Beauty by Roos Hairextensions Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Eindhoven Beauty by Roos Topsalon met leuk gezellige en kundige dames, vooral heel blij met Nina en haar haarkunsten. Wil jij ook mooi haar, een lekker kopje koffie en even me time ga dan vooral naar... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag extensions laten zetten en ik ben echt zo positief verrast. Het meisje dat mijn haar deed was super vriendelijk, geduldig en echt mega professioneel. Ze legde elke stap uit, checkte consta... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ontzettende fijne ervaring bij Kiki & Rachel. Salon in Utrecht. Zowel ik als mijn moeder komen met veel plezier bij de twee dames Rachel & Kiki. Ze zijn erg lief, begripvol, vriendelijk en kundig. Een... See more

Rated 5 out of 5 stars

Altijd supertevreden met de behandelingen van Eline in Hengelo. Er is nu iets onvoorziens aan de hand geweest met de extensions. Dit is direct opgepakt door Beauty by Roos. Heel fijn. Megan heef... See more

Company details

1. Hairdresser

Written by the company

Beauty by Roos is met 9 salons de grootste hairextensions specialist van Nederland. Kom langs voor een haarverlenging of volumebehandeling. Betaal extensions in termijnen | 100% Echt haar.

Contact info

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

86 reviews in the last 12 months

Write a review

Verwenmoment

Altijd een verwenmoment als ik bij Nina ben. Nina is de beste en geeft altijd eerlijk advies. Het is een lange zit maar altijd supergezellig en ik voel een filmster als ik de deur uitloop. Reis er graag voor om naar Eindhoven te komen (1 uur 45 minuten)

June 10, 2024

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je lieve review Danielle, wat leuk om te horen dat je zoveel moeite wilt doen om door Nina geholpen te worden! Heel veel plezier weer van je haar en hopelijk tot snel weer in de salon :)

Aanrader!

Aanrader!!
Zelf ben ik erg perfectionistisch en heb een kritisch oog..
Al een aantal jaren draag ik met veel plezier en onzichtbaar voor mijn omgeving Hairextensions gezet bij Beauty by Roos!
Enorm tevreden en altijd een even gezellige en goede service bij de meiden!
Mijn favoriet is Den Bosch!

June 8, 2024

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je lieve review Lotte, we waarderen het dat je al zo lang klant bij ons bent! Heel veel plezier weer van je haar en tot snel weer :)

Super mooi resultaat

Heel goed geholpen (door Gwen), alles duidelijk uitgelegd en vooral heel blij met het resultaat.

June 7, 2024

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Merel! Heel veel plezier van je haar en hopelijk tot snel weer in de salon :)

Top service!

Super fijne ervaring gehad! Meedenkend en goed advies! Niet alleen welke extensions het beste passen, maar ook over de behandeling daarna. Ik ben enorm blij met mijn extensions.

June 4, 2024

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Shirley! Goed om te horen dat je zo tevreden bent, hopelijk zien we je snel weer in de salon!

Zeer vakkundig

Bianca denkt altijd heel goed mee en is heel kundig. Ik ben echt heel tevreden!

June 1, 2024

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Liselotte, fijn dat je zo tevreden bent. Hopelijk tot snel weer in de salon!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goed geholpen en met een mooie bos…

Zeer goed geholpen en met een mooie bos haar de winkel weer verlaten. Deskundig advies en aardige en gezellige mensen die er werken. Voor mij was dit de eerste keer maar ik denk dat ik om ben:)

May 31, 2024

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Mireille, leuk om te horen! Heel veel plezier van je haar en hopelijk tot snel weer in de salon :)

De eerste keer extensions

Recent voor het eerst extensions laten zitten voor wat extra volume in mijn dunne haar. Ik ben heel goed geadviseerd over zowel de hoeveelheid als de kleur en super blij met het eindresultaat. Ze hebben er een vaste klant bij 😊

April 5, 2024

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Wat een lieve review, dankjewel! Heel veel plezier van je haar en tot snel weer in de salon :)

Rated 5 out of 5 stars

Ik wil niks anders meer!

De service is ontzettend goed. De kwaliteit van het werk van de dames, en de extensions zorgen er voor dat ik hier zo graag kom!! Ik ben zelf heel onzeker over mijn haar, en toen ik voor het eerst bij Yonia in de stoel kwam, werd die onzekerheid steeds minder. De tijd die genomen word, het overleg en de gezelligheid zijn goud waard! En ja de extensions zijn prijzig, maar ik betaal liever iets meer voor iets waar ik mij zo goed bij voel, dan een goedkopere oplossing waarbij ik geen haar meer over
heb!

De draagtijd bij mij is 3 maanden, en ik heb altijd de mini's. Tijdens de draagtijd ga ik tussendoor langs voor een check up, en dan krult Yonia mijn haar, omdat ze weet dat ik dat zo mooi vind! Extensions worden gecontroleerd, en ik stap weer helemaal blij de deur uit.

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je lieve review Monique, wat goed om te horen dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier weer van je haar en tot snel weer in de salon :)

Fijne salon

Fijne salon, super lieve meiden! Kortom doen top service!

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je lieve review Kirsten, hopelijk tot snel weer in de salon!

Rated 5 out of 5 stars

Super tevreden over mijn extions bij…

Super tevreden over mijn extensions bij beauty by in breda. Yonia zet ze altijd bij mijn echt aan te raden doet haar werk zeer proffesioneel. Legt alles goed uit en geeft veel tips! Helemaal super!

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Sandra! Fijn dat je zo tevreden bent, we zien je graag snel weer in de salon :)

Wat een fijne meiden…

Wat een fijne meiden die er voor gezorgd hebben dat ik heerlijk op mijn gemak was en ze hebben hele duidelijke uitleg en een super mooi resultaat gemaakt hebben.
Zo blij met mijn nieuwe kapsel.
Top meiden
Thnx voor de geweldige service.

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Margot, goed om te horen dat je zo tevreden bent! Heel veel plezier van je haar en hopelijk tot snel!

Rated 5 out of 5 stars

Heel blij met mijn haren

Heel blij met mijn haren. Super service. En leuk
Behandeld.

May 23, 2024

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Djamilla! Heel veel plezier van je haar en hopelijk tot snel weer :)

Rated 5 out of 5 stars

aardig en goed personeel, geloofwaardige extensions

Ik kom hier al jaren, soms voor volume, soms voor verlenging. Altijd aardige mensen en de extensions voelen goed en natuurlijk. Anderen reageren verbaasd als ik zeg dat ik extensions heb!

November 20, 2023

Reply from Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Shelley! Fijn dat je zo tevreden bent, hopelijk zien we je snel weer in de salon :)

Rated 1 out of 5 stars

Geen eerijke en/ of professionele handelwijze.

Erg teleurgesteld door de service die mij hier is gegeven. Met name het onware verhaal wat mij aan het begin verkocht is. Na intake bij deze zaak waar uitgebreid mijn kleur en structuur ( ik heb slag/krul) was besproken kwam ik daadwerkelijk op de dag van de behandeling bedrogen uit. Ze hadden mijn kleur helemaal niet in huis en ook was het haar geheel steil!
Ook bleek het alles bij elkaar een stuk duurder uit te vallen dan zoals in het begin was afgesproken.
Na dit uitgebreid gemeld te hebben waren ze niet bereid tot enig compromis of schadevergoeding. Nooit meer hier dus!

August 13, 2022

Beste Valerie,

Wat jammer en vervelend dat je de laatste afspraak bij ons zo hebt ervaren. Wij vinden het juist heel belangrijk dat iedereen met een positief gevoel de deur uit gaat.

Tijdens jouw afspraak gaf je aan dat de kleur van de extensions te warm was. Wij hebben je aangeboden deze direct kosteloos voor je te verwijderen waarop je besloot de extensions toch de volledige draagtijd te willen dragen. Wanneer de extensions, waar je eigenlijk niet tevreden over was, toch langer blijft dragen gaan wij ervanuit dat je wel tevreden bent gezien je de extensions de volle draagtijd draagt.

Mochten we nog iets voor je kunnen doen dan hoor ik het graag!

The Trustpilot Experience

Take a closer look