Christiaansmagicdreams Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Helft van bestelling ontvangen. Vanaf begin contact is (Sidney christiaan) enorm onbeschoft. Stuurt dreigementen. Lost het probleem niet op. Betaald niet terug. Stuurt geen nieuw pakket. Houd zich n... See more

Rated 1 out of 5 stars

In het verleden vaker besteld. Dus was gewoon weer goed van vertrouwen, ondanks de negatieve verhalen. Een Runa trol besteld.. verzenden duurde al langer dan afgesproken. Eenmaal aangekomen was al het... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sinds dat wij dit ontdekt hebben is onze Disney verzameling flink uitgebreid wij bestellen regelmatig bij hem.. Zeker een goeie communicatie reageert snel en denkt ook mee super fijn bedrijf. Doet n... See more

Rated 5 out of 5 stars

Er wordt bij bestelling aangegeven dat het binnen 15 werkdagen verzonden wordt, dat is gebeurd. Al zat het wel op het einde van het termijn dus geduld is wel vereist. Verpakking was wat vreemd, een... See more

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

23 reviews in the last 12 months

Write a review

Slechte service.

Houden zich totaal niet aan de afspraken.
Tijdens contact komen er loze beloftes en reageren nog beledigd ook.
Na 42 dagen en veel contact eindelijk mijn bestelling gekregen. Eens maar nooit meer.

October 21, 2025

Finger weg von diesem Shop

Finger weg von diesem Shop. Ware kam beschädigt an der Verkäufer wollte Fotos vom Karton diese habe ich geschickt inkl. Fotos vom defekten Artikel er wollte es Beil DHL reklamieren seitdem habe ich keine Antwort mehr erhalten und habe nun Klarna eingeschaltet weil es ja wohl nicht angehen kann das ein „Shop“ so argiert. Würde dort nie mehr bestellen absoluter Müll!

August 12, 2025

Alles tiptop

Ich war mit Christiaans Magic Dreams sehr zufrieden. Meine Bestellung wurde nach 8 Tagen versandt (es wird auf der Seite kommuniziert, dass der Versand bis zu 10 Tagen dauert) und war innerhalb von 2 Tagen bei mir. Ich bin mit der Qualität des Produktes sehr zufrieden. Ich würde dort jederzeit wieder bestellen

July 30, 2025

REINE ABZOCKE UND NUR LÜGEN

Wie schon bereits von vielen anderen erwähnt ist dieser Laden oder was auch immer es sein mag eine reine Abzocke...ich hatte eine Bestellung aufgegeben und nachdem sie beschädigt angekommen ist gab es ein hin und her mit dem Verkäufer...nach Angabe dass Ersatzware verschickt wurde kam schließlich dann raus dass nie eine versendet wurde...am Ende gab dieser über die Bezahlplattform Fehlinformationen und nur Lügen an...NIE WIEDER !!!!

May 1, 2025

Helaas een no go

We hebben jarenlang leuke bestellingen en zendingen mogen ontvangen

Helaas hebben wij de laatste zending niet ontvangen en zijn daar nooit voor gecompenseerd

Wij moesten het zelf oplossen met de vervoerder en vervoerder stuurde ons terug want die kon alleen verzender compenseren

En daarna hebben we mailtjes ontvangen met dreigende ondertoon over valse beschuldigingen en advocaten

Wij hebben nooit gelogen
We hadden zelfs bewijs dat er niemand was geweest maar die beelden zijn na van loop van tijd vernietigd en konden die alleen delen als daar om gevraagd werd door instanties

Maar nooit iets gehoord helaas

Tot laatst met de vraag hoe kunnen we het oplossen en daarop hebben we gereageerd en geen antwoord gekregen

Dus mijn advies is zorg dat je verzekerd verstuurd anders ben je helaas je geld kwijt

July 13, 2025

Tevreden klant

Een paar jaar geleden begonnen als klant in hun winkel in Geleen en nu nog altijd bestel ik dingen online. Komt altijd snel aan, precies wat ik bestel. Nu ook weer een lanyard langs zien komen en binnen een paar uur is het weer geregeld. Heel erg blij met hun service en ik zal hier zeker dingen blijven bestellen!

May 31, 2025

Top bedrijf

Zeker een goeie communicatie reageert snel en denkt ook mee super fijn bedrijf.
Doet niet moeilijk als spullen iets langer blijven liggen doet nooit moeilijk over verzenden gewoon een top bedrijf 😃

May 8, 2025

Niet doen! Oplichterij!

Doe het niet, mensen! Dit bedrijf doet aan oplichting en chantage.

Ook nog even een reminder aan iedereen die hier een '5-sterren review' heeft geschreven: Christiaan's Magic Dreams mag klanten géén beloningen, aanbiedingen of kortingen aanbieden in ruil voor het schrijven van positieve reviews bij Trustpilot! Dat is niet toegestaan. Ik heb het idee dat dit nu wel gebeurd hier. (Zie bijvoorbeeld ook de Google-review, waarbij een klant aangaf dat ze geen verzendkosten hoefden te betalen als ze hun 3-sterren review zouden veranderen naar een 5-sterren review...).

Dat er hier ineens zoveel 5-sterren reviews achter elkaar staan, is namelijk heel erg bijzonder... Trap er niet in!

March 1, 2025

Prima service

Bestel er regelmatig leuke, nieuwe items om aan mij verzameling toe te voegen. Erg tevreden over de service en vooral ook over het assortiment. Goed bereikbaar via messenger en flexibel in het afspreken om iets op te kunnen komen halen.

March 29, 2025

Alles perfect ChristiaansMagicDreams…

Ik heb bij ChristiaansMagicDreams besteld en het was een fantastische ervaring! Als je zijn Facebook-pagina bekijkt, zul je zien dat hij geweldige recensies heeft en bovendien informatie deelt over wanneer hij naar Disneyland Parijs gaat.

Eerlijk gezegd schrok ik een beetje toen ik de recensies las, omdat ik mijn bestelling al had geplaatst. Ik besloot hem te schrijven, maar ik moet zeggen dat alles perfect verliep: geen problemen, alles op tijd en precies zoals beloofd. Daarnaast reageert hij razendsnel op e-mails en heeft hij zelfs een fysieke winkel.

Ik kan het echt 100% aanraden. Dank je wel!

March 25, 2025

Waardeloos

Waardeloos,

Op 2 februari een bestelling geplaatst van diverse items.
1 was niet meer leverbaar en het bedrag daarvan werd netjes geretourneerd,maar daarna werd het stil.

Op 22 februari heb ik een bericht gestuurd via Facebook met de vraag wanneer de bestelling verzonden zou worden daarop kreeg ik het antwoord dat ze nu in disney waren en het maandag verzonden zou worden, op 28 februari nogmaals gevraagd waneer de bestelling verzonden zou worden en hier kregen we op 1 maart antwoord op dat het weer uiterlijk maandag zou zijn.

5 maart weer geïnformeerd en op 6 maart antwoord dat hij morgen bij het postpunt is om het in te leveren.

12 maart weer bericht waar de bestelling blijft daarop het antwoord dat de bestelling morgen verzonden zou worden, zoals u ondertussen kunt raden is er nog steeds niets verzonden en krijgen we ook geen reactie meer.

19 maart
Weer een bericht gestuurd met de vraag waar blijft onze bestelling,we zijn nu 6 weken verder en heb er alle begrip voor dat er iets tussen kan komen o.i.d maar je hoort wel je klanten op de hoogte te stellen als er iets is.
Antwoord: maandag pak ik dit als eerste op.
U raad het ondertussen al er is nog steeds niks opgepakt.

Gelukkig heeft mijn man met de cc betaald en naar zijn bank gebeld om het verhaal uit te leggen zodat de bestelling geannuleerd wordt, en nu kan deze winkel wel ineens op mijn mail zijn mail reageren met de mededeling dat het €15,00 kost om de bestelling te annuleren.
Dit staat nergens vermeld op de site.

March 25, 2025

Nooit meer bij Christiaans

In juni 2024 een pre order van een pinokkio beeld besteld en 404,95 betaald.
14 december werd deze order gecanceled en zou een terugbetaling volgen.
Hier meermaals over gemaild dat er niets binnenkwam, maar geen reactie op gehad. Via messinger ook een melding gedaan en daar kwam het antwoord dat het terugbetaald was.
Hem nog een week de tijd gegeven om terug te betalen en uiteindelijk aangifte bij de politie gedaan van internetfraude.
Dit resulteerde uiteindelijk in de terugbetaling ruim 2 maanden nadat het gecanceled was.
Hier goed over nadenken of je met hem in zee wilt gaan, wij in ieder geval NOOIT MEER!!!!!!

December 14, 2024

NOOIT MEER

NOOIT MEER
Ik heb een bestelling gedaan bij meneer, deze ontvangen. Volgens de website 14 dagen bedenktijd, maar achteraf komt meneer erop terug dat dit niet zo is. Items toch teruggestuurd en meneer gewezen op eigen retourbeleid. Ondanks dat gaf meneer aan de retour niet te accepteren ivm gemaakte kosten voor zijn disney trip. Meneer beweert via mails dat items terug onderweg zouden zijn naar mij (wat niet het geval was) en weigert vervolgens om ook nog maar iets terug te betalen. Uiteindelijk wel geld terug ontvangen (dmv gebruik van verdere juridische stappen). Meneer heeft beledigend taalgebruik naar zijn klanten. Volgens meneer ben ik "een nietsnut" en "een zielig geval". Meneer stuurt ook mails met betaal verzoeken van bestellingen die niet gedaan zijn, zodat meneer na 7 dagen een incassobureau op je af wil gaan sturen. Ik ga, zal en wil nooit meer bij dit bedrijf bestellen. Tevens een vriendelijk verzoek aan de eigenaar om mij en mijn familie met rust te laten.

November 8, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Alleen maar goede ervaringen met…

Alleen maar goede ervaringen met Christiaan Magic Dream. Jammer van al die fake revieuws maar schijnbaar heeft de concurrentie er maar moeite mee. Wij bestellen vaak en geen problemen met de bestellen. Ga zo door en laat je niet ontmoedigen.

January 27, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look