Devonofficial Reviews 112

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Nieuw product met vlek ontvangen. Daarna contact opgenomen en kreeg als antwoord het misschien eruit te kunnen wassen. Na het wassen is de vlek er niet uitgegaan. Heb vervolgens weer contact opgenomen... See more

Rated 1 out of 5 stars

Slechte kwaliteit van de kleding.. Geen probleem natuurlijk want dit kan een productiefout zijn.. Ik heb echter meerdere malen contact geprobeerd op te nemen met de klantenservice om tot een oplossi... See more

Rated 3 out of 5 stars

Update: Contact gekregen na paar weken. Met elkaar een goed gesprek gehad over wat nu de status is van het retourpakket en welke acties er nu volgen. Wel jammer dat ik eerst een negatieve review moet... See more

Company details

1. Women's Clothing Store

Written by the company

Kleding winkel en webshop gevestigd in centrum Rotterdam. Zowel online als in de winkel vind je de leukste items! Kom gezellig langs in onze winkel in Rotterdam of shop gemakkelijk online via; www.devonofficial.nl.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Oplichting!

Enorm spijt dat ik een bestelling heb geplaatst bij Devon. Desbetreffende artikel is 2 maanden geleden geretourneerd. Het bedrag van de terug gestuurde artikel krijg ik tot heden niet terug. Als ik naar de rest van recensies kijk krijg ik deze waarschijnlijk niet meer terug. Ik heb meerdere malen gemaild, zonder reactie. Intussen worden er vol op reclame gemaakt op social media. Bestel hier niet!

June 6, 2023
Devonofficial logo

Reply from Devonofficial

Hi Ayse, excuses voor onze late reactie op je review. Heb je het bedrag middels teruggestort gekregen? We horen het graag van je.

Devon Official

Jammer dat ik geen 0 sterren kon geven

Jammer dat ik geen 0 sterren kon geven. 2 weken geleden een jasje besteld, adres goed ingevuld en de bestelling geplaatst. Krijg opeens een aantal dagen later een mail dat het pakket is geleverd in Leiden, terwijl ik helemaal aan de andere kant van Nederland woon. Gelukkig screenshot gemaakt van mijn order bevestiging, waarin ook duidelijk te zien is dat ik wel mijn juiste adres heb doorgevoerd. Nu is het onmogelijk om met de klantenservice contact op te nemen (geprobeerd via de mail, hun chat en insta) maar, allemaal zonder succes. Erg jammer. (Geven zelf aan binnen 1 werkdag te reageren).

Nu gelukkig kunnen regelen dat mijn vriend op en neer kan naar Leiden om het pakket op te halen, maar had wel wat meer hulp vanuit de webshop verwacht.
Jammer, want op instagram ziet alles er erg leuk uit, maar ik ga hierna zeker niet meer opnieuw bestellen

February 21, 2023
Devonofficial logo

Reply from Devonofficial

Hi Mirjam,

Onze excuses voor de late reactie op je review. We vinden het zeer spijtig dat dit je ervaring bij ons is. Het is begrijpelijk dat je deze hulp van ons had verwacht, onze excuses dat wij je niet de service hebben aangeboden die je op dat moment van ons nodig had. We hopen dat je ons nog een kans wilt geven in de toekomst en dat wij het tegendeel aan je kunnen bewijzen.

Devon

Rated 5 out of 5 stars

Super tevreden!

Al een aantal keer bij Devon besteld en ik ben zeeeeer tevreden met de kwaliteit van de producten die ze zowel in een super mooie winkel in hartje Rotterdam hebben hangen als online in de webshop waar alles heel overzichtelijk is, ook ben ik zeer tevreden met de service die deze meiden aanbieden, komen netjes hun beloftes na en werken kei hard om alle bestelde pakketjes uit de deur te krijgen, ook houden ze hun social media account tiptop bij en is het helemaal up to date, je kan hier van alles op volgen super leuk om zo ook voor de klant mee te kijken hoe ze daar met elkaar omgaan! Als afsluiting ben ik echt zeer en zeer tevreden met Devonofficial en raad ik ze bij iedereen aan, zelden zulke goede service gehad van een winkel/webshop. Ga zo door!!

December 29, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Retour niet terugbetaald; bestel hier niet!

Allereerst is er geen contact te krijgen met dit bedrijf. Retourzending krijg ik eerst geen reactie op. Moet er zelf achteraan mailen. Na 1,5 week wachten dan eindelijk reactie dat ze het pakket opnieuw opsturen, terwijl dat totaal niet de bedoeling is. Hierna heb ik nog 2 keer gemaild over de status van mijn retour omdat ik mijn geld terug wil, maar ze laten gewoon niets meer horen. Bestel hier niet! Ik mag hopen dat ik mijn geld ooit nog terug krijg.

November 29, 2022

Oplichters

Nooit mijn pakketje binnen gekregen. Reageren niet op instagram en ook niet in de chat op hun website.

October 3, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Ga niet in zee met Devonoffical

Ga niet in zee met Devonoffical. Wat een slecht bedrijf is dit. Ze geven aan vandaag besteld morgen in huis. 13 augustus besteld en betaald. Tot op heden nog niets ontvangen. Op insta wordt niet gereageerd. Via mail krijg je wel een reactie maar alleen dat het verzonden is, wanneer je vraagt naar een track en trace nummer krijg je geen reactie meer.
Via de chat op de site reageren ze heel snel maar wanneer je doorvraagt komt er geen reactie meer.
Ik denk wat we naar ons geld kunnen fluiten.
Zeer slecht bedrijf, doen niet wat zeggen, komen afspraken niet na. Reageren niet als ze het te heet onder de voeten wordt.
Nu nog maar zien of we ooit ons geld terug krijgen. L

August 23, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Elke keer is er wel iets met dit…

Elke keer is er wel iets met dit bedrijf... nu beweren ze dat een item die ik retour heb gestuurd beschadigd is.
Ik heb de artikelen niet eens geopend, omdat deze te laat geleverd waren.
Nu hebben ze mijn geld niet terug gestort.
Hele slecht zaak dit.. makkelijk verdienen zo.

April 21, 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look