Bygholm Online Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Bestilte 2 Eterna skjorter , men hørte aldrig mere fra dem ud over en ordre bekræftelse . Hvis man ikke har tingene på lager, er det god stil at give besked om det så man ikke går og bare vent... See more

Rated 1 out of 5 stars

INTET hørt tilbage. Svarer ikke retur! Køber skjorte som desværre ikke passer. Køber herefter returkabel, skriver en mail og sender forsvarligt retur. Dette er otte dage siden. Jeg har intet hørt el... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Jeg har handlet hos Bygholm i over 20 år, og jeg har aldrig haft noget at udsætte på deres varer eller service. God betjening, pålidelig forretning, gode varer, fint udvalg. Deres levering er ikke lan... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte skjorter/poloer til 3 forskellige i gave. Ordren gik igennem, men dagen efter blev jeg ringet op om at den ene farve desværre ik fandtes alligevel, men en anden var taget fra i samme str. Der... See more

Company details

1. Men's Clothing Store

Information provided by various external sources

Bygholm-Menswear - en af de stærkeste online herretøjsudbydere i Danmark. Målet er at sælge bedste Mærkevarer

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

All reviews

10 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Har ikke de varer de sælger og leveringtiden er meget lang

Bestilte 3 bukser.
Efter en uge var der ikke sket noget. Skrev til dem og fik så at vide at to af bukserne havde de ikke (til trods for at de solgte dem på deres netbuktik).
Men syntes faktisk det er lidt irriterende, at butikken ikke aktivt henvender sig til mig og oplyser dette. Så kunne jeg jo købe dem et andet sted.

De sidste par bukser er endnu ikke kommet og det er 9 dage siden jeg bestilte.

13-11-2014: Må gå fra 2 til 4 stjerner.
Der ringede en flink medarbejder fra firmaet og beklagede ovenstående. Han lød virkelig som han mente det og prøvede at gøre det godt igen. Jeg fik et par bukser, desværre ikke dem jeg ønskede, men med en god rabat.
Det er trist når man ikke kan købe hvad man ønsker, men jeg er faktisk ret sikker på at firmaet her meget gerne vil yde en rigtig god service.

November 9, 2014
Rated 2 out of 5 stars

Urimelig lang levering. Så skuffende og irriterende.

Bestiller i god tid fødselsdagsgave til min mand dvs. 9 arbejdsdage. Der står levering 2-3 arb.dage. På 7 dagen er der endnu ikke sket en fis. Skriver en mail og får af vide at der på nogle ting er lang leveringstid fra leverandøren. Simpelthen ikke godt nok. Nu må jeg drøne ud og købe en anden gave og samtidig have besværet med at returnere. Har da aldrig oplevet noget lign. De fleste netbestillinger plejer at komme frem på 2-4 dage.

November 4, 2014

Kvalitet til gode priser

Har flere gange bestilt hos Bygholm, og leveringstiden har altid været fin.
Sidste bestilling blev lagt en søndag, afsendt mandag morgen og modtaget tirsdag hos GLS pakkeshop. Det kan vist ikke gøres bedre, så derfor en klar top score til Bygholm.

August 27, 2014
Rated 4 out of 5 stars

Det tog måske lidt vel lang tid, MEN:

Priserne er i bund, varen kom jo alligevel (og hvis det hastede SÅ meget, så havde jeg jo købt i en fysisk forretning og tage det hug på prisen som den type forretning giver) omend det KUNNE have været en dag eller to før...

Alt i alt er jeg godt tilfreds og kommer afgjort igen. :-)

June 17, 2014
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig oplevelse. Hold jer væk!

Jeg forhører mig på en Eton-skjorte fra forårets kollektion, som Bygholm markedsfører på hjemmesiden, og som jeg ikke har kunnet finde andre steder i min størrelse, størrelse 40. Stor er min overraskelse, da de markedsfører de skjorten i samtlige størrelser på hjemmesiden.

Jeg skriver til Bygholm og spørger ad, om de har skjorten i min størrelse, og om de vil tilbyde samme rabat som Magasin, der tildeler 10 procent rabat til kunderne i deres loyalitetsprogram. Det vil Bygholm gerne.

I ordrebekræftelsen får jeg oplyst, at der er 3-5 dages leveringstid. Efter fem dage rykker jeg forretningen for ordren og får at vide, at den går af sted samme dag eller dagen efter.

Da der er gået syv dage, beder jeg dem annullere ordren. Jeg hører ingenting. Stor er min overraskelse, da jeg på 8. dagen modtager en mail om, min ordre er på vej.

Men det er ikke det værste. Da jeg afhenter ordren, må jeg konstatere, at forretningen har sendt mig en skjorte i en forkert størrelse. Det er jeg langtfra den første kunde hos Bygholm, der oplever. Se blot i nedenstående tråd af anmeldelser.

Jeg ringer straks forretningen op, hvor indehaver Kirsten Bygholm forklarer, at det skulle jeg da have modtaget en mail om, men det betød nu heller ikke noget, da størrelse 39 var den samme som en størrelse 40. De havde sendt mig en størrelse 39, da 40 var udsolgt fra Eton og begge var en størrelse medium - "så det er altså samme skjorte," får jeg at vide. Det er imidlertid forkert. Der er forskel på skjorternes halsmål. "Og det forstår jeg slet ikke, vi skal diskutere," svarer jeg og fortsætter "I har ikke leveret som aftalt, og havde I kontaktet mig og spurgt, havde jeg takket nej til at modtage skjorten og sparet jer for besværet."

Jeg beder Bygholm sende mig en returlabel med det samme, så jeg uden omkostninger kunne returnere skjorten og ophæve købet. Det skal siges, at ekspeditionen af min returlabel og tilbagebetaling ekspederedes hurtigt, men det er også det eneste positive, jeg kan sige om den handel.

Som jeg skrev indledningsvis markedsfører Bygholm fortsat skjorten i samtlige størrelser på hjemmesiden - også størrelse 40, som altså er udsolgt fra Eton.

På grund af ovenstående oplevelse kan jeg ikke anbefale en handel med Bygholm.

June 5, 2014

Perfekt levering

Bygholm online havde ikke den ønskede model men kontaktede mig pr. Telefon.
De Rådgav mig og tilbød et muligt alternativ.
Perfekt service og omgående levering.

May 27, 2014

Meget dårlig service, handler IKKE der igen OG DOG

Bestilte 3 trøjer og 1 skjorte. Efter 4 dge får jeg beskeden at alle varer desværre er solgt og ikke kan skaffes igen. Jeg modtager en mail fra "Kristen Bygholm", men da jeg ringer for at tale med hende får jeg beskeden at hun er ude og rejse. Jeg stiller mig uforstående over at alle varerne skulle være udsolgt, og at jeg mærkeligt nok stadig kan bestille varene på hjemmesiden. Jeg får oplyst at det er fordi de ikke har ressourcer til at følge med. Jeg kunne da nok godt få en rabat på andre trøjerm nen jeg kunne ikke få at vide hvormeget ???? Super dårlig oplevelse, og jeg gider ikke handle der mere, Man kan jo ikke regne med det de skriver på siden, og heller ikke med hvem man kommunikerer med.

Efter dette skriv har jeg modtaget en mail hvor der beklages og jeg vil få en kompensation ved næste ordre. Måske de skal have en chance igen, når de nu forsøger at "gøre det godt" igen. Tak for det.

January 7, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Alt i orden - i tredie forsøg

Bygholm har et stort udvalg og tøjet hjemme i den (almindelige) størrelse, som jeg bruger. Leveringstiden er typisk en uge - og det er blevet holdt hver gang.

Træerne vokser dog ikke ind i himlen. Jeg har handlet med Bygholm tre gange, hvoraf der var kludder de første to. Bygholm har dog været flinke til at smide noget ekstra (godt) i pakken som kompensation

Første ordre indeholdt ikke helt de varer, jeg havde bestilt, så de måtte eftersendes. Anden gang var mine skjorter forbyttet med en anden kundes, så der måtte både returneres og ventes på mine varer. Tredie gang var alt ok.

Jeg ville handle ved Bygholm igen.

September 4, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Handler der ikke igen

Købte et par Converse Chuck Taylor i læder. Hælen faldt fra hinanden efter cirka to måneders brug. Sendte dem ind til dem, hvorefter jeg fik dem retur med en besked om at de ikke var bundet korrekt (?). Hvordan bindes en støvle korrekt? Bygholm svarer ikke på mine henvendelser og vil tilsyneladende ikke redegøre for dette.

Dejligt at spare penge. Utrolig ærgeligt at erfare efterfølgende at du er på egen hånd hvis produktet fejler noget.

Jeg handler der ikke igen og har flittigt fortalt om min erfaring til venner, bekendt og kolleger.

July 11, 2012

Hurtigt og godt

Har brugt Bygholm flere gange - hver gang med godt resultat. Gode priser, godt udvalg og hurtig levering. Har også været i butikken i Ebeltoft - også en rigtig god oplevelse.
Kan klart anbefales!

June 26, 2012

Der handler jeg ingen...

Jeg var på jagt efter en bestemt model bukser fra Wrangler og havde skannet siderne fra de førende butikker på nettet, dog uden at disse kunne tilbyde bukserne, i netop min størrelse / benlængde.
En søgning på Google førte mig til Bygholm Menswear der tilbød varen i netop min størrelse og benlængde.
Få dage efter ankom varen med GLS, jeg blev dog noget irriteret da jeg konstaterede, at benlængdestørrelsen i bukserne var angivet til L 32 - Bestillingen lød på L 30
Jeg fandt dog hurtigt ud af, at længden var rettet med kuglepen på pappet - Bukserne var lagt op og passede perfekt !

En god service, det giver nye kunder og giver 5 stjerner !

May 30, 2012

Hurtigt og korrekt

Jeg har flere gange bestilt tilbud hos Bygholm, altid med succes.
Hurtig levering som efter lovet, og der er ikke sket nogen fejl endnu.
100% tilfreds med levering, service og produkterne.

April 15, 2012
Rated 2 out of 5 stars

Bedre sent en aldrig...og alligevel aldrig igen...

Bestilte tre Eterna skjorter på tilbud den 9. marts. Den efterfølgende uge om onsdagen ringede de og beklagede at deres ordre hos Eterna var blevet væk..De lovede bod og bedring og nu var de styr på det - jeg blev stillet i udsigte, at mine skjorter vil være fremme inden weekenden.
.... der skete ingen ting - mandag formiddag modtog jeg en mail om at pengene er trukket på mit betalingskort og pakken er på vej. Tirsdag dukker pakken som aftalt - efter 12 dage - op på mit job - men ak - kun med to skjorter...
Jeg kontakter igen firmaet som ved endnu en fejl har sendt den sidste skjorte i en seperat pakke til min privatadresse...
Jeg må nu til en nærliggende landsby og afhente den sidste skjorte.... da GLS ikke har sat pakken på min bopæl.....
Jeg har som kompensation fået et bælte - fint nok - men jeg havde nok ikke forventet så mange fejl samtidig.
En anden gang køber jeg helt sikkert mine skjorter et andet sted hvor servicen er højere... så pyt med rabatten.

March 26, 2012

Så var der lige....

.....tilbud på en skjorte, jeg havde købt før.....men i en anden farve.
Bestiller på fredag aften.....lørdag er den på vej med Post Danmark.
Det fås nok ikke meget bedre !

Top-karakter herfra !

January 4, 2012

Intet at klage over

Jeg bestilte 2 skjorter og et par bukser. Der stod 3 dages levering, og på 3 dagen lå der en pakke ved mig. Pakken var grundigt pakket ind og i pakken lå alt det ønskede i en pose!

December 21, 2011

Take a closer look