I tirsdags kørte vi forgæves og mødte en lukket biograf, ovenikøbet med fuld adgang ned af vejen, igennem bommene, osv. Det til trods for at vi mere end en gang havde været forbi deres hjemmeside, he... See more
See what reviewers are saying
Hyggelig biograf med søde unge mennesker men der mangler en "voksen". Alle de unge mennesker stod samme sted, de glemte at vi havde bestilt kaffe, toasten var ikke tøet så vi kunne ikke få en toast i... See more
Vi mødte bare spontant op til venlig betjening ved billetlugen, nem printet instrukser til radiolydsoundtrack og hyggede os (3 stk fra to generationer) i flere timer uden risiko for smitte udefra til... See more
God film oplevelse og rigtig hyggeligt. Bare synd at personalet er så unge uden manerer, dybt uhøflige og ærlig talt nogen skvat at komme til med problematikker. Når man så taler med chefen bliv... See more
No history of asking for reviews
Drive in bio er en super god og…
Drive in bio er en super god og hyggelig bio, som jeg er kommet i, i mange år både med familie osv. Har altid været glad for det sted. Men en god idé til alle, kom i god tid så i kan nå at får en god plads og mad 🙂
GODT PERSONALE - tak!
Jeg var i aftes, for første gang, i Drive In Bio i Lynge og se IT del 2.
Da der opstod noget akut, aflyste min veninde i sidste øjeblik. Det skulle ikke holde mig fra at selv tage derhen, da jeg havde glædet mig rigtig meget. Desværre skete der det at min telefon røg ud af min lomme, så jeg kunne ikke finde den, og min bil løb tør for batteri - i regnvejr. Efter filmen finder jeg desværre min telefon fuldstændig ødelagt, da den har lagt i vådt græs. Jeg tabte også cola udover min dyne/mig selv i bilen. Alt var pænt træls. Og så står jeg der alene - uden at kunne kontakte nogen.
MEN SÅ er der den her fantastiske mand/personale der ordner mit batteri på bilen og hjælper mig med at finde vejen hjem.
Trods alt, var det en god film og personalet var så flinke.
Jeg takker.
Totalt kaos og over 2 timers ventetid
Totalt kaos og over 2 timers ventetid på mad. Det var første gang vi besøgte DriveIn Bio i Lynge, og det blev også sidste gang. De havde 2 ud af deres 3 sale åbne, og der var rent kaos i madkiosken. Vi ventede næsten 2 1/2 time på vores mad og stod i kø næsten 30 min for at få pop-corn. Det var et lukket arrangement hvor de kendte deltagerantallet. Det kan ikke komme bag på dem at der kom så mange. Da filmen gik forsinket igang ventede vi og mange andre stadig på vores mad, og personalet/lederen begyndte at skælde de utålmodige kunder ud. Har aldrig oplevet noget lignende. Vi skulle ha taget en cafe og alm bio istedet. Kæmpe øv.
Altid en god oplevelse.
vi har besøgt Drive in i Lynge et utal af gange - alle gange med en super oplevelse.
Vi har aldrig oplevet at filmene blev forsinkede mere end et kvarter (men de plejer at starte til tiden).. men det er der intet nyt i, da det afhænger lidt af vejret, og hvor hurtigt det bliver mørkt i graven.
Personalet er behagelige, kontakten via messenger ved spørgsmål er hurtig, og den generelle betjening er god.
Dårlig service
Først og fremmest bliver filmen sat på alt for sent (skulle starte kl 21.30, starter 22.25) og derefter bliver filmen sat på pause midt i det hele for at holde “snack pause” på 15 min., hvorefter når pausen er slut vises der reklamer igen...
Min kæreste og jeg har bestilt en film…
Min kæreste og jeg har bestilt en film som skulle køre klokken 21:15. Nu er klokken 22 og vi venter stadig på de sætter den på
Hvis man skal køre en burgerforretning…
Hvis man skal køre en burgerforretning i drive-in bio, må man påregne at der kommer mange mennesker fredag og lørdag. Det er slet ikke gearet til mange mennesker. Under al kritik. Så må man ansætte folk som kan arbejde hurtigt...
Bestil aldrig mad herfra. Det tog 1 time og 15 min at få 3 burgere og en lille pommes fristes. Jeg kunne ha nået at køre hjem og selv stege den på grillen og komme tilbage igen.. 😠
Dårlig start !
Har været i drive-in her til aften, filmen startede så tidligt at det var umuligt at se de første 15 minutter af filmen. Det var ikke blevet i nærheden af mørkt, og derfor var det ganske umuligt at se hvad der skete!
Trist måde at starte en film på, det skulle man nok overveje til en anden gang. Baseret på aftens oplevelse, kan drive-in absolut ikke anbefales herfra!
Dårlig oplevelse
Jeg så i Lokalavisen at de havde en premiereaften på den nye "Mamma Mia" film hvor man startede med en græsk menu. Vi havde længe talt om at prøve Drive in bioen, men havde ikke fundet en film vi ville se. Det skulle nu afprøves.
Filmen skulle starte kl. 22. Der står på hjemmesiden at der åbnes to timer før filmstart til bioen. Så der var jo ingen grund til at komme før.
Vi havde tilkøbt en græsk menu, hvor der stod at man serverede den FRA kl. 19. Men da vi jo ikke kunne komme ind før kl. 20 var der ingen grund til at være der før.
Vi kendte ikke biografen og vidste således ikke hvordan cafeén var adskilt fra biografen. Da vi så ankommer kl. 20 får vi besked på at skynde os at få mad, for de lukker for menuen NU !! Da vi kommer derop var maden fjernet og vi, samt de andre gæster, der havde tænkt ligesom os, fik en lang næse. Vi kunne vælge at få pengene retur (hvor skulle vi så tage hen og spise ? kl. 20 om aftenen og vi HAVDE jo billet til filmen) Som kompensation fik vi lov at vælge en burger fra menuen. Klokken var jo 20 og vi var sultne, så der fandtes reelt ikke noget alternativ. Jeg er diabetiker og havde tilpasset mig efter græsk mad kl. 20 og ikke en burger med hvidt brød samt en omgang fede pomfritter. Vi måtte i øvrigt vente næsten en halv time på maden.
De skrev ganske vist at der kunne forekomme ventetid til filmen pga. kø. Det er ok, hvis folk har ventet længe i køen, men det er ikke ok, når vi kunne se at mange først ankom efter kl. 22. De skulle ikke have været lukket ind. Alternativt kunne man have startet på reklamerne som er absolut undværlige.
Der var en del biler der ikke kunne slukke deres lys på bilerne under filmen. De hængte tæpper og lign. over, men det var ikke nok og virkede forstyrrende.
Således ret forsinkede var der PAUSE kl. 24 hvorefter filmen fortsatte til 0.40. Vi talte flere gange om at køre, men ville heller ikke forstyrre de andre gæster.
Beklager, men det er første, eneste og sidste gang vi prøver Lynge Bio
Rigtig fin biograf..
Medbring selv popcorn mm
Ok film fremvisning.
Deres popcorn bærer tydelig præg af, at være fra dagen før de er bløde og seje.
Deres bacon chips er hårde i kanten og samtidig bløde, her går de også ind for genbrug. Så medbring selv chips og popcorn.
F&F8 "Arrangement" den12/04/17.
F&F8 "Arrangement" den12/04/17.
At kalde dette for et arrangement er en skændsel!
Dette startede klokken 17 hvorefter den første F&F film skulle vises efterfulgt af F&F7, og til sluk klokken 12:08 skulle F&F8 Starte.
Vi forventede at der ville ske en masse mens man skulle bruge i nærheden af 9 timer deroppe i 6 plusgrader.
Men nej, det såkaldte arrangement var altså 2 leasingselvskaber som havde medbragt 10-12 biler, og en "DJ" som mere eller mindre spillede den samme elendige plade på hans højtalere! DÈT er ikke 9 timer værd!, og specielt ikke når man vælger at ligge det på en normal arbejdsdag for kunderne!
Man kunne sagtens have strøget F&F1 fra listen, og brugt F&F7 til at opdatere folket! Og derved sparet alle de ligegyldige timer væk imellem! Alle film og fyrværkeri var mere eller mindre forsinket, og F&F8 startede først i nærgeden af klokken 01:00 da mange mennesker nærmest var skvattet i søvn efter så mange timer i kulden! Skærmen i den store bio var helt elendigt indstillet! Tyrese Gibson og Ludacris som er mørke mænd, kom frem, kunne man ikke engang se deres ansigtsudtryk da hele skærmen var så pløret og mørk!
Alt i al var de fleste af os der tog derop sammen den aften, meget skuffet! Siden der er kommet nye ejere til, virker det på ingen måde som om man forsøger at gøre dette til en mindeværdig oplevelse, men bare smider pinden videre til andre, som forhåbentlig gider at tage sig lidt af tingene, hvilket de heller ikke gjorde særlig godt! Priserne for en kop kaffe eller bland selv slik, er også HELT i vejret! Alt i alt spild af penge, og hvis vi kan undgå det, vil vi bestemt ikke komme der mere!