EngelbrechtBiler Reviews 102

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi får lavet alle vores firmabiler og privatbiler hos Engelbrechts Biler, og vi får altid en super god service. De er professionelle, ærlige og nemme at arbejde med, og man føler sig i trygge hæ... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg skulle have skiftet olie og oliefilter på min Renault Clio, og jeg bestilte en tid på deres online booking. Her skulle jeg vælge mellem en hel masse bl.a.: synstjek, bremseservice, serviceef... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

I vores hustand er det bil nr nr 6 vi har/ haft servicepris aftale på vores biler købt gennem Engelbrecht biler. Vi får altid venlig og imødekommende betjening af hele personalet. Har vist snart været... See more

Rated 5 out of 5 stars

Engelbrecht Biler er det bedste bilværksted, jeg nogensinde har besøgt! Deres mekanikere er utroligt dygtige og effektive. De fandt og løste problemet med min bil på ingen tid. Personalet var også ut... See more

Company details

1. Auto Repair Shop

Written by the company

EngelbrechtBiler i Middelfart EngelbrechtBiler blev grundlagt i 2016 og drives af Hardy Engelbrecht Olesen og sønnen Jesper Engelbrecht Olesen. Tilsammen har de over 30 år i branchen. Ved EngelbrechtBiler udfører vi alle former for reparationer. Service under fabriksgarantien på alle gængse bilmærker. Autoriseret forhandler af Suzuki og serviceværksted.

4.2

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Et godt værksted med virkelig kompetent…

Et godt værksted med virkelig kompetent personale og altid med kunden I fokus.
Høj professionalisme og kvalitet i top.
Jeg har som kunde hos dem altid følt mig enormt velkommen.
De er løsningsorieterede og så er de altid ærlige.

Små ting som at ens bil bliver vasket og støvsuget efter service har jeg ikke oplevet før hos andre steder.

Jeg har som kunde hos dem fået lavet store og små reparationer, dækskift, solgt min bil og købt en ny - og jeg har ikke en finger at sætte på noget.

Kæmpe anbefaling herfra

January 10, 2025

Super god service

Super god service og altid god og venlig betjening, de har både lavet og solgt biler for mig og alle gange til UG på alle måder vær at anbefale. Helt klart et besøg vær og så er der altid gratis kakao og kaffe når du venter 👍🏼

January 28, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Helt eminent service hos Engelbrecht!

Helt eminent service hos Engelbrecht!
Vi var meget usikre på køb af brugt bil. Engelbrecht tog sig tid til at lytte til vores behov og fandt det perfekte match. Vi har været så glade og trygge ved handlen hos Engelbrecht og kommer helt sikkert igen.

Tak til Engelbrecht for service ud over det sædvanlige 👏🏻

January 28, 2025

Værksted i topkvalitet!

Efter at have haft problemer ved flere mekanikere, så tog jeg kontakt til Engelbrecht Biler for at få dem til at lave min bil tilbage i september. Jeg havde en rigtig god fornemmelse i telefonsamtalen med deres medarbejder, og de endte med at have bilen i et par dage, hvor de fik lavet bilen. De tjekkede ved samme lejlighed lige nogle småting, hvor jeg fik fortalt, at bremserne stadig var ok, men at jeg skulle tænke over, at jeg nok ved næste besøg skulle planlægge et skift.

Super god service hele vejen igennem, hvor man følte, at der var ekspertise og service, og rådgivningen var ordentlig og fair, uden man følte, at de bare finder på nogle ting for at tjene penge.

Det er klart mit fremtidige værksted oven på den behandling og service, og de har mine varmeste anbefalinger!

January 27, 2025

Hej Nicklas
Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for du havde en god oplevelse på vores værksted.

Mvh
Jesper Engelbrecht

Købte brugt bil til 160.000kr

Købte brugt bil til 160.000kr, desværre skulle det vise sig at bilen slet ikke var prisen værd. Kort efter kunne jeg konstaterer at bilen havde et højt olieforbrug, dækkene hoppede fordi de var 8år gamle samt fælge var skæve. Det samme var tilfældet på de tilhørende vinterhjul samt at start/stop heller ikke virkede ingen kort i navigation osv osv. Bilen var på deres værksted flere gange og de rettede nogen af disse fejl, når de mente bilen var færdig ringede de nærmest grinende og fortalte mig at jeg jo havde købt en brugt bil og ikke en ny? Samt jeg kørte den forkert? Har kørt/købt forskellihe gode brugte biler i over 30år? Men har aldrig været udsat for noget lignende som dette. Da bilen også begyndte at hakke og sætte ud og bruge kølevand, samt lyse på gløderør tabte jeg udmatteles kampen, som forhandler sikkert håbede på. Solgte bilen efter 20000km på 1/2år da jeg ikke kunne få forståelse for fejl og defekter ved denne forhandler. Dette er mit livs værste og dyreste handel, aldrig igen køber jeg noget ved Engelbrecht biler, fraråder alle at handle her. Jeg vil råde andre til at købe biler ved forhandlere der er med i forhandler kæder, der er sikkert mange grunde til at Engelbrecht biler IKKE er med i en sådan kæde. Aldrig handler jeg der igen, aldrig har jeg spildt så meget tid,energi og penge på en bil handel som ved Engelbrecht biler!

January 23, 2025

Hej Carsten.
Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig kede af, at det kun blev til 1 stjerne. 🌟

Vi går altid ekstra langt for at tilfredsstille vores kunder, og det har vi også gjort i dit tilfælde. Du havde mistro til vores målinger, så vi lavede dem flere gange for at give dig en god behandling. Da du stadig ikke var tilfreds, kørte vi din bil til Mercedes, som også kom frem til samme resultat som vores værksted. 🚗🔧

Det sidste, jeg hørte fra dig, var, at du ønskede dokumentation fra Mercedes. Dette blev sendt til dig den 06/01-2025, hvor vi har ikke hørt fra dig siden. 📄✉️

Du nævnte også problemer med bagrudeviskeren og start/stop-funktionen, som kun virkede periodevis. Vi sagde ja til at dække disse problemer for at give dig en god oplevelse, hvilket du heller ikke har vendt retur med. 🛠️😊

Jeg synes faktisk, vi har haft en god dialog hele vejen. Jeg forstår, at det er ærgerligt, at sagen ikke havde det udfald, du havde håbet på, men du er altid velkommen i vores butik. 🏪

Jesper Engelbrecht.

Fantastisk service

Fantastisk service - hurtig og behagelig betjening af min henvendelser……

Fair priser, super kvalitet
Min varmeste anbefaling 🙌🏻

December 18, 2024
Rated 1 out of 5 stars

En helt almindelig forsikrings…

En helt almindelig forsikrings parkeringsskade endte i besøg x flere. Ufuldstændigt arbejde. En bule som ikke blev rettet da vi kom for at afhente bilen efter at have fået beskeden om at den var klar. Så blev bulen rettet 2. Gang, men desværre ikke 100%. Så var der sjusket med prisen til forsikringen. Overskydende maling som ikke blev fjernet, nogle steder stadig malingtape på. En gammel gummiliste blev sat på, selvom en ny blev sat på regningen. Det blev til rigtig mange km køretur 160km tur retur, da det var tætteste autoriseret tesla værksted. Som nu har fået fjernet deres autorisation, da de ikke lever op til det. Behagelig personale, men hvad nytter det, når de ikke arbejder professionelt.

December 16, 2024

Hej Gerda

Tak for din anmeldelse, vi er selvfølgelig rigtigt kede af det ikke blev til 5 stjerner denne gang. Det er meget beklageligt at i har skulle forbi vores værksted af et par gange og at der var nogle maler fejl på bilen, som selvfølgelig blev udbedret. Vi gennem gik bilen med din mand som jo selv er maler så vi fik rettet de fejl der måtte være og jeg går ud fra det er som det skal være nu da han og vi gik den meget grundigt igennem. Vi har en lille udfordring med at få dele med det samme, det vil sige når vi skiller bilen af og der fx er en gummiliste der skal skiftes så er der meget lang leveringstid på dele og for jer er det jo en lang køre tur så det er selvfølgelig ekstra træls.
Håber i er tilfredse med det endelige resultat eller er i meget velkommen til at kontakte os ”Jesper@engelbrechtbiler.dk”

Jesper Engelbrecht.

Ærlighed - og service.

I forbindelse med dækskifte til vinterdæk hos andet værksted (Kolding) fik jeg oplyst, at 2 af mine dæk kun havde 2 mm. mønster tilbage og at de mente jeg burde overveje at skifte dæk og vedlagde et tilbud på dette.
Med henblik på at undersøge prisen for nye dæk andre steder, fik jeg alene skiftet til vinterdæk.
Ved besøg her til morgen hos EngelbrechBiler kunne de konstatere, at alle mine dæk som min. havde 3,7 mm og at de absolut ikke skulle skiftes.
Stor tak for deres ærlighed - det kunne nemt havde kostet mig ca. kr. 5.000 til nye dæk.
/Børge

November 19, 2024

Den bedste SERVICE

Jeg har nu været adskillige gange og besøgt Engelbrecht Biler. De leverer altid en super service og tingene bliver lavet perfekt. De ringede til mig for at fortælle hvad der skulle laves og hvad det skulle koste inden de gik igang. Så kan man ikke forvente mere. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til at besøge Engelbrecht Biler.

September 12, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Opmærksomhed tilrådes ved reparation af Tesla biler

Jeg valgte EngelbrechtBiler til reparation af min Tesla Model Y, fordi værkstedet er for nyligt blevet godkendt Tesla bodyshop, og fordi ventetiden er kortere i fht. andre Tesla godkendte bodyshops. Dette skulle vise sig at være en meget ærgerlig beslutning.
Først efter 4 tilbagevendende værkstedsbesøg og et tæt samarbejde med taksatoren fra Taksatorringen er bulen i min bagklap og min bagkofanger tilfredsstillende blevet udbedret.
Ved første afhentning af bilen var den nye bagklap ikke ordentligt og symmetrisk sat på, den sorte plastik del af kofangeren var ikke blevet udskiftet som lovet, reparationen af den indfarvede del af kofangeren var ikke ordentligt udført (man kan stadig ane bulen og mærke ujævnheder), farvenuancen (efter nyt malearbejde) af den indfarvede del af kofangeren var markant forskelligt fra bilens hvide farve, og efter en kørsel hjem i regnvejr opdagede jeg, at der kom vand ind i bagagerummet. Disse problemer gjorde jeg opmærksom på, og bilen blev igen indleveret.
Efter anden afhentning af bilen var bulen i den indfarvede del af kofanger stadig ikke ordentligt udbedret, jeg fik at vide, at farveforskellen kunne der ikke gøres noget ved, og der kom stadig vand ind i bagagerummet efter kørsel i regnvejr.
Efter at jeg havde indleveret bilen tredje gang ringede jeg til forsikringsselskabet og fik tilsendt taksatorrapporten. Heri kunne jeg læse og efter telefonsamtale med taksatoren fra Taksatorringen forstå, at der var givet godkendelse til udskiftning af hele bagkofangeren, hvorfor han syntes, at det var forkert, at værkstedet prøvede at reparere på bulen i kofangeren. Taksatoren kørte ud til værkstedet samme dag og ville give mig en tilbagemelding.
Samme eftermiddag blev jeg ringet op af taksatoren, der kunne fortælle mig, at værkstedet igen var gået igang med reparere på kofangeren, hvorefter han beordrede dem til at bestille en ny. Herudover kunne han konstatere, at en bule i karrosseriet bag ved kofangeren ikke var blevet rettet ud, hvorfor han også beordrede dem til at rette den ud.
Værkstedet beholdte herefter bilen i halvanden uge, hvorefter tingene blev udbedret efter nøje overvågning af taksatoren (4 efterfølgende besøg i alt). Skaden i karrosseriet bag kofangeren blev rettet, en ny kofanger blev isat, malerarbejdet blev efter kyndig vejledning af taksatoren lavet, så nuanceforskellen i den hvide farve næsten ikke var at se længere.
Men efter kørsel i regnvejr kom der stadig vand ind i bagagerummet, trods gentagne forsøg på udbedring.
Men igen vha. kyndig vejledning af taksatoren (stor, stor ros skal han have) der fortalte, at jeg skulle prøve at lægge mig ind i bagagerummet for at se efter, kunne jeg se, at bagklappen ikke lukkede helt tæt ind til gummilisten (man kan se indtrængen lys mellem gummelisten og bagklappen).
Ved det fjerde værkstedsbesøg gjorde jeg opmærksom på, hvad jeg sammen med taksatoren havde fundet ud af, og først derefter blev bagklappen ordentligt justeret, og der kom ikke længere vand ind i bagagerummet.
Efter to måneder og fire værkstedsbesøg blev en simpel bule i bagklappen og kofangeren tilfredstillende udbedret.

Jeg har været meget ærgerligt over al den tid og de ressourcer, jeg har brugt på reparationen.
Til alle teslaejere, der får lavet deres biler lavet hos EngelbrechtBiler, vil jeg råde til, at man fra starten af holder nøje øje med kvaliteten af det udførte arbejde og de ting, som burde blive udført. Få en kopi af taksatorrapporten, så man er sikker på, at der bliver lavet de ting, der skal, og udskiftet de dele, som er takseret. Tøv ikke med at tage kontakt til taksatoren, som har med jeres sag at gøre, hvis I er i tvivl om noget.

August 30, 2024

Utroværdig forhandler/butik

Træls oplevelse med min suzuki...først et service der blev aftalt som så lige pludseligt ikke var det service den skulle til...en forsikrings skade hvor de virkelig tager fat i forhold til andre suzuki forhandler(pris)....og på trods om aftale med at ringe hvad evt tillægsarbejde skulle koste .....så bliver det bare lavet og en regning kommer så 3 uger senere..på trods af man spørger ved afhentning af bilen om der er en regning eller noget....meget utroværdig butik og kommer der ikke mere...UPDATE...så svarer en anden sælger på min anmeldelse og lyver som vinden blæser vedkommende aner ikke noget til sagen og Juliesom skrev til mig indrømmede det var uheldigt...så hvorfor lyve om det...jeg bad ikke om at der skal laves fusk jeg bad om en pris på et stykke tillægsarbejde og det lavede i uden at kontakte mig...det er ikke ok ...og jo i tager dobbelt så meget som for eksempel aunsbjerg i Kolding i en forsikringssag...jeg kan dokumentere at jeg ikke er blevet ringet op eller noget om det ekstra arbejde der skulle laves ..kommer ikke mere ved jer ..men vil advare andre om i ikke ringer ved ting der skal laves ekstra ..

August 8, 2024

Hej Erik.
Tak for din anmeldelsen.
Du skriver i din anmeldelse at vi er utroværdige, hvilket vi ikke forstår. Du kommer med en skade som vi får godkendt af dit forsikringsselskab, og da skaden skal laves har din bil nogle gamle lak skader som ikke høre til den nye skade, dem vil du gerne have ind under den nyes skade hvilket vi fortæller dig at det må man ikke, da det ikke er samme skade, vi giver dig derfor en pris på 1000,- kr. for det ekstra lak arbejde, hvilket du siger ja til, så vi forstår ikke det utroværdige fra vores side. Det er rigtig at du først får regningen 3 uger efter da vi var ferie ramt, hvilket vi også fortalte dig over telefonen.
Et lille tip. Skal du anmelde på trustpilot så fortæl det rigtigt, da det er meget nemmer for andre at vurdere ud fra et sandt billede.
Har du brug for yderlig uddybning, er du altid velkommen til at komme forbi eller kontakte mig.
Hardy Engelbrecht.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg ringede til Engelbrecht fordi min bil var i stykker og havde stået på et andet værksted i 3 uger uden de havde kigget på den. De sagde de ville kunne kigge på den med det samme og de så kunne lave den indenfor 2 uger. Hvor jeg på det andet værksted fik af vide hver gang at de ville lave den dagen efter uden der skete noget i hele 3 uger.
Virkeligt god service.
Min bil er dog ved at blive lavet nu på det andet værksted. Ellers havde jeg helt klart valgt Engelbrecht. Det vil jeg huske til næste gang.

February 29, 2024

Take a closer look