Bestilte 2 Eterna skjorter , men hørte aldrig mere fra dem ud over en ordre bekræftelse . Hvis man ikke har tingene på lager, er det god stil at give besked om det så man ikke går og bare vent... See more
See what reviewers are saying
INTET hørt tilbage. Svarer ikke retur! Køber skjorte som desværre ikke passer. Køber herefter returkabel, skriver en mail og sender forsvarligt retur. Dette er otte dage siden. Jeg har intet hørt el... See more
Company replied
Jeg har handlet hos Bygholm i over 20 år, og jeg har aldrig haft noget at udsætte på deres varer eller service. God betjening, pålidelig forretning, gode varer, fint udvalg. Deres levering er ikke lan... See more
Company replied
Bestilte skjorter/poloer til 3 forskellige i gave. Ordren gik igennem, men dagen efter blev jeg ringet op om at den ene farve desværre ik fandtes alligevel, men en anden var taget fra i samme str. Der... See more
Company details
Information provided by various external sources
Bygholm-Menswear - en af de stærkeste online herretøjsudbydere i Danmark. Målet er at sælge bedste Mærkevarer
Denmark
- www.bygholm-online.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Læste nogle anmeldelser om lange leveringstider - men Bygholm virkede alligevel troværdige, så jeg bestilte hos dem!
Bestilte en Eton skjorte - og kan ikke sætte en finger på levering - bestilte Kristi himmelfartsdag (torsdag, helligdag) og havde skjorten lørdag formiddag :-)
Hurtig og upåklagelig levering!

Reply from Bygholm Online
God hjemmeside med godt overblik og nem…
God hjemmeside med godt overblik og nem bestilling. Hurtig levering - den ene skjorte havde en fejl, men blev omgående byttet - virkelig hurtig og god service.

Reply from Bygholm Online
Har ikke modtaget min skjorte efter to…
Har ikke modtaget min skjorte efter to uger, og de svarer ikke på mail. Svindelfirma! Hold jer væk!

Reply from Bygholm Online
Bestilte en skjorte som det hsr taget…
Bestilte en skjorte som det hsr taget 1måned at få
Ikke et sted jeg vil bruge mere

Fantastisk service på telefonen
Fantastisk service på telefonen, og hurtig ekspedition af mine bestilte varer, som var nøjagtig som ønsket, oven i købet til den halve pris af, hvad samme varer koster i København. Stor tilfredshed.

Reply from Bygholm Online
Bredt udvalg og fine priser
Bredt udvalg og fine priser. Levering indenfor 5 dage.

Reply from Bygholm Online
Mange vare er slet ikke på lager selvom vist
Bestilte 4 skjorter i start december og kort efter blev de 2 leveret og modtog en mail om jeg først kunne vente levering af de sidste to på et bestemt tidspunkt men efter at ha ventet langt over den givne dato.. Faktisk ca 1 ekstra måned opgav jeg de blev ved og ved med at udskyde og giver fabrikanten skylden da det slet ikke er på deres lager... Så burde man jo kalde det en forudbestilling og ikke en almindelig ordre... Meget forvirrende....
Vi skulle have brugt den ene skjorte til nytårs festen og da de ikke gav besked om at de ikke kunne nå at levere i tide stod min mand uden matchende skjorte den aften elendig service.

God shop - MEN
Bestilte 2 skjorter. Hurtig levering - god pris.
Men den ene skjorte ankommer uden indpakning og uden de sædvanlige papstykker - fx det i kraven. Skjorten har helt tydeligt været pakket ud.
Det er i og for sig ikke et problem - men jeg tænker at hvis den ikke passer så får jeg bøvlet med at forklare hvorfor en returvare ikke er i original indpakning - måske kan jeg ikke engang returnere.
Men det har den så aldrig været. Den anden skjorte er helt intakt.
Det koster 1 stjerne

Reply from Bygholm Online
Elendig til at levere samt lave…
Elendig til at levere samt lave opfølgning på afsendte varer. måtte rykke efter 8 dage, og ups sjovt nok havde de lige fået varen på lager. Selvom der står på deres hjemmeside at varer skulle være på lager da jeg bestilte

God pris og service
Efter at have udskudt mit køb af nyt tøj, valgte jeg igen at købe mit tøj hos Bygholm-Online.
Jeg nåede at sammenligne nogle priser med en butik i min by. Men de var overhovedet ikke i stand til at matche Bygholm-Online.
Jeg var også glad, da varerne kom en dag før lovet.

Reply from Bygholm Online
Altid gode tilbud og hurtig levering
Altid gode tilbud og hurtig levering. Min faste skjorteleverandør. Kundeservice er lette at få fat i og servicemindede.

Reply from Bygholm Online
Jeg bestilte en skjorte 23 maj med “på…
Jeg bestilte en skjorte 23 maj med “på lager status”. Først over en uge senere får jeg en mail, om at varen ikke er på lager. Jeg fik så via mail korrespondance tilsendt en anden skjorte som var billigere, men blev alligevel debiteret for den “først bestilte” skjorte. Skjorten passede ikke, så den blev sendt retur problemfrit. (Jeg fik også krediteret det korrekte beløb) Jeg bestilte 3 nye skjorter og i den forbindelse skrev jeg og spurgte om de var på lager, og bad dem skrive hvis der var problemer. Jeg fik at vide at de var på lager, hvis det fremgik af deres hjemmeside. Skjorterne får jeg bestilt 10 juni og modtager en bekræftelse. Den 14 juni bliver min ordre annulleret og dagen efter får jeg en mail om, at ingen af de 3 skjorter alligevel er på lager, trods de på hjemmesiden fremgik som “på lager”. Der kommer jeg ikke til at handle igen. Det er for upålideligt og spild af tid.

Reply from Bygholm Online
Bestilte nemt og bekvemt 2 stk. skjorter....
Bestilte nemt og bekvemt 2 stk. skjorter til en god pris på hjemmesiden, men var dog lidt uheldig med, at ramme de op til 6 ugers leveringstid og ikke de normale 3-5 dage.
Velvidende om, at de fleste leverandører p.t. har forsinkelser på deres varer pga. Covid-19, så ringede jeg bare direkte til Bygholm, og vi fandt lynhurtigt 2 andre skjorter, og det økonomiske mellemværende ordnede vi bare med mobilepay.
Skjorterne blev på denne måde leveret på blot 3 dage, og alle var glade fra start til slut, så tak for handelen og ikke mindst en god førstegangskundeoplevelse.
Hvis jeg får tid til det, så kigger jeg forbi jeres butik næste gang jeg er i Ebeltoft.
Helt klart 5 stjerner
Helt klart 5 stjerner, og mere til hvis det var muligt.. jeg ville gerne købe en gave i fødselarens lokalområde hvilket var muligt vha hjemmesiden og personlig betjening på tlf. En helt fantastisk service og velvilje fra butikkens side, hurtig og effektiv levering og så var gaven endda pakket fint ind da den ankom, lige til at tage med til festen. Vil helt sikker kigge forbi når jeg er i Ebeltoft engang.
Hurtigt og effektivt.
Jeg afgave en ordre mandag ca. kl. 09.00 og 27 timer senere kunne jeg hente mine varer.
Disse var helt som forventet og til en okay pris.
Hurtigt og effektivt.
OK handel.
Jeg bestilte 4 skjorter og fik dem efter 5 hverdage, det må siges at være ok!
Bestilte en skjorte den 10/01-22
Bestilte en skjorte den 10/01-22. Der stod 3-5hverdage ofte hurtigere levering i min ordrebekræftelse. Ringet til dem den 17/1 hvor der blev sagt den bliver sendt inden fredag men har stadig ikke fået nogen skjorte

Reply from Bygholm Online
Købte 6 skjorter som var over en uge om…
Købte 6 skjorter som var over en uge om at blive leveret. Derudover tilmeldte jeg mig IKKE reklamemails, men modtog alligevel. Helt elendig kundeservice! Handler der ikke igen.

Reply from Bygholm Online
God service - omgående - perfekt. Tak.
Der var hul i et par bukser første gang jeg vaskede dem - ingen bøvl eller vrøvl - pengene blev bare refunderet. Tak or god service - I har en fast kunde nu.
Samme priser trods tilbudsmails siden august
Jeg undrer mig over, at siden mit køb i august 2021 at i jeres nyhedsmails med tilbud, så har de produkter jeg købte haft samme tilbudspris i alle jeres mails, trods forskellige tilbuds-procenter.