Devonofficial Reviews 112

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Nieuw product met vlek ontvangen. Daarna contact opgenomen en kreeg als antwoord het misschien eruit te kunnen wassen. Na het wassen is de vlek er niet uitgegaan. Heb vervolgens weer contact opgenomen... See more

Rated 1 out of 5 stars

Enorm spijt dat ik een bestelling heb geplaatst bij Devon. Desbetreffende artikel is 2 maanden geleden geretourneerd. Het bedrag van de terug gestuurde artikel krijg ik tot heden niet terug. Als ik na... See more

Rated 1 out of 5 stars

Slechte kwaliteit van de kleding.. Geen probleem natuurlijk want dit kan een productiefout zijn.. Ik heb echter meerdere malen contact geprobeerd op te nemen met de klantenservice om tot een oplossi... See more

Rated 3 out of 5 stars

Update: Contact gekregen na paar weken. Met elkaar een goed gesprek gehad over wat nu de status is van het retourpakket en welke acties er nu volgen. Wel jammer dat ik eerst een negatieve review moet... See more

Company details

1. Women's Clothing Store

Written by the company

Kleding winkel en webshop gevestigd in centrum Rotterdam. Zowel online als in de winkel vind je de leukste items! Kom gezellig langs in onze winkel in Rotterdam of shop gemakkelijk online via; www.devonofficial.nl.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Erg jammer

Geen reactie meer van de klantenservice. Broek van erg slechte kwaliteit.

March 26, 2024

Vreselijk slechte ervaring

Vreselijk slechte ervaring met dit bedrijf, ik heb een bestelling gedaan van 2 dezelfde items echter maar 1 binnen gekregen. Dit direct gemeld en over geappt, er zou binnen 24 uur worden gereageerd, 5 dagen later kreeg ik pas bericht na dat ik ook een mail had gestuurd naar de klantenservice. Vervolgens zou mijn andere item alsnog opgestuurd worden en kreeg ik een excuses. Ben nu 1,5 week verder en nog 2 whatsapp berichten en een mail en hoor niks meer van hun terug. En ook heb ik nooit mijn andere item binnen gekregen die ze zouden opsturen maar nooit hebben gedaan waar ik wel voor betaald heb. Ik heb geprobeerd goed en snel te communiceren maar er word gewoon niet gereageerd of valse beloftes gemaakt dat mijn vergeten item alsnog word opgestuurd wat niet is gedaan. Ook heb ik hier nooit meer bericht of een track en trace over gehad. Zou graag willen dat het werd opgelost maar er is niet te communiceren met dit bedrijf

March 21, 2024

Klantenservice

Ik had perongeluk een jas ontvangen met beveiliging, na het contacten van de klantenservice, super snel kunnen oplossen. Ook meerdere oplosmogelijkheden als optie gekregen. Vriendelijk geholpen en na afloop nog een appje gekregen of alles gelukt was.

February 27, 2024

Hi Dafne!

Bedankt voor je review. Wat fijn dat het op deze manier toch nog goed is gekomen, dat vinden we uiteraard erg belangrijk. Heel veel plezier met je item!

slechte retour service

Tijdje geleden een broek besteld en meteen geretourneerd omdat ik het niet paste. Inmiddels is het al 3 weken geleden en nogsteeds niks gehoord van mijn retour, ondanks ik op meerdere manieren contact heb geprobeerd te zoeken.

February 13, 2024

Hi Annie,

Wat vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad met de verwerking van je retour. We zaten in de periode die je aangeeft in een verhuizing en zeer drukke periode waardoor onze verwerkingstijd iets langer was. Dit stond ook aangegeven op onze website. Excuses voor het ongemak!

Lief personeel

February 23, 2024

Hi Ek!

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. We zijn blij dat je een positieve ervaring hebt gehad met ons personeel. Tot snel weer!

Rated 1 out of 5 stars

Klantenservice is niet best..

Ik heb echter meerdere malen contact geprobeerd op te nemen met de klantenservice om tot een oplossing te kunnen komen. Hier krijg ik dan reactie op, maar ik moet steeds mijn probleem opnieuw uitleggen, waarna ik vervolgens geen reactie meer krijg. Erg jammer

February 19, 2024

Hi Robbin!

Wat vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad met onze klantenservice. Ik kan alleen geen bestelling en appje terug vinden op je naam. Zou je contact met ons op willen nemen om te kijken waar het fout gaat? Thanks.

Na 1x dragen kapot

Na 1x dragen kapot, teruggegaan naar de winkel maar geen geld terug. Zou hier niet meer naartoe gaan. Jammer betere kwaliteit en/of klantenservice had groot verschil gemaakt.

February 3, 2024

Hi Meep,

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad bij ons. We zouden graag willen weten wanneer je bij ons in de winkel bent geweest aangezien deze al 2+ weken gesloten is. We komen graag met je in contact komen zodat we kunnen kijken waar het fout is gegaan. Alvast bedankt🤍

Snel en leuk pakketje

Het was snel verstuurd en het is nog leuk ook

January 25, 2024

Hi Demi,

Bedankt voor je lieve review. Heel veel plezier met je aankoop💘 Tot de volgende keer!

Fijne ervaring

Fijne ervaring. Lieve meiden die me erg fijn hebben geholpen en snelle service

January 25, 2024

Hi Maui,

Bedankt voor je lieve review. Wat fijn dat je zo goed bent geholpen, dat vinden we dan ook erg belangrijk. Tot de volgende keer!💘

Rated 3 out of 5 stars

Matig in contact, wel gesprek gehad

Update:
Contact gekregen na paar weken. Met elkaar een goed gesprek gehad over wat nu de status is van het retourpakket en welke acties er nu volgen. Wel jammer dat ik eerst een negatieve review moet schrijven voordat er gehoor wordt gegeven aan een vraag wat meerdere keren gesteld is. Was fijner geweest als er direct duidelijk was gereageerd.

January 17, 2024

Hi Cherique,

Jammer dat je zegt dat onze kleding van Aliexpress komt, dit is namelijk niet zo. We zien helaas maar 1 gesprek terug (op whatsapp) m.b.t. tot je retour, hierna is geen contact meer geweest ook niet vanuit jou. We hebben je retour nooit ontvangen en hebben deze dan ook nodig om een terugbetaling in gang te zetten. Als verzender ben je verantwoordelijk voor het verzenden van een pakket, je dient hier dan ook zelf achteraan te gaan. We hebben contact op genomen met je via whatsapp om je vraag verder te behandelen. We horen graag van je.

Rated 1 out of 5 stars

Ik trek mijn jumpsuit aan en de hele…

Ik trek mijn jumpsuit aan en de hele rits scheurt gekijk kapot

December 28, 2023

Hi Charlene,

Wat vervelend dat je jumpsuit kapot is. Onze excuses voor het ongemak! Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je contact op willen nemen met onze klantenservice zodat we dit samen kunnen oplossen? Alvast bedankt en we horen graag van je.

Kapot artikel aangekregen

Kapot artikel aangekregen. Een mailtje gestuurd en nooit antwoord gekregen

December 28, 2023

Reply from Devonofficial

Hi Jill, vanwege een vakantie kan het zo zijn dat het wat langer duurt voordat je een reactie krijgt op je mailtje. Op onze website staat aangegeven dat je het beste contact kan opnemen met onze whatsapp service, je ontvangt dan binnen 24u een reactie. We vinden het dan ook vervelend dat het item dat je hebt besteld kapot is. Onze excuses voor het ongemak! Graag komen we nog in contact met je om het samen op te lossen. We horen graag van je.

Geen geld terug ontvangen

Een artikel retour gestuurd, tot op heden geen geld terug ontvangen. Je vraagt hierna en stuurt berichten, je krijgt elke keer een antwoord terug behalve het antwoord die je wilt horen. Zeer slecht, niet klantvriendelijk en nog steeds geen geld terug.

December 26, 2023

Hi Rrs,

Onlangs hebben we inderdaad reeks contact met je gehad. Op onze website staat aangeven dat op het moment dat je retour bij ons binnen komt wij 14 dagen de tijd hebben deze te verwerken en aldus het bedrag naar je terug te storten. Toch hebben wij, na vraag vanuit jou over je retour deze eerder teruggestort. Je hebt het bedrag dus eerder dan 14 dagen teruggestort gekregen op je rekening. We hebben je bewijs gestuurd van terugbetaling en gevraagd daarin geduld te hebben, aangezien deze op terugbetaald stond en dus elk moment op je rekening kon staan. We vinden niet terug waar we geen passend antwoord op hebben gegeven, en niet klantvriendelijk op hebben gereageerd. Heb je het bedrag inmiddels ontvangen? We horen het graag van je.

Rated 2 out of 5 stars

Meerdere keren mail geschreven wanneer…

Meerdere keren mail geschreven wanneer ik mijn terugbetaling krijgt, geen reactie. Nu hopen dat ik mijn terugbetaling ga krijgen.

January 5, 2024

Hi Elien,

Op onze website adviseren wij om via whatsapp contact op te nemen, hier krijg je op werkdagen binnen 24 u een reactie. Heb je inmiddels het bedrag op je rekening gestort gekregen? Anders horen we het graag van je.

Team devon

????

Alles was goed, alleen dacht ik dat je in december er een cadeautje bij zou krijgen…

Reply from Devonofficial

Hi Isa, de gehele maand december hebben wij veel klanten kunnen verrassen met een leuk cadeautje. Heb je geen cadeautje ontvangen? Dan mag je ons altijd een berichtje sturen en kijken we graag met je mee.

Team devon

Rated 1 out of 5 stars

Het is one size maar niet gemaakt voor…

Het is one size maar niet gemaakt voor wat kleine mensen heel zonde plus ze reageren ook niet op hun berichten

Hi Naomi,

We zetten in de omschrijving altijd vanaf en tot welke maat het item past als het gaat om een one size product. Elk lichaam is natuurlijk anders en het kan daarom zo zijn dat je het item niet past. We proberen dan ook altijd zo een goed mogelijke indicatie te geven. Heb je ons gemaild? Zoja heb je al een reactie gehad? Zo niet, horen we je graag via onze whatsapp service om je goed te kunnen helpen en samen tot een oplossing te komen. We horen graag van je.

3e bestelling eerst heel tevreden

3e bestelling eerst heel tevreden. De tweede bestelling zat er een gaatje in het item waardoor ik als compensatie een kortingscode heb ontvangen! Helaas net de 3de bestelling binnen en er zit weer een gaatje in de blouse erg teleurstellend…

Hi Serena,

Wat vervelend dat er een gaatje zat in het item dat je hebt besteld. Onze excuses voor het ongemak! Heb je inmiddels al contact opgenomen met onze klantenservice? We komen dan graag tot een oplossing samen. We horen het graag van je.

Super goed

Super snelle verzending. Ik heb 2 Extra long jeans besteld en ze zitten echt super fijn.

December 6, 2023

Reply from Devonofficial

Hi Lin! Bedankt dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. We waarderen het enorm. Fijn dat het zo snel binnen was, heel veel plezier met je bestelling. Hopelijk tot snel!

Een super snelle levering

Een super snelle levering, top kleding en de meiden zijn super aardig. Een echte aanrader. En zo lief dat je er extra dingen bij krijgt in de december maand. Gewoon toppers

December 7, 2023

Reply from Devonofficial

Hi Ilona! Wat een super lieve review. Bedankt dat je de tijd hebt genomen deze te schrijven. We waarderen het enorm! Heel veel plezier met je bestelling en je extraatje. Hopelijk tot snel.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look