Helft van bestelling ontvangen. Vanaf begin contact is (Sidney christiaan) enorm onbeschoft. Stuurt dreigementen. Lost het probleem niet op. Betaald niet terug. Stuurt geen nieuw pakket. Houd zich n... See more
See what reviewers are saying
In het verleden vaker besteld. Dus was gewoon weer goed van vertrouwen, ondanks de negatieve verhalen. Een Runa trol besteld.. verzenden duurde al langer dan afgesproken. Eenmaal aangekomen was al het... See more
Sinds dat wij dit ontdekt hebben is onze Disney verzameling flink uitgebreid wij bestellen regelmatig bij hem.. Zeker een goeie communicatie reageert snel en denkt ook mee super fijn bedrijf. Doet n... See more
Er wordt bij bestelling aangegeven dat het binnen 15 werkdagen verzonden wordt, dat is gebeurd. Al zat het wel op het einde van het termijn dus geduld is wel vereist. Verpakking was wat vreemd, een... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wat een heerlijke site heb er…
Wat een heerlijke site heb er verschillende dingen gekocht en zeker geen problemen gehad maar vandaag mijn bestelling gehaald in Zoetermeer zeer vriendelijk en goed geholpen dank je wel voor de fijne behandeling die jullie geven dank nogmaals tot de volgende keer
Product op meerdere plaatsen kapot…
Product op meerdere plaatsen kapot ontvangen. Zeer moeizaam contact en als het op een oplossing aan moet komen hoor je niks meer.....
Nu 3 weken verder nog steeds geen vervangend product of geld retour.
Erg jammer dat er zo wordt omgegaan met klanten.
GEEN AANRADER!
GEEN AANRADER!
Zeer slechte communicatie, zeer lang wachten op enige reactie en het ontvangen van spullen. Uiteindelijk werd ik vandaag geblokkeerd omdat ik berichten stuurde, omdat ik lang op mijn geld moest wachten. Bespaar je ellende, koop hier niks bij!
Onprofessioneel, lang wachten en chantage
Op 8 oktober 2 beeldjes besteld. 1x Knabbel en Babbel en 1x Mickey met Pluto.
10 oktober had ik ze ontvangen. Helaas Mickey's neusje wit ipv zwart. Contact opgenomen met Christiaan's Magic Dreams. Ze waren in Disneyland, maar zouden dinsdag een retourlabel toesturen (16 oktober). 18 oktober zelf weer contact opgenomen ivm het retourlabel.
Ik kreeg als als antwoord 'we zijn morgen terug'.
22-10 kreeg ik pas antwoord (na zelf al enkele keren contact opgenomen te hebben): Hoi Kirsten, wij zijn nu in Disney. We begrepen dat je het beeld nog niet kom terugsturen. Wij hebben een kleine achterstand in de verwerkingen van berichten. We maken dit dinsdag in orde.
Dit zeiden ze vorige week ook al. Dit ook gecommuniceerd naar hun.
24 oktober: eindelijk een retourlabel ontvangen (ruim een week later).
26 oktober heb ik het nieuwe beeldje ontvangen. Helaas weer beschadigd. Ik baalde enorm en nam meteen weer contact op.
29 oktober had ik hun gevraagd of het mogelijk is om 31-10 in Geleen af te spreken.
3-11 kreeg ik pas een reactie dat dit niet mogelijk was.
6-11 kreeg ik eindelijk het retourlabel en beloofde zij het die dag uiterlijk de volgende dag te verzenden.
9-11 nog steeds niets gehoord en heb gezegd dat ik het nu graag afgehandeld wil hebben.
Ipv excuses te maken voor het ongemak krijg ik als antwoord: We doen ons best toch om nieuwe exemplaren op te sturen? We hebben ookgeen oneindige voorraad.
In de ochtend heb ik een tikkie gestuurd en gezegd dat ik mijn geld terug wil.
Ondertussen had ik een bericht geplaatst op FB met de vraag of er meerdere mensen problemen hadden met Christiaan's Magic Dreams.
Christiaan's Magic Dreams: Jammer te zien dat je openbaar doet terwijl we ons best doen voor je.
Dus ons neem je kwalijk dat het langer duurt? Terwijl we al hebben laten zien dat we je niet in de kou hebben laten staan? Vind dit erg ver gaan. Dat dit de manier moet zijn, terwijl we ons best doen is vreemd. Maar het zal wel. We wachten tot het bericht is verwijderd. Alvast bedankt.
Ik krijg dus mijn geld niet terug totdat ik het bericht verwijderd heb.
Zij vonden het belachelijk dat ik iets plaats waarop zij zich niet kunnen verdedigen. En wilden niet meer in discussie gaan met mij.
Ik heb het bericht laten verwijderen en wederom gevraagd om mijn geld terug te storten.
Uiteindelijk in de middag een bericht:
Wij maken dit vandaag in orde en tevens ons laatste bericht. Fijne dag verder.
Christiaan's Magic Dreams (19:54 uur):
We zullen voor 21.00 betalen. We gaan er vanuit dat we verder geen berichten meer zien openbaar/reviews etc. Spreken we dat bij deze af?
Ik heb gezegd dat ik recht heb op mijn geld en ik hoef daarvoor geen afspraken te maken ivm reviews oid.
Ik heb duidelijk gezegd dat ik er hier (marktplaats) klaar mee ben en ik alleen nog mijn geld terug wil.
Zij bleven om een akkoord/bevestiging eisen dat ik geen review (slechte) zou schrijven.
Ik bleef herhaaldelijk zeggen dat ik mijn geld terug wil. En dat het schrijven van een review mijn eigen recht is. Ook heb ik gezegd dat wanneer ik mijn geld niet ontvang ik een melding ga maken bij de politie.
Christiaan's Magic Dreams: We gaan er vanuit dat nu is opgelost en wij nergens iets van zien. Indien wel zullen wij onze aangifte doen. We hebben alles zwart op wit dat we het probleem wilde oplossen en dat er andere acties opgezet zijn.
Om 21:54 uur eindelijk mijn geld terug.
NOOIT MEER!
Niet aan te raden!
Echt niet aan te raden! Probeer ze al een week te bereiken over een aankoop (meerdere berichten gestuurd). Geen reactie en in die week ineens je prijs gaan verhogen naar boven de officiële verkoopprijs. Vind het al belachelijk dat je meer gaat vragen dan de officiële verkoopprijs en dan ook omdat jullie niet op mij reageren moet ik ineens meer gaan betalen. Ga ik dus niet doen. Niet klantvriendelijk
alweer besteld en binnen zijn kanjers
Dank je Wel mijn bestelling alweer binnen en super goed verpakt super bedankt
De meest uitgebreide Disney site
De meest uitgebreide Disney site. Heel vriendelijk, prima communicatie. Wordt super goed verpakt en snel verzonden.
Zeer lieve mensen
Zeer lieve mensen , leuke producten voor leuke prijzen , goede service ook
Christiaans Magic Dreams
Op 30 november 2022 heb ik bij Christiaans Magic dreams een Mickey kerst beeld besteld, dacht nog lekker op tijd voor de kers als cadeau. verkeerd gedacht, pakket nooit ontvangen. Note to myself.... bestel hier nooit meer
7 maart besteld online in de online…
7 maart besteld online in de online shop en betaald en 24 maart pas ontvangen
Hele slechte communicatie
Ook in het verleden slecht meegemaakt ik had wat besteld en betaald maar mijn hond moest nieuwe medicijnen hebben en dat is toch iets belangrijker dus vroeg ik mijn geld terug nou ik werd erg "aardig" aangesproken dus niet
Hier zal ik nooit meer iets bestellen
Groot beeld stuk aangekomen.
Groot beeld stuk aangekomen.
Verstuurd in bananendoos.
Doos van beeld ook gescheurd
Contact gehad, afgesnauwd door zijn vriendin. Erg asociaal te woord gestaan.
Hij zelf probeerde enigszins nog een oplossing te vinden.
mocht een nieuw beeld halen en mooie doos.
Aan huis kreeg ik n los beeld mee en mocht ik in de oude doos meenemen.
Want een mooie doos hadden ze niet.
Kwaad gebeld met de winkel.
Of ik weer even terug wilde rijden naar het huis adres want oh ze hadden toch nog mooie dozen.
Eens maar nooit weer.
Geen aanrader
Boek besteld, tevreden over levering. Echter wordt het boek voor €50 verkocht in Disney (prijs staat ook achterop het boek, wordt nergens op de site vermeld), zij verkopen het vervolgens voor €57,50. Op mijn vraag of dit hersteld kan worden, krijg ik als reactie ‘dit is onze verkoopprijs’. Getuigt van weinig professionaliteit. Vraag me serieus af of Disney op de hoogte is van deze verkoper en dito praktijken. Absoluut geen aanrader.
Tijdig besteld en afgesproken
Tijdig besteld en afgesproken wanneer het pakje opgehaald kon worden. Op de afhaaldag hebben wij nog even nagevraagd wat het beste uitkwam qua tijdstip (ze hadden geen verder contact opgenomen na het maken van de afspraak). Kregen te horen dat het niet uitkwam. Geen verontschuldiging, niets. Gemeld dat wij dan wel verwachten dat het per direct opgestuurd zou worden en dat er een review van zou volgen. Vervolgens werden we beticht van chantage en bedreiging. Wat een onprofessionele, arrogante en asociale houding. Vervolgens heeft de webshop eenzijdig besloten onze bestelling te annuleren. Advies: bespaar jezelf de teleurstelling en bestel elders.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.