See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

I tirsdags kørte vi forgæves og mødte en lukket biograf, ovenikøbet med fuld adgang ned af vejen, igennem bommene, osv. Det til trods for at vi mere end en gang havde været forbi deres hjemmeside, he... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi mødte bare spontant op til venlig betjening ved billetlugen, nem printet instrukser til radiolydsoundtrack og hyggede os (3 stk fra to generationer) i flere timer uden risiko for smitte udefra til... See more

Rated 2 out of 5 stars

God film oplevelse og rigtig hyggeligt. Bare synd at personalet er så unge uden manerer, dybt uhøflige og ærlig talt nogen skvat at komme til med problematikker. Når man så taler med chefen bliv... See more

2.8

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

2.8

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

En meget blandede følelse

En meget blandede følelse, vi skulle ind og se Michael, og det startede egentlig fint nok indtil filmen begyndte, en del biler fik lov til at kører rundt og med fuld belysning...Lyden af den radio vi fik var dårligere end dårlig, det har slet ikke været pengene værd!

May 8, 2026

Utilregneligt program

Vi skulle have set Krølle Bølle 7/2 og havde købt billet, to timer før start får vi en mail om den er aflyst pga sne. Jeg tjekker programmet og ser den går igen 21/2, da vi i lørdags så vil købe billetter er den så ikke på programmet længere, men derimod på 28/2. Nu sidder jeg så og vil købe billetter igen, og endnu en gang er den taget af programmet. Det var så 2 gange vi nåede at love børnene vi skulle se den, men det så ikke kunne lade sig gøre. Alternativet på lørdag er godt nok en børnefilm, men ikke en film for de helt små. Så det er jo bare rigtig træls at man ikke kan regne med programmet.

February 26, 2026

Vi kørte forgæves

Det til trods for at vi mere end en gang havde været forbi deres hjemmeside, helt op til tidspunktet for afgang hjemmefra; biograf åben, program kl. 18, ingen sanitære faciliteter pga. vejret.

February 10, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Vi kørte desværre forgæves til drivein…

Vi kørte desværre forgæves til drivein efter at vi på forhånd havde checket hjemmesiden for åbningstider og program. Der stod decideret på hjemmesiden: ‘Vi HAR åbent, men ingen toiletfaciliteter’. Ved henvendelse om samme fik jeg en rigtig kedelig respons og ikke meget forståelse for at man selvfølgelig ikke gider køre forgæves. Mega ærgerligt niveau, vi har ellers været glade for at komme der gennem årerne….

February 10, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Hyggelig biograf med søde unge…

Hyggelig biograf med søde unge mennesker men der mangler en "voksen". Alle de unge mennesker stod samme sted, de glemte at vi havde bestilt kaffe, toasten var ikke tøet så vi kunne ikke få en toast inden filmen startede. Gulvet på toilettet var meget vådt 20 minutter før filmen started, man skulle gå meget forsigtig. Vi savner Ernst.

May 31, 2025

Stort tak til Kasper!

Vi vil gerne rette en stor tak til Kasper Birk for den fremragende service, han gav os. Hans venlige og professionelle måde at håndtere alt på gjorde virkelig en forskel, og vi følte os meget velkomne og taget godt af. Vi kommer helt sikkert tilbage, takket være den fantastiske oplevelse!

February 22, 2025

Virkelig god oplevelse!

Mega hyggeligt sted. Ingen lydforsinkelse, hvilket vi ellers havde frygtet. Mega fedt med en 15 minutters pause, så man lige kunne få et refill.
Fedt man kunne låne højtaler, der var massere tilbage, selvom vi hentede en sent.
Virkelig godt koncept og meget godt udført! Perfekt til dates eller hyggelige familieaftner.

June 15, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Vi har været her en del gange

Vi har været her en del gange, men synes lydforsinkelsen er blevet så meget ringere, og lyset på skærmen var ikke tydeligt kun de aidste 20min af filmen (for lyst om sommeren).
Hvorfor i alverden holdes der pause i 15min - når der kun er 15min tilbage af filmen (måske fordi de ikke havde solgt nok af de mest saltede popcorn, der findes - æv en skuffelse hele vejen igennem).
Alt i alt meget utilfreds med oplevelsen, der går lang tid, før vi overvejer at komme igen.

July 5, 2024

Koncept er hyggeligt

Koncept er hyggeligt, men havde en træls oplevelse med at lyden ikke var synkron med filmen. De svarer bare at der er nogle nyere biler, som har forsinkelse og at man altid kan låne en transistor (lyder som dårlig lyd i mine øre) og svare så i øvrigt bare som de har lyst og læser ikke hvad man skriver, har mest bare travlt med at sige det ik er deres skyld.

May 18, 2024

Fusker firma

Fusker firma

Er blevet snydt for så mange penge igennem gavekort for over 1000 kr…. Vi har fået gavekort i en længere periode til drive-in-bio af 500 kroner pr gang. Vi snakker om mange gavekort.. hvor vi kun når at bruge til en film og næsten gang vi kommer igen og vil se en film, har de trukket alle pengene 1 gang….. Og siger der ikke er flere penge på.

Vi tog engang en nyt gavekort i brug oppe i kiosken, hvor vi kun brugte 25 kroner på.. Og havde 475 kroner tilbage bare på bare det ene gavekort.. som vi vil bruge næste gang. Men da vi kom næste gang.. var alle pengene trukket…. Så det er virkelig fusk og jeg har prøvet at kontakte dem på så mange måder og der kommer ingen svar..

Og når man møder op personligt og vil snakke med chefen, siger han at det er ham der chef og han intet kan gøre…

Mega dårlig oplevelse…

July 14, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jeg skulle ind og se ind film

Jeg skulle ind og se ind film, og da vi kommer du ud venter vi +40 min på at filmen starter hvilket den ikke gør. Vi bliver sent hjem fordi teknologien drillede hvilket kan ske. Vi fik af en af de arbejdende at vi kunne komme tilbage en hvilken som helst dag og se en valgfri film gratis. Da jeg så skriver til dem for jeg at vide at det ikke er rigtig så nu har vi mistede alle billetterne pga deres uklare regler og skrald teknologi, og en uhjælpsom chef

October 25, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Min bil ville ikke starte

Min veninde og jeg var kommet i den uheldige situation, at min bils motor ikke ville starte efter filmen. Der var tale om en defekt startmotor(jeg manglede strøm). Jeg ringede rundt til min forsikring, og jeg skulle have betalt 1.300 kr. for at få vejhjælp fra dem. HELDIGVIS mødte vi en rigtig sød medarbejder, der trods det regnede helt vildt og trods filmen var slut for længst, stadig var klar til at hjælpe os, og vi fik gang i min bil takket være ham. Filmoplevelsen i deres drive-in har altid været fantastisk, men jeg kan nu også sige at de har enormt venligt og hjælpsomt personale. Tusind tak!

April 12, 2023

Super dårlig service

Super dårlig service!
Vi er godt klar over at tiderne er stramme og derfor vælger vi at støtte de små virksomheder. Vi kommer i en gammel veteranbil (uden radio), brugt mange penge på at komme her til og har glædet os.
Vi bliver mødt venligt og for af vide at vi kan låne en radio i kiosken.
Men de sidste 15 min af vores film dør vores lånte radio for strøm.
Da det er midt i den spænende slutning ender vi med at sidde og se resten af filmen uden lyd. Heldig vis for undertekster.
Da filmen er færdig brokker vi os i kiosken, nogle søde unge gutter tager i mod os og undskylder for den ikke fungerende radio, vi bliver sendt til ankomst lugen for at snakke med chefen.
Da vi ankommer var den søde velkomst tone ret anderledes. Vi for af vide at det er bad luck og “nogle gange dør deres radioer for strøm” ps. Radio pakket ind i Gaffatape.
Vi spørg om et tilgode bevis og der bliver sagt nej. De har stillet en radio til rådighed gratis, og det ikke er deres problem.
“Hvis man ikke har en radio, må man finde et andet sted!” Det gjorde os ret fustreret, da vi lige har brugt en masse penge på benzin (da vi er kørt et stykke vej for at få denne oplevelse), købt 2 billetter og brugt penge i deres kiosk.
Super dårlig service og vi kommer ikke tilbage.

October 16, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Altid en super fed oplevelse!

Er kommet her en del gange de sidste 30 aar! Det har, uden undtagelse, altid en super fed oplevelse.

Ved seneste besoeg (Top Gun: Maverick i August) var det ikke helt nemt at finde spande og vand til at goere forruden ren, og vandet virkede ikke som om det var blevet skiftet i dagevis, derfor desvaerre kun 4 stjerner. Ellers var alt super fint og jeg glaeder mig til mange flere besoeg fremover!

September 6, 2022

Projekteren virkede ikke

Dårlig oplevelse da projekteren var i stykker. Træls at køre helt derud, vente, og så skulle køre hjem igen. Vi fik en billet så vi kunne komme igen og se en film en anden dag, men stadig et par timer spildt. Det var så den fredag….

May 6, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Utrolig dårligt personale der ikke…

Utrolig dårligt personale der ikke tjekker op på biler med lys, og åbenbart ikke kan give penge tilbage fordi jeg kunne “bare” skrive på deres messenger eller rejse mig fra min bil, fordi som ordret sagt “ det tager jo kun 2 sekunder ik?”
Jeg spurgte om de kunne finde en løsning fordi det meste af min film blev afbrudt af bilen bagved mig med deres lange lys. Men min oplevelse blev sammenlignet med hvis jeg købe noget mad som jeg ikke kunne lide og jeg først sagde det bagefter jeg havde spist det. Det sgu for dårligt.

Fik også af vide at jeg ikke kunne forvente at “hans drenge” skulle stå ude i kulden og kigge og holde øje med andre biler, for de havde gået en grunde 30 minutter ind i filmen, og ikke flere gange.

Jeg blev mødt af en slags “chef” som lugtede langt væk af øl og grinte mig ind i ansigtet og var utrolig uhøflig.

Jeg ville hellere end gerne tage hele vejen til København for at få bedre betjening og personale der lytter til en, og hvor man bliver taget seriøst, alt for useriøst sted, og ville på ingen måde anbefale det sted

March 8, 2022

Is this your company?