Devonofficial Reviews 112

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Nieuw product met vlek ontvangen. Daarna contact opgenomen en kreeg als antwoord het misschien eruit te kunnen wassen. Na het wassen is de vlek er niet uitgegaan. Heb vervolgens weer contact opgenomen... See more

Rated 1 out of 5 stars

Enorm spijt dat ik een bestelling heb geplaatst bij Devon. Desbetreffende artikel is 2 maanden geleden geretourneerd. Het bedrag van de terug gestuurde artikel krijg ik tot heden niet terug. Als ik na... See more

Rated 1 out of 5 stars

Slechte kwaliteit van de kleding.. Geen probleem natuurlijk want dit kan een productiefout zijn.. Ik heb echter meerdere malen contact geprobeerd op te nemen met de klantenservice om tot een oplossi... See more

Rated 3 out of 5 stars

Update: Contact gekregen na paar weken. Met elkaar een goed gesprek gehad over wat nu de status is van het retourpakket en welke acties er nu volgen. Wel jammer dat ik eerst een negatieve review moet... See more

Company details

1. Women's Clothing Store

Written by the company

Kleding winkel en webshop gevestigd in centrum Rotterdam. Zowel online als in de winkel vind je de leukste items! Kom gezellig langs in onze winkel in Rotterdam of shop gemakkelijk online via; www.devonofficial.nl.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Kleding is van goede kwaliteit. Ik ga zeker vaker bestellen. Nogmaals, mijn complimentjes🥰

September 20, 2024

Hi! 🩷

Wat een super lieve review, dat waarderen wij enorm! Heel veel plezier van jouw item(s) en hopelijk zien wij je snel terug ☺️

Rated 1 out of 5 stars

Retour en verzendkosten eigen rekening

Ik deed een broek retour van circa 60 euro.
Ik had eerst de voorwaarden niet gelezen maar geen enkele website werkt zo dat je zelf je retour mag betalen en de verzendkosten ook dus ik heb met deze bestelling 16 euro verlies gemaakt en heb er niks aan over gehouden! Alleen daarom is het niet handig hier nog ooit iets te bestellen ! Tevens duurde de onvolledige terugbetaling 14 dagen en heb ik er achteraan moeten zitten

September 13, 2024

Hii Ilona! 💕

Wat jammer te horen dat het item niet naar wens was en je deze diende te retourneren. Dit zijn helaas onze voorwaarden.

Liefs

Bestel hier niet!!

Bestel hier niet!!! Maand geleden een jurkje gekocht, kwam kapot aan met gaten erin. Meteen gemaild naar de klantenservice. Ik mocht het jurkje retour doen. Tot nu toe nogsteeds mijn geld niet terug en we zijn al een maand verder!! Inmiddels wel mail gehad over een terug betaling, maar blijkbaar moet ik zelf nog de verzendkosten betalen terwijl zij mij een kapot jurkje op hebben gestuurd. Waardeloos!! Nooit meer hier winkelen voor mij. Raad het zeker af.

September 7, 2024

Hi Famke,

onze excuses je mailtje was in onze spam gekomen, waardoor we hem over het hoofd hebben gezien. De verzendkosten zijn naar je terug gestort. Onze excuses nogmaals.

liefs,
Team Devon Official

July 26, 2024

Hi Esmee! 💕

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze levering! Heel veel plezier van je item(s). Hopelijk zien we je snel weer terug bij ons.

Team Devon official

Top service

Top service! Er was een beschadiging in een kledingstuk. Netjes een nieuwe gekregen. Vriendelijk personeel! Nogmaals super bedankt!

July 25, 2024

Hi Ashley! 💕

Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt met onze webshop. We hopen dat je veel plezier hebt met je item(s) en dat we je snel weer terug zien bij ons!

Team Devon official.

Rated 5 out of 5 stars

Bestelling snel geleverd en goede…

Bestelling snel geleverd en goede kwaliteit qua kleding!

July 25, 2024

Hi! 💕

Bedankt voor jouw review. Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt met onze webshop! We wensen je ontzettend veel plezier met je item(s).

Team Devon official.

Rated 4 out of 5 stars

Jurkjes waren qua pasvorm net net de…

Jurkjes waren qua pasvorm net net de goeie maat. Maar keurig terug gestuurd en na 3 weken de betaling keurig terug. Niks op aan te merken dus.

June 24, 2024

Hi! 💕

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt met onze webshop, dat vinden wij erg belangrijk!

Waardeloze service

Een andere maat ontvangen dan dat ik besteld had. (Wat kan gebeuren, fouten maken is menselijk) Echter is het contact via mail/whatsapp waardeloos. Nooit een excuses of oplossing gehad vanuit hun. Terwijl dit niet mijn fout is geweest. Antwoorden bijna niet. Het pakketje zelf maar weer retour gedaan, mijn maat was er niet meer online. Gevraagd of ze mijn retour kosten terug wilde betalen. Die heb ik niet gekregen. ‘T is maar 7 euro, maar als nog is dit niet klantvriendelijk, de klant laten opdraaien voor een fout van jullie. Nogmaals dit kan wel eens gebeuren, maar een excuses of oplossing uit jullie hiervoor zou wel zo klantvriendelijk zijn geweest.

July 11, 2024

Hi! 💕

Onze excuses dat je geen reactie hebt gekregen op je mail/whatsapp, door enorme drukte kan het soms wat langer duren voordat je reactie krijgt. Ik zie dat de verzendkosten ook zijn teruggestort. Nogmaals onze excuses voor deze ervaring.

Rated 1 out of 5 stars

Heeeeeel slecht bestelling retour…

Heeeeeel slecht bestelling retour gedaan al 14 dagen geleden en nog steeds mijn geld niet terug je kan niet bellen wel whatsapp sturen gedaan krijg je geen reactie op gemaild ook geen reactie echt SLECHT! Nooit meer dat ik hier iets bestel slecht slecht slecht!

July 12, 2024

Reply from Devonofficial

Hi Sanne, Onze excuses dat je geen reactie heb gekregen op je mail, door de mega erge drukte kan het soms wat langer duren voordat je reactie krijgt op de mail. We zien dat het retourbedrag 11 juli is terug betaald op je rekening, het kan dat je de betaling over het hoofd hebt gezien, het staat namelijk onder de naam Mollie. Hopelijk hebben we je zo kunnen helpen.

Groetjes, Team Devon Official

Vriendelijk en betrouwbaar

Snelle levering! Mooie kwaliteit kleding voor een leuke prijs! Ik kom in veel damesboetieks, maar dit is toch echt mijn favoriete winkel. Vriendelijke meiden met eerlijk advies ( zie het vaak anders, waar ze meer met hun zelf bezig zijn of waar niet eens een goedemiddag van af kan).

June 25, 2024

SLECHTE KLANTENSERVICE

SLECHTE KLANTENSERVICE:

Ik probeer al weken in contact te komen met klantenservice maar ik krijg maar geen antwoord. Wat een slechte service!

Ik heb een jumpsuit besteld en bij de eerste keer aandoen ging de rits gelijk kapot. Graag wil ik hiervoor een oplossing maar ik krijg maar geen antwoord van klantenservice.

May 5, 2024

slechte service

2 weken geleden een broek gekocht. Na 2 x dragen is de broek kapot gegaan. Heb contact opgenomen met het bedrijf en gevraagd of hier een oplossing voor is. Een kortingscode van 15% op de volgende bestelling.

Wat een slechte service…. Geen nieuwe krijgen en niet iets anders mogen uitzoeken… geen geld terug begrijp ik! Maar het item niet mogen ruilen.. Belachelijk!!

Die 15 procent mag je lekker houden de volgende bestelling komt namelijk niet meer!

April 15, 2024

Hi Carmen,

Helaas, zoals te zien was op de foto was de broek gescheurd onder bij het kruis. Dit kan helaas liggen aan een aantal dingen waar wij geen garantie op kunnen geven. Om je toch nog tegemoet te komen gaven we je inderdaad graag een kortingscode. Helaas kunnen we niet altijd iedereen tevreden houden en geld terug geven wanneer dat wordt gevraagd..

Groetjes,

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look