Nieuw product met vlek ontvangen. Daarna contact opgenomen en kreeg als antwoord het misschien eruit te kunnen wassen. Na het wassen is de vlek er niet uitgegaan. Heb vervolgens weer contact opgenomen... See more
See what reviewers are saying
Enorm spijt dat ik een bestelling heb geplaatst bij Devon. Desbetreffende artikel is 2 maanden geleden geretourneerd. Het bedrag van de terug gestuurde artikel krijg ik tot heden niet terug. Als ik na... See more
Company replied
Slechte kwaliteit van de kleding.. Geen probleem natuurlijk want dit kan een productiefout zijn.. Ik heb echter meerdere malen contact geprobeerd op te nemen met de klantenservice om tot een oplossi... See more
Company replied
Update: Contact gekregen na paar weken. Met elkaar een goed gesprek gehad over wat nu de status is van het retourpakket en welke acties er nu volgen. Wel jammer dat ik eerst een negatieve review moet... See more
Company details
Written by the company
Kleding winkel en webshop gevestigd in centrum Rotterdam. Zowel online als in de winkel vind je de leukste items! Kom gezellig langs in onze winkel in Rotterdam of shop gemakkelijk online via; www.devonofficial.nl.
Contact info
Beurstraverse 111, 3012AT, Rotterdam, Netherlands
- +31 6 58016473
- klantenservice@devonofficial.nl
- www.devonofficial.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Top!
Ik heb online een bestelling gedaan en kwam deze ophalen in de winkel samen met mijn zusje. We hebben het gelijk moeten passen ivm een lange reistijd. Dit was geen enkel probleem. De dames waren ontzettend vriendelijk en Devon zelf kwam vaak even langs om te kijken of alles goed ging en of we ergens hulp mee nodig hadden.
We hebben ook nog eens mogen draaien aan het rad en leuke goodies gekregen voor mee naar huis. Jullie hebben er een vaste klant bij!

Reply from Devonofficial
betalen voor een defect item
Ik ontving een defect item en het kost me dan ook nog 6,50 om het terug te sturen. terwijl een defect item gewoon een fout is bij het bedrijf zelf moet ik dit alsnog zelf betalen. niet heel erg netjes!

Betrouwbare web winkel.
Betrouwbare web winkel.
Daarbij mooie kleding van goede kwaliteit.

Reply from Devonofficial
Snelle verzending en leuke kledij!
Ik had het paketje de dag na het bestellen al in huis. Ik kocht de Indy set (trui met rokje) in de kleur zwart. Het is een warme stof die niet prikt en het zit heel erg mooi! Ik ben 168cm en draag meestal maat M (38-40) van onderstuk, de one size past dus ook zeker als je een M hebt!

Reply from Devonofficial
Ik had binnen een week mijn pakketje en…
Ik had binnen een week mijn pakketje en het was leuk verpakt!

Rokje met pailleten
Rokje gekocht met pailleten, alle pailleten vallen er af na 1 keer dragen. Erg slechte kwaliteit voor 40€

Reply from Devonofficial
De bestelling was super snel binnen en…
De bestelling was super snel binnen en ze zijn super vriendelijk

ONPROFESSIONEEL BEDRIJF!
Ik heb laatst een bestelling geplaats met 2 items. Ik kreeg maar 1 van de 2 items binnen.
Ik heb direct een bericht gestuurd waar snel op werd gereageerd maar met vage informatie. (Ze zouden mij een mail hebben gestuurd met de mededeling dat 1 item niet meer op voorraad was en dat ik maar 1 item zou ontvangen) Deze mail heb ik echter nooit ontvangen! Ook vertelde ze dat ik de broek opnieuw kon bestellen omdat er 1 retour was gekomen, dan op afhalen moest klikken om verzendkosten te vermijden. Ik gaf aan dat ik het hier niet mee eens was en dat de winkel ver van mijn huis is. Ik kreeg toen een naar mijn mening uit de hoogte bericht terug dat ze bedoelde dat ze de broek zouden opsturen maar dat ik op afhalen moest klikken zodat ik geen verzendkosten hoefde te betalen. (Dit was zo'n onduidelijk bericht dat ik het verkeerd begrepen had) ik las op trustpilot veel slechte recenties en heb daarom besloten om geen nieuwe broek meer te bestellen. En dat is maar goed ook want:
Ze vertelde dat het geld van het item terug gestord zou worden binnen 3 dagen. De volgende dag stond er inderdaad een bedrag op mijn rekening maar niet het juiste bedrag wat ik terug zou moeten krijgen. (€33.50 zou het moeten zijn. Ik kreeg €30.15 terug) Nu gaat het mij niet om die €3.35 maar wel op de manier hoe ik ben behandeld. Ik vind het onvolwassen meiden die meer bezig zijn met tiktok filmpjes maken dan met een bedrijf runnen.
BESTEL HIER NIETS!!

Hele leuke winkel
Hele leuke winkel! Heb laatst iets gekocht en echt super goed geholpen en hele leuke items gekocht voor een leuke prijs x

Super leuke spullen
Super leuke spullen, ik had een bestelling geplaatst en twee dagen later binnen!
Helemaal zoals op de foto, blij mee!

Reply from Devonofficial
Leuke collecties die altijd on trend…
Leuke collecties die altijd on trend zijn. En vooral heel lief personeel, je wordt altijd heel leuk geholpen in de heerlijke hysterisch roze winkel!

Reply from Devonofficial
Top service en snel binnen en heel mooi…
Top service en snel binnen en heel mooi kwaliteit ik ga daar vaker bestellen

Reply from Devonofficial
ik koop vaak iets bij Devon en ben echt…
ik koop vaak iets bij Devon en ben echt tevreden! Meiden die der werken zijn super lief en behulpzaam

GELD NIET TERUG NA RETOUR
1 ster is zelfs nog teveel voor dit achterlijke onprofessioneel “bedrijf”.
Bestelling geplaatst op 5 juli, helaas doordat ik geen track&trace code heb gehad is het pakket bij een postpunt terecht gekomen en heb ik uiteindelijk besloten het pakket te retourneren. Ongeveer half juli is het pakket retour gegaan naar Devon en heb ik tot op heden nog steeds geen terug betaling gehad.
Daarnaast zijn het ook enorme leugenaars. Nogmaals via mail contact gehad en het bedrag zou 6 juli terug zijn gestort (wat helemaal niet kan aangezien het pakket pas half juli retour is gegaan). Vorige week komen ze met de smoes dat de helft 6 juli is overgemaakt en de andere helft vorige week. Gek. Tot op heden nog steeds geen geld gezien en geen reactie meer gehad. Je wordt compleet genegeerd. Ga niet in zee met dit bedrijf!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.