Devonofficial Reviews 112

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Nieuw product met vlek ontvangen. Daarna contact opgenomen en kreeg als antwoord het misschien eruit te kunnen wassen. Na het wassen is de vlek er niet uitgegaan. Heb vervolgens weer contact opgenomen... See more

Rated 1 out of 5 stars

Enorm spijt dat ik een bestelling heb geplaatst bij Devon. Desbetreffende artikel is 2 maanden geleden geretourneerd. Het bedrag van de terug gestuurde artikel krijg ik tot heden niet terug. Als ik na... See more

Rated 1 out of 5 stars

Slechte kwaliteit van de kleding.. Geen probleem natuurlijk want dit kan een productiefout zijn.. Ik heb echter meerdere malen contact geprobeerd op te nemen met de klantenservice om tot een oplossi... See more

Rated 3 out of 5 stars

Update: Contact gekregen na paar weken. Met elkaar een goed gesprek gehad over wat nu de status is van het retourpakket en welke acties er nu volgen. Wel jammer dat ik eerst een negatieve review moet... See more

Company details

1. Women's Clothing Store

Written by the company

Kleding winkel en webshop gevestigd in centrum Rotterdam. Zowel online als in de winkel vind je de leukste items! Kom gezellig langs in onze winkel in Rotterdam of shop gemakkelijk online via; www.devonofficial.nl.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Snel geleverd

November 27, 2023

Reply from Devonofficial

Hi! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Fijn dat de bestelling snel binnen was. Hopelijk tot snel!

Top!

Ik heb online een bestelling gedaan en kwam deze ophalen in de winkel samen met mijn zusje. We hebben het gelijk moeten passen ivm een lange reistijd. Dit was geen enkel probleem. De dames waren ontzettend vriendelijk en Devon zelf kwam vaak even langs om te kijken of alles goed ging en of we ergens hulp mee nodig hadden.

We hebben ook nog eens mogen draaien aan het rad en leuke goodies gekregen voor mee naar huis. Jullie hebben er een vaste klant bij!

November 27, 2023

Reply from Devonofficial

Hi Lina, bedankt voor je leuke review. Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt in onze winkel. Leuk om te horen dat we een vaste klant erbij hebben. We hopen jou/jullie weer snel terug te zien ondanks de lange reistijd.

Rated 1 out of 5 stars

betalen voor een defect item

Ik ontving een defect item en het kost me dan ook nog 6,50 om het terug te sturen. terwijl een defect item gewoon een fout is bij het bedrijf zelf moet ik dit alsnog zelf betalen. niet heel erg netjes!

November 24, 2023

Hi Elise,

Vandaag vrijdag 1 december hebben we je retour in ontvangst mogen nemen. We kwamen hierbij tot de ontdekking dat het lusje van de broek die je hebt besteld kapot was bij aankomst. Hierna zagen we al snel je review. We vinden het dan ook jammer om je review te lezen aangezien we geen mail of bericht van je hebben gekregen m.b.t. tot de broek. We hadden dit dan ook graag met je willen oplossen door het vinden van een passende oplossing / tegemoetkoming. We vragen je dan ook in het vervolg eerst contact met ons op te nemen zodat we je kunnen helpen. Nogmaals, dit hadden we maar al te graag gedaan. We hopen dat je nog contact opneemt met ons om dit verder op te lossen.

Team Devon

KOPIE MAIL N.A.V. REVIEW!

Betrouwbare web winkel.

Betrouwbare web winkel.
Daarbij mooie kleding van goede kwaliteit.

October 30, 2023

Hi Morgan,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. Veel plezier met je bestelling! Hopelijk tot een volgende keer.

Rated 5 out of 5 stars

Snelle verzending en leuke kledij!

Ik had het paketje de dag na het bestellen al in huis. Ik kocht de Indy set (trui met rokje) in de kleur zwart. Het is een warme stof die niet prikt en het zit heel erg mooi! Ik ben 168cm en draag meestal maat M (38-40) van onderstuk, de one size past dus ook zeker als je een M hebt!

October 26, 2023

Reply from Devonofficial

Hi Linde, bedankt dat je de tijd hebt genomen een review achter te laten. Wat fijn dat de items zo naar wens zijn! Heel veel plezier met de Indy set. Hopelijk tot de volgende keer.

Rated 4 out of 5 stars

Ik had binnen een week mijn pakketje en…

Ik had binnen een week mijn pakketje en het was leuk verpakt!

October 2, 2023

Reply from Devonofficial

Hi Zoë, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. We wensen je veel plezier met je item! Hopelijk tot de volgende keer.

Bestelling was snel bezorgd

September 26, 2023

Reply from Devonofficial

Hi Jildou, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Fijn dat je bestelling zo snel was bezorg! Veel plezier met je item(s). Hopelijk tot snel.

Rokje met pailleten

Rokje gekocht met pailleten, alle pailleten vallen er af na 1 keer dragen. Erg slechte kwaliteit voor 40€

October 6, 2023

Hi Sophie,

Bedankt voor je review. Echter kunnen wij geen mail van je terug vinden waarin is aangegeven dat het rokje dat je hebt besteld kapot is. Natuurlijk hadden wij dit dan graag met je willen oplossen. We hebben nog niet eerder een terugkoppeling gehad over het rokje en de kwaliteit hiervan. Jammer dat we het niet eerst samen hebben kunnen oplossen en dat een review hiervan het resultaat is.

😍 super

😍

Nog beter dan verwacht!

September 29, 2023

Hi!

Bedankt voor je review. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen iets te schrijven. Wat fijn dat we boven je verwachting zijn! Hopelijk tot snel weer.

Rated 5 out of 5 stars

De bestelling was super snel binnen en…

De bestelling was super snel binnen en ze zijn super vriendelijk

September 21, 2023

Hi Aurora!

Bedankt dat je tijd hebt genomen om een review te schrijven. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent en dat je bestelling zo snel binnen was. Hopelijk tot snel weer!

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd, en heel erg blij met mijn bestelling

September 19, 2023

Hi Kirsten!

Bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met je bestelling! We wensen je heel veel plezier met je item. Hopelijk weer tot snel.

ONPROFESSIONEEL BEDRIJF!

Ik heb laatst een bestelling geplaats met 2 items. Ik kreeg maar 1 van de 2 items binnen.
Ik heb direct een bericht gestuurd waar snel op werd gereageerd maar met vage informatie. (Ze zouden mij een mail hebben gestuurd met de mededeling dat 1 item niet meer op voorraad was en dat ik maar 1 item zou ontvangen) Deze mail heb ik echter nooit ontvangen! Ook vertelde ze dat ik de broek opnieuw kon bestellen omdat er 1 retour was gekomen, dan op afhalen moest klikken om verzendkosten te vermijden. Ik gaf aan dat ik het hier niet mee eens was en dat de winkel ver van mijn huis is. Ik kreeg toen een naar mijn mening uit de hoogte bericht terug dat ze bedoelde dat ze de broek zouden opsturen maar dat ik op afhalen moest klikken zodat ik geen verzendkosten hoefde te betalen. (Dit was zo'n onduidelijk bericht dat ik het verkeerd begrepen had) ik las op trustpilot veel slechte recenties en heb daarom besloten om geen nieuwe broek meer te bestellen. En dat is maar goed ook want:
Ze vertelde dat het geld van het item terug gestord zou worden binnen 3 dagen. De volgende dag stond er inderdaad een bedrag op mijn rekening maar niet het juiste bedrag wat ik terug zou moeten krijgen. (€33.50 zou het moeten zijn. Ik kreeg €30.15 terug) Nu gaat het mij niet om die €3.35 maar wel op de manier hoe ik ben behandeld. Ik vind het onvolwassen meiden die meer bezig zijn met tiktok filmpjes maken dan met een bedrijf runnen.
BESTEL HIER NIETS!!

September 20, 2023

Hi Margot,

We vinden het vervelend om te lezen dat dit je ervaring bij ons is. Het kan soms voorkomen dat een mailtje niet doorkomt doordat wij mailen via een extern bedrijf. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, zowel voor het niet aankomen van het mailtje als de onduidelijkheid binnen ons bericht. Het is soms lastig om iets duidelijk uit te leggen via deze weg. Fijn dat je het bedrag al zo snel op je rekening hebt gekregen. Wat ik kan zien is dat je gebruik hebt gemaakt van een 10% kortingscode op je gehele bestelling. Vandaar dat er i.p.v. 33,50 / 30,15 is teruggestort. Vanwege het ongemak hebben wij de €3,35 alsnog naar je teruggestort. Wat ik kon begrijpen uit ons laatste bericht is dat het op deze manier goed was opgelost, je mag ons altijd appen om samen tot een oplossing te komen in plaats van via deze weg. We helpen je dan ook al te graag.

Hele snelle bezorging

Hele snelle bezorging met track & trace erbij!

September 14, 2023

Reply from Devonofficial

Hi Frederique! Bedankt dat je tijd hebt genomen om een review te schrijven. We waarderen het enorm. Hopelijk tot snel!

Hele leuke winkel

Hele leuke winkel! Heb laatst iets gekocht en echt super goed geholpen en hele leuke items gekocht voor een leuke prijs x

September 9, 2023

Hi Romy!

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent. Veel plezier met je items.

Super leuke spullen

Super leuke spullen, ik had een bestelling geplaatst en twee dagen later binnen!
Helemaal zoals op de foto, blij mee!

August 23, 2023

Hi Liesbeth!

Bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je bestelling zo snel binnen is gekomen. We wensen je ontzettend veel plezier met je items. Hopelijk tot snel.

Rated 5 out of 5 stars

Leuke collecties die altijd on trend…

Leuke collecties die altijd on trend zijn. En vooral heel lief personeel, je wordt altijd heel leuk geholpen in de heerlijke hysterisch roze winkel!

September 15, 2023

Hi!

Bedankt dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. We zijn er ontzettend blij mee. Wat goed om te horen dat je zo leuk bent geholpen door ons personeel, dit vinden we dan ook zeer belangrijk. We hopen je snel terug te zien in onze hysterische roze winkel.

Rated 5 out of 5 stars

Top service en snel binnen en heel mooi…

Top service en snel binnen en heel mooi kwaliteit ik ga daar vaker bestellen

September 18, 2023

Reply from Devonofficial

Hi Amber! Ontzettend bedankt voor je review. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen iets te schrijven. We hopen je snel weer terug te zien.

Rated 5 out of 5 stars

ik koop vaak iets bij Devon en ben echt…

ik koop vaak iets bij Devon en ben echt tevreden! Meiden die der werken zijn super lief en behulpzaam

September 19, 2023

Reply from Devonofficial

Hi! Bedankt voor je review, we waarderen het enorm. We hopen je snel weer te zien.

Devon Official

GELD NIET TERUG NA RETOUR

1 ster is zelfs nog teveel voor dit achterlijke onprofessioneel “bedrijf”.

Bestelling geplaatst op 5 juli, helaas doordat ik geen track&trace code heb gehad is het pakket bij een postpunt terecht gekomen en heb ik uiteindelijk besloten het pakket te retourneren. Ongeveer half juli is het pakket retour gegaan naar Devon en heb ik tot op heden nog steeds geen terug betaling gehad.

Daarnaast zijn het ook enorme leugenaars. Nogmaals via mail contact gehad en het bedrag zou 6 juli terug zijn gestort (wat helemaal niet kan aangezien het pakket pas half juli retour is gegaan). Vorige week komen ze met de smoes dat de helft 6 juli is overgemaakt en de andere helft vorige week. Gek. Tot op heden nog steeds geen geld gezien en geen reactie meer gehad. Je wordt compleet genegeerd. Ga niet in zee met dit bedrijf!

September 6, 2023

Hi Indy,

We hebben je recent wederom een mail verstuurd met daarin de vraag of je het bedrag inmiddels ontvangen hebt. Ook hebben we je gemaild met daarin het bewijs dat het bedrag daadwerkelijk al is teruggestort. Helaas hebben we niks meer van je vernomen. Graag komen we tot een oplossing en vragen je daarom terug te komen op onze mail. Met vriendelijke groet, Devon Official.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look