Ik heb een traject van 4 maanden gevolgd bij Elysa, ik was enorm blij dat Elysa zelf mijn coach was! Ik probeer al 10 jaar af te vallen, maar nooit met succes (of jojo-effect). Elysa heeft iets ande... See more
See what reviewers are saying
Ik heb door omstandigheden heel kort en niet volledig mijn traject bij Larissa gevolgd. Maar de informatie en hulp die je krijgt van de coaches en sisters is heel fijn. Het voelt als een echte commu... See more
Company replied
Ik wist al voordat ik officieel begon aan deze journey met Elysa coaching, dat ik hier alleen maar beter {en slanker} van zou worden. Ze hebben een fijn balans tussen toenadering zoeken om te motiv... See more
Company replied
Het lukte me maar niet om de laatste kilo’s van mijn zwangerschap af te vallen, ik zat totaal niet lekker in mijn vel en voelde me erg onzeker door hoe mijn lichaam eruit zag. Inmiddels 1,5 maand bezi... See more
Company details
Written by the company
Coaching programma, opgericht door Elysa Eid, dat vrouwen ondersteunt met het behalen van hun fitness doelen met het behoud van hun curves.
Contact info
United States
- www.coachedbyelysa.com
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Mind over body
In april 2023 heb ik contact opgenomen met Elysa. Tijdens mijn intake had ik verteld dat afvallen op dit moment niet mijn hoofddoel is. Ik vond het belangrijker om mijn mentaal fitter te gaan voelen en angst- en paniekaanvallen aan te pakken. Na het eerste gesprek met Elysa stond ik al een stuk positiever in het leven. Deze meid gaf mij de juiste woorden en handvatten, waardoor ik het gevoel kreeg van oké lets go ik ga dit doen!! Vervolgens ging ik op mijn eigen tempo wandelen en deed ook aan mindfullness. Deze combinatie heeft mij zover gebracht, Letterlijk!! Want afgelopen juni ben ik op vakantie geweest naar Azië. Het proces ging zo snel, aangezien ik begin van het jaar niet eens aan vakantie kon denken ivm de prikkels. Nu ik mijn mind onder controle heb, zal ik samen met Elysa werken aan mijn bodygoals, zin in!!!

Reply from Coached By Elysa
Elysa is erg behulpzaam en zorgzaam
Elysa is erg behulpzaam en zorgzaam. Ze denkt met je mee en beweegt met je mee, net als een echte sister, zoals ze haar sister clients noemt. Ze is ook goed bereikbaar via de app. De app zelf is ook handig. Het gaat niet alleen om voeding en afvallen, maar vooral ook om mindset en healthy habits creëren. Dat vind ik mooi aan dit traject. Keep up the good work Elysa!

Beste coachingstraject!
Ik ben de coachingstraject aan gegaan met de coaching van Elysa. Dit was de beste beslissing ooit ! Ik voel mij fitter en met veel energie. Gedurende mijn traject kreeg ik een maaltijdschema die Elysa zelf voor mij heeft gemaakt. Ik heb lekker gegeten. Daarnaast heb ik ook bewegingsdoelen en een trainingschema van Elysa gekregen en ik kon dit aan de hand van de app goed volgen. Ik kreeg veel tips en ik kon haar elke keer vragen stellen en kreeg gelijk antwoord. Echt een top coachingstraject, ben zeer tevreden met mijn resultaten.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.