Min oplevelse var en blanding af stor faglig viden hos formidler og respekt for hver enkelt deltagers situation uden “udlevere” noget eller nogen. Gentagelser af metoder og konkrete metoder til... See more
Company replied
Min datter er i gang med et forløb hos Cecilie, og det har virkelig fungeret godt for hende. Hun har en angstdiagnose med OCD ved siden af, og siden midt december hvor forløbet er startet, er det kun... See more
Company replied
Jeg har netop afsluttet forløb hos Jesper i København, hvor jeg har haft et utroligt positivt forløb. Fra første samtale har jeg følt mig mødt med forståelse, empati og professionalisme. Jesper h... See more
Company replied
Absolut anbefalet! Cektos Næstved har leveret top professionel service, og deres metakognitive gruppeforløb over 6 gange/uger har i den grad hjulpet vores 18 årige søn med ængstelse og stress. Hvis... See more
CEKTOS – en frontløber i behandling af psykisk lidelse Høj faglighed, seriøsitet og mangeårig erfaring CEKTOS er kendt for høj faglighed, seriøsitet, mangeårig erfaring og for at være frontløber inden for ny psykologisk behandling. Som den første klinik i Danmark – og en af de første i Norden – har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne. Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD, PTSD. Vi har klinikker i henholdsvis Thisted*, Aarhus og København, men vi tilbyder også vores behandlinger i resten af landet. Metakognitiv terapi er udviklet efter den britiske professor Adrian Wells’ årelange forskning i det menneskelige sind og har meget overbevisende effekt på alle former for psykisk lidelse, bekymring og ængstelse. CEKTOS’ klinikchef og indehaver, Pia Callesen, konkluderer i sin ph.d. fra 2016 metakognitiv terapis stærke effekt mod depression.
Borgergade 28, 4. sal, 1300, København K., Denmark
Har ændret mit liv.
Mange tror fejlagtigt at man får at vide man skal undertrykke følelser og tanker. Det skal man ikke. Man skal bare lære ikke at dyrke dem så de sidder i lang tid efter. Det er det bedste der er sket for mig og min angst

Reply from CEKTOS - Center for Metakognitiv Terapi
Min største anbefaling til CEKTOS og i den grad Grethe Thomsen, der med sin professionelle,rolige og nærværende tilgang har lært mig at håndtere min angst, så den ikke længere er den dominerende faktor i mit liv.
4 år i diverse psykolog forløb, primært inden for kognitiv adfærdsterapi,gjorde blot at jeg følte jeg blev mere og mere invalideret af angsten - da jeg startede ved Grethe Thomsen, forstod jeg hvorfor, det ikke var den rette behandlingsform for mig. Efter blot 9 online konsultationer hos Grethe, er mine fremskridt så store at jeg nu er afsluttet i forløbet og jeg føler endelig at have fundet vejen til et liv, hvor angsten ikke er dominerende og hvor jeg har været uden angst og panik anfald i flere måneder.
Af hjertet tak ❤️

Reply from CEKTOS - Center for Metakognitiv Terapi
Vil specielt anbefalde Cektos og det metakognitive, til personer der har tidligere været i kognitiv samtale terapi og har forsøgt flere forløb i det, men uden den helt ønsket effekt.
Det kostede et par tusind kr., men var pengene værd. Det lærte mig hvordan du selv takler angsten. Angsten er ikke 100% forsvundet, men jeg har lært at lukke den hurtigere ned og at gøre det selv - Som var dette jeg manglede i den kognitive terapi, da jeg havde "snakket" nok omkring hvorfor angsten kom, men manglede reskaber til at håndtere den.

Reply from CEKTOS - Center for Metakognitiv Terapi
STOR anbefaling fra mig 🤩 Har været i gruppeforløb ved Cektos i Randers ved Grethe Thomsen og 3 enkelte samtaler ved hende efterfølgende i Århus. Det har virkelig hjulpet mig, at lære en masse om vores tanker og hvordan jeg skal håndtere dem. Grethe Thomsen er meget professionel og dygtig og en meget rolig og behagelig person. Kan helt klart anbefale Cektos, det har virkelig været alle pengene værd 🙏🏻😍

Reply from CEKTOS - Center for Metakognitiv Terapi
Tusinde tak til Cektos for at være så viden om Metakognitiv terapi. Og en særlig stor tak til Louise Holm, som er så dygtig, rolig og hjælper med at forstå sindet og tækning på en ny og brugbar både. Hun er både dygtig til børn og voksne.

Reply from CEKTOS - Center for Metakognitiv Terapi
Jeg vil give Cektos virksomheden - og særligt psykolog Louise Holm 5 flotte stjerner og min allerbedste anbefaling.
Efter flere tilbagevendende depressioner og behandling i almindelig kognitiv terapi prøvede jeg den metakognitive terapi hos Cektos. Det har gjort en kæmpe forskel for mig: alle tanker og følelser er tilladte og har lov til at være der. Det afgørende er, hvor meget tid, du bruger på dem. Sindet er selvhelende.
TAK for Jer - og særligt tak for dig Louise Holm. Tak for tilliden og troen på mig
Vh Lene

Reply from CEKTOS - Center for Metakognitiv Terapi
Jeg oplevede en særdeles professionel, grundig og gennemgribende behandling i de 8 måneder jeg var klient hos CEKTOS. KWA var altid grundig forberedt til sessionerne. Hun havde stor faglig indblik og forståelse for min situation og havde altid værktøjer og øvelser klar der professionelt og effektivt dækkede mit behov for hjælp og terapi.
Jeg kan stærk anbefale CEKTOS og deres Center for Kognitiv Terapi og Supervision

Reply from CEKTOS - Center for Metakognitiv Terapi
Bondefangeri . Man kan vel godt tillade sig, at kalde det bondefangeri, når man bliver lovet, at ALLE får det bedre, med Metakognitiv terapi. Når man så har brugt adskillige tusinde kroner, er stoppet i terapi og stadig har det dårligt, får man at vide, at det var "bare en skrivefejl" og nu virker det pludselig kun på 80%.
Så her føler man sig GODT og vel taget..."bagi".

Reply from CEKTOS - Center for Metakognitiv Terapi
En helt igennem fantastisk opdagelse, hvor jeg lærte at finne mit glade jeg. Anna Frost har været en tryg og varm vejleder gennem hele forløbet og jeg føler virkelig, at jeg har fået nogle værktøjer med som jeg kan bruge resten af livet. Hvor er det skønt, ikke at skulle dykke ned og skrabe i et sår, men heller lære at fokusere på de gode tanker. At lære, ikke at blive bange for de triste tanker, men bare lade dem komme og styre fokus et andet sted. Jeg har lært at det kan lade sig gøre og at det virker for mig. Jeg er så lettet og glad og har det godt. Så meget bedre end jeg har haft det i mange år med angst og depression. Metakognigtiv terapi var helt klart det rigtige for mig og Anna har hjulpet mig frem. Af hjertet, tak! <3

Reply from CEKTOS - Center for Metakognitiv Terapi
Fantastiske allesammen - lige fra receptionen, personale til de studerende psykologer der er kloge, rare og søde.

Reply from CEKTOS - Center for Metakognitiv Terapi
Metakognitiv har gjort en kæmpe forskel i vores familie efter at vores datter fik angst og depression ikke noget navlepilleri men værktøjer hun kan bruge resten af sit liv

Reply from CEKTOS - Center for Metakognitiv Terapi
Det har været et super godt forløb som har lært mig en masse om mig selv og min måde at tænke på. Kan kun give de varmest anbefalinger til at bruge Cektos.

Reply from CEKTOS - Center for Metakognitiv Terapi
Jeg laver så en ny anmeldelse, da min sidste blev slettet. Men det er selvfølgelig også svært at tjene penge på folks problemer i livet, hvis man kan gå ind og læse de dårlige anmeldelser.
Men uanset hvad, så er der bare ikke noget godt ved det her cirkus de praktisere. Det virker mest af alt som en eller anden sekt, hvor deres ord er lov. Hvis ikke du er enig i deres svært ubrugelige teori, så er det dig der er noget galt med. Der er IKKE plads til differentiering eller reflektion.
Jeg kan hurtigt spare folk for en masse penge ved at ridse deres program op her:
Teorien er at hvis du vil undgå tankemylder, så skal du bare lade være med at tænke på noget. Simpelthen. Hvis det så er lidt svært at forstå, så kan du bruge 20 min på at tænke på en tiger, mens der sidder en "terapeut" og siger en masse ord, du bare skal ignorere, som f.eks. "badeværelse, kurv, hawai, trompet, fisketur, traktor, sweater". Hvis du så STADIG ikke fatter at du bare skal ignorere din tankemylder, så får du serveret følgende analogi (den bliver gerne skåret ud i pap en tre-fire gange): forestil dig at dine tanker er en badebold i en pool. Du gør alt hvad du kan for at presse bolden ned under vandet. Men så skal du bare slippe bolden og lade den flyve. Så. Nu er du kureret.
... Hvis du så er lidt kritisk overfor nogle af teorierne, så skal du nok blive sat på plads. Jeg fik f.eks. en reprimente (som også blev skåret ud i pap og varede 4-5 min), foran RESTEN AF GRUPPEN. Når man sådan er blevet udstillet som et barn der har lavet ballade i skolen, foran resten af gruppen, så har man nemlig helt vildt meget lyst til at åbne op bagefter, det er majet majet effektiv behandling. Det betaler man flere tusind kroner for at lære. Tror ærlig talt at jeg ville have fået mere ud af at banke mit hoved ind i en væg.
PS, det her var i næstved, gruppeterspi hos Simon. Pinligt, uprofessionelt. Og et ubehageligt og selvoptaget menneske.
Det har og er en kæmpe lettelse, at gå i behandling hos cektos, jeg har fået,et helt andet syn på mit liv og mine tanker, jeg er blevet helt bevist om, at mine tanker må gerne være der, men at jeg selv kan vælge, hvad jeg vil gøre med dem.
Jeg er meget glad for at komme hos Julie i Næstved, hun er meget imødekommende, hun viser tillid, hun er meget dygtig og så er hun ligefrem, der er ikke noget der bliver pakket ind.
Vil du have livet tilbage, skal du søge hjælp hos cektos 😊
Kan kun anbefale det
Mikkel i Næstved
Har hjulpet mig mere end jeg kan sætte ord på
Meget lærerigt forløb hos Cektos.
Jeg har fået meget mere indsigt i håndteringen af mine tanker. En stor anbefaling, særligt til Anna Frost - hun er en meget dygtig psykolog. Jeg følte mig hurtigt tryg ved at åbne op overfor hende. Vi har løbende skrevet værktøjer ned i fælleskab, som jeg kan tage frem, hvis behovet opstår.
Jeg var blevet anbefalet et 6 ugers gruppeforløb med metakognitivt terapi ved Cektos og havde virkelig set frem til at starte, men efter 3 gange valgte jeg at stoppe, da jeg nærmest fik det værre af at komme der.
Der var flere ting, som efter min mening, slet ikke fungerede.
1. Ved ankomst til første session står gruppeunderviseren(psykologen) med hovedet ned i sin telefon og kigger ikke engang op, da jeg hilser på hende. Jeg står lidt afventende, men spørger til sidst om jeg bare skal sætte mig, hvorefter hun svarer ja uden at se op fra sin telefon. Synes at det er yderst uprofessionelt ikke at tage imod deltagerne på en ordentlig måde.
2. På Cektos hjemmeside er det beskrevet, samt fremgår i en video, at det er et konkret forløb, hvor man ikke skal dele sine smertepunkter, hvilket ikke stemmer overens med praksis.
Under forløbet skal alle deltagere dele deres "triggere", hvilket jeg siger, at jeg helst ikke vil, da jeg har haft gavnlig effekt af ikke at dele mine OCD-triggere. Jeg får så at vide, at jeg SKAL komme med en trigger.
Jeg oplever, at metakognitivt terapi bliver fremlagt, som sandheden og ikke hvad den reelt set er, nemlig en teori. Jeg fik ligeledes en følelsen "victimblaming" - altså du er selv skyld i dine tanker og hvis du ikke får det bedre, så er det din egen indsats, der er nogen i vejen med og ikke undervisningen/formidlingen /teorien.
Udfra min personlige oplevelse er det ikke 4000 kr. værd.
Utrolig professionelt og trygt rum. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Særligt til Louise Holm, utrolig dygtig og kompetent psykolog. Jeg ved hvor jeg skal gå hen en anden god gang, hvis behovet skulle opstå 🙏🏼
Har fulgt et gruppeforløb hos cektos. Det har været livsforvandlende for mig.