Op 2 januari 2026 bracht ik mijn plotseling gestorven hond Tuuks bij huisdierencrematorium Weesp. Ik werd goed ontvangen in een prettige ambiance door medewerker Arie. Mijn wens was om bij de c... See more
See what reviewers are saying
Dierencrematorium orionweg Den Haag Wat een betrokken en lief team. Deze mensen zijn zo begaan met het verdriet dat je hebt na het overlijden van je geliefde huisdier. Onze hond kip is met alle lief... See more
Dierenuitvaartcentrum-Groenendijk in Hazerwoude Rijndijk. Ontvangst was erg rot. Totaal géén belangstelling voor mijn hondje. Deze meneer praatte alleen over zichzelf. Mocht ook niet zien waar mijn h... See more
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Op 2 januari 2026 bracht ik mijn…
Ik werd goed ontvangen in een prettige ambiance door medewerker Arie.
Mijn wens was om bij de crematie aanwezig te mogen zijn en dezelfde dag de as van Tuuks mee naar huis te kunnen nemen.
Alles werd in mijn bijzijn op een respectvolle, zorgvuldige en liefdevolle manier gedaan.
Naast pootafdrukken in inkt en klei werd er ook een prachtige neusafdruk gemaakt, waar ik blij mee ben ,omdat deze zo'n persoonlijke uitstraling heeft.
Kortom in al mijn verdriet was dit de best denkbare wijze om mijn hond een eerbetoon te geven en bood mij de mogelijkheid om op ,voor mij, passende wijze afscheid te kunnen nemen van mijn geliefde Tuuks.
Ik kan deze plaats van harte aan bevelen aan ieder die zijn huisdier een waardige crematie wil geven!
Wat een betrokken en lief team
Dierencrematorium orionweg Den Haag
Wat een betrokken en lief team. Deze mensen zijn zo begaan met het verdriet dat je hebt na het overlijden van je geliefde huisdier. Onze hond kip is met alle liefde en zorg verzorgd. Afscheid mogen nemen in de rouwkamer. Alle tijd mogen nemen en zo vriendelijk. De rust en begrip is onbetaalbaar. Met speciale dank aan Joshua. Zo begripvol zo betrokken. Zo vriendelijk tot het laatste moment. Het verdriet van het verlies is al zo groot en intens. Dit team zorgt ervoor dat het afscheid waardig en liefdevol kon plaatsvinden. Dank voor alles.
Keurig geholpen
Na het inslapen van onze honden zouden we die in eerste instantie ergens anders begraven. Deze was ons vergeten dus in paniek hierheen gebeld. We werden vriendelijk te woord gestaan en mochten direct komen. Ondanks dit ongeplande bezoek namen ze de tijd en werden we keurig geholpen. Bedankt!
Bedankt vestiging Naarden
Bedankt voor vandaag vestiging Naarden. Mw. die mij gisteren te woord stond aan de telefoon ontving mij vandaag ook erg vriendelijk. Ze gaf me een tip mooie foto van mijn overleden hond te maken. Ik dacht raar maar nu zo blij mee. O'ja flexibel ik wist de tijd gisteren nog niet, ik belde en mocht meteen komen.
Alle lof voor dierencrematorium…
Alle lof voor dierencrematorium Swifterbant! Zo correct en liefdevol! Veel aandacht het voor het overleden huisdier en het baasje!
Complimenten!
Ervaring water resomatie van onze hond…
Ervaring water crematie van onze hond shiva was niet zo positief.
2 punten waarvan wij als rouwende baasjes van op keken;
Op maandag worden gebeld dat de crematie was voltooid en een pootafdruk op papier en in een lijstje klaar lag om te retourneren naar onze DA.
Op donderdag ochtend gebeld met DA of de resten van shiva daar al waren....nee shiva is hier niet was het antwoord.
Bij navraag bleek dat crematorium Nijkerk al wel daar was geweest na maandag maar onze shiva was vergeten!
Die lag nog in crematorium Nijkerk.
Uiteindelijk toch nog naar DA Zeist gebracht....excuus?
Nee hoor!
Vervolgens bij het uitpakken van het tasje alleen een asblik met pootafdruk op papier....ZONDER lijstje.
Dit is zoals gebruikelijk 3x gecheckt door zowel DA alsmede het crematorium.
Bij telefonisch navragen gaat de dame een discussie aan en legt de fout bij de DA! Moest vragen om een excuus?!
In onze beleving ga je niet op deze wijze om met een overleden dier en nabestaanden. Zulke fouten mogen ze maken? Omdat het om een dier gaat?
Dit maakt het verwerken en het rouwproces niet makkelijker.
Warm en met aandacht voor mijn hond en…
Warm en met aandacht voor mijn hond en voor mijn onvergetelijke grote verdriet.
Hartelijk en meedenkend was Bart voor ons.
Alles netjes verzorgd, niet koud en kil maar vol aandacht.
Kortom, ondanks het enorme leed wist Bart door zijn goede zorgen het leed een beetje te verzachten.
Dank je wel voor alle goede zorgen. Stan
Dierencrematorium Heerhugowaard
Dierencrematorium Heerhugowaard
Hele nare ervaring,
Tel.contact ging met zuchten over de administratie, geld tot aan hoe bespaar je een postzegel uit. Ondanks dat ik aangaf geen behoefte te hebben om te horen hoe de as er uitziet toch door gaan met vertellen hierover.
Ik had graag de as snel op gehaald, maar dat kon niet vanwege de zogezegde hoeveelheid administratie. Met uiteindelijk de uitspraak ; wat maakt het uit het is toch al dood en weet u wel dat bij mensen het 5/6 weken duurt . En dat op een zeer botte, uithalende manier.
Vraag me af wat ze in de 2,5 week toch mee gedaan hebben?
Heb geen andere keus dan aan te nemen dat het de as van mijn poes is, maar gezien de werkwijze roept dat wel vraagtekens op.
Huisdieren Crematorium Midden Nederland…
Huisdieren Crematorium Midden Nederland in Nijkerk heeft ons geweldig bijgestaan nadat ik mijn hondje Plof thuis heb moeten laten inslapen. Het ophalen, het bericht op het moment dat hij werd gecremeerd zodat ik aan hem kon denken, de pootafdrukjes op papier en in klei, het certificaat en de hele fraaie urn waarin ik Plofje weer mee naar huis kon nemen: dit alles maakte het verlies niet minder verdrietig, maar draagt zeker bij aan het gevoel van dankbaarheid en rust naderhand. Uitstekende ervaring dus, met veel dank aan Gerda, Tineke en Olaf.
Dieren crematorium Boxtel Midden Brabant
Dieren crematorium Boxtel
Toppers wat een warme liefdevolle en warme ontvangst. Alle ruimte om te vertellen en rouwen om mijn 2 honden kindjes. Als je een waardig en liefdevol afscheid wil moet je hier zijn.
Waardig afscheid
Vandaag, 25-11-2025, mijn allerliefste vriend naarhet crematorium gebracht.
Mijn grote kleine vriendje is 16,8 jaar geworden.
Ik ben bij crematorium Zaanstad ontzettend fijn opgevangen.
Er was geen tijdsdruk bij het afscheid nemen, ik kreeg echt alle tijd.
Ook fijn, is dat je naar binnen kan rijden met de auto, en dus niet door de regen over straat hoeft met je overleden huisdier.
Dankjewel voor de gastvrijheid.
Vergeten en respectloos
Het zal je gebeuren. Onze Mechelaar Jounny thuis ingeslapen. Zoek je een mooi crematorium.....uitgekomen bij Majesta in Ommoord. 9 keer gebeld op een dag. Nooit terug gebeld. Zit je met je lieve overleden dier. Gelukkig dierenarts s avond bereid gevonden om onze Jounny te koelen. Echt schandalig! Dierenarts verklaarde ook gebeld te hebben met hen, maar inmiddels, 7 uur later, gesloten. Ik heb, daarop, bezoekje gebracht Satijnbloem Ommoord in Rotterdam.een kil industie terrein. Alles donker en afgesloten.De dierenarts doet vanwege de vele slechte ervaringen, al is het in de buurt, geen zaken meer met hen. Respectloos bedrijf. Breng je dier daar niet heen! Nu naar Hoeksche hof in Numansdorp een aanrader voor een goed gevoel. Hans M.
Gun uw geliefde huisdier een waardig afscheid
Dit was de tweede keer dat ik met een vriendin, één van haar geliefde huisdieren naar 'De Engelenburg'dieren crematorium in Twello bracht. De eerste keer waren we te laat ivm met uit uitlopen van de euthanasie van haar hondje Kees
Dit was geen enkel probleem, moeder en dochter ontvingen ons met één warme omarming en name alle tijd om afscheid te nemen. Dit was voor mijn vriendin van groot belang om goed afscheid te kunnen nemen. Vandaag onverwacht haar poes moeten laten inslapen en ook nu weer respectvol en met liefde warm ontvangen. Dit was het laatste huisdier van mijn vriendin, dus een groot verlies. Weer warme begrip en tijd voor het afscheid. Namens mijn vriendin, wil ik moeder en dochter ontzettend bedanken voor hun liefdevolle zorg en aandacht. De volgende keer zal ik mijn eigen kleine oude teckeltje Guus erheen brengen, wetende dat hij in goede handen achterblijft.
Dierenuitvaartcentrum Groenendijk te…
Dierenuitvaartcentrum Groenendijk te Hazerswoude Rijndijk. Wij hebben 3 weken geleden onze grote rode kater naar dit Uitvaartcentrum gebracht, door andere verwachtingen van onze kant verliep de communicatie stroef, totdat de medewerker Jort bij ons aan tafel kwam, door zijn houding en openheid hadden wij direct vertrouwen in deze man, zoals voor ieder baasje geldt is het moeilijk om je dier achter te laten en niet weten wanneer je dier wordt gecremeerd, ondanks dat Jort de volgende dag op vakantie ging heeft hij alle tijd genomen om ons nog persoonlijk te woord te staan en weten we ook hoe laat onze kater is gecremeerd, wij vinden deze zeer hard werkende en no nonsens houding van Jort absoluut 5 sterren waard. Verdriet kan niet worden weggenomen maar deze vorm van begeleiding en waardigheid voor het dier helpt enorm.
Familie de Vries, Vijfhuizen
Zeer net familie bedrijf leven met je…
Huisdieren Crematorium Drechtsteden is een zeer net familie bedrijf leven met je mee…raad iedereen dit huisdieren crematorium aan.
Afscheid van Kitty
Een week geleden hebben wij onze Kitty, een poes van bijna 19 jaar oud, naar Dierenuitvaartcentrum Groenendijk te Hazerswoude-Rijndijk gebracht.
Bij de ontvangst werden wij direct gecondoleerd en werden we met Kitty naar een kamer gebracht. We legden haar op een kussen in een grote gereedstaande mand.
De medewerker informeerde naar en noteerde onze wensen. Daarna konden we in alle rust afscheid van ons huisdier nemen.
Voor ons is Dierenuitvaartcentrum Groenendijk een aanrader voor iedereen die op een fijne manier afscheid wil nemen van zijn overleden huisdier.
Dierenuitvaartcentrum-Groenendijk in…
Dierenuitvaartcentrum-Groenendijk in Hazerwoude Rijndijk.
Ontvangst was erg rot. Totaal géén belangstelling voor mijn hondje. Deze meneer praatte alleen over zichzelf. Mocht ook niet zien waar mijn hondje gecreëerd werd. Ik heb gekozen voor crematie alleen en niet met andere dieren. Hier heb ik grote twijfels over of dat wel zo gedaan is. Ik raad hun zeker niet aan. Bovendien liet ik mijn hondje achter in zijn eigen mandje. Ik moest voor het mandje ook nog eens 5 euro verwijderingskosten betalen!!!
Een Warm Afscheid bij Huisdieren Crematorium Drechtsteden!
Wij willen graag onze diepe waardering uitspreken voor de ongelooflijke steun die Rob en Paula van Huisdieren Crematorium Drechtsteden ons hebben geboden tijdens de individuele uitgebreide crematie van onze geliefde hond, Nayrah.
In een tijd van diepe rouw namen Rob en Paula alle tijd en zorg om ons in staat te stellen om in alle rust afscheid te nemen van Nayrah.
Hun warmte en persoonlijke aandacht waren een ware zegen, vooral als je overweldigd wordt door verdriet. Vanaf het moment van ontvangst tot aan het afscheid verliep alles uiterst professioneel en werden we goed geïnformeerd over het proces.
Huisdieren Crematorium Drechtsteden heeft ons op een manier behandeld die ver boven onze verwachtingen lag, en we kunnen hun toewijding en zorgzaamheid niet genoeg prijzen. In deze moeilijke tijd waren Rob en Paula een lichtpuntje, en we zijn hen daarvoor eeuwig dankbaar. Dit crematorium verdient alle lof en erkenning voor hun buitengewone dienstverlening.
Goeie zorgen in verdrietige tijd !
De medewerkers hebben ons vanaf de aanmelding tot het ophalen van de as heel goed begeleid en ondersteund!
Mel , Lara super bedankt 🙏
Onze Nick is na hele goede zorgen weer thuis in de urn ….en voor iedereen een mooie ashanger! Het staat een beetje raar maar zo voelen wij dat !
Bedankt !
Syl en Dennis, Anouk en Esmee , Shirley , Ed en Amber
Dierencrematorium Majesta Ommoord zou ik niet snel aanraden.
Dierencrematorium
Majesta Ommoord,
zou ik niet snel aanraden.
Poes heb ik moeten laten inslapen zij was 18 jaar. Bij Dierenarts Elly uit Overschie op 04-04-2023
Alles is goed verlopen bij Elly. Zelf kon ik Poes niet weg brengen naar het crematorium. Omdat het de Poes was van onze mams zij is 1 jaar geleden plotseling overleden aan corona. Was een heftige tijd en nog steeds daarom kon ik het niet. In vertrouwen liet ik mams Poes waar wij 1 jaar voor gezorgd hebben met liefde. Op 06-04-2023 is Poes gecremeerd. Eerste keer was er een aardige heer die mij opbelde voor informatie over Poes. Ik heb zelf ook moeten bellen om verdere informatie over Poes te vragen ze waren wel aardig. Eerst moet er betaald worden dan word Poes weer naar de dierenarts gebracht ( kan ik wel een beetje begrijpen). Daarna niets meer gehoord ik weer bellen hadden zij een brief gestuurd maar ze zeiden dat de post die kwijt had gemaakt. Later belde ik of ze de financiële plaatje hadden ontvangen wanneer poes naar de dierenarts gebracht zou worden. Paar dagen later belde ik weer geen gehoor. Mijn broer heeft ook nog gebeld wanneer Poes zou komen. Wist de heer niet hij zat in de auto(begrijpelijk).
Ik begrijp niet waarom ze niet bellen dat ze Poes naar de dierenarts brengen. En meer informatie geven dat zou heel fijn zijn.
Je moet zelf overal achter aan moet. Het is allemaal al erg verdrietig.
04-04-2023 +
Ik kon Poes weer halen op
24-04-2023
Eindelijk heb ik Poes weer terug.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.