God og sikker behandling 🤩
Tager gode og sikker beslutninger ved vedligehold af vores bil 👍

April 24, 2025

Hej Anne,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du oplever god og sikker behandling – og at du føler dig tryg ved de beslutninger, vi tager omkring vedligeholdelsen af jeres bil 😊

Vi håber at tage imod dig og bilen igen, næste gang den kalder
Sofie fra AutoPartner

Hurtig og god service

March 22, 2025

Kære kunde,

vi er glade for, at du er tilfreds med dit besøg.

Vi sætter stor pris på din anmeldelse og ser frem til at byde dig velkommen en anden gang.

Vi købte en Skoda Superb hos Steen

Vi købte en Skoda Superb hos Steen i november 2024. Han var så hjælpsom hele vejen igennem processen. Vi bor to timer væk, så det var problematisk lige at finde ordentlig tid til at se bilen, men her var Steen også utroligt imødekommende og hjælpsom, så det løste sig.
Da vi har haft bilen i en måneds tid, kontakter jeg Steen med nogle problemer som vi oplever med bilen. Det tog han pænt imod og lovede mig at vende tilbage i det nye år, når han havde en tid til bilen på værkstedet.
Det gjorde han og bilen kom på værksted og Steen gav os en lånebil imens.
Vi har haft en fantastisk oplevelse med både køb af bil og Steens håndtering af os som kunder efterfølgende og ville til enhver tid anbefale SL Biler til andre. Skøn oplevelse!

February 28, 2025
Unprompted review

Hej Lise,

det er rigtig dejligt at læse om jeres oplevelse med Steen - og generelt jeres oplevelser med værkstedet.

Vi sætter pris på jeres anmeldelse (og ikke mindst anbefaling!) og ser frem til at byde jer velkommen en anden gang,

venlig hilsen Sofie fra AutoPartner

Rated 5 out of 5 stars

Reel behandling og færdig til aftalte tid.

God information om hvad der skulle laves.

February 7, 2025

Hej Flemming,

det er rigtig godt at høre, at du følte dig velinformeret og at du blev behandlet godt.

Tak fordi du delte din oplevelse og tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet - det sætter vi pris på.

God dag,

venlig hilsen Sofie fra AutoPartner

Hej Michael,
Det er super godt at høre, at du er tilfreds med servicen og prisen derpå.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet.

Rigtig god dag til dig,

super service

gode priser og god kundepleje

January 11, 2025

Reply from AutoPartner - S L BILER

Hej Thomas. Det er vi rigtig glade for at høre - dejligt at du er tilfreds med (kunde)servicen og prisen derpå.
Vi sætter stor pris på din anmeldelse - tak ☺️
Rigtig god dag til dig.

God kvalitet

God kvalitet, pris og service

November 15, 2024
Unprompted review

Hej Simon. Det er godt at høre - hvad mere kan man ønske sig? 🙂
Vi sætter pris på din anmeldelse. Rigtig god weekend 🙂

Schneller Termin

Schneller Termin

October 5, 2024

Reply from AutoPartner - S L BILER

Lieber Kunde. Wir freuen uns, das zu hören.
Ich wünsche Ihnen einen schönen Tag. Mit fruendliche Grüssen, Sofie von AutoPartner

Audi SQ5

God og hurtig service

October 7, 2024

Reply from AutoPartner - S L BILER

Hej Sus. Det er rigtig godt at høre.
Rigtig god dag til dig. Hilsen Sofie fra AutoPartner

Rated 4 out of 5 stars

god og hurtig udført arbejde som vi…

god og hurtig udført arbejde som vi aftalte.

September 1, 2024

Reply from AutoPartner - S L BILER

Hej Arne. Tak for din anmeldelse. Det lyder til, at alt gik som det skulle - og det er dejligt at høre.
Vi ønsker dig en god weekend.
Venlig hilsen AutoPartner

Take a closer look