See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

I tirsdags kørte vi forgæves og mødte en lukket biograf, ovenikøbet med fuld adgang ned af vejen, igennem bommene, osv. Det til trods for at vi mere end en gang havde været forbi deres hjemmeside, he... See more

Rated 3 out of 5 stars

Hyggelig biograf med søde unge mennesker men der mangler en "voksen". Alle de unge mennesker stod samme sted, de glemte at vi havde bestilt kaffe, toasten var ikke tøet så vi kunne ikke få en toast i... See more

Rated 2 out of 5 stars

God film oplevelse og rigtig hyggeligt. Bare synd at personalet er så unge uden manerer, dybt uhøflige og ærlig talt nogen skvat at komme til med problematikker. Når man så taler med chefen bliv... See more

2.8

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

2.8

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Helt klart min ynglingsbiograf

Helt klart min ynglingsbiograf, totalt hyggeligt at sidde i sin bil og kunne tale sammen ryge og have mobilen tændt, rulle taget ned og sidde med tæpper og smovse.
Dyttetrip med de andre bilister og have egne drikkevarer,mad,guf med.
Altid smilende personale.
1 minus er manglende telefonisk kontakt og besværligt at bestille biletter( vi tager den altid på chancen uden problemer i det)

December 17, 2021

Uforskammet medarbejder

Jeg kommer der aldrig mere og vil på ingen måde anbefale Lynge drive in bio til nogen efter en virkelig dårlig behandling fra en medarbejder.

Medarbejderen skældte mig ud mens min søn hørte på det og så eskalerede han konflikten.

Sagen handler om at jeg ønskede at låne en radio da min bil ikke kunne tænde radioen uden fuld tænding.

Jeg bliver derfor henvist af medarbejderen i billetlugen der modtager kunder fra passagersiden den 23-10-2021 til filmen kl. 19:00 og blev sendt op i kiosken. Jeg skriver dette da jeg synes Lynge drive in bio skal have mulighed for at følge op på medarbejderen.

I kiosken fik jeg tilbudt at låne en radio hvis jeg lagde enten mit kørekort, bilnøgle eller mobil i depositum. Ingen af delen var en mulighed da mit kørekort var elektronisk på mobilen, bilnøglen skulle jeg jo bruge i bilen og min mobil kommer jeg aldrig til at give væk da den er uundværlig og jeg skulle i kontakt med andre i løbet af aften. Jeg tilbød de kunne få min husnøgle men den ville de ikke have. Jeg bliver ikke på dette tidspunkt forelagt et kontant depositum som i dette tilfælde havde været den bedste løsning for alle.

Jeg vender derfor tilbage til medarbejderen i billetlugen hvor jeg fortalte ham at jeg undrede mig over de depositumsmuligheder jeg havde og de ikke ville tage min husnøgle. Så sagde medarbejderen at de jo ikke kan vide om jeg havde stjålet den nøgle hvor jeg fortæller at det kan de jo heller ikke vide om den bilnøgle der var i samme nøgleringe om den så også var stjålet.

Jeg siger så et forkert ord, at jeg på ingen måde kunne finde på at stjæle og slet ikke en ”l o r t eradio” som den de havde, dårlig kvalitet skulle jeg nok have sagt. Det tog han meget personligt og sagde at jeg jo bare kunne vælge at gå i en almindelig biograf i stedet for og blev ved flere gange med at sige at jeg jo står og kalder deres radio for l o r t hvor jeg prøver at nedtrappe konflikten i det han optrapper den. Selv når jeg forklarer at jeg er jo kunde hos dem og derfor måske vi skulle finde en løsning blev det nævnt igen at jeg havde jo kaldt deres radio for en l o r teradio. Jeg vil så lige bruge lejligheden til at undskylde jeg kaldte deres radio for en l o r t eradio.

Han siger så jeg kan lægge kr. 500,- i depositum og det står jeg så og overvejer at gøre og hvordan, men så siger han at jeg bare kan komme herned med bilen så ville han give mig pengene tilbage og det vælger jeg derfor at gøre efter den behandling.

Min søn sagde bagefter hvorfor skældte ham manden dig ud.

Hvis det er den behandling Lynge drive in bio giver deres kunder så skal jeg ikke være deres kunde på nogen måde. Jeg er faktisk så sur at jeg kommer til i fremtiden at sprede ringe i vandet på grund af dette.

Det eneste gode ved dette er jeg fik mine penge igen og kunne forlade en virkelig dårlig oplevelse.

October 23, 2021

Forfærdelig service

Jeg købte i sin tid to billetter, men der kom noget i vejen på dagen. Jeg skrev med en Henrik Kehlet fra deres administration vidst nok som sagde, at jeg blot kunne benytte billetterne en anden dag, når det passede mig. Derefter spurgte jeg, om de kunne gemmes i en længere periode, hvilket jeg ikke fik svar på. Deres telefon virker ikke (hvilket nok er bevidst, fordi deres service er så ringe)

March 23, 2021

Synd synd. Øv. Øv

Synd synd. Kom tilbage vi er 5 personer bilen 2 voksne og 3 børn svært at se skærmen i forvejen. Men 550 kr come on! Simpelthen for dyrt... Vi vil gerne komme Ca 1 gang om måneden. meeeen det har vi ikke råd til mere. Farvel drive in Lynge.
VhMorten

March 5, 2021

Vinterferiehygge

Så dejlig en oplevelse, god lyd i radioen, godt udsyn til skærmen, fed service med at der rendte en masse servicefolk rundt og dækkede lygterne til på bilerne (således det var muligt at have blæser på til rudderne). Alt i alt virkelig en god oplevelse. Håber at udbuddet af film bliver lidt størrere over foråret, vi kunne godt havde ønsket en film, egnet til en 13 årig dreng som der ikke var tegnefilm og som stadigvæk blev sendt på den tidlige tid 🤪♥️

February 19, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Først gang vi besøgte Drive in i Lynge…

Først gang vi besøgte Drive in i Lynge men bestemt ikke sidste gang.
Alt var perfekt, der var en del biler der ikke kunne finde ud af at slukke deres billygter og der gik ikke længe før end personale på stedet havde dækket lygterne til med sort plastik, så de ikke skulle generer nogen. Godt arbejde for der var en del biler.
Lyden var godt, popcorn var varme og smagte godt af salt, vi kunne godt ønske os at kiosken havde åben under forestillingen så man kunne købe en varm kaffe, det savnede vi, men ellers var alt godt.

January 23, 2021

Slet ikke iorden

Normalt har jeg haft de bedste oplevelser hos drive in bio i de små snart 16år jeg har kommet der men idag synes jeg ikke det er okay folk kommer langt væk fra og det gør jeg også og at man så først få afvide at der udsolgt når man først kommer der op, ingen info på deres hjemmeside eller facebook side

Synes jeg ikke er iorden slet ikke under disse tider hvor de faktisk er det eneste sted man kan gå i biografen

January 2, 2021

Dårlig kundeservice

Normalt har jeg gode oplevelser i drive In bio.
Men sidste gang jeg besøgte jer, blev der lavet en fejl, og beløbet blev trukket 2 gange fra min konto.
Senere hen har jeg af flere omgange prøvet at kontakte drive In bio, og på trods af at jeg både har ringet og skrevet, er der ingen svar.
Det kan ikke være rigtigt at jeg skal betale for deres fejl. :))

December 29, 2020
Rated 4 out of 5 stars

En sjov Oplevelse synes jeg

En sjov Oplevelse synes jeg. Med hue og Halsedisse og flyverdragt og dyne her en decemberdag 😊

Ærgeligt man ikke kan få refunderet sin billet hvis man fortryder på grund af at det styrter ned med regn.

så køb ikke billet før i sidste øjeblik.

Synes ikke lærredet stod så skarpt. Men Ikke sidste gang jeg kommer. 😊

December 15, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Vi mødte bare spontant op til venlig betjening

Vi mødte bare spontant op til venlig betjening ved billetlugen, nem printet instrukser til radiolydsoundtrack og hyggede os (3 stk fra to generationer) i flere timer uden risiko for smitte udefra til under 200 kr. Man kunne grine så meget man havde lyst til uden at generer, spørge ind til plottet - og spise chips så lystigt man ville. Jeg har for mange år siden også set film med veninder mens babyen sov. Take cushions and quilts and snuggle up. Great night out!

October 28, 2020

Ingen kundeservice, ugyldigt nummer

Man kan hverken ringe til deres tlf. nummer som er ugyldigt, og de svarer ikke de mails man skriver til dem.
Der ikk noget der hedder afbestilling så hvis uheldet er ude, så det bare ærgeligt. Ingen mulighed for afbestilling, eller nogen form for kontakt med personale.

October 3, 2020

Chefen kvindelige ejer

Chefen kvindelige ejer , virkelig uhøffelig og truer med og smide en ud , mig og mine nære har kommet der i mange år, det gør vi aldrig igen , ærligt sådan en idiot til ejer skal være grund til vi ikke kan komme der mere ....

May 11, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Magen til møg bookingssystem skal man…

Magen til møg bookingssystem skal man da lede længe efter ?

Man kan ikke en gang ringe til jer på det nummer der står på nettet : 48189090 - det nummer eksisterer ikke mere ?

Hvad med os, der gerne bare vil betale med vores sorte penge ?

Vi er ikke velkomne i Drive In Bio ?

Jeg har ellers to fribiletter , men jeg ved slet ikke hvordan jeg skal få brugt dem , for der står intet om fribiletter og booking på jeres hjemmeside ?

Jeg tror bare jeg river de biletter i stykker ?

April 18, 2020
Rated 2 out of 5 stars

God film oplevelse og rigtig hyggeligt

God film oplevelse og rigtig hyggeligt.
Når man så taler med chefen bliver det ikke bedre.
Meget ubehagelig mand at tale med, der på trods af at påstå at have skrevet info på hjemmesiden - må have været idiot med sin hjemmeside.
Der står ingen info, og alt i alt meget ubehagelig og uhøflig kundeservice både fra chef og personale.

March 16, 2020

Is this your company?