dårlig service. har ringet for at slukke alarm. ham der sidder i alarmcentralen kunne ikke finde adressen. jeg ved ikke hvilken program bruger dem ril at finde adressen. mit barn på 10 år kan finde ad... See more
Company replied
Company replied
Ganske enkelt den dårligste oplevelse nogensinde. Vi havde et helt års opsigelse for erhverv. Så selvom vi er fraflyttet adressen, skal vi altså betale i et år for ingenting. Derudover skal erhverv og... See more
Dansikring / Verisure har virkelig meget 'med småt'. Tænk sig godt om, før du siger ja til deres produkter... Jeg skal betale 1200 i nedtagelsesgebyr plus en ekstra måneds abonnement pga opsigel... See more
Vi havde indbrud hvor alarmen ikke gik, selv om politiet anholdte tyvene midt i stuen. Dansikring sender en tekniker ud, for at finde fejlen, han skifter et SIM-kort, da det tilhørende netværk virkede... See more
Carlsensvej 8, 4600, Køge, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours

Reply from Dansikring Direct
Er godt tilfreds med mit alarmsystem.
Har ikke haft nogen alarmer/fejlalarmer i den tid jeg har haft.

Reply from Dansikring Direct
Har p.t. ikke haft problemer, men ej heller anlægget i så lang tid

Reply from Dansikring Direct
Vi har haft Dansikring i flere år og er generelt god tilfreds.

Reply from Dansikring Direct
God service og aftaler om montering overholdt. Ved alarm ( selvforskyldt ) er der meget hurtig opkald fra vagt 😃😃😃😃😃

Reply from Dansikring Direct
Meget fin service. Det var en stor hjælp for mig, at den medarbejder der var ude for at rådgive og opsætte alarmsystemet er tidligere politibetjent. Han vidste en masse om alarmer og om de forbrydelser, der gør alarmerne nødvendige.

Reply from Dansikring Direct
Virkelig god service. Altid venlige og høflige ved f.eks fejlmeldinger. Går alarmen ringer alarmcentralen tilbage inden for 30 sek. Det giver en vis tryghed.Kan varmt anbefales.

Reply from Dansikring Direct
Super godt anlæg, og en super kundeservice.
Kan kun anbefale dette selskab.

Reply from Dansikring Direct
Nemt og smertefrit at få installeret og bruge. Ingen problemer med husdyr (katte), hvilket var et must.

Reply from Dansikring Direct
Verisure som vi benytter, er et enkelt og troværdigt alarmsystem, hvor du selv kan logge dig på og følge med i "hvad der rører sig" i huset.

Reply from Dansikring Direct
Efter lidt korrigering i min aftale med Dansikring må jeg sige, at jeg har oplevet medarbejderne som velvillige til at finde en løsning på problemet. De har været gode til at undersøge min sag, og har vendt tilbage som lovet. Vi har igennem en god dialog fundet den rette løsning for os, og jeg er glad for at kunne fortsætte som kunde hos Dansikring.

Reply from Dansikring Direct
Under oprettelse/overdragelse var der et check for meget. Hvert besøg koster over tusind kroner - det er økonomien ikke til i disse tider.
Ved opsigelsen oplevede man også en arrogance og modvilje til at få anlægget afinstalleret uden at det skulle koste en formue. Man følte det som en straf for at vælge Dansikring fra. Skal jeg have nyt sikringsanlæg bliver det ikke Dansikring.
utrolig roderi i bogholderi. kundeservice svarer kun med en automatiserede email.
aldrig kvalificerede svar på bogholderi spørgsmål.
har været meget tilfreds kunde gennem mange år. men det sidste års tid har været utrolig.
og nu nægter de at acceptere min opsigelse. på trods af de allerede har de-aktiveret alarmen.
aldrig mere DANSIKRING:
Jeg skal betale 1200 i nedtagelsesgebyr plus en ekstra måneds abonnement pga opsigelsesperioden... Én af tingene havde været mere end rigeligt i forhold til, hvad man bør forvente.
Min virksomhed har været kunde hos Dansikring i mere end 20 år, men må advare imod dette firma, da det er rent bondefangeri, når man ikke længere ønsker at være kunde. Vores central gik ned imellem jul og nytår 2014, og en tekniker kom og tjekkede centralen. Tjekkede først batteri, som vi i øvrigt selv havde gjort, men fandt ud af at den var stået af. Har altid heddet sig at der var Dansikrings ejendom, men nu hvor den var stået af var det pludselig os som skulle betale en ny.....teknikeren IM Sikring ville vende tilbage med tilbud på ny, men vi hørte aldrig noget, og var således ikke dækket af tyverialarmen. Jeg kontaktede i stedet TELESIKRING, som jeg varmt kan anbefale. De kom og pillede den gamle central ned, og satte nyt op uden beregning. Da teknikeren igen kom fra Dansikring for at hente den defekte central, skulle de have 1500,- plus moms for at gå ind og tage den i hænderne og gå ud med den igen......den var jo taget ned, alt imens vi havde betalt abonnement i 1. kvartal for noget som ikke virkede, og vi hørte som sagt ikke et suk fra Dansikring.....firmaet har angiveligt skiftet ejere igennem årerne, men de er slet ikke på det niveau de var førhen, så derfor undgå dem og ærgelser......
Jeg opsagde mit abb. og ville lukke det fuldstændig. Da jeg ikke ønskede en tekniker skulle jeg betale 850 kr for nedtagning. Jeg undrede mig over at jeg selv kan købe komponenter i deres webshop og sætte op, men dem de har sat op, rækkede mine evner åbenbart ikke til. Grunden til opsigelse baserede på at jeg syntes det var utroligt dyrt og knap så effektivt.
Jeg har hund og montøren kiggede på min hund og sagde den størrelse kunne fotosensoren sagtens klare. Det kunne den så ikke.
Røgalarmerne de monterede var en gammel version og kunne ikke vise temp. som de solgte dem på. Da jeg klagede over dette, fik jeg afvide at sådan var det bare og hvis jeg ville have de andre kunne jeg betale knap 1600 plus montering.
Sælgeren lovede mig henvisningsrabat for 3 kunder, for som han sagde, det var noget han styrede. Da jeg så skulle betale, fik jeg afvide at det kunne sælgeren ikke bare gøre, så jeg skulle betale. Desuden gav han min nabo en ekstra dørkontakt til samme pris, desværre måtte jeg betale. Det var kundeservice ligeglade med.
Da jeg forklarede de forskellige ting til kvinden der ringede for at spørge om hvorfor jeg opsagde det, sagde hun at det ville hun godt råde bod på og ville sende en tekniker ud for at sætte nye røgalarmer op. og hvis der var andet jeg ville have ændret kunne han sætte det op uden monteringspris.
Jeg accepterede så dum som jeg var og bad om en ekstra dørkontakt. De kom ugen efter og sætte op. En uge senere ringede hun og sagde at jeg havde betalt for meget ved sidste regning, knap 350 kr. og vi aftalte at det modregnede hun ved næste opkrævning.
Idag konstatere jeg så at de har lukket for mit alarm abb.
Desværre verisure. I havde chancen. Eftersom i har afmeldt har jeg benyttet mig lejligheden til at pille det ned og sendt jer en mail om at det kan hentes inden for en uge.
Vi har været kunder hos Dansikring i et års tid og ønsker at opsige aftalen, hvilket kan ske via deres hjemmeside uden problemer. Der er 3 måneders opsigelse + løbende måned. Sådan er det så.
Problemerne opstår da deres montør ringer her først i marts og ønsker at aftale tid for nedtagning af anlægget. Han vil gerne komme dagen efter og det er fint nok. Jeg er godt med på at vores aftale løber til udgangen af marts, men tror fejlagtigt at når de ønsker at nedtage anlægget 28 dage før udløbet af aftalen, ja så skal vi naturligvis ikke betale for denne periode. Nu har jeg så modtaget rykker for betaling af abonnement og kundeservice henviser blot til opsigelsesvarslet og synes ikke det er et problem at de narrer/lokker folk til at få nedtaget anlægget før tid og fortsat kræve penge op for det. Den kloge narrer den mindre kloge.
Jeg kan efter denne oplevelse ikke anbefale folk at tegne abonnement hos dette firma.