See what reviewers are saying
Prima geholpen qua advies en ontwerp. Ook wat betreft meedenken. Zeker aanrader.
Company details
Contact info
Onze keuken gekocht bij BSK in Apeldoorn
Onze keuken gekocht bij BSK in Apeldoorn. Geholpen door Corjan. Wat een prettige man die meedenkt en goede alternatieven aanreikt en open staat voor wijzigingen achteraf. Kortom een aanrader om hier zaken te gaan doen.
Prima geholpen qua advies en ontwerp.
Prima geholpen qua advies en ontwerp.
Ook wat betreft meedenken.
Zeker aanrader.
Voortman keukens bedankt!!
Super goede ervaring. Heel goed verkoop gesprek met deskundig advies.
Van koop tot plaatsen alles goed en duidelijk te volgen via het persoonlijke portaal. Geplaatst door een vriendelijke en deskundige vakman. Super blij met onze nieuwe keuken. Top!!!
Alles perfect verlopen
Al eerder een review geschreven over de ervaringen bij BSK ( toen wij een keuken besteld hadden). Bij deze deel 2 zoals ik beloofd had. De levering verliep keurig en op tijd. Werd zorgvuldig neergezet/
gebracht door de bezorgers . 2 dagen later werd de keuken geplaatst ook dit verliep uitstekend. Echte vakmannen die goed op elkaar ingespeeld waren. Alles verliep vlekkeloos. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Top BSK ga zo door!! 👍
Eerlijke verkoper
Eerlijke verkoper! Zijn zeer tevreden met dit bedrijf.
We hebben onze droom keuken hier…
We hebben onze droom keuken hier uitgezocht.
We zijn op de locatie geweest in rijsen was een erge mooie show room.
Hele lieve medewerkers en goed geholpen onze keuken is ontworpen door Rutger, denkt goed met je mee wat mogelijk is om het beste uit je keuken te halen erg te vrede!
We werden hartelijk ontvangen door…
We werden hartelijk ontvangen door Jonathan en Delano, jonge energieke verkopers. Niet opdringerig. Hebben eerst zelf rustig rond gekeken en toen een afspraak gemaakt met Jonathan om een schets / ontwerp te maken voor een keuken. We hadden alleen maar wat maten van de oude keuken en hij ging er rustig voor zitten om te kijken welke mogelijkheden er waren. Neemt de tijd voor klanten. Duidelijke uitleg over het inbouw apparatuur, de mogelijkheden en de opties die er waren. Leuk dat hij een ontwerp maakt en deze op de pc te zien is zodat je een idee krijgt hoe de keuken eruit komt te zien. Ingekleurd en met de benodigde apparatuur. Genoeg keus. Zéér nette prijzen en betaalbaar. De keuken is inmiddels besteld en ik zal zeker een eerlijke review schrijven als hij is geplaatst. Onze eerste ervaring is top!! Ga zo door Jonathan
Erg klantvriendelijk
Mooie showroom, vriendelijk geholpen en vooral geen gepush vanuit de verkoper. We gingen met een goed gevoel weer de deur uit
Wij raden BSK keukens zeker aan.
Wij zijn zeer tevreden met BSK Apeldoorn. We zijn heel goed geholpen door Henk de Vries en kregen geweldig advies. Het contact was steeds prettig. Het plaatsen van de keuken ging ook heel goed. Alles was in een dag klaar, super.
Recent een keuken gekocht bij BSK…
Recent een keuken gekocht bij BSK keukens. De verkoper, Jonathan, heeft ons prima geholpen. Hij nam alle tijd om ons de verschillende opties te laten zien en hij heeft ons goed geadviseerd. Na de aankoop bleek er een kleine onduidelijkheid en ook dit is netjes opgelost. De keuken wordt begin volgend jaar geleverd maar we gaan ervan uit dat dit even goed verloopt als het koop proces.
Vorig jaar een keuken gekocht bij BSK…
Vorig jaar een keuken gekocht bij BSK keukens Apeldoorn. Vanaf het begin super prettig ervaren. Heel fijn begroet door Eric die alles heel goed uitlegde, niet opdringerig was en goed inspeelde op onze wensen. Daar kunnen andere keuken zaken nog wat van leren hier in Apeldoorn en omgeving.... ook de levering en plaatsing ging helemaal volgens het boekje! Kortom helemaal tevreden.
BSK Keukens heeft me aangenaam verrast
BSK Keukens heeft me aangenaam verrast met hun uitstekende service en kwaliteit. Het hele proces, van ontwerp tot installatie, verliep vlot en professioneel. De medewerkers waren vriendelijk, deskundig en behulpzaam, waardoor ik me op mijn gemak voelde tijdens het maken van belangrijke beslissingen. De keuken zelf is van hoge kwaliteit en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ik ben zeer tevreden met mijn keuze voor BSK Keukens en zou ze zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare keukenleverancier.
Goed communiceren met winkel
Door goede ervaring aanschaffen van vorige keuken ben ik deze keer ook naar BSK gegaan. Wel is het zo dat je als klant met elke keukenzaak moet onderhandelen over de prijs, dat hoort erbij. Heeft iets langer geduurd dan verwacht, maar de nieuwe keuken is netjes aangekomen....ziet er mooi uit. Maar één ding ontbreekt... teleurgesteld. Uiteindelijk tot een oplossing gekomen. Het is aan te raden om goed en duidelijk te communiceren met de winkel. Uiindelijk komt de oplossing.
BSK keukens bedankt
Na verschillende bedrijven al bezocht hadden en ons ontwerp van de keuken financieel niet mogelijk bleek. Toch bij BSK keuken gekeken. We zijn hartelijk ontvangen en Eric heeft zich ingezet ons ontwerp te realiseren. Super ontwerp, levering perfect. Plaatsing in overleg
Super blij met onze keuken en betaalbaar. BSK keukens bedankt!!!
Een mooie keuken voor een mooie prijs…
Een mooie keuken voor een mooie prijs en vriendelijk personeel met professioneel advies.
Fijn geholpen door bsk keukens
Fijn geholpen door bsk keukens! Prachtige showroom met goede service!
Eric is een behulpzame verkoper en…
Eric is een behulpzame verkoper en respecteerde onze wensen.
Keuken is fijn, goed en mooi. Bij eventuele problemen word er meegedacht aan een oplossing.
Mooie showroom!
BSK heeft een erg mooie showroom en ervaren adviseurs! Er werd goed rekening gehouden met ons budget waardoor we ons de hele tijd op ons gemak hebben gevoeld. We zijn enorm blij met de kwaliteit van onze keuken en krijgen er vaak complimenten over!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.