Beauty by Roos Hairextensions Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Eindhoven Beauty by Roos Topsalon met leuk gezellige en kundige dames, vooral heel blij met Nina en haar haarkunsten. Wil jij ook mooi haar, een lekker kopje koffie en even me time ga dan vooral naar... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag extensions laten zetten en ik ben echt zo positief verrast. Het meisje dat mijn haar deed was super vriendelijk, geduldig en echt mega professioneel. Ze legde elke stap uit, checkte consta... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ontzettende fijne ervaring bij Kiki & Rachel. Salon in Utrecht. Zowel ik als mijn moeder komen met veel plezier bij de twee dames Rachel & Kiki. Ze zijn erg lief, begripvol, vriendelijk en kundig. Een... See more

Rated 5 out of 5 stars

Altijd supertevreden met de behandelingen van Eline in Hengelo. Er is nu iets onvoorziens aan de hand geweest met de extensions. Dit is direct opgepakt door Beauty by Roos. Heel fijn. Megan heef... See more

Company details

1. Hairdresser

Written by the company

Beauty by Roos is met 9 salons de grootste hairextensions specialist van Nederland. Kom langs voor een haarverlenging of volumebehandeling. Betaal extensions in termijnen | 100% Echt haar.

Contact info

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

84 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Aardig, snel, en goed advies

Vriendelijk, snel en goed advies

May 10, 2025

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Annemarie! Fijn dat je zo tevreden bent, tot snel weer in de salon! X :)

Rated 2 out of 5 stars

Vandaag voor de 1e keer bij beauty by…

Vandaag voor de 1e keer bij beauty by roos geweest, ik had mij hierop verheugd en ben helemaal vanuit Maastricht naar Denbosch gereden. Eenmaal daar aangekomen hadden ze mijn kleur niet op voorraad. Terwijl ik weken geleden al foto's had gestuurd van mijn haar en dan zie je natuurlijk ook mijn kleur haar.

Met andere woorden ; Ik was er voor niks en mocht een nieuwe afspraak maken, dit gedaan maar alsnog heb ik hem erna verwijderd. Hoezo alle haarkleuren zijn op voorraad? Een beetje verwarrend..

May 1, 2025

Hallo Inge,

Wat jammer dat je ons hebt beoordeeld met 1 ster. Wij vinden het heel belangrijk dat elke afspraak en behandeling met ons een positieve ervaring is. Het gebeurt bijna nooit, maar jij had veel extensions nodig voor je verlenging en we hadden inderdaad niet voldoende op voorraad in de salon. Het was die week hard gegaan met die kleur.

Dank voor je feedback. We hebben inmiddels al gekeken hoe we dit kunnen voorkomen in de toekomst.

We willen je heel veel succes wensen.

Liefs,

Beauty by Roos

Rachel extensions laten zetten

Was vandaag geholpen door Rachel, beste knipbeurt ooit! Super vriendelijk, dikke aanrader.

May 1, 2025

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je lieve review! Fijn dat je zo tevreden bent, we geven het zeker door aan Rachel. Heel veel plezier van je haar en hopelijk tot snel weer in de salon!

Heel goed geholpen door Rachel

Heel goed geholpen door Rachel, super lieve meid en mijn haar zit weer top!!!! zeker een aanrader!

April 29, 2025

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent Bjork! Bedankt voor jouw review :)

Rated 5 out of 5 stars

Nette salon en gezellig personeel

Hele mooie nette salon en goed geholpen. Het haar is heel mooi geworden. Ik had verlenging en volume. Hele goede adviezen gekregen en een hele gezellige dame.

April 24, 2025

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je mooie review en compliment Samantha! Dat waarderen we enorm :)

Rated 5 out of 5 stars

Al een aantal jaren kom ik hier met…

Al een aantal jaren kom ik hier met veel plezier en ben zeer tevreden over het resultaat. Met 50 extensies creëren we elke keer weer een fantastisch resultaat!!

March 15, 2025

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor jouw review Nora! We hopen je snel weer te zien :)

Rated 5 out of 5 stars

Ga hier altijd tevreden de deur uit en…

Ga hier altijd tevreden de deur uit en het is altijd gezellig. Afgelopen keer was er iets niet goed gegaan met de extensions en dat is heel netjes opgelost. Super lief en goede service.

February 11, 2025

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Iris! Fijn dat je zo tevreden bent en dat het zo snel opgelost is. Heel veel plezier van je haar en tot snel weer in de salon! :) x

Rated 5 out of 5 stars

Al jaren kom ik hier met plezier

Al jaren kom ik hier met plezier, nog altijd blij met mijn haar en net weer heerlijk mijn haren laten doen bij Suzanne 💇🏼‍♀️♥️🥰

February 11, 2025

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Rosanne! Veel plezier van je haar en hopelijk tot snel weer in de salon! X :)

Rated 1 out of 5 stars

Beschadigd je haar! Helemaal kaal!

Ondanks mijn fragiele haar werd aangegeven dat het absoluut niet schadelijk zou zijn. Helaas had ik al na enige tijd enorm kale plekken. Ik kon alleen maar huilen. Ik was rondom he-le-maal kaal! We zijn nu een aantal jaar verder en nu pas is mijn haar eindelijk een beetje bijgekomen. Ik heb zelfs nog 75 euro moeten betalen om het te laten verwijderen. NOOIT MEER.

* Update, jullie reactie is absoluut onjuist. Ik had alleen een flipin gedragen wat niet permanent is, door jullie extentions is mijn haar rondom helemaal kaal geworden. Daarnaast: al zou het zo zijn dat ik het graag wilde maar mn haar niet in goede staat zou zijn, zou een goede salon aangeven dat zij dit niet zouden zien zitten. Ik blijf 100% achter mijn verhaal en vind het dan ook ontzettend jammer dat jullie hier niet eerlijk voor uitkomen. Daarnaast is het echt schandalig om hier dan nog voor te laten betalen ook.

February 10, 2025

Update 10-03-2025:

Hallo Alyssa,

bedankt voor het verstrekken van meer informatie.

Je bent in 2015 bij ons geweest. Je kwam bij ons met bestaande kale plekken door het dragen van eerdere extensions. Je gaf aan dat je eerder clip-ins en weften had gedragen en dat hierdoor kale plekken waren ontstaan. Toch wilde je heel graag extensions, Wij hebben toen ver van deze plekken onze extensions ingezet.

Bij het verwijderen van onze extensions zei je dat je kale plekken had gekregen door onze extensions. Wij hebben je op dat moment met een handspiegel laten zien dat dat niet het geval was. De extensions zijn verwijderd. Er was geen schade ontstaan door onze extensions. We hebben ook foto’s gemaakt van je haar tijdens deze afspraak.

We hopen dat we hiermee je eventuele onduidelijkheid uit de lucht hebben geholpen en willen je heel veel succes wensen in de toekomst.

Liefs,
Beauty by Roos

Fijne ervaring

De dame die mij hielp was erg vriendelijk en heeft alles duidelijk uitgelegd. Ik ben erg tevreden met mijn haar!

January 21, 2025

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier van je haar en tot snel weer in de salon! :)

GEWELDIG!! Aanrader!

Kiki en Suus, vriendelijk personeel! Ze denken graag met je mee. Heel erg blij met het resultaat.

January 8, 2025

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Daisy! Fijn dat je zo tevreden bent, tot snel weer in de salon!

Super mooie salon

Super mooie salon, en echt heel goed advies! Ik heb hier volume gedaan en ben echt heel erg tevreden, en ga met mooi haar de deur uit😍

January 7, 2025

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Wat een lieve review Rachelle dankjewel! Wat fijn om te horen dat je er zo blij mee bent. Heel veel plezier weer van je haar en hopelijk tot snel weer in de salon :)

Aanrader🤩

Wederom gezellig ontvangen en weer meer dan fantastisch de deur uit gegaan. Laat de feestdagen maar komen om te gaan shinen🤩.
Thankx ROOS en Rowena🌸

December 18, 2024

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Wat een lieve review Ilse, dankjewel! Wat fijn om te horen dat je er zo blij mee bent. Heel veel plezier weer van je haar en hopelijk tot snel weer in de salon :) x

Goede ervaring gehad

Goede ervaring gehad, super fijn geholpen en een mooi resultaat.

December 17, 2024

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Lisa! Fijn dat je zo tevreden bent, tot snel weer in de salon! :)

Alles fijn en goede service

Alles fijn en goede service
Professioneel en kundig!
Al jaren meer dan dik tevreden met prachtig haar :)

December 17, 2024

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Celest! Fijn dat je zo tevreden bent, tot snel weer in de salon!

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!! Ben er heel blij mee. Zeker een aanrader! En hele vriendelijke personeel

December 10, 2024

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je lieve review Andjela! Veel plezier van je haar en hopelijk tot snel weer in de salon :)

Verlenging salon Amersfoort

Samen met de styliste fijn kunnen overleggen wat we precies zouden doen en goed geïnformeerd over de verzorging van de extensions. Besloten voor een volumebehandeling te gaan, maar tussentijds wilde ik toch graag met een verlenging. Hierdoor moest e.e.a. aangepast en verschoven, maar dot deden ze met alle liefde. Énorm blij mee het resultaat!

December 5, 2024

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Wat goed om te horen dat je zo blij en goed geholpen bent Zoë! Heel veel plezier van je haar en hopelijk zien we je snel weer in de salon :)

Weer helemaal blij

Weer helemaal blij! Zo geweldig goed geholpen door Suzanne in Den Bosch!

December 4, 2024

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Wat fijn om te horen Evelijn! Bedankt voor je review :)

The Trustpilot Experience

Take a closer look