Bungalows Reviews 615

TrustScore 2 out of 5

2.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Volgens bookit stond de prijs die weekendjeweg.nl aangaf foutief op de website , voorlopige reservering en definitieve reservering hierdoor 40 euro meer betaald dan mij in 1ste instantie zichtbaar wa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben vaker geboekt via bungalows.nl. Je kunt een makkelijke selectie maken van wat je wilt: periode, aantal nachten, aantal personen. Vervolgens kan je nog filteren op zaken die voor jou belang... See more

Company details

1. Travel & Vacation

Information provided by various external sources

Last minute bungalow en vakantiepark aanbiedingen. Boek snel en voordelig uw weekend, midweek of langere periode in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Slecht bedrijf

Slechte klantenservice. Voorwaarden worden niet duidelijk gecommuniceerd. Zogenaamd een cadeaubon, maar via hun site zijn alle parken duurder dan op hun eigen sites. Tevens komen er nog dure boekingskosten bij. Erg kwalijk, aangezien ik nu met een groot bedrag aan cadeaubonnen zit waar ik niks mee kan. Zou verboden moeten worden.

April 5, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Dit bedrijf moet onmiddellijk gestopt…

Dit bedrijf moet onmiddellijk gestopt worden. Er moet duidelijk op de kaart gezet worden dat het geld kost om via bungalows.nl te boeken. En je verplicht bent om via hun eigen site te boeken.
Normaal zou je denken. Dat een bedrijf zijn geld verdiend aan elke klant die hij aanbrengt. En niet dat ik als klant een kaart koop voor iemand met de veronderstelling dat die gene ook echt het hele bedrag tot zijn beschikking krijgt. Nu word het een soort croupon bon. En dat is niet de bedoeling van iemand die deze bon koopt. Je gaat er van uit dat net als bij bol bv je je hele bedrag kan gebruiken. Nu is het zo dat ik het als kerst kado heb ontvangen. En er nu eigenlijk niks van over houdt omdat bungalows.nl er +- 40€ opgelegd. Bij bv landal kost een huisje 316€ en dan kost het zelfde huisje via bungalows 355€ ja dan heb ik niks meer aan mijn bon. Die ook nog achteraf na zelf je boeking gedaan te hebben pas na 6 weken je geld krijgt. Kortom heel omslachtig en duur. En ik vind dat dit niet zo verkocht mag worden. En het gaat om alle bedrijfjes van de zelfde eigenaar. Weekendje weg en bookit ik vind dit wel wat voor de consumentenbond.

January 29, 2026

Klantenservice van niks

Klantenservice van niks. Voorwaarden worden niet duidelijk gecommuniceerd en er wordt vervolgens ook geen tegemoetkoming gedaan. Erg kwalijk, gezien we nu met een groot bedrag aan cadeaubonnen zitten waar we niks mee kunnen. Er wordt in cirkeltjes gereageerd, ik verwacht ook een dergelijk reactie op deze review. Ik hoop dat het tegendeel bewezen wordt door weekendjeweg.nl maar dat zal wel niet.

December 23, 2025

Boek niet via Bungalows.nl

Bungalows.nl voegt niks toe qua service, zou in het vervolg gewoon via het park rechtstreeks boeken! Telefonische klantenservice is zeer onvriendelijk en onprofessioneel, echt ongelofelijk!!! Wij kregen een kleiner huisje dan op de website vermeld stond, en er zouden volgens de foto's huisjes aan het water staan maar van dat type was dat dus helemaal niet het geval! Achteraf klacht ingediend via de mail, wimpelen ze af en leggen de schuld bij EuroParcs! Terwijl de meneer van Europarcs zegt dat ze wel vaker te horen krijgen dat er onjuistheden en misleidende foto's bij Bungalows.nl staan. Dit nogmaals teruggekoppeld en gewoon nooit geen reactie meer gehad. Echt slecht!! En heel jammer.

October 20, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Factuur was opeens hoger dan bij het boeken

Ik heb via bungalows.nl een huisje geboekt met een aantal extra’s. Bij de boekingsbevestiging van Roompot was het opeens meer dan 100€ duurder. Dit was nergens vermeld. De klantenservice antwoordde gewoon, dat eindschoonmaak en bedlinnen nog bijbetaald moeten worden. Helaas, nooit meer bungalows.nl

September 1, 2025

Bungalows.nl

Bungalows.nl
Heb je weekendje weg bonnen dan moet je alsnog eerst zelf gaan betalen. Dan het bewijs opsturen naar hun en krijg je het geld terug.

August 5, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Bij annulering geven ze niet thuis

Geboekt via bungalow.net. Door een sterfgeval kan de vakantie niet doorgaan. Voor annulering word ik doorverwezen naar Home to go omdat ik via dat platform betaald heb (moest betalen). Home to go is helemaal niet te bereiken. Wat een gekut allemaal! Alsof ik nu niets anders te doen heb!

June 2, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Hier kan je toch wel een potje chagrijnig van worden.

Hier kan je toch wel een potje chagrijnig van worden hoor. De site doorlopen om aan de hand van logische filters snel wat opties te vergelijken is al erg veel gevraagd. Vervolgens een leuk huisje gevonden, wil je reserveren, krijg je een foutmelding. Via de chat geen direct contact kunnen krijgen, maar wel een e-mail ontvangen waarin aangeven was dat het met enkele dagen op orde moest zijn en ik het later nog maar moest proberen. Later lukte het alsnog niet, dus telefonisch contact gehad. Nadat eerst de verbinding automatisch verbrak probeerde ik het opnieuw. De dame aan de lijn was erg vriendelijk maar kon mij niet helpen en zou mijn vraag doorzetten naar een andere afdeling die mij terug zou bellen. Na 5 dagen is de fout op de site nog steeds niet verholpen, weer bellen en weer zou ik teruggebeld worden en weer is dat niet gelukt. Inmiddels hebben we een ander huisje gevonden waar geen foutmelding voor kwam. Dien je de cadeaubonnen van weekendjeweg.nl in, moet je alsnog eerst het hele bedrag voorschieten, alle administratie en betaalgegevens bewaren en doorsturen naar een e-mail adres die dan vervolgens het geld zullen overmaken. Ik ben benieuwd.

De kosten van het huisje waren hier zelfs iets duurder dan via de gewone aanbieder maar de cadeaubonnen waren flink wat waard en dus wilde we die toch op deze manier spenderen. Eerdere bonnen van weekendjeweg.nl waren wegens omstandigheden verlopen.. Daar was helaas niks aan te doen.

Kortom: Waardeloze website!
Wel een tip voor de mensen die dit lezen: moet je naar een feestje van iemand aan wie je een hekel hebt? Geef ze een bon van weekendjeweg.nl en ze zullen ook een hekel aan jou krijgen. Hoef je vast niet meer op de volgende feestjes te komen en hou je weer tijd over om andere reviews te lezen van ontevreden klanten van een andere waardeloze onderneming.

Mocht je nu denken; best lange review, ook zonde van de tijd. Dit is nog niet een fractie van de tijd die ik kwijt was om uiteindelijk een huisje te boeken dus dit kon er nog wel even vanaf en hopelijk helpt het om iemand ander te behoeden van dit kwaad.
Ps. Verder heb ik een heel leuk leven en ben ik best een optimistisch mens.

February 23, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Niks te zeggen

Het boeken ging soepel en makkelijk (center parcs) maar nu we om medische redenen niet kunnen gaan verschuilt bungalows.nl zich achter Center Parcs.
Een ronduit onbeschofte Jarno aan de telefoon gehad die gewoon ophing midden in het gesprek….
Daarna ene Chantal gesproken en zij was in elk geval vriendelijk en begripvol en kan uiteraard de regels van Center Parcs ook niet eigenhandig ombuigen.
We hebben dus moeten annuleren en gaan nu maar via de reisverzekering de kosten verhalen.
Diep triest dat het zo moet. We wilden graag verzetten, desnoods bijbetalen, verzetten naar een ander weekend wat center Parcs zelf aan kon geven, maar nee… en kon helemaal niks… behalve center Parcs geld binnen harken…
Bungalows.nl is maar een soort van tussenreisbureau die helemaal niks voor je kunnen doen…

February 6, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Huisje niet beschikbaar, op eigen kosten mag ik een duurder huis boeken

Weken geleden een huisje geboekt via Bungalows.nl in Center Parcs Meerdal. 5 dagen voor vertrek krijg ik een mail dat het geboekte huisje niet beschikbaar is en ik een ander huisje moet uitkiezen, maar de extra kosten moest ik wel zelf betalen. Uiteindelijk akkoord gegaan, maar vervolgens hoorde ik niks meer en telefonisch kon ik ze niet bereiken. Uiteindelijk 1 dag voor het geplande vertrek een boze mail gestuurd waarna ik word gebeld: ik kan een huisje boeken voor €100(!!) meer dan onze oorspronkelijke boeking. Ik heb alles geannuleerd en heb gezegd dat ik mijn geld terug wil. Wat een bizar slechte zaak dit, ik zal hier zeker nooit weer boeken!

January 26, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Volgens bookit stond de prijs die…

Volgens bookit stond de prijs die weekendjeweg.nl aangaf foutief op de website , voorlopige reservering en definitieve reservering hierdoor 40 euro meer betaald dan mij in 1ste instantie zichtbaar was,
Na veel mail contact willen ze hier niks mee doen pas dus goed op wat op de website staat kan dus zo duurder worden als wat ze aangeven

December 16, 2024

Wat een bagger site

Afgelopen maandag via een aantal cadeaukaarten een leuk huisje geboekt in Friesland. Er stond nog een klein bedrag open en daar hoorde ik niks over. Dus na een aantal dagen ons verheugen op deze vakantie ben ik er maar eens achteraan gegaan. Met als gevolg een mailtje met de mededeling dat mijn reservering is geannuleerd omdat ik niet betaald heb! Ten eerste, er stond nog maar €24,50 open. Ten tweede lag het natuurlijk vooral niet aan hen. Want ik had een mail ontvangen van landal (not) met een betalingsverzoek en daaraan had ik niet voldaan. Maar mijn cadeaubon kreeg ik weer terug, want ja, als je net een slechte ervaring achter de rug hebt met een site, dan sta je te popelen om daar weer te boeken.... 🙄 Intussen nog een mail geschreven waarin in dit allemaal uitlegde, maar daar heb ik nog niks op gehoord. Aangezien we toch graag op vakantie willen volgende week dus toch maar iets nieuws geboekt en nu alles gekruisd houden in de hoop dat het lukt. 🤞 Doe het niet, boek gewoon bij het betreffende bungalowpark, dan is iedereen een stuk gelukkiger en hoogstens €15 armer.
De zoekfunctie op deze site is ook echt verschrikkelijk, je kunt amper filteren en ik kreeg niet eens geschikte huisjes voor de periode waarin ik wilde gaan.

October 17, 2024

Zeer slecht vakantieverblijf

Zeer slecht vakantieverblijf. Vandaag aangekomen en troffen dit aan: Smerige matrassen en smerige kussens. Matrassen passen niet op de bedden. Oven te smerig voor woorden. Geen kasten op de slaapkamers. Spotjes uit het plafond, lampen stuk. Dit 8 persoons Deluxe huis heeft in de woonkamer maar plek voor 6. Gelijk contact opgenomen en we kregen nieuwe kussens. Meer niet. Aangegeven dat 1 persoon maar 50% longinhoud heeft en hier natuurlijk niet kan blijven. Ook 1 persoon met hartkwalen die absoluut geen stress mag hebben, wat nu natuurlijk niet te vermijden is. Hebben ze geen boodschap aan. Dat hadden we bij de boeking aan moeten geven... alleen dan krijg je een schoon huisje? Compensatie onmogelijk. Kortom, eens maar nooit meer. Wij zijn genoodzaakt om te blijven omdat er geen geld terug wordt gegeven of een ander alternatief wordt geboden, maar zullen het hier niet bij laten. De 1 die we hebben gegeven is nog teveel

December 29, 2023

Onbetrouwbare site

Onbetrouwbaar. Ruim twee maanden geleden bij Bungalows een aanbieding voor Center Parcs geboekt. Drie dagen van te voren een mail ontvangen met in twee zinnen door systeem technische reden is het geannuleerd. We hopen hiermee u voldoende geïnformeerd te hebben. De klantenservice aan de telefoon zegt niet het recht te hebben om iets anders aan te bieden en dat er ook de komende dagen niemand is die hier iets over kan beslissen. Als klant kan je geen kant op. Onbegrijpelijke manier om zo iets te annuleren. Geen telefoontje, geen uitgebreide mail, geen alternatieve optie en de klantenservice doet ook geen moeite om iets anders te organiseren. Als je dus zeker wilt weten dat je op vakantie gaat moet je hier niet boeken.

October 20, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Eenvoudige selectie van relevante accommodaties

Wij hebben vaker geboekt via bungalows.nl.
Je kunt een makkelijke selectie maken van wat je wilt: periode, aantal nachten, aantal personen. Vervolgens kan je nog filteren op zaken die voor jou belangrijk zijn, zoals voor ons bijvoorbeeld huisdieren of superaanbiedingen. Daarna sorteren op bijvoorbeeld prijs en je krijgt een lijst waaruit je je keuze kunt maken.

September 11, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look