Dansikring Direct Reviews

TrustScore 1 out of 5

1.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

dårlig service. har ringet for at slukke alarm. ham der sidder i alarmcentralen kunne ikke finde adressen. jeg ved ikke hvilken program bruger dem ril at finde adressen. mit barn på 10 år kan finde ad... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Ganske enkelt den dårligste oplevelse nogensinde. Vi havde et helt års opsigelse for erhverv. Så selvom vi er fraflyttet adressen, skal vi altså betale i et år for ingenting. Derudover skal erhverv og... See more

Rated 1 out of 5 stars

Dansikring / Verisure har virkelig meget 'med småt'. Tænk sig godt om, før du siger ja til deres produkter... Jeg skal betale 1200 i nedtagelsesgebyr plus en ekstra måneds abonnement pga opsigel... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi havde indbrud hvor alarmen ikke gik, selv om politiet anholdte tyvene midt i stuen. Dansikring sender en tekniker ud, for at finde fejlen, han skifter et SIM-kort, da det tilhørende netværk virkede... See more

Bad

TrustScore 1 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

People also looked at

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Uopfordret reklame.

Jeg har aldrig været kunde hos dem men jeg overtog et hus med deres video alarmsystem installeret men deaktiveret. Jeg har aldrig haft det mindste kontakt med dem.

Dette system pillede jeg ned første dag da jeg aldrig har givet tilladelse til at have fremmede kamara hængende i mit hus.

Jeg er tilmeld Robinsonlisten på adressen men bor der ikke endnu.
Det forhindret ikke Dansikring Direct i at sende mig et adresseret tilbud og det er jeg bestemt ikke tilfreds med og det er bund ulovligt.

Dansikring Direct er dags dato blevet anmeldt til forbrugerombudsmanden online og jeg vil i morgen formiddag lave en personlig anmeldelse.

January 17, 2016

Hej Simon

Jeg beklager, at du har modtaget dette tilbud fra os. Jeg vil straks undersøge, hvordan det kunne ske og sørge for, at det ikke sker igen.

Har du yderligere kommentarer eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig direkte på trustpilot@dansikring-direct.dk.

Kenneth - Dansikring Direct

Tryghed

Det har fungeret hver gang . Det har været min egen skyld .Har sikkert trykket forkert.

January 9, 2016

Tak for de 5 stjerner.

Godt at høre at systemet virker :)

Mvh

Rated 4 out of 5 stars

Virker lækker produkt

Virker👍Og lækker design

December 23, 2015

Hej Carsten

Vi synes også selv det er flot design :)

respons på alarm

Dansikring lever fuldt ud op til reklamerne i medierne. Hurtig tilbagemelding. Ingen sure miner ved evt fejl alarmer. Man bliver mødt med forståelse, og I er altid klar med en frisk bemærkning.

December 22, 2015

Hej Helle

Tak for din gode anmeldelse.

Vi bestræber os på altid at være på dupperne :)

Super godt alarm selskab

Jeg havde søgt på nettet for at finde et alarm selskab , jeg deltog i en undersøgelse , og to dage efter blev jeg kontaktet af en person som spørger ind til min behov , og kom så med tre forslag , jeg tog kontakt til et af dem , de sendte en mand ud som tog sig tid til at forklare alt , jeg sagde ja tak vi aftalte en dag , han kom og monteret det hele super godt selskab det anbefalede jeg til. Alle jeg kender

December 21, 2015

Hej Bjarne

Tak for din flotte anmeldelse og anbefaling.

Virker bare

Løsningen er enkel og virker tilsyneladende bare

December 20, 2015

Hej Katja

Tak for anmeldelsen.

Rated 4 out of 5 stars

God service og super kvalitet

Er helt tilfreds med at man overvåger komponenterne fra eksternt service kontor.

December 17, 2015

Hej Leif

Vi holder øje hele tiden, også juleaften og nytårsnat :)

Altid hurtig ekspedition.

Hurtig eg venlig ekspedition både når jeg har en forespørgesel og, og der er alarmer der skal afstilles.

December 17, 2015

Hej Frank

Vi forsøger også at være hurtige uden at det går ud over kvaliteten.

Yderst tilfredsstillende

Det fungere godt. God service med flinke og meget professionelle ansatte.

December 16, 2015

Hej Tina

Tak for anmeldelsen.

Vi stræber efter at være professionelle hele vejen rundt.

Glad for Dansikring

jeg havde et andet selskab før det var ikke rart 14 dage uden alarm efter strøm svigt hvor alarmen gik itu hvor der ikke skete noget .Er det nu rart at der går meget stærkt med at bringe det ok ...Jeg anbefalet alle nu til Dansikring nå der tales om alarm .

Hej Ib

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling af os.

Det sætter vi stor pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtigt opkald hvis der er noget galt.Pro.indstallering af alarmer.Er rigtig Glad for vores alarmsystem.

Hej John

Tak for stjernerne.

sikkerhed, tryghed

Det giver en usandsynlig stor tryghed at kunne gå ind i sit hjem og vide at der ikke har været ubudne "gæster". Endvidere er det en stor fordel at vide at ens hjem bliver "passet på" når/hvis man er bortrejst.

Hej Karin

Vores alarmoperatører skal nok passe på dit hjem :)

Ærligt og proffesionelt

Lever tilfulde op til det aftalte, virker helt igennem ærligt og proffesionelt.

Hej Flemming

Helt i top

Jeg kan kun haft alarm i kort tid under et år men jeg er yderst tilfreds det virker som det skal

Hej Bent

Tak for din anmeldelse - Håber du skal have alarmsystemet længe endnu :-)

Kenneth - Verisure by Dansikring Direct

Rated 5 out of 5 stars

Super produkt og super kundeservice

Super produkt og super kundeservice Hurtige til at ringe hvis alarmen går og til at hjælpe hvis du har et problem

Hej Nikolaj,

Tak for din tilbagemelding

Helt i top

Hurtig levering og god service

Hej Torben,

Rated 5 out of 5 stars

Godt tilfreds med både indstalering og brug

Måden vi fik hjælp til indstalleringen, måden vi er blevet behandlet på, for at få det hele til at virke bedst mulig, har været meget tilfredsstillende.

Hej Erling

Tak for din tilbagemelding - Det er dejligt når vores kunder har en super oplevelse fra begyndelsen.

det er godt

det er godt til mit forbrug

Hej Martin,

super glad for vores Alarm

Vi er meget glad for vores Alarm. Det fungerer altid og det gøre os trygge i vores hverdag. kan varmt anbefales .

Hej Razia

Dejligt at høre, at I er glade for jeres alarmløsning og tak for din anbefaling

Kenneth - Verisure by Dansikring Direct

Take a closer look